לא יודעת מה לעשות זקוקה לעזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות זקוקה לעזרה
    קרן
    18/06/2011

בעלי ואני נשואים כבר 3 שנים. שנינו בתחילת שנות השלושים שלנו
    תמיד חשבתי כי הזוגיות שלנו טובה וחזקה ואנחנו מאוד אוהבים
    לאחרונה אנחנו חווים משבר
    לאחר פרידה של מספר חודשים במסגרתה בעלי נסע ללמוד בחו"ל ואני נשארתי בארץ בעקבות טיפולי פוריות שעברתי (ללא הצלחה), התאחדנו שוב ונסעתי אליו
    מאז הגעתי העניינים לא זורמים בינינו ודיברנו על כך שככל הנראה התרחקנו ונעלמה האינטימיות בינינו.
    אני אישית מרגישה כי הוא רחוק ממני ומנוכר ומחפש תירוצים לא לבלות איתי
    מרגישה שהוא לא מרגיש כלפי מה שהרגיש בעבר..
    מיותר לציין שזה מעציב אותי מאוד. מצד אחד אני כל כך רוצה שנחזור למה שהיינו פעם אבל מצד שני לא רוצה להעיק עליו יותר מדי בשיחות או בנסיון לבלות איתו (כלומר לתת לו את הספייס)
    מה עלי לעשות? מפחדת שהמשבר יחמיר ואנו עלולים להפרד מה שאני ממש לא רוצה שיקרה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקבוע שיחה ולשתף בתחושותייך

דורית כהן
    19/06/2011

מישהי יקרה, אני חושבת שנשים הן במיוחד רגישות ויש להן אינטואיציה חזקה לחוש כאשר משהו לא תקין, חורג קורה במערכת היחסים.
    אני מציעה שמכיוון שאתם מנסים להיכנס להריון - אם הבנתי נכון לאור טיפולי הפוריות שאת עברת בארץ, יש חשיבות רבה לבדוק איתו בישירות האם משהו השתנה ברגשותיו כלפייך.
    האם - תסלחי לי שאני נוגעת בנקודה רגישה ובעייתית - הוא הכיר מישהי אחרת שם בחו"ל והתאהב?
    אם זה המקרה - ההתנהגויות של ריחוק וניכור וחוסר אינטימיות יכולות להיות מובנות על הרקע הזה, לצערי.
    עם כל זה שאינך רוצה להעיק עליו ואת רוצה לתת לו ספייס - בעצם את מזניחה את הצרכים של עצמך.
    הזמיני אותו לשיחה - אליה שניכם תתפנו מעיסוקיכם, ונסי להעלות את תחושותייך. אל תאשימי אותו כי זה יסגור אותו והוא רק יכחיש ויתגונן. דברי על איך את מרגישה. ותשאלי אותו שאלות והקשיבי לתשובותיו. אם יש אצלו בעייה ברגשותיו כלפיך, סביר להניח שזה יצוץ. גם אם הוא התאהב במישהי - עדיין זה לא אומר שהוא רוצה לפרק. לפעמים מדובר ברגש חולף, ואפשר להתגבר על אירוע כזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו