האם אמי התחרפנה.???

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם אמי התחרפנה.???
    שואלת
    03/01/2008

אמי טוענת שבגלל שכל השנים לא קיבלה תשומת לב מירבית ואבי תמיד גונב את ההצגה באירועים חברתיים ועליה מתעלמים, החליטה לעשות מעשה נועז, לצייר, הקימה תערוכה והצליחה בגדול. אך מדאיג אותי שהיא ממעטת באכילה, בשינה והיא נמצאת כאילו בהיי ואמרה לי בסודי סודות, שהיא תעשה את הכל על מנת לקבל תצומי (כמו ילדה קטנה....), היא עובדת מהשכם בבוקר עד השעות הקטנות של הלילה, ואומרת; מצידה עד שתפול מהרגליים, וככל שמפרגנים לה אנשים מבחוץ כך היא מגדילה את כמות הציורים. האם זה נורמלי בגיל הזה להתנהג כך?, היא מאושרת כמעולם לא היתה והרגישה כך, אני שמחה בשבילה, אבל זה נורמלי בגיל הזה לעשות את הכל בשביל לזכות למחמאות ולתשומת לב עד כדי שהיא פוסחת ארוחות ובקושי ישנה בלילות???, אני חוששת שלא תזיק לגופה, האם זוהי בעייה נפשית , להעיר לה או לעזוב אותה לנפשה?? . תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אמי התחרפנה.???

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גילוי מאוחר, אך לעולם לא מאוחר מידי

יהודית ברגמן
    03/01/2008

לאחר שנים שחייתה בצל אביך, אמך גילתה את עצמה, את יכולותיה, וקסם כישוריה, מאושרת ומקבלת ביטחון בזכות עצמה. לעולם אין זה מאוחר מידי להתמלא בחדוות עשייה ויצירה. הגילוי, החשיפה והתגובות הנלהבות ליכולותיה ככל הנראה חדשים לה ,מרגשים וממלאים אותה שמחה ואנדרנלין. כיוון שכל זה חדש לה - בשלב זה, עוצמת הריגוש בשיאה. הניחי לה לקטוף את פירות ההצלחה- תפרגני לה ושימחי בשמחתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו