לא מצליחה להבין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להבין
    gellia
    23/05/2011

חלק ב
    חשבתי איך אני אגרום לו לעזוב אותי כי זה לא יעזור עוד פעם להתעלם ממנו כי כבר הינו בסרט הזה המון פעמים והגעתי להחלטה שאני פשוט אגיד לו שאני יוצאת עם מישהו וזה מה שעשיתי שלחתי לו הודעה יום למחורת (אני לא מאמינה פרידות בהודעות גן ילדים!)בנושא אז הוא ענה לי לאחר כמה שעות
    i knw u r ever snce...kaay i will let u go!! and i knw the 2 of us will eventually break up coz it will never work out... hope hes givin u a better time... bye...
    זהו חשבתי הפעם זה נגמר באמת... אבל לא הוא התקשר בלילה וכמובן ששוב פעם התחלנו לדבר. אני לא יודעת מה קורה פה למה אני כל כך חלשה כי הינ הרי פרידות בחיים שלי אבל פה הוא פשוט לא נותן לי ללכת ואני לא יודעת למה. וזה מה שאני רוצה לשאול ...
    מצד אחד למה הוא לא יכול לעזוב אותי במנוחה זה אומר שהוא לפחות מחבב אותי נכון אבל מצד שני אנחנו לא רואים אחד את השני הוא לא בא ולא מזמין אותי לבוא למרות שאמרתי לו כמה פעמים אם אתה רוצה אני אבוא... אם כך זה אומר שיש לו מישהי ואם יש לו מישהי למה הוא כל כך מתאמץ לחפש אחרי? ואם אין לו מישהי למה אנחנו לא רואים אחד את השני כי התירוץ שלו הוא שהוא עסוק. אבל הוא לא עסוק 24/7. בסוף אנשים צריכים סקס! אבל גם בשביל זה הוא לא בא ולא מזמין אותי. זהו אני לא יכולה להבין מה הולך איתו הוא מתנהג מוזר.
    אני יודעת שזה מאוד ארוך אבל ניסיתי לתאר את התמונה של כמה חודשים אחרונים אני פשוט לא יודעת מה לעשות כדי שאני אוכל להתמודד אני צריכה להבין אותו אך אינני מצליחה לעשות זאת. וזה לא קשור שאני מרגישה לבד כי זה מה שחברה שלי אומרת אבל אני לא מסכימה כל כך כי כל החיים שלי היתי לבד ואיתו זה לא עוזר לי כי גם ככה אני לא רואה אותו
    אשמח לשמוע כל רעיון או עצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה להבין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להבין "חלק ב"- תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    23/05/2011

Gellia יקרה,

נראה לי שיותר חשוב עבורך שתביני את עצמך. הבחור הזה פחות חשוב, שהרי ממילא אינך מעוניינת שהוא ימשיך לקחת חלק בחייך.
    לקחת החלטה, החלטת שהוא לא מתאים לך ושהוא לא נכון עבורך, עמדי בהחלטתך. אם הוא מתקשר, אמרי לו שאינך מעוניינת לדבר עמו ושאת מבקשת שהוא יכבד אותך ואת החלטתך ולא ינסה ליצור עמך קשר יותר.
    את מצידך כמובן, אל תצרי עמו קשר בשום צורה.
    כ"צופה" מן הצד ב"סרט" אשר גוללת כאן בפנייתך, התרשמתי שהתנהלותו אינה מכובדת ואינה מכבדת.
    הוא מחליט מתי הוא מדבר ומתי הוא "עסוק", הוא מחליט כמה ימים את "בעונש" והוא לא עונה לך, הוא מחליט מתי לבוא ואז מחליט לא לבוא אך אינו טורח לעדכן אותך, הוא מחליט מתי ל"שמור אותך על אש קטנה" ומתי כדאי לו ל"חמם" את הקשר. הוא מנהל לבד, בעצמו, את ה"ביחד" שלכם.
    עבורך, סיימי את הקשר הזה, שאינו בריא ואינו נראה כעומד להתפתח.
    הודיעי לו שנגמר ושלקחת החלטה שלא יהיה ביניכם כל קשר בעתיד ועמדי בהחלטתך.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו