אהבה נכזבת ? עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אהבה נכזבת ? עזרה
    דן
    08/06/2011

אני נמצא כרגע במסגרת כלשהי , לא משנה איזה . לפני מספר חודשים התחלתי להתיידד עם מישהי ( במקריות מוחלטת ! לא התחלתי איתה או משהו כזה ) ומעולם לא היה לי חיבור כזה עם בחורה.וככל שהזמן עבר התחלתי להבין שיש לי רגשות לאותה בחורה. אך כאן מגיעה הבעיה : יש לה חבר. שמרתי על העניין אצלי הרבה מאוד זמן ,כי לא ידעתי מה יהיו התוצאות של זה ולא רציתי להרוס את הקשר בינינו .עד שיום אחד מבחינתי הגיעו מים עד נפש והחלטתי לספר לה מה אני מרגיש. היא הייתה בהלם ,היה בכי (היא בעיקר..) ודיברנו הרבה מסביב ולא תכלס על מה יהיה (או יותר נכון מה היא רוצה שיהיה). אני יודע שהיא ממש אוהבת אותי אבל לא יודע אם מספיק בשביל לעזוב את חבר שלה. אני חייב לדעת אם היא רוצה אבל מפחדת או שמבחינתה אין סיכוי שזה יקרה . לנסות לדבר איתה שוב? מצד אחד אני לא רוצה להיות קרציה (אחרי הכל יש לה חבר וגם ככה מה שאני עושה לא הכי מוסרי בעולם), אבל מצד שני אני לא רוצה לסיים את הסיפור הזה בתחושה שיכלתי לעשות יותר ופספסתי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהבה נכזבת ? עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהבה נכזבת? לא בטוח

עדי בדיחי
    09/06/2011

הי דן,

ראשית כל הכובד על האומץ. הרבה אנשים נתקעים בשלב המוקדם יותר של איף לספר והאם לספר ומתי לספר.. וזה בלאגן. אתה עברת את זה, וכל הכבוד.

הבכי שלה יתכן ומלמד על רגשות הדדיים אליך כפי שציינת ועל בלבול רב, מה היא עושה כעת. נסה להבין שהמקום הרגשי בו היא נמצאת הוא לא פשוט. אם אכן היא אוהבת אותך, ואם אכן מחויבת לאחר- יהיה לה קל ולא פשוט להחליט.

אני לא יודעת האם גם היא נמצאת באותה מסגרת כמו שלך, אם כן, יהיה קל יותר לשמור על הגחלת שיצרת, ולהמשיך את הקשר על אש קטנה, ומדי פעם לרחרח. אם המצב הוא פחות מאפשר קירבה אוטומטית, כדאי לדעתי שתיתן לה עוד קצת זמן, למשל שבוע, שבועיים, בינתיים להיות איתה בקשר אבל לא להזכיר את מה שהיה (זה יהיה שם באויר בכל מקרה, מישהו מכם ישבור את השתיקה בסוף, רק נסה שזו תהיה היא). אם היא לא תזכיר כלום, כדאי יהיה שוב לדבר איתה ולהסביר שאתה מבין את הקושי שלה (שהעליתי כאן) ואתה תבין אם היא לא מוכנה כרגע לעשות צעד, וחשוב שתחליטו לגבי המשך הקשר ביניכם. זה אולי גם יגרום לה לקבל החלטה מה היא באמת רוצה.

מה שחשוב הוא לא ללחוץ עליה, מצד אחד. מצד שני למצוא את הזמן המתאים (לאחר שאיפשרת זמן מחשבה) ולהעלות שוב את הנושא בעדינות, אבל לא לדרוש תשובה, אלא להסביר לה ולהראות אמפתיה למצב שלה, לקשיים שלה, להיות שם בשבילה, ומצד שני להסביר כי כדאי, לאור גילוי הלב שלך, להחליט על המשך הקשר, כי יהיה מאוד קשה לשניכם להמשיך אותו כפי שהוא.

ואל תמהר להכתיר ולהספיד את האהבה כאהבה נכזבת.. אתה עוד עלול להיות מופתע.

בהצלחה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא נמצאת במסגרת שלי

דן
    09/06/2011

ואני רואה אותה כל יום , כל הזמן . וממצב שהיינו תמיד ביחד כרגע התרחקנו יחסית ( מהצד שלי בעיקר ) ואני רואה שהיא די מנסה להתקרב .המצב כרגע בלתי נסבל , ככל שאני רואה אותה יותר ככה אני יותר סובל .חשבתי לדבר איתה בקרוב כדי לסיים עם זה , ולא לתת לעניין זמן להרגע( "עבר זמנו בטל קורבנו") . את חושבת באמת שלא כדאי לדבר איתה בהזדמנות הבאה שתהיה לי ? העניין הזה פשוט משגע אותי !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללכת על פי הלב שלך

עדי בדיחי
    09/06/2011

הי דן,

לאור מה שכתבת- שהיא מתקרבת ואילו אתה הולך וסובל יותר, כדאי שתקשיב ללב שלך. היא עצמה על פי הבנתי יוזמת קירבה אליך, וזה סימן טוב עבורך סה"כ. ואם כ"כ קשה לך ואתה לא מסוגל- גש ודבר איתה דוגרי, במטרה לסגור את העינין לכאן או לכאן, כי אתה מתקשה להמשיך הלאה.

קח בחשבון שיתכן ותצטרך להציע לה זמן לחשוב על זה, ולא להיות בסביבה שלה עד כמה שניתן. זה לא יהיה קל אבל יתכן וישתלם לך אח"כ. חשוב להיות סבלני וללכת על פי מה שהלב שלך מכתיב לך. ואם אתה משתגע, ואם אי אפשר יותר- קבע איתה פגישה בהקדם, ותחוש הקלה מסוימת. בכל מקרה אל תיתן לשיחה לגלוש לנושאים אחרים, כי התכנסת עבור משהו אחר. תהיה מכוון מטרה ושאל אותה דוגרי- מה היא חושבת ומרגישה לגבי מה שסיפרת לה, והאם היא רואה עתיד לקשר ביניכם, למרות הקשר עם החבר. בקיצור- מה הרגשות שלה אליך? כשתשמע את התשובה, לא משנה מה היא תהיה, לפחות לא תשקע בחוסר וודאות ותתחרפן מרוב סימני שאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

דן
    09/06/2011

ממש עזרת לי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו