ידידה נשואה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ידידה נשואה
    טל
    16/06/2011

יש לי ידידה שאני מבלה איתה המון שעות ביום, בלימודים ובעבודה. העניין הוא שהיא בקשר רציני של כמה שנים. אין ביננו משהו רומנטי, אבל אני מרגיש שזה מפריע לבן הזוג שלה. אנחנו באותן מסגרות וידידים טובים... מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ידידה נשואה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בשורה התחתונה-איך אתה מרגיש?

עדי בדיחי
    16/06/2011

שלום טל וערב טוב,

זאת אכן סוגיה קצת רגישה. אתה כמובן לא אמור להיות שומר הזוגיות שלהם- זה בני הזוג עצמם צריכים לעשות, אבל גם לטובתך- כדאי לדעתי לשים לב לכמות הזמן המושקעת דווקא בידידות שלכם. העובדה שאתן באותה מסגרת כבר גורמת לכם להיפגש, ככה שאם מדובר רק בתוך המסגרת וזה כבר הרבה שעות - זה דבר אחד. ואם מדובר ביוזמות גם מעבר לשעות האלו- זה משהו אחר, וזה יותר סביר שיפריע לבן הזוג (אם כי זה מאוד אינדיבידואלי).

אם אתה מרגיש שזה מפריע לו, והיית רוצה לפתוח את זה מולה- זה אפשרי. אבל האחריות על הזוגיות היא רק עליה. מעבר לכך הייתי ממליצה לך לפתוח עוד ערוצי תקשורת ולנתב את הזמן גם לבחורות פנויות, כי ידוע שכאשר אחד מכם נשוי, או בקשר מחייב, יש עוד צד מעורב שאותו אתה חש היטב וזה בן הזוג שמאחורי הקלעים. כדי להפחית את התחושה הזאת, כדאי כמובן (מניחה שאתה עושה את זה) לנתב עצמך גם לקשרים עם נשים פנויות ולא מחויבות.

השאלה בשורה התחתונה היא איך אתה מרגיש. אם לך משהו מרגיש לא נוח, לא כשורה, זה לא סתם ואל תתעלם. יתכן ויש משהו באויר שמרגיש לך לא נכון, ואתה חש רגשות אשם מול בן הזוג- זאת תחושה שאין להתעלם ממנה. אם מרגיש לך נקי וטוב, ואין ביניכם מעבר (ואת זה אתה תגלה בכנות לעצמך), אני לא סבורה שעל אחריותך לשמור על הזוגיות שלהם, מאידך, גם לא חושבת שכדאי להפריז ובכך להביא לחילוקי דעות ביניהם.

מקוה שהצלחתי לסייע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו