מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סובלת!!!!!לילי03/01/2008
אני כבר לא יודעת מה לעשות אני וחבר שלי יחד כבר שנה ולומדים ואותה הפנימיה לא יודעת מה יש לו בזמן האחרון הוא לא רוצה להיות במסגרת של הפנימיה ואני בכלל מבת ים והוא מחדרה זה קשה מאוד להתפגש כי זה כ"כ רחוק!!!
ועכשיו אני פשוט מתה ולא יודעת מה לעשות אני והוא רבנו ממש אני כבר לא יכולה ככה אני לא רואה אותו כבר כמעט ולא יודעת כבר איך להתסתדר איתו מה לעשוו וווווווווווווווווווווותתתתת?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבה רחוקה
דורית כהן04/01/2008לילי חמודה, אני יכולה להבין שכאשר מאוהבים רוצים להיות כל הזמן יחד וכואב הלב כאשר זה לא מתאפשר. אבל תראי מה עלול לקרות: הסבל שלך עלול להיות כמעט הדבר היחידי שעליו תדברו בטלפון או בפגישותיכם, ואז במהרה תפסיקו להינות מן הפגישה עצמה ושיחות הטלפון יתמעטו. כי צריך להשלים ולקבל שלא כל דבר ניתן לשנות בחיים, ויש מצבים שצריך לזרום איתם, להניח להם, ולמצות את המיטב. אם את מאוד אוהבת אותו, השתדלי ששיחותיכם ופגישותיכם יהיו מאושרות וכייפיות, ללא התבכיינות ונסיון לשנות את המצב. כבדי את בחירתו לנהל את החיים שלו, תני לו את המרחב, ותתמכי בו. חשבת על כך שאולי בכך שאת לוחצת עליו להישאר את מכניסה עוד לחץ לחיים שלו? נאי מניחה שמספיק קשה לו עכשו כאשר עליו להחליט לגבי המשך הלימודים שלו. אם לא טוב לו בפנימייה או חשוב לו לחזור הביתה - הוא ודאי עובר תקופה לא קלה. קשר של אהבה ניתן לקיים גם כאשר רחוקים. זה נותן לכל פגישה טעם מאוד מתוק וייחודי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)