מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

אלדר
דן29/06/2011היית לי לעזר רב מאד בימים הקשים העוברים עליי, ולמרות הצעות שקיבלתי מחברים לכאן או לכאן חשתי בטחון גדול דווקא בדברייך.
אני ניתקתי קשר אך הכנתי אלבום תמונות ומתנה ליום הולדת שלה שאני מתכוון להפתיע אותה בהם בעוד מספר ימים יחד עם הטבעת.
זה כדי שאני יהיה שלם ואוכל להמשיך בחיי.
כמובן שמרגע זה ואילך האסמסים והטלפונים הופסקו ואני מתכוון לחכות שבוע לתת את מה שרציתי ומאותו רגע עשיתי את שלי והיא לא תשמע ממני יותר.
אני רוצה להודות לך ואם ביום מן הימים נתחתן אתה תהיה המוזמן הראשון :)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להציע נישואים?דן22/06/2011
היי אני בן 28 כבר 5 שנים עם החברה שצעירה ממני בכמה שנים.
לאחרונה נפרדנו פרידה כואבת אחרי תקופה לא קלה, זאת היתה פרידה הדדית והשנייה במספר מאז שהתחלנו לצאת.
היא אוהבת אותי וחיכתה שנים שהציע לה נישואים, הקשר לא התפתח ופגעתי בה כאשר לא התייחסתי למרות שאהבתי אותה הרגשתי צורך להיו חופשי.
בזמן האחרון, אני מרגיש שהיא באמת היתה האחת וסה"כ אני אוהב אותה והיא אותי ואמרתי לה שאני רוצה שנחזור ונתחתן.
היא מצידה פוחדת מאד שאני שוב "אתהפך" ואחזור לסורי כמו שכבר קרה לי בעבר פעמיים. אני מרגיש שינוי גישה, אני שלם ויודע מה טוב לי ואני מקווה שגם לה.
היא דחתה את חיזורי אבל ממשיכה לדבר איתי ולומר לי שכואב לה אבל היא קיבלה החלטה עם הראש.
אני רוצה להציע לה נישואים מחר. אני אוהב אותה אבל מפחד שלמרות שהיא חלמה על זה היא תדחה אותי.
יש רעיונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
יולי22/06/2011מה גרם לך להיפרד ממנה בפעמיים הקודמות?
למה אז לא היית שלם ועכשיו כן? אולי פשוט אתה רוצה להשיג את מה שאתה לא יכול לקבל? אני פשוט מבינה את התסכול שלה, החברה שלי עוברת אותו דבר עם בן זוג שלה, הם ביחד קרוב ל 10 שנים,הוא כבר הציעה לה נישואים לפני שנה וחצי והם גרים ביחד כחצי שנה, אבל לקבוע תאריך לחתונה ולהתחתן הוא שוכח. הוא גם נפרד ממנה 3 פעמים וכעבור כמה זמן חזר,וגם אמר לה לפעמים שלא בטוח אם אוהב אותה או לא... כאילו יש הרגשה כזאת שהוא לא שלם איתה וכל הזמן חושב שיכול היה למצוא מישהי טובה יותר,יפה יותר בשבילו, אבל בכל זאת נשאר איתה וחזר אליה כי לא היה משהו יותר טוב...(הוא לא בדיוק מציאה). איך החברה שלך תוכל לדעת בוודאות ששוב לא תתהפך ולא תקבל רגליים קרות? קשה כל הזמן לחיות בחוסר וודאות ופחד... אני ממליצה לך אולי להתנתק ממנה לגמרי לכמה זמן, להבין מה אתה רוצה, האם אתה באמת אוהב אותה ולא יכול לחיות בלעדיה או זה פשוט הרגל וכי היא לא מקבלת אותך אז דווקא בא לך... אתה צריך להבין שזו החלטה גורלית ולהיות ב100 % בטוח...אל תשחק ברגשות שלה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת
דן22/06/2011הפחד הראשוני שלי היה שזה באמת בגלל זה, אבל חשבתי לעצמי הרבה אם אני רואה אותה אישתי, אם אני רואה ילדים, אם אני אוהב אותה מספיק כדי לחיות איתה גם כשאני ארגיש חנוק.
וכן אני רוצה את כל זה, גם אם זה יחנוק אותי, כל אחת תחנוק אותי והבעיה היא בי ואם אני רוצה להתחיל לחיות בשבילי החיים האמיתיים הם אישה וילדים ובראש ובראשונה היא האישה ואני באמת מאמין שאעשה אותה מאושרת.
הבעיה שאני חושש שהיא תסרב בגלל הסיבות שפירטת כאן. אני באמת חושש לצאת מפגר וטיפש שהצעתי לה עכשיו.
החיים מסתכמים בכמה החלטות שלקחנו, כרגע ההחלטה שלי הרת גורל לשני הצדדים, היא מפחדת להיפגע שוב ואני בטוח שזה לא יקרה ואני נחוש כי אני אוהב אותה עד כאב.
ולמרות הנחישות אני מתלבט אם זה הזמן כי מצד אחד היא רוצה זמן לעצמה מצד שני החשש האמיתי שלה שאני אתרחק ממנה בעתיד ושכל מה שאני אומר זה חרטה ואני לא מתכוון אז רציתי לעשות את הצעד הזה שאני שלם איתו לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהציע נישואים? - תגובה
מוניקה הרשקוביץ22/06/2011דן יקר,
בעבר, כאשר חשת שאתה חייב את החופש שלך, פעלת מתוך הקשבה פנימית לצרכיך ולרצונותיך ונפרדתם. חבל שהחופש שלך "עלה" לשניכם בכאב ובפגיעה, יחד עם זאת, טוב עשית כאשר פעלת על-פי צו מצפונך. כך נכון לקבל את ההחלטות הנכונות ביותר, מתוך אותה הקשבה פנימית והתנהלות על-פי הצרכים והרצונות האמיתיים שלנו.
אני מניחה שאם לא היית מתנהל בעבר מתוך אותה הקשבה פנימית, אמנם היית חוסך לזוגתך הרבה כאבי-לב, אך לא היית חש את תחושת השלמות והידיעה הברורה שהיא ה"אחת" עבורך, כפי שאתה חש כיום.
לאור התחושות הברורות והוודאות שאתה חש היום, בנוגע לרצונך לחלוק את חייך איתה, ורק איתה, אני מציעה שתנהג כפי שנהגת בעבר, מתוך הקשבה פנימית לרצונותיך ולצרכיך, ולהציע לה נישואין.
אתה יכול להיות אחראי על מעשיך בלבד, לכן עשה מה שהינך יכול כדי לממש את מאווייך ושאיפותיך. לגבי תגובתה...אין באפשרותך לדעת בוודאות, לחזות ובוודאי שלא לקחת אחריות.
אם לא תציע לה לעולם לא תדע מה עשויה הייתה להיות תשובתה...לכן, אני חושבת שעליך להציע לה נישואין, באופן מלא כוונה ואהבה, באופן בו היא תאמין לך שההחלטה הפעם הינה סופית ושאתה באמת רוצה אותה לצידך לכל ימי חייך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואוו
דן22/06/2011טוב אם זה יקרה זה יקרה מחר ביום הולדתה.
אני נחוש מאד ולא יודע איך היא תקבל את זה עכשיו כשנפרדנו אבל הדברים שלך חיזקו אותי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דן25/06/2011הלכתי בעקבות עצתך והיא מנעה את זה ברגע האחרון אחרי שכבר הכנתי הכל ולאחר ששמעה מחברה שלה שאני הולך להציע.
במקום זה נפגשנו והיא בכתה לי שזה לא הזמן והיא צריכה זמן לסלוח כי היא פגועה והיא רוצה זמן לבד כדי להבין מה היא רוצה. אני כמובן נישקתי אותה ואמרתי לה שתפעל כיצד שהיא מרגישה.
אני ממש שבור ומאוכזב היא חושבת שאני מלחיץ ופוגע בה ככה וזה ממש שונה כי בפעם הראשונה בחיי אני ממש יודע מה אני רוצה וזה לחיות איתה.
אני נרגיש שאם היא היתה אוהבת אותי באמת היא היתה נפגשצ איתי ואומרת לי כן והכל תירוצים כדי שאני לא אתנתק ממנה לגמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
מוניקה הרשקוביץ26/06/2011דן יקר,
אני שמחה שבחרת ללכת אחרי ליבך, תחושותיך ורצונותיך ולא נעצרת בגלל החששות של "מה היא תאמר ואיך היא תגיב".
אפשר להבין אותה, היא באמת נפגעה ממך ויותר מפעם אחת, לדבריך, והיא מנסה לשמור על עצמה מפני פגיעה נוספת, פגיעה בטוחה בראייה שלה.
טוב עשית כאשר אפשרת לה את ה"מקום" שלה, כאשר זרמת עם התחושות שלה וכאשר הפחתת לחץ, בראייה שלה.
אני מאמינה שהיא באמת אוהבת אותך, היא פשוט מפחדת. היא מפחדת שתתחרט שוב, שתרגיש צורך דחוף לחופש, שוב, שתרצה זמן לחשוב, שוב וכו'.
אם אתה חש שהיא ה"אחת" עבורך, תתמקד במטרה, אל תאפשר לאכזבות, חששות או כעסים להסיט אותך ממטרתך. הייה עבורה, הזכר לה את הימים היפים שלכם, את הטוב שהיה ויש לכם. אני מאמינה שאם הזמן היא תבטח בך שוב.
לאורך השנים בוודאי תהיינה אי-הסכמות כאלה ואחרות, ביניכם. יהיה זה נכון מצידך לגלות אורך רוח, סבלנות וסובלנות, לקבל ולהכיל את התהליכים אצלה, וזאת על-מנת להגיע להסכמה מתוך הבנה מלאה ושיתוף.
אני מאחלת לך שתמצא בתוכך את הכוחות, הסבלנות והאהבה עד אשר היא תבטח בך שוב ותאמר לך "כן, אנשא לך".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהציע נישואים?
אלדר26/06/2011היי
מתוך ניסיון ומי שעבר את מה שאתה עובר לאחרונה.
חברתך מן הסתם פגועה מאוד וכמו שאמרו לך פה היא מגנה על עצמה ולא כמונו הגברים שבפרידות אנחנו קורעים לנו את הלב.
היא אוהבת אותך מאוד אבל היא רציונאלית, נפרדתם פעמיים, והיא אומרת לעצמה שכנראה יש משהו שמונע ממך להתקדם הלאה..., אתה צריך להבין מה העניין, כי כרגע אתה מתגעגע והיא כל עולמך אבל יכול להיות שיש משהו, אולי בא לך לנסות משהו אחר... אתה חייב להיות בטוח ב-1,000% שהיא האחת, אתה צריך להיות מאושר להתחתן וזה לא אמור לבוא מלחץ.
כרגע היא פשוט לאט לאט מתנתקת רגשית ממך וחושבת רציונאלית
תשים את עצמך בעיניים שלה, היא רוצה שמי שיתחתן איתה יהיה בטוח שזה מה שהוא רוצה שלא במשבר הכי קטן בעתיד יקפל רגליים.
אין לך מה לכעוס עלייה שהיא לא רוצה לחזור ומתלבטת, זה לא קשור לזה שהיא אוהבת אותך או לא. זה קשור לזה שהיא לא רוצה להוליך את עצמה שולל שוב.
אם אתה ממש ממש רוצה לך על כל הקופה...ואתה מבין מה אני אומר.
ואם יש לך מחשבות שניות למרות שזה קשה ולא קל אל תעשה לה את זה כי אם תחזרו ולא תהיה בטוח שוב, לא תוכל להסתכל לעצמך בעיניים.
תחשוב טוב ובהצלחה
ואם תרצה לדבר אני פה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אלדר
דן26/06/2011אני באמת בטוח ב100 אחוז שאני רוצה אותה ולא אפגע בה יותר, אני רוצה לחיות איתה ולבלות איתה את שארית חיי.
הבעיה היא שהיא כרגע בקושי מתייחסת, אם אני לא מתקשר היא לא מתקשרת. היא אומרת לי שהיא צריכה זמן ונפגשת עם אחרים(כנראה). אני מרגיש אני מאבד אותה ומצד שני היא אומרת לי שאולי היא תתחרט בעתיד שלא אמרה כן ושהיא בוכה כבר 3 שבועות ברצף.
אני ממש לא יודע מה לעשות איתה, אני ממש קשור אליה ואני עובר תקופה קשה מאד מבחינה נפשית.
מה עכשיו? לחזר? או להתרחק לתקופה כמו שהיא רוצה, שבמקרה הזה אני באמת מפחד שאם נתרחק, זה יגמר מהר מאד.
אני באמת לא יודע איך להתנהג איתה ובינתיים אני שולח לה הודעות ושואל לשלומה כל יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תציע
אלדר27/06/2011היי
אני מבין שאתה עובר תקופה קשה, פרידה זה אף פעם לא דבר קל.
יש שתי אפשרויות.
אפשרות ראשונה והפחות טובה לדעתי - זה להמשיך מה שאתה עושה, שולח סמסים, מיילים מדבר אל הרגש שלה, מזכיר לה תקופות כיפיות מהעבר וכו', עד שתתרצה ותרצה לתת לקשר הזה עוד צאנ'ס, זה יכול לקחת חודש ואולי שלושה. ואז כנראה תחזרו לתקופת נסיון של כמה חודשים.
אפשרות שניה - זה תפסיק לשלוח סמסים, מיילים וכל קשר שהוא, תיעלם קצת לכמה ימים.
תן לה להרגיש בחסרונך, בזמן הזה תלך תקנה טבעת אירוסין, ולך אליה הביתה ותתציע לה נישואין.
תקשיב, חברתך פגועה ממך, היא לא יוצאת עם אף אחד(היא לא פנויה רגשית לזה) היא פשוט הבינה שכנראה איתך זה לא יתקדם לשום מקום למרות האהבה.
בשביל זה אתה צריך לקחת סיכון, וללכת על הקופה, לתת לה להרגיש שהיא האחת בשבילך.
במקרה הכי גרוע, והיא אומרת לא, טבעת אפשר להחזיר תוך 14 יום, אתה מבין שכנראה זה לא היה זה ויותר קל לך להמשיך הלאה ואתה יודע שלפחות ניסית נתת לזה צאנ'ס.
אם אתה מסוגל לעשות את הצעד הזה זה מוכיח שאתה באמת אוהב אותה ומוכן לחתונה אבל אם אתה מעדיף את האפשרות הראשונה, זה אומר שאתה אוהב והיא חסרה לך אבל אתה לא בשל לחתונה איתה.
תחשוב טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דן27/06/2011היא ידעה שאני עומד להציע לה מחברה שלה ולכן לא נפגשה איתי, היא כבר יודעת מתי רציתי להציע ואיפה.
אמנם פורמלית זה לא קרה אבל היא יודעת שאני רוצה להתחתן ויש כבר טבעת מוכנה.
עכשיו השאלה האם להציע בכל מקרה, כי נראה לי שסתם אני אקבל לא.
ודבר שני, היא מאד עקשנית ואומרת כל הזמן שהיא צריכה הפסקה וזמן לעצמה להבין מה היא רוצה.
אני חושש שהיא תכיר מישהו ותעלם לי, אני לא ישן בלילות והיא יודעת את זה.
היא נשמעת הרבה יותר קרירה ונראה שהיא בעמדת כח בקשר כרגע.
ולמרות הכל, היא מוכנה להיפגש איתי מידי פעם, משהו כמו פעם בשבוע.
אני באמת בתסביך אני רוצה להתחתן איתה אמרתי לה כמה פעמים, עד לפני חודשיים היא היתה קופצת ועכשיו היא פשוט לא שמה קצוץ.
יש לי הרגשה שיש לה מישהו ברקע למרות שהיא מכחישה, אני באמת לא יודע אם להמשיך הלאה או לנסות להיפגש כשאפשר ולהחזיר אותה לאט לאט.
ככה או ככה אני עובר תקופה מאד קשה של אובדן, הקריירה גם בסיכון בגלל שאני לא מתפקד וכל היום אוכל את עצמי על הטעויות שעשיתי איתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז נמתין
אלדר27/06/2011קראתי בעיון את מה שרשמת
אני רוצה להגיד לך כמה דברים.
