מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מבינה מה הקטע?!לירי01/06/2011
שלום. אני חייבת עזרה דחוף באיזה עניין.
הכרתי מישהו יש לציין שהוא בגילי בן 26. בקיצור נפגשנו לדייט ראשון היה נורא נורא נחמד צחקנו דיברנו באמת שהיה כייף ונהננו ולקראת סוף הדייט התנשקנו והוא אמר שיש חיבור ושהוא מאוד נהנה איתי. ממש לפני שהוא חתך הביתה הוא אמר לי שאני לא אתבאס או אכעס עליו אם לא יצא לנו להיפגש או לדבר השבוע כי הוא יהיה קצת עסוק עם העבודה(עובד בהוט) ובכל מיני אירועים למינהם. הייתי קצת מופתעת כי אני לא חושבת שאומרים דבר כזה אבל קיבלתי והוא אמר שאני לא אדאג ושמחר הוא ידבר איתי. למחרת בבוקר קיבלתי ממנו הודעה ובו הוא כתב שהוא חשב הרבה בלילה והחליט שאנחנו לא מתאימים ושאנחנו באים מעולמות שונים ושהוא לא רוצה לפגוע בי לכן הוא אומר את זה עכשיו מאשר יותר מאוחר. כל הסיפר הזה נשמע לי מאודדד מוזר במיוחד שלילה לפני כן היה לנו מאוד כייף והוא התרשם ממני לטובה ואמר שיש לנו חיבור ואמר שאני מאוד מעניינת. מה אתם חושבים? בבקשה תעזרו לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר הסברים אפשריים
דורית כהן05/06/2011לירי יקרה, סליחה על התגובה המאוחרת.
צר לי על החווייה הלא נעימה שעברת, אבל היא מאוד מוכרת מסצנת הדייטים...
את מה שקרה ניתן להסביר בכמה דרכים:
ההסבר הכי מצוי הוא שהבחור הוא שחקן מצויין והצליח לתת לך את ההרגשה שגם לו כייף בזמן שעבורו החווייה לא היתה עד כדי כך. יש אנשים שעושים זאת אפילו מתוך התחשבות וחוסר רצון לפגוע בבת הזוג וליצור מצב לא נעים. אז הם יודעים כבר בדייט עצמו ש"זה לא זה", אבל לא מתנהגים בצורה ישירה אלא מסתירים זאת, גם מתוך טאקט. אין כאן כוונה רעה, אלא חוסר רצון לפגוע.
אפשרות נוספת היא שאכן היה לו כיף איתך, אלא שיש לו שיקולים נוספים - לוגיים למשל, כמו דרישות מסויימות שיש לו מבת זוג (אינטליגנציה, הומור, השכלה, הופעה, משיכה גופנית, רקע משפחתי, מצב כלכלי ועוד ועוד)
אפשרות אחרת היא שיש משהו שהוא לא סיפר לך כמו שהוא עדיין מאוהב במישהי אחרת ולא משנה כמה יהיה לו כיף איתך או עם דייטים אחרים - הוא מגלה שוב ושוב לאחר הדייט שהוא לא מצליח לשכוח את הקודמת, ועוד לא בשל להכיר מישהי חדשה.
סצנת הדייטים משופעת בחוויות מסוג זה ועלייך להכין את עצמך לאפשרות הזאת כי אני מאמינה שזה יקרה לך (ולאחרים כמובן) שוב, וכדאי להתחסן נפשית ולקבל את האפשרות שהחווייה שלך היא לא החווייה שהדייט שלך חווה ולהביא זאת בחשבון.
אני מאחלת לך הצלחה בשלב הזה של חייך, שתמשיכי ליהנות מדייטים למרות שיש - וזה הגיוני שזה יהיה כך - הרבה חוויות של דחייה.
אולי במקום לקרוא לכך "דחייה" אפשר לתת לכך פרשנות עניינית: זוהי פשוט אי התאמה בין שני אנשים, או אי התאמה זמנית בגלל שאחד מכם לא נמצא בבשלות הנכונה אם מבחינת מצבו הרגשי ואם מבחינת השלב בו הוא נמצא בחיים, לעומתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)