משבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משבר
    במשבר
    19/06/2011

הסיפור שלי הוא כזה. אני נשואה לגבר מדהים כבר עשר שנים ויש לנו שני ילדים. לפני שהכרנו היו לי כמה סטוצים עם נשים. מאז אני לא מפסיקה לחשוב שאולי הייתי בעצם צריכה להיות לסבית שחיה עם אישה. אני תמיד מקנאה כשאני רואה זוג נשים. מצד שני אני מרגישה שאני לא יכולה בלי בעלי. המחשבה על פרידה גורמת לי לפאניקה וחרדה עצומה. כבר פעמים נכנסתי לדכאונות וחרדה בגלל הקונפליקט הזה ואני מרגישה שאני פשוט לא מסוגלת להפרד. המחשבה על זה מעוררת בי פאניקה ואז אני לא נרגעת.
    הייתי זקוקה כבר פעמים לטיפול תרופתי להוריד את רמות החרדה וכל פעם זה חוזר לי.
    לפעמים אני כועסת עליו על כל מיני דברים קטנים ומרגישה חנוקה. שאני רוצה להיות לבד. ואז גם חוזרת לי הפאניקה.
    מצד אחד אני רוצה להיות לבד ולמצוא תשובות לשאלות שלי לגבי הזהות המינית שלי. מצד שני המחשבה על פרידה בלתי נסבלת.
    בקיצור אני מבולבלת וחרדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה מצב לטיפול פסיכולוגי

דורית כהן
    20/06/2011

"במשבר" יקרה, המצב הנפשי בו את נמצאת הוא בדיוק המצב בו אנשים פונים לטיפול נפשי פרטני, לא זוגי, אצל פסיכולוג קליני. נדמה לי שעלייך להיערך לטיפול מתמשך בשאלת הזהות המינית שלך ולפצח את חידת ההימשכות שלך לנשים. זה לא אומר בהכרח שאת לסבית, אם כי זו אחת האפשרויות, כמובן. יתכן שיש משהו בילדות שלך שמסביר את הכמיהה לחלוק את חייך עם אישה. את הקנאה שלך כאשר את רואה זוג נשים. אלו תכנים ונושאים שאפשר להבין אותם לעומק רק בטיפול פסיכולוגי.זה גם יאפשר לך - אם תבחרי לממש את רצונך להיות עם אישה - לבוא ממקום יותר חזק ובוטח ולממש את עצמך עם פחות פאניקה וחרדה מכפי שמופיעות לך כיום ומשתקות אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו