לא יודעת מה לחשוב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לחשוב
    אורית
    01/06/2011

שלום!
    אני ממש מיואשת. אני בקשר עם מישהו כחצי שנה, מישהו שהכרתי בעבודה וגדול ממני בעשר שנים. אני בת 24. הכרנו בטעות, הוא בכלל גרוש ויש לו ילד.
    אני מאוהבת בו בטירוף והאמת שזה היה נראה לי שגם הוא מאוהב בי אבל אף פעם לא דיברנו על רגשות כי ברור שהקשר הזה לא יוביל לשום מקום, הוא צריך להסתיים מתישהו אבל נקשרנו נורא ואנחנו נפגשים הרבה ומה לעשות..גם שוכבים.
    הוא מאוד חם ומתייחס אלי מאוד יפה וטוב לי וכיף לי איתו! אנחנו מדברים על הכל, גם כשאנחנו לא נפגשים אנחנו מדברים בטלפון ובמהלך העבודה.
    לפני חודש שמתי לב שבזמן הסקס הוא פתאום אומר לי דברים כמו "הייתי רוצה לשכב איתך בזמן שגבר אחר גם עושה איתך סקס.." או "הייתי רוצה לצפות מהצד איך את שוכבת עם זוג אחר, ודברים כאלה!
    אני ממש מבובלבלת! מצד אחד הוא הכי מראה שהוא אוהב אותי ואם אנחנו רבים הוא מיד דואג להתפייס ולהגיד שהוא לא יכול בלעדיי וחושב עלי כל הזמן ומתקשר המון ושולח סמסים מאוד יפים ויוזם את המפגשים שלנו, אנחנו גם יוצאים לבלות המון ביחד, שותים, מדברים, מתנשקים. הוא אומר לי דברים שאפילו האקס שלי שהיה איתי שנתיים והיה מטורף עלי לא היה אומר לי! רואים שהוא מרגיש דברים חזקים מאוד! קשה לו גם להסתיר וגם החברות שלי אומרות שרואים שהוא מרגיש!
    מצד שני איך הוא אומר את הדברים האלה? הוא באמת מוכן שגבר אחר ישכב איתי ליידו? הוא לא אוהב אותי? אני בחיים לא הייתי מסכימה שמישהי אחרת תכנס איתנו למיטה, רק המחשבה על זה מוציאה לי עשן מהאוזניים!
    הוא תמיד אומר לי כמה אני חשובה לו ושהוא חושב עלי כל הזמן ובאמת שהוא בן אדם מדהים וכולם יודעים כמה הוא מקסים ואני מרגישה שזכיתי שהכרתי אותו ושנכנסתי איתו לקשר למרות שאח,כ אני אסבול כשזה יגמר, זה ברור לי. אבל פתאום מאז שהוא התחיל לומר לי את הדברים האלה אני ממש מפקפקת ברגשות שלו אלי, אם בכלל...
    ממש רע לי! יכול להיות שזו סתם סטייה שלו או שהוא רואה בי רק "סקס"? קשה לי להאמין כי אנחנו לא שוכבים כל כך הרבה...
    :-(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לחשוב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועוד משהו...

אורית
    01/06/2011

הוא גם מקנא לי כל הזמן!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו... - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    01/06/2011

סיגלית יקרה,

אני משוכנעת שהתחושות שלך מדויקות, כפי שנאמר, אישה תמיד יודעת...אם את מרגישה שהוא אוהב אותך, אז את כנראה צודקת! המעשים, ההתנהלות והיחס חזקים מהמילים ולמרות שהוא לא אמר לך מפורשות שהוא אוהב אותך הוא מביע את אהבתו בכל דרך אפשרית. העובדה שטוב לך בחברתו, את נהנית איתו, מרגישה נוח ונעים לידו מעידה על הרגשות החזקים שיש לו כלפייך, כי אחרת היית מרגישה אחרת...זאת ועוד, העובדה שהוא ממהר להתפייס גם היא בעלת משקל. הוא לא מסוגל לשאת את המחשבה שאתם כועסים ולא נעים ביניכם, על אחת כמה וכמה כאשר אתם באמת רבים (והוא לא רק מתייסר מהמחשבה על כך)...
    יחד עם זאת ולמרות שציינת שאתם לא שוכבים כל-כך הרבה, יש לו כנראה פנטזיות מיניות אותן הוא בחר לחשוף בפנייך ולשתף אותך.
    יש סוגים שונים של אנשים. ישנם אנשים כמוך, שרק המחשבה על כך גורמת להם להוציא עשן מהאוזניים, כפי שכתבת, ויש את אלה שזה ממש עושה להם את זה, שצפייה בבן/ת זוגם מקיים/ת יחסים עם שותפים אחרים ממש מדליקה אותם.
    מה שלא מסתדר לי זה איך הוא יוכל להתבונן וליהנות אם הוא מקנא לך כל הזמן כפי שציינת. למיטב הבנתי, הקנאה הזו שהוא חש כלפייך סותרת לחלוטין את הרצון שלו לראות אותך עם שותפים אחרים...
    אולם, בלי כל קשר לכל הנ"ל, ומאחר ואת יודעת שלקשר הזה אין עתיד, טוב תעשי אם תבחרי להקדים את קץ היחסים ביניכם. לא משנה מתי תחליטי לשים סוף לקשר הזה, זה יהיה פחות נעים ולכן עדיף לעשות זאת בהקדם כדי שתוכלי לאפשר לעצמך לפגוש מישהו מתאים לך בעל ערכים ו"תחביבים" משותפים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו