מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהכוכבית23/05/2011
לבעלי מאד חשוב מראה חיצוני, הוא לא אומר מילה! אבל אני יודעת שזה חשוב לו
ילדתי 3 ילדים תוך פחות מ-4 שנים ואוטומטי, אני לא נראית כמו בחתונה
אני כל הזמן בלחץ לא לעלות במשקל! זה מאד קשה לי
אני מניקה, ומיום הלידה אני בדיאטה
כשאני רוצה לקנות משהו הוא אומר לי זה מידי יקר ואולי שאחכה עם זה קצת לתקופה שירווח לנו
ואני מתעצבנת! כי הכי קל זה שהאישה תתלבש עם מה שיש לה ולא תקנה לעצמה כלום, ורק לרצות שתיראה כמו X או Y
הן ניראות ככה, כי הן קונות בלי סוף, הן מתעמלות במכון כושר וכו'
שזה עולה כסף!
אז או כך או כך, אי אפשר לרקוד על 2 חתונות
אני טועה?
(חשוב לציין שהוא לא מתלונן בכלל, זה רק הרגשה שלי ועוד דבר, אני בכלל לא שמנה, זה רק בטן קטנה של הריונות אבל הבטחון העצמי שלי נמוך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
מוניקה הרשקוביץ23/05/2011כוכבית יקרה,
נראה ש"עודף המשקל" מפריע לך יותר מאשר את חושבת שהוא מפריע לבעלך. את חשה לחוצה מהנושא וכתוצאה מכך את בדיאטה, הדימוי העצמי שלך נמוך ובעקבותיו גם הביטחון העצמי שלך, כפי שציינת.
כאשר את חשה כך לגבי עצמך את גם רגישה יותר לתגובות הסביבה ובמקרה זה, בעלך. ייתכן כי הוא אינו "אומר" במבטיו שאת מלאה יותר מאשר ביום החתונה, אולם את מפרשת זאת כך כי לך זה מפריע ואת חשה שאת רואה זאת גם במבטיו.
עשי למענך את מה שאת צריכה על-מנת להרגיש טוב יותר עם עצמך ועם גופך. תוכלי לעסוק בספורט גם ללא הוצאות גדולות, למשל הליכה בסביבת מגורייך, קפיצה על חבל, כפיפות בטן, התעמלות מול הטלביזיה בתוכניות הכושר למיניהן וכד'.
כמו כן, תוכלי לפרגן לעצמך בגדים בעלויות נמוכות יותר ובאיכות לא פחותה. ישנן מספיק חנויות המציעות עסקות כאלה. אני מניחה שבעלך לא יתנגד לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)