מבולבלת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    שני
    21/06/2011

היי יש לי חבר שנה האמת שזה החבר הראשון הרציני ובזמן האחרון הוא לא יוזם יחסי מין אפילו לא רומז על כך משהו לפני כן אני הייתי זאת שיוזמת ועכשיו החלטתי לא ליזום כלום ולחכות לראות אם הוא יוזם האם זה אומר שהוא לא נמשך אלי? לא אוהבת אותי? לא יודעת מה לעשות בקשר לזה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבטא את מה שאת מרגישה

עדי בדיחי
    22/06/2011

שלום לך מבולבלת ובוקר טוב,

את מספרת על קשר של שנה שתמיד את היית יוזמת בו יחסים אינטימיים, ז"א לא בטוח שמדובר בבחור שלא רוצה. אני מניחה שהוא נענה בחיוב לחיזורייך?
    כאשר רצית לבדוק עד כמה הוא יוזם, נתקלת בכלום בעצם. לא יוזם ולא מדבר על זה. יש כמה אפשרויות שנראות לי מתאימות למצב הזה:
    1. יש לבדוק האם הוא יוזם בתחומים אחרים, כמו בילויים, רעיונות, יצירתיות בקשר, יציאות למקומות ביחד וכו'. יש לבדוק עד כמה "יוזמה" בחיים שלו הוא מושג שאת רואה בפועל..?
    אם תגלי שהוא פשוט כזה, פאסיבי ופחות יוזם- סביר להניח שאין קשר אלייך ולמשיכה אלייך.
    2. האם בדקת איתו מה מרגיש, מה חושב, האם סיפרת לו על החשש שלך ועל מה שאת מרגישה כתוצאה מחוסר העינין שלו? חשוב מאוד שבקשר שלכם תהיה תקשורת פתוחה, אתם שנה יחד וזה הזמן לשדרג את הזוגיות שלכם ולהיות כנה איתו, ולספר לו מה עובר עלייך.
    3. חשק מיני זה דבר שעולה ויורד עם תקופות. יתכן ומשהו עובר עליו, אולי הוא בתקופה לחוצה, ופחות מתחשק לו. זה עדיין לא אומר שהוא נמשך פחות. צריך לקחת גם את זה בחשבון.

אבל הנקודה החשובה ביותר לי אלייך, היא שאת צריכה לבטא את הרגשות שלך. לבטא את החשש מולו, לדבר איתו, בעדינות וברוגע, ולהסביר לו מה את חשה, כמה את חוששת שלא אוהב אותך, מדוע לא יוזם, האם היה רוצה שאת תיזמי? האם יותר נוח לו כך? אהבה למשל, לא מתבטאת כמובן רק ביחסים אינטימיים ואת התשובה ל"האם הוא אוהב אותי" את יכולה לנסות לחפש בעוד מקומות- מה את מרגישה בפנים? האם את מרגישה שיש לו רגש אלייך, האם הוא מראה לך אהבה? זה גם חשוב.

מקוה שעזרתי, והכי חשוב שלא תילחצי. אין משהו שאת לא יכולה לברר ע"י שיחה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו