עזרה דחופה לקשר ארוך ביותר..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה לקשר ארוך ביותר..
    מיואשת..
    17/06/2011

שלום,היה לי קשר ארוך של 10 שנים,הקשר הסתיים.הקשר היה כל הזמן מלווה בפרידות וחזרות ..הקשר לווה בבגידות ושקרים מצידו..שלא תמיד הצלחתי להוכיח והוא תמיד מכחיש..
    למרות שזה ברור..היה זלזול,השפלות,צעקות,תוקפניות,חוסר מגע,חוסר הפגנת אהבה,
    ועוד.אני עדין אוהבת אותו למרות הכל ולא יודעת למה..
    ניסיתי הרבה לחתוך את הקשר הזה שמזיק לי ועד שאני ממשיכה הלאה הוא חוזר ומחזיר אותי אחורה.
    עכשיו הכל נגמר,היתי שבורה,לא אכלתי לא ישנתי ירדתי כמה קילו ומצבי ממש לא טוב.לפני שבועיים הוא טען שהוא רוצה להתחתן והיום אנחנו לא ביחד..
    פתאום היה ריב גדול,הוא לא מוכן לסלוח לי וטוען שהוא לא אוהב אותי כבר כמה זמן,שאלתי אותו ממתי?הוא אמר לא .זוכר ואז אמר מאותו יום של הריב הגדול
    בכל אופן,אני נפרדתי איתו פעם אחרונה והמשכתי הלאה..ואז הוא שלח את אח שלו שהבטיח שהוא רוצה להתחתן.האמנתי לו והנה שוב לא קרה כלום והכל נגמר.בתקופה ההיא הוא יצא עם מישהי כדי לשכוח אותי אותה אחת התאהבה בו ונשארה ברקע כל הזמן הזה היא לא היתה מוכנה לוותר היא גרה לידו ותמיד חיפשה אותו וניסתה להשיג אותו הוא טוען שהוא לא אוהב אותה אבל זה הפריע לי והם נשארו ידידים,היום הוא איתה כל יום עד 3 ובלילה.אני לבד שבורה רק מעצם המחשבה שהוא .איתה.
    מה אני אמורה לעשות?חיכתי לו כל השנים,הוא הבטיח לי חתונה,עכשיו פתאום הוא אומר שהוא כבר לא אוהב..כשהיתי איתו תמיד היה יחס רע מעט הפעמים שהיה טוב תמיד הוא אמר שישתנה אבל זה לא קרה..כל השנים האלה הוא לא שכב איתי אני עדין בתולה.בהתחלה אני רציתי ככה רק אחרי החתונה.אבל לאחר שעבר שנים והתבגרנו,אמרתי לו שאין כבר מה לחכות..והוא לא רצה לשכב עד היום..אז מן הסתם הוא בגד ותמיד טענתי זאת באזניו הוא תמיד אמר שאני אומרת לו טענות ונמאס לו ושהבחורה הזאת הוא שכב איתה ושהיא נותנת לו חופש ולא שואלת שאלות,אבל ההבדל שאיתה הוא עושה כל מה שבקשתי ממנו ויותר ואיתי כלום והוא כן אהב אותי אני יודעת אבל אם כן למה הוא לא נגע בי אפילו נשיקה זה היה פעם ב..למה הוא עכב אותי את כל השנים האלו לשווא כשהיתי עוזבת אותו הוא נטרף ועכשיו כלום כאלו הוא אחר.היתי רוצה לדעת מה יכולה להיות הסיבה של החוסר מגע?חוסר רצון לחלוק זמן יחד?תמיד היה לו תירוץ ללכת מוקדם והנה עכשיו הוא איתה עד 3 כל לילה אני לא מבינה למה איתי ככה ואיתה שהוא טוען שהוא לא אוהב עשה הכל כמו שצריך כשדברתי איתה היא דברה כאלו על אחר ואני על אחר איתה הוא עושה הכל כמו שצריך ואיתי כלום.היתה לו הבחירה ביני לבינה הוא בחר בי אז אני שואלת למה?אם היא הוא מתנהג ככה ואיתה שהוא לא אוהב הוא אחר..?היא שוכבת איתו..אז לא יודעת אם הוא מעביר איתה את הזמן ולא יודעת מה הוא רצה ממני כל השנים האלו ,אם אהב למה לא התחתן?אם לא למה לא הלך?הכל כל כך מסובך ואני שבורה אני ממש לבד,הוא הרס לי את חיי בהרבה דברים אם זה חברים/חברות הכל עכשיו הוא מאושר איתה אני לבד אשמח לעזרה להבנה למה ההתנהגות שלו כזאת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברוך שפטרנו ממנו

דורית כהן
    18/06/2011

מיואשת יקרה,
    צר לי מאוד עלמה שאת עוברת. יחד עם זאת לאור כל מה שאת מספרת עלייך לעשות מסיבה גדולה ולשמוח שאינכם יחד!
    למה? כי עושה רושם שהאיש הזה לא אוהב אותך,ואפילו לא נמשך אלייך. אילו היה נמשך אלייך הוא היה כבר מזמן מנסה לגעת בך ולפתות אותך. קורה שמתאהבים במישהי או במישהו ומתברר עם הזמן שבעצם אין משיכה מינית. זה לא אומר עלייך שאת לא אישה יפה או מושכת - פשוט הוא ספציפית לא נמשך אלייך.
    אלא מה? לקח לו המון זמן להבין זאת ואולי הקשר עם האישה האחרת עזר לו לקלוט את ההבדל - איך מרגישים כאשר נמשכים למישהי ואיך מרגישים כאשר לא נמשכים.
    האם היית רוצה להיות נשואה למישהו שלא נמשך אלייך??? תארי לעצמך אילו חיי נישואין היו לכם... אז לכן אני כותבת כאן שאת צריכה לעשות מסיבה. בנוסף - כל היחס שאת מתארת כאן כלפייך מצידו הוא נוראי. שקרים, בגידות, השפלות צעקות ועוד...אם כל זה קורה לפני הנישואין - שי להניח שאחרי הנישואים זה רק יהיה עוד יותר גרוע.
    מה שכן, את צריכה לחשוב כאן על עצמך. להבין למה היית כל כך פאסיבית ואיפשרת לו להשפיל אותך ככה.
    לדעתי עלייך להתרכז עכשו בך ולחשוב איך את יוצאת מן המצב התקוע הזה. הפסיקי לכעוס עליו. יכול להיות שהוא לא הבין את הנקודה הזאת של חוסר המשיכה ולא היה במודעות מלאה לגביה. יכול להיות שנוצרה ביניכם מחוייבות ולא היה לו נעים לעזוב אותך.
    יכול להיות שהוא כן היה מאוהב בך אבל כל פעם חיבל בקשר הגלל הנושא המיני הבעייתי.
    כאשר תפסיקי לכעוס עליו - תוכלי להתחיל לחיות את החיים שלך. עלייך להתרכז עכשו במה יעשה לך טוב. חפשי עיסוקים שאת נהנית מהם. צרי קשר חזק יותר עם חברות. והתחילי לחפש בן זוג אחר. עשי לעצמך רשימה - מה התכונות שאת רוצה למצוא בבן זוג ונסי לחפש מישהו שיש לו כמה שיורת תכונות אלו.
    אני מאחלת לך המון הצלחה ושחרור מלא מן המחשבות על הגבר ההוא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו