מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם לאפשר נסיעה לחול לבדאפרת19/05/2011
היי לכולן..
אני נשואה 9 שנים ויש לנו 4 ילדים קטנים.
היחסים שלנו נהדרים אנו אוהבים מאוד אחד את השני.
הבעיה היא שבעלי עובד בחברת חשמל שם לוקחים אותם לגיבושים פעמיים בשנה כל גיבוש 4-5 ימים.
לאחרונה הוא בא לי בדרישה לצאת גם עם חברים בלי שום קשר לגיבושים בעבודה ואם זה מפריע לי אז הוא מוותר על גיבושים עם העבודה ורוצה עם חברים..
אני כעסתי על עצם פניתו אליי שכן אנו עם 4 קטנים ואני מפרגנת לו בגיבושים של העבודה וזו חוצפה (לדעתי) לדרוש שוב נופש.
הוא נפגע מאוד ואמר שאני לא מפרגנת..
אני נפגעתי כפליים כי זה לא מובן מאליו שהוא יסע לגיבושים מהעבודה ואני נשארת לעבוד ולטפל בכולם..
מה כדאי לי לעשות??..האם באמת אני מגעילה? לתת לו לנסוע? אני מרגישה שאני יותר מדיי מוותרת ומבטלת את עצמי..מה לעשות?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העלבון לא קל
עדי בדיחי19/05/2011הי אפרת,
קודם כל אכן כל הכבוד לך שאת מאפשרת לבעלך לצאת פעמיים בשנה לגיבוש כאשר את נשארת עם כל העומס עלייך. ואגב אין לי ספק שהוא מעריך אותך על כך, לאור הקשר החיובי שאת מתארת.
אני רוצה שתתמקדי רגע בבקשה שלו- לצאת עם חברים. נשים רגע בצד את כל העלבון ואת כל השאר. סה"כ, אני מניחה שאם לא היו גיבושים מהעבודה את היית שוקלת לחיוב שיצא מדי פעם עם החברים שלו. אבל לך העומס הוא כבד, ואת חשת מעט מוזנחת ולא מוערכת, ונפגעת מהמקום הזה- שבכל מקרה 10 ימים בשנה את לבד איתם, כולם קטנים, ואת אמא אחת שמאפשרת לאבא לעשות חיים. הוא לא "ספר" את זה, אבל לפי הבנתי אמר שמוכן לוותר על הגיבוש מהעבודה, ועם זה אני לא רואה בעיה.
כרגע, הבעיה שאת נמצאת איתה היא העלבון והפגיעה שחשת. הוא חש שאת לא מפרגנת (מה שלא נכון בהתחשב בכך שיוצא עם העבודה, ואני מניחה שאת לא עושה פרצופים אם החלטת לאפשר לו באמת), ואת חשת שהוא לא מעריך אותך על ההקרבות שאת עושה למען ההנאה שלו (וגם כאן, אני בטוחה שלאחר התקררות מסוימת מהכעס והפגיעה- הקשר הוא טוב וחיובי דווקא כי יש הערכה הדדית). לא התרשמתי שהוא "דרש" עוד נופש, אלא בא אלייך בבקשה נוספת. יתכן, ואת חשה כי העומס מונח עלייך בהרבה פעמםי, ואילו לך אין הרבה הזדמנויות לנפוש כך, וכאשר הוא מעיז לבקש דבר כזה- את חשה יותר לבד ויותר אחריות.. יתכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת-
בני20/05/2011רק רציתי להוסיף על דבריה של עדי שענתה לך בחכמה ייתרה,,,
תחשבי רגע רק על הצרכים שלך, ותבדקי מה חסר לך באמת כשהוא נוסע ?
וכן, מדוע את אינך יוצאת לנופש מידיי פעם ? אולי כשתמלאי את המצברים שלך, יהיה לך יותר קל לפרגן בכייף גם לבן זוגך...
ואם אני כבר כאן אז תבדקי גם את זה >
יכול להיות שקשה לך עם זה שהוא רוצה לנסוע עם חברים ולא איתך ?
אתם יוצאים בייחד ?
בהצלחה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)