לתת לו ללכת או לא?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לתת לו ללכת או לא?
    yulia
    15/06/2011

ראיתי את התגובות שהשארתן באתר.. אתן פשוט מדהימות. אני מקווה שתוכלו לעזור לי.
    אנסה להסביר עניין קצת מסובך. אני יוצאת עם גבר 7 חודשים,. ההתחלה הייתה מדהימה. אחרי חודש מדהים פתאום התחיל להתעסק כל היום בפיתוח תוכנה שתגרום לו בעתיד לפתוח חברה משלו. בכל מקרה, הדבר מצריך כל היום ישיבה מול מחשב. העניין הגיע עד כדי כך שאינטימיות נעלמה כמעט לגמרי.. הוא לא משקיע בי ולא עושה מאמצים ליצור איתי זוגיות מוצלחת, כמו שסיכמנו בהתחלה. כשדיברתי אתו על העניין הוא אמר כי כרגע, הוא חייב לעשות את הדברים האלה, שכן הוא רוצה להתחתן עוד שנה שנתיים, ובינתיים להשקיע את כל כולו באפשרות להרוויח כסף. (הוא בן 28). בנוסף, הוא קיבל הצעת עבודה אשר אליה התקבל גם, ואשר מצריכה טיסות תכופות לחו"ל, לעיתים לתקופות של חודש. כשדיברתי אתו על העניין של ההשקעה בקשר, החליט כי מגיע לי משהו טוב יותר, ושכרגע הוא לא בתקופה שבה הוא יכול להעניק יותר. אחרי יומיים הוא התחרט על זה ואמר שהוא רוצה אותי אתו כי הוא אוהב אותי. בנוסף גיליתי עם הזמן שהבחור שלי בן אדם קר, שלא אוהב חיבוקים נשיקות והפגנת חיבה מרובים. סקס זה דבר שאני מוציאה ממנו כמעט בכוח.. מרוב שהוא עסוק, הוא יכול לא לשכב איתי שבועות. הוא מעולם לא בגד בי ואני יודעת בדיוק מה הוא עושה כל שניה ביום. מה שכן, העניין מתסכל אותי מאד, גורם לי להרגיש לא מוערכת, לא מושכת (הרי שגם מין כבר לא מעניין אותו כמעט, מרוב ההתרכזות שלו בקריירה) . יש לי חיים משלי, אני עובדת ולומדת ומלמדת אבל האם שווה כל המאמץ הזה? אני אוהבת אותו ברמות מטורפות, יש בו המון מעלות אבל גם המון חסרונות. מה עלי לעשות? לתת לו ללכת או לנסות לשפר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לתת לו ללכת או לא?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לתת לו ללכת או לא? - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    15/06/2011

יוליה יקרה,

ראשית, אני שמחה שבחרת לפנות לאתר שלנו ואעשה כמיטב יכולתי על-מנת לסייע.
    לאור מה שציינת בפנייתך האיש מאוד מרוכז בעצמו. רצונותיו וצרכיו קודמים לכל וכעת כל רצונותיו, כל צרכיו, מחשבותיו, שאיפותיו ומאווייו מרוכזים בתחום אחד בלבד, תחום הקריירה. זהו התחום היחיד אשר כרגע הוא ממקד בו את תשומת ליבו ומבחינתו זה בסדר לשים על "hold" את שאר תחומי חייו. את התחום האישי, הזוגי, המשפחתי ואת תחום הפנאי.
    אני מאמינה לו שהוא באמת אוהב אותך ומעוניין בך לצידו ואת הדברים אשר אמר, אמר מתוך תחושת לחץ וכעס מה על כך שאת מבקשת ממנו משהו, שלעת עתה, הוא פשוט לא מסוגל לעשות. לא נפשית ולא מעשית, הוא לא פנוי להשקעה במשהו שאינו קשור לקריירה שלו.
    עלייך להביא בחשבון כי כך הוא עשוי להתנהל במשך כל חייו. בהנחה ותחליטי להישאר לצידו ולעבור את התקופה הזו בציפייה לזמנים טובים יותר, זמנים שכאלה, בהם הוא "ייעלם" לך, יחזרו לחייכם המשותפים. זהו מבנה אישיותו, הוא טוטאלי. כאשר הוא "נכנס" למשהו, הוא כל כולו רק במשהו הזה.
    כאשר הוא יחליט שזה זמן התחום האישי-הזוגי-המשפחתי, הוא ישקיע בך את כל כולו. חייכם יהיו רצופי עליות ומורדות בהתאם לתחום בו יחליט להשקיע את כל יהוו.
    בנוסף, ציינת כי אינו בחור חם ויש לי תחושה שאת דווקא כן. עם שוני כה מהותי בצרכים שלכם ובהתנהלות שלכם קשה לי להאמין שתהיי מאושרת לאורך זמן וכפי שציינת, כבר כעת, את חשה מתוסכלת.
    לשאלתך, רק את יכולה לקחת את ההחלטה הנכונה ביותר עבורך.
    השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך היא, האם תהיי מוכנה לחיות יחד איתו בידיעה שרק לעיתים הוא יהיה באמת שלך, שבאמת תחושי את ה"יחד" ושלעיתים תאלצי לחיות בתחושה של "לבד" בתוך ה"יחד" ולהסתפק בזיכרונות של תקופת ה"יחד"?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל כך נכון כל מה שרשמת

yulia
    15/06/2011

הכל כל כך נכון- מה שרשמת. התסכול שלי נובע מזה שאני מחכה לו ימים ולילות, לאינטימיות, לתחושה של הביחד. אני כל הזמן מנסה להבין שהוא עסוק, שהוא טרוד..בלילות הולכת לישון בלעדיו, כי הוא יושב על המחשב עד השעות הקטנות של הלילה. הוא לא חושב אף פעם על בילוי זוגי איתי, על איך לעשות לי טוב או איך לשמח אותי.. אפילו ביומולדת שלי אינו טרח להביא לי מתנה כי היה עסוק מדיי בלחשוב על הדברים האחרים. אני מתחבטת עם עצמי כבר שבועות, מנסה להיות יציבה, לחשוב בהגיון (שהרי אני בחורה הגיונית ושקולה מאוד) והדבר הזה לא נותן לי מנוח. כל היום מחפשת באינטרנט פתרונות ריאליים לקרב אותו אלי ושום דבר לא עוזר.

את צודקת, אני מקנאה כל כך בזוגות אחרים שעושים פעולה פשוטה כמו חיבוק בציבור או החזקת ידיים, שממני נמנעת עקב האופי המוזר המאוד שלו ואני שואלת את עצמי אם לטווח הרחוק אוכל להתמודד עם זה? האם כשהוא ייסע לפרקי זמן ארוכים, אני אוכל לקבל חום ואהבה או שתמיד ארגיש חוסר והתשובה נמצאת כאן ממש מול העיניים שלי- כמה שזה כואב לדעת את זה- הוא לא מתאים לי.. לפחות לא בתקופה הזו. אני מודה לך מאוד על התשובה הכנה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו