כבר נמאססס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כבר נמאססס
    קרין
    19/06/2011

היי.
    אני נמצאת בקשר של חודשיים..
    ההתחלה היתה ממש יפה.. הוא כל הזמן היה מתקשר, מתעניין לשלומי.. לא היה מצב שעבר כמה שעות בלי שנשמע אחד את השני.
    אחרי חודש שכבנו ואז כבר כל המצב התהפך.
    מינון השיחות ירד, וגם שכבר דיברנו השיחות היו די מגעילות.
    אני מרגישה כבר שלא אכפת לו, ואני כל הזמן רודפת אחריו.
    אנחנו שנינו בני אותו גיל 22 מה שאומר ששנינו יוצאים לבלות וממש לא ביחד.
    אני עם חברות שלי והוא עם חברים שלו.
    בשישי האחרון בשעה 4 לפנות בוקר הוא רשם בסטטוס ואני מצטטת:" מטורף עלייך חיים שלי עשית לי את היום", מין הסתם הכוונה היא ממש לא אליי.
    אני מרגישה שהוא עכשיו מתחיל קשר עם מישהי אחרת.
    מה עליי לעשות? אני כבר אובדת עצות.
    מחכה לתשובה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כבר נמאססס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקרין

S
    19/06/2011

הי.ברור שבחור הזה רודף שמלות!!תעזבי אותו ותמשיכי הלאה!!!!ואם תהיי איתו תמיד הוא יבגוד..זה מה שאת רוצה?אני בטוחה שמגיע לך יותר טוב מזה,בחור שמתנסה בחיים!!
    בהצלחה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר נמאססס - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    20/06/2011

קרין יקרה,

מצרפת את דעתי לדעתה של אור-לי. הוא לא ראוי למחשבה נוספת. נצרי את הזיכרונות היפים והמשיכי הלאה בחייך.

הבחור משקיע עד לנקודה בה הוא רוכש אמון, מממש את רצונו/תאוותו ומתקדם לכיבוש הבא.
    צאי, בלי, תיהני. הזמן יעמוד לצידך והוא יהפוך לזיכרון. ואת, את תוכלי להכיר מישהו אחר, מישהו ראוי אשר ידע להעריך אותך ולהתנהג אלייך כפי שראוי שאיש ינהג באישה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו