פרידה מגבר נשוי ......

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרידה מגבר נשוי ......
    סיגל
    08/06/2011

שלום,
    אני כמעט בת 36 לאחר קשר עם נשוי שנמשך שנה וחצי,רוב הזמן ניסיתי להפסיק את הקשר אך כל פעם ,לפני מספר ימים היתה לנו שיחה והוא אמר שהוא לא מתכוון לעזוב את הבית ,לא יודעת איך ממשיכים עכשיו הלאה,הלב כואב ושבור ואני לחוצה מהגיל ,אני פשוט חסרת אונים ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה מגבר נשוי ......

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקופה שתעברי אותה ושתחזק אותך

עדי בדיחי
    09/06/2011

שלום אורית,

קודם כל- כל הכבוד שעזבת קשר הרסני. גבר נשוי אף פעם לא פנוי, על אף הצהרותיו.
    לגבי מה שתארת מאוד בקצרה- את כרגע נמצאת בתהליך של עיבוד האובדן, עיבוד האבל על הקשר שהלך. לא משנה האם הוא היה קשר טוב לך או לא, עדיין- איבדת משהו חשוב שהיית בו תקופה ארוכה.

קשה להמשיך הלאה, זה נכון, את זקוקה לזמן לעכל והרבה אומץ לא להישבר ולחזור לקשר איתו (בשום צורה). אולי, אם תנסי לגלם אותו כבעלך, ולחשוב עליו עם אשה אחרת (שזה מה שקרה בפועל בחייו)- זה יעזור לך לשים אותו במשבצת פחות אידיאלית ויותר מציאותית- הוא אדם בוגדני. הוא היה בשני עולמות בו זמנית. אמת שבטח יש בו תכונות שעשו לך טוב, בכל זאת היית איתו, אבל בשורה התחתונה- הוא לא אדם מוסרי שהיית מצליחה להיות איתו במערכת יחסים בריאה לאורך טווח. בניגוד למה שחושבים, אף אשה לא תוכל להחזיק גבר שבאישיותו לא מסוגל להחזיק את עצמו בתוך מערכת יחסים ואת זה חשוב מאוד לזכור. זה גם יעזור לך.

ככה שאם תצליחי לראות גם את החסרונות הרבים שיש בקשר כזה ובגבר כזה, אולי יהיה לך קל יותר לטפוח לעצמך על השכם ולהגיד- עזבתי משהו הרסני, עזבתי מישהו שלא שלם עם חייו, שלא יודע להיות נאמן, ואם הייתי נשארת איתו כנראה הייתי סובלת (לצערי זה מה שקורה בסוף). חשוב שתדעי- לך מגיע אדם שיהיה מחויב אלייך ולקשר, שאת לא תהיי "האשה השניה" בחייו. הכותרת הזאת היא משפילה ולא מתאימה לך, מגיע לך אדם שישים אותך במקום הראשון שלו ולא תחושי כ"כ מתוסכלת.

תני לעצמך זמן לעבד את מה שקורה , הביני שזה טבעי שתיקחי את הזמן הזה, אבל נסי לצאת ולבלות, ולהיות בחברת חברותייך או קרובייך ולשתף- שיתוף הוא תרופה שיכולה להקל מעט על מה שמתחולל בפנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו