שלום, אולי אוכל לקבל עצה..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום, אולי אוכל לקבל עצה..
    אלמונית
    25/05/2011

אני בת 23, ועד עכשיו היתה לי מערכת יחסים רצינית אחת בחיי, שגם אליה נכנסתי מתוך רצון להתנסות, ובסופו של דבר נשארתי כי הוא אהב אותי מאוד, והעניק לי הרבה אהבה אבל אני מנילה שלא באמת באמת אהבתי...גם לקראת הסוף כבר נמאס לי, הרגשתי שאנחנו לא מתאימים וחתכתי..אני לא מתחרטת על כך.
    מאז עברו שנתיים ועדיין לא מצאתי את עצמי במערת יחסים..העניין הוא שדווקא מתחילים איתי אבל חלק לא מושכים אותי כלל חיצונית, וחלק יש לי תחושה שלא מתאימים לי..מאז החבר הראשון אני מרגישה שבא לי יחסים של כיף, להישאר מתוך בחירה, יש מצב שגם אני לא נותנת לעצמי יותר מידי להיקשר, כי אני מרגישה שאני יכולה להיקשר למישהו שיש לי שפה משותפת איתו, אבל עדיין חבל לי על זה אם זו לא תהיה אהבה. אני תכף מסיימת את לימודי האקדמאים, וגם שם לא מצאתי מישהו שעניין אותי, לא שיותר מידי חיפשתי אבל בכל זאת, תכף אשאר בלי מסגרת..העניין הוא שכבר אני לא יודעת אם הבעיה היא בי, שאני לא מוכנה למערכת יחסים אולי אני צריכה לעבור כברת דרך עם עצמי, או שהבעיה היא שאני צריכה לתת צאנס לאנשים שבהתחלה לא הכי מושכים אותי, אני כבר לא יודעת...מצד שני אני לא ממש ביישנית ולפעמים אם אני פוגשת מישהו אני מבקשת מספר טלפון, אבל קרה לי שגברים לא התקשרו, וזה דיי מבאס, ומוריד קצת את הביטחון...אז קצת חפרתי, אשמח לזוית ראיה אחרת על המצב..

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום, אולי אוכל לקבל עצה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, אולי אוכל לקבל עצה.. - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    26/05/2011

אלמונית יקרה,

ציינת כי אל המערכת הזוגית אשר חווית נכנסת מתוך רצון להתנסות. אמנם לא אהבת באותה המידה בה היית נאהבת אולם, בכל זאת חווית בקשר הזה תקופה טובה.
    מה מונע בעדך לנקוט באותה הגישה ולהתנסות בקשר נוסף? אולי לא תהייה זו אהבה ממבט ראשון, או משיכה ממבט ראשון, אך תוכלי לאפשר לעצמך לפגוש ולהכיר חבר'ה נוספים, ומי יודע, אולי אחרי שתתני לכם הזדמנות להכיר זה את זו אולי בכל זאת משהו "ייפתח" וייווצר "קליק"?
    העובדה שבקרוב לא תהיי במסגרת אקדמית אינה מעידה על כך שסיכוייך לפגוש מישהו קטנים. המזל מאיר פנים בכל מקום ובכל זמן.
    טוב את עושה כאשר את מבקשת מספר טלפון כאשר מישהו מוצא חן בעינייך. כך תוכלי לנסות ולפתח קשר עם מישהו שמלכתחילה שבה את ליבך ובנוסף, זה באמת מתסכל להיות בעמדת ה"ממתינה" ולחכות שיתקשרו אלייך.
    נסי לנקוט בעמדה מעט יותר "קלילה". אפשרי לעצמך לצאת, לבלות, ליהנות ו"על הדרך" להכיר מעט יותר טוב את החבר'ה להם החלטת לתת הזדמנות בכל זאת.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו