מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משברבמשבר19/06/2011
הסיפור שלי הוא כזה. אני נשואה לגבר מדהים כבר עשר שנים ויש לנו שני ילדים. לפני שהכרנו היו לי כמה סטוצים עם נשים. מאז אני לא מפסיקה לחשוב שאולי הייתי בעצם צריכה להיות לסבית שחיה עם אישה. אני תמיד מקנאה כשאני רואה זוג נשים. מצד שני אני מרגישה שאני לא יכולה בלי בעלי. המחשבה על פרידה גורמת לי לפאניקה וחרדה עצומה. כבר פעמים נכנסתי לדכאונות וחרדה בגלל הקונפליקט הזה ואני מרגישה שאני פשוט לא מסוגלת להפרד. המחשבה על זה מעוררת בי פאניקה ואז אני לא נרגעת.
הייתי זקוקה כבר פעמים לטיפול תרופתי להוריד את רמות החרדה וכל פעם זה חוזר לי.
לפעמים אני כועסת עליו על כל מיני דברים קטנים ומרגישה חנוקה. שאני רוצה להיות לבד. ואז גם חוזרת לי הפאניקה.
מצד אחד אני רוצה להיות לבד ולמצוא תשובות לשאלות שלי לגבי הזהות המינית שלי. מצד שני המחשבה על פרידה בלתי נסבלת.
בקיצור אני מבולבלת וחרדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה מצב לטיפול פסיכולוגי
דורית כהן20/06/2011"במשבר" יקרה, המצב הנפשי בו את נמצאת הוא בדיוק המצב בו אנשים פונים לטיפול נפשי פרטני, לא זוגי, אצל פסיכולוג קליני. נדמה לי שעלייך להיערך לטיפול מתמשך בשאלת הזהות המינית שלך ולפצח את חידת ההימשכות שלך לנשים. זה לא אומר בהכרח שאת לסבית, אם כי זו אחת האפשרויות, כמובן. יתכן שיש משהו בילדות שלך שמסביר את הכמיהה לחלוק את חייך עם אישה. את הקנאה שלך כאשר את רואה זוג נשים. אלו תכנים ונושאים שאפשר להבין אותם לעומק רק בטיפול פסיכולוגי.זה גם יאפשר לך - אם תבחרי לממש את רצונך להיות עם אישה - לבוא ממקום יותר חזק ובוטח ולממש את עצמך עם פחות פאניקה וחרדה מכפי שמופיעות לך כיום ומשתקות אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)