חשד לבגידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חשד לבגידה
    אסתר
    22/05/2011

אני נשואה 12 שנים.
    תפסתי את בעלי בוגד בי לפני כ 3 שנים. ולדבריו הוא הפסיק.
    לאחרונה שמתי לב לגלישות מרובות של בעלי באינטרנט (בעלי לא איש של מחשבים, ולכן הדבר תמוהה לי, יש לי חשב שהוא גולש ומתכתב עם נשים (אולי אתרי היכרויות וכו')
    הוא עושה זאת כשאני הולכת לישון, הוא לאחר שיצאתי לעבודה .
    אפילו שמתי לב שבשעה מסויימת קבועה בערב הוא גולש (אולי עם מישהי קבועה)

ניסיתי לפני חודש לומר לו שהוא גולש - לטענתו הכחיש נמרצות כל טענה להיכרויות - וטען שאני הוזה - ושהוא גולש באתרי כלכלה.

הוא מוחק היסטוריית גלישה.
    אין טעם להתווכח איתו כי הוא מכחיש - מה עושים?
    חברה אמרה לי להישאר אדישה , אולם קשה לי מאוד.
    אני מאוד אוהבת את בעלי והאמת היא באם אידע שהוא בוגד בי , אינני רוצה להתגרש.
    בערבים הוא נמצא בבית, אבל בבקרים אינני יודעת היכן הוא (הוא עצמאי וגמיש ).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד לבגידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבחון את המושג "המונוגמיה החדשה"

דורית כהן
    23/05/2011

מיכל יקרה, צר לי אבל כל הסימנים הללו תומכים לכאורה בהשערה שלך שהוא יוצר קשרים עם נשים או אישה...מה גם שהוא כבר בגד בעבר.
    נשאלת השאלה איך הגבת בפעם הראשונה?
    עד כמה הראית לו שזה פגע בך? עד כמה כעסת?
    הוא אמור ללמוד באמצעות ההבנה מה הוא מעולל לך - לא לעשות זאת לך שוב.
    לכן חשוב שתראי לו כמה זה פוגע בך.

מצד שני, אם את מוכנה לחיות עם מישהו שבוגד בך ואינך רוצה להתגרש ממנו בכל מקרה, אולי תצליחו לבנות מודל זוגיות - ויש כזה - שבו מותר קצת להתפרפר, אבל לא צריך להסתיר ולשקר, כי יש הרבה אנשים האומרים שהחלק הכי קשה בבגידה הוא איבוד האמון, השקרים וההסתרות. אז אם נותנים מקום ליחסים עם אחרים בתוך המעטפת של הזוגיות, מבלי שזה ייקרא בגידה, אלא ייקרא למשל זוגיות פתוחה, התנסויות עם בני זוג אחרים, אפשר להמשיך לחיות יחד בזוגיות שאינה כרוכה בשקרים ובהסתרות והכחשות.
    כמו שכתבתי לפני כחצי שנה למישהי אחרת:

רוח חדשה מנשבת בימים אלו בנושא המונוגמיה המסורתית. מתחילים לדבר על "מונוגמיה חדשה": נאמנות לבן זוג אחד מרכזי לאורך כל החיים והקמת התא המשפחתי איתו, ויחד עם זה הגעה להסכמות ייחודיות לכל זוג - עד כמה ניתן לצאת לגיחות הרפתקניות ומרגשות בחוץ - מבלי שזה יפגע בתקשורת הטובה, בלי שזה יהיה כרוך בהסתרות, בשקרים ובבגידה. ברור שיש במסלול החדש הזה פחדים, ויש קנאה ויש חששות. אבל חשוב שתדעי שעוצמת הרגשות האלו היא מזערית לעומת הכאב והפגיעה שיש בבגידה ואחר כך בגירושין.

ברור שזאת שאלה מאוד כבדה, ומאוד כדאי לערוך את החשיבה הזאת במסגרת של ייעוץ זוגי, על מנת להביא בחשבון תסריטים אפשריים וסיכונים, ולראות איך כל אחד מכם מוכן להכיל את השני כאשר הוא עושה דברים מסוג זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו