גברים+מחויבות?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גברים+מחויבות?
    אילנית
    14/06/2011

אני חייבת לשאול משהו. כאחת שלא ממש מצליחה למצוא שלווה בנושא הזוגיות אני רוצה לדעת - האם גברים באמת מפחדים ממחויבות? אני מרגישה שכן ושממש לא הולך לי בנסיונות למצוא את הבחור "האחד".
    מה אתם חושבים? ולמה אני מרגישה שאני מושכת אליי כאלה שלא מוכנים למחויבות...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גברים+מחויבות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גברים+מחויבות? - יש חיה כזאת

עדי בדיחי
    14/06/2011

הי אילנית,

אני נוטה להסכים עם התגובות לפוסט הזה שבאו בהמשך. קודם כל לא כל הגברים שי גברים שדווקא צמאים לטוטאליות ולמחויבות, לבית, לקשר חם ולביטחון. לגבי ההכללה שגברים מפחדים ממחויבות- אם נסתכל על הצד הביולוגי, ניזכר שגבר תפקידו לכבוש, כמו כל זכר. אם הוא כובש יעד אחד וזהו- הוא לא מרגיש שהוא עשה עבודה. אם הוא יכבוש כמה, הרי שהביטחון רק ילך ויעלה.

אז אולי זה קצת יותר מורכב, אבל ראשית יש להבין את ההבדלים המהותיים בין בני הזוג, אח"כ, למצוא את הגבר שנראה לך באמת רציני ולא לבזבז זמן על אלו שמחפשים דברים אחרים. בהמשך, חשוב שתבררי מה יש בך, שאולי, מושך אותם ללא להיות מחויבים? האם את יודעת להיות "קשה להשגה", האם את מוכנה לחכות עם יחסים אינטימיים, האם את מזהה אצלך משהו שהיה יכול לגרום לך לא להתחייב- אילו היית הגבר? אם תזהי משהו כזה- הרי שעלית על הגל ומשם אפשר לתקן ולהיות מודעת לזה.

אז לגבי שאלתך- יש גברים שמפחדים ממחויבות, כמו נשים שמפחדות (גברים אולי יותר), אבל ממה שאני יודעת, גבר רציני הוא רציני כבר מהתחלה, אשה לא תישאר בקשר כזה אם היא קולטת שהוא לא רציני וזה לא מה שהיא מחפשת. לכן חשוב שתשדרי את זה גם, ולחתוך קשר שאת מרגישה שמשהו לא מתאים, מצד שני להיות סבלנית ולתת לזה כמה פגישות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו