צריכה עצה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • צריכה עצה
    יערה
    22/06/2011

    שלום
    חדשה פה בפורום מבקשת את התייחסותכם.
    אני בת 41, מעולם לא נישאתי אך הייתי בשתי מערכות יחסים מספר שנים מהן נולדו לי שני בנים מהראשונה ושתי בנות מהשנייה.
    את מערכת היחסים השנייה עזבתי לפני כשש שנים וכשנה אח"כ הכרתי אלמן ללא ילדים, כיום הוא בן 55.
    די מהר התגלעו חיכוכים בין הנוכחי לאבותיהם של ילדיי.
    עם הראשון בגלל מאבק כספי מכוער שהיה בזמנו על מזונות ראויים (הייתי מקבלת 1000 ש"ח על שני הבנים ותו לא)
    עם השני כי הפרידה ממנו הייתה טרייה והוא זעם על הנוכחי שבגללו כביכול נפרדתי ממנו, מה שלא היה ולא נברא.
    לבסוף כשהכל הפך להיות עיסה אחת מגעילה שני הבנים 17,15 החליטו לעבור לגור אצל אביהם ומשפחתו החדשה (בערך כשנה לאחר היכרותי עם הנוכחי),כיום הקשר די "אנמי", מגיעים לבקר אך זה לא מה שהיה פעם.
    זה קורע לי את הלב ועברתי התמוטטות עצבים ותקופה מאוד קשה ואני מנסה להשלים עם המצב הקיים ולעשות את הכי טוב שאפשר.
    כיום הבנות ( 12,10 ) בקשר טוב עם הנוכחי ומאוד אוהבות אותו.
    עם אביהן יושבו הסכסוכים וגם בינו לבין הנוכחי.
    אני מעוניינת בילד שמבחינתי יהיה האחרון.ועבור בן זוגי יהיה היחיד.
    אני יודעת שהנסיבות הן לא משהו וגם גילו של הנוכחי וגם אלף ואחת סיבות נוספות שאני מוצאת.
    אך אנו מאוד אוהבים ומעוניינים בילד משותף
    אנו חיים יחד בדירה ששכרנו שנינו.
    מפאת גילי אינני מעוניינת לדחות את ההחלטה ליותר מדי זמן.
    קרוב לוודאי שנצטרך עזרה כדי להיקלט להיריון.
    עברנו גיהינום יחד ונשארנו יחד על אף הכל.
    אני יודעת שזהו סיפור מורכב אך החיים לא תמיד מזמנים לנו סיטואציות קלות.
    אני מבקשת מכל מי שעומד להגיב פה שינסה לפחות להגיב כמו שהיה רוצה שיגיבו אליו אם היה רושם פה את מצוקותיו.
    מקווה לשמוע מאנשים שאולי גם במצב דומה ועל איך הם מתמודדים או התמודדו.
    היה לי מאוד קשה לכתוב ולהיפתח כאן, אז בבקשה הפגינו מעט אנושיות בבואכם להגיב.
    תודה לכולם מראש ושיהיה לכולכם יום קל ונעים.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עצה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • משתתפי פורום יקרים מזמינה אתכם לשתף

    מוניקה הרשקוביץ
    22/06/2011

    יערה יקרה,

    ראשית, אני שמחה שאזרת עוז ובחרת לפנות לפורום שלנו. מתוך העולה מסיפור חייך נראה כי את אישה חזקה ואמיצה, עם תעצומות נפש לא מבוטלות, אשר אינה נכנעת לאתגרים ומוצאת את הדרכים על-מנת להגיע להבנה וליישוב אי-הסכמות.
    למיטב הבנתי, המשפחה, הזוגיות והאמהות מדורגים גבוה בסולם העדיפויות שלך. כאמור, צלחת את כל האתגרים אשר החיים זימנו לך, והיו לא מעט כאלה, ודווקא בתחומים הנ"ל, אשר כה קרובים לליבך.
    נראה כי בן-זוגך הנוכחי הוא איש עליו ניתן לסמוך. הוא עמד לצידך ורצה בטובתך ולמענך לאורך התקופה הקשה הזו, כפי שכתבת, "עברנו גיהינום יחד ונשארנו יחד על אף הכל" ויותר מזה, ציינת שאתם מאוד אוהבים ומעוניינים להביא יחד לעולם ילד, שיהיה פרי אהבתכם.
    כמו שאני רואה זאת, אין סיבה מספיק טובה ומוצדקת אשר תוכל למנוע מכם לממש את רצונכם ואהבתכם.
    מאחלת לכם דרך קלה, קליטה מהירה והיריון קל ותקין.

    ולעניין בנייך...לבד מהעובדה שהם כבר בוגרים ומבינים את המציאות כפי שהיא, כבר אי-אפשר ליפות אותה עבורם ולכן הם מבינים בדיוק את המרחש בינך לבין אביהם, הם נמצאים בגיל ההתבגרות ולאור זאת, שקועים בעיקר בעצמם. אני מבינה לליבך, אני מבינה את הקושי שלך לאור היחסים ה"אנמיים" אשר שוררים ביניכם כיום. אולם, אני מאמינה שעם הזמן, המצב ישתנה לטובה, שהרי גידלת אותם ובוודאי נבנו ביניכם יחסים טובים לאורך השנים וזה נכס שיישאר לתמיד.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו