מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכה עצה מלב שלם...ג'ני08/06/2011
הי:)
קוראים לי ג'ני, אני בחורה שנראית טוב ומשקיענית מאוד בתחום היחסים.
אני יוצאת עם מישהו חודש וחצי, הוא אמר לי שהוא אוהב אותי ראשון וגם הביא אותי למשפחה שלו אחרי שבועיים, עוד לפני ששכבנו.
חשוב לציין כי הוא יזם את העניין עם המשפחה ונראה רציני מאוד בקשר,
ובאמת שחוץ מכמה ויכוחים קטנטנים היה לנו נפלא ביחד.
הבחור בן 23, יזם בתחום הנדלן וגם מרצה.
יום חמישי הוא התקשר אליי לחוץ ואמר שהוא צריך ספייס.
כמובן שלא לקחתי את המובן הנכון של המילה ורק נלחצתי ....אחר כך הוא הסביר שהוא לחוץ בעבודה וצריך קצת זמן עם עצמו.
סיכמנו שהכל בסדר למרות שהרגשתי ממש רע עם זה.. היתה לי תחושה לא טובה בכלל.
באותו ערב התכתבתי עם ידיד שלי בפייסבוק - תגובות פתוחות בסטטוס, לגבי מסיבה בנהריה בשבועות.
בסופו של דבר סיכמנו שאני אבוא עם חברה, רק שהעניין היה חצי צחוק כזה, בלי פרטים אפילו איפה המסיבה תהיה.
הידיד הזה גם שם לי שיר על ה"קיר" עם מילים סוטות. הבעיה שהתעלמתי ממנו כי ראיתי שם של זמרת שאני לא מתה עליה...
.חבר שלי לקח את זה ממש קשה.
הוא התחיל לחשוד יש ביני לבין הידיד משהו... עד שהסברתי לו שזה בן אדם שלא פגשתי בחיים, ורק מתכתבת איתו מידי פעם כשאני צריכה עצה גברית.
העניין הוא שחבר שלי הפך לי את הפייסבוק והוא ממש לא קנאי בדרך כלל.
התקבל אצלי הרושם שחבר שלי חיפש סיבה להתרחק....עכשיו בדיעבד שאני כותבת את הסיפור הזה אני מבינה שאפילו עוד לפני ההפסקה, אז כשהוא ביקש ספייס והתחרט, הוא חיפש איך להתרחק.
אתמול דיברנו פעם אחרונה, הוא ביקש לא לראות אותי ודיברנו רק בטלפון.
הוא אמר לי מה שאת אומרת עכשיו אני אומרת מתוך פחד,
"לכי תעשי מה שטוב לך, אל תחשבי עלי, אל תחכי לי."
אני באמת לא יודעת מה להבין מזה, אנשים רבים אמרו לי שיש סיכוי לבחורה אחרת.
את האמת שזה מוזר מאוד הסיבה שרבנו....
זה כאילו שהוא חיפש.
משהו לא מסתדר לי....איך? אחרי כל מה שהיה?
באמת שזה היה חודש וחצי מדהים....עברנו המון ביחד ועצוב לי מאוד.
בבקשה , אני צריכה עצה מהלב ובאובייקטיביות על העניין.
תודה מה-3>
ג'ני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבדוק מה הוא באמת רוצה
עדי בדיחי09/06/2011הי ג'ני,
אני מצטערת על מה שאת חווה, זה לא קל ומאוד מבלבל.
אני חושבת שיש סיכוי טוב שהכל רץ לכם מהר מדי, כאליו העברת קדימה וחווית את מה שהיית אמורה לחוות עוד כמה חודשים. כשהכל מהיר, הכל יכול גם להתהפך במהרה, ולכן לפעמים חשוב להבין מה בדיוק קרה.
את מספרת על קשר טוב, על בחור שנראה מאוד רציני שאף לקח אותך אל ההורים שלו, מה שנראה כצעד בהחלט מחייב. יתכן שבשלב זה גם הוא נבהל מעט מעצמו וביקש קצת ספייס. לא הייתי תולה את זה בעבודה שלו- לאור מה שתיארת לאחר מכן. אני מאמינה שהוא אכן חש לחוץ, אולי מעצם המהירות, אולי פתאום קלט שהוא צריך לקחת הכל לאט יותר. ה"מדהים" קצת הבהיל אותו , יתכן. לגבי ההתכתבות עם הידיד- יתכן ולכל בן זוג זה היה מפריע, יתכן וכל חבר היה שואל, כועס, נעלב ופגוע. בעיקר שהכל קרה באותו ערב. יתכן ובשל הלחץ שלך החלטת לדבר עם מישהו שהוא מספיק רחוק, כמו הידיד הזה, וזה לגמרי בסדר. אבל בפייסבוק כמו בפייסבוק- יש דברים שלגמרי יכולים לצאת מהקשרם.. ויחד עם הצירוף של הספייס שביקש, ההרגשה הרעה שלך, והידיד- נראה כי לחבר בהחלט היתה הזדמנות שוב לדרוש את מה שזקוק לו- מרחב. לאחר מכן הוא כבר היה יותר דוגרי- אל תחכי לי.
אני חושבת דבר כזה- אל תחכי לו. ולמה? אין לך מה להישאר בקשר כזה, כשהכתובת כמעט על הקיר- או שהוא לא בשל, או שהוא נבהל, או שאת צריכה לשחק אותה קצת יותר קשה להשגה.. ולבדוק מה קורה. בכל אופן, ראש קטן: אל תחכי לו. זה מה שהוא ביקש. רק ככה, את תוכלי לבדוק מה באמת קורה. האם הוא מחזר אחרייך לאחר תקופה קצרה או שאת לא שומעת ממנו ובזה את יכולה להסיק שהוא פשוט לא היה מוכן לקשר, או לא היה מעוניין.
לטובתך, כדאי שתדעי איפה את עומדת. אני משוכנעת שהוא מאוד נהנה איתך, אני מאמינה שהכל היה אמיתי מבחינתו, ונראה לי גם שכל מה שחוויתם בחודש וחצי, היה לו מהר מדי. לא לשכוח, שעל אף בגרותו, הבחור רק בן 23. בעיקר לגברים- זה עדיין גיל ש"מותר" לא לדעת מה רוצים.. ויתכן והוא בשלב הזה.
חשוב שתתני לו ולעצמך את הזמן, ורק ככה לבחון מה באמת קורה- האם הוא חוזר אלייך עם זנב בין הרגליים או שהוא התכוון לזה, והוא לא רוצה בקשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)