נשים בדר"כ אחרי פרידה מתנתקות רגשית ומתחילות לחשוב בצורה רציונאלית, ואילו אתה כרגע חושב רק רגשית, מניסיון אני יודע שזה קשה וכל היום אתה חושב עליה בייחוד בלילות שקשה לישון. ומה לעשות נשים בקטע הזה יותר חזקות מגברים.
תעשה טובה לעצמך ותוציא את המחשבות שהיא יוצאת עם מישהו, כי היא לא.
תנסה להתייעץ עם אחת החברות שלה, אחת שאתה יכול הכי לסמוך עליה ולהבין מה היא רוצה, רק שתדע שכל מה שאתה אומר עובר מילה במילה אליה.
אני מציע לך לקחת פסק זמן של כמה שבועות ולהניח לה, היא מבינה שאתה פועל מתוך מניע רגשי ולכן היא לא רוצה לחזור, כי היא מפחדת שברגע שתחזרו יהיה לך את אותם הסתייגויות שהיו בעבר.
תנסה להירגע היא עוד לא בורחת, היא אמרה לך שהיא רוצה לחשוב, תצא קצת עם חברים, תנסה להבין מה מנע ממך אז לא להציע לה נישואין(אני בטוח שהייתה סיבה טובה)
ככל שתנתק את הרגש ותחשוב בצורה הגיונית אתה תגיע לתובנות חדשות
זה מין תהליך קטן שרק יחזק אותך, וגם יגרום לך לבוא אליה ולהציע לה נישואין בצורה בטוחה עם הרבה ביטחון ולא כמו עכשיו שאתה מראה שבלעדיה אין לך חיים.
ועוד משהו תפסיק לשלוח סמסים, אתה מראה שאתה תלותי יותר מדי ואתה משגע אותה.
פעם מישהו אמר לי אם זה אמור לקרות זה יקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שבור
דן27/06/2011זה בדיוק מה שהיא אמרה לי, אם זה אמור לקרות זה יקרה.
ואני באמת לא יושן בלילות ואני מתעורר ב4-5 בבוקר אחרי שאני חוזר גמור מהעבודה.
אני לא מסוגל להפסיק לשלוח לה הודעות ,אני מרגיש צורך להוציא, בחיים לא חשבתי שאני רגיש ברמות האלה.
אני באמת לא יודע איך אני עובר את הימים האלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהיה בסדר
אלדר28/06/2011אני מבין אותך, אתה עובר תקופה לא קלה.
אני מציע לך שתקרא את כל התגובות שרשמו לך פה ותנסה להפנים.
תתחיל לנתק את הרגש ותבין שאולי יהיה סיכוי שלא תחזרו.
אני יודע שזה קשה, אבל תפסיק לשלוח סמסים או ליצור איתה קשר, קח פסק זמן, אני מציע שאם אתה צריך להוציא החוצה דברים, קח מחברת ותתחיל לרשום זה יקל עלייך.
תבלה יותר עם חברים, ידידות, תעשה דברים שאתה אוהב, כמו ללכת לים.
הכי חשוב שתבין מה מנע ממך אז לא להציע לה(יכול להיות שאתה לא בשל לחתונה, או היא לא המושלמת)
קח פסק זמן של חודש חודשיים, תהיה פחות תלותי עם תובנות חדשות. ואם זו היא האחת אז היא תהיה האחת, תוציא את המחשבות שאולי היא יוצאת עם מישהו, כי כרגע היא לא יוצאת עם אף אחד, יכול להיות שבעתיד היא תצא וזה לא אומר כלום זה זכותה.
היא אוהבת אותך,חייתם תקופה ארוכה ביחד, היא כרגע פגועה (היא רצתה להתחתן איתך ואתה לא רצית)היא צריכה את הזמן שלה, תשחרר אותה ואת עצמך.
ברגע שתנתק את הרגש ותחשוב רציונאלית, דברים יראו לך יותר מובנים והגיונים, ואם לאחר התקופה של ההפסקה עדיין תהיה בטוח שזו האחת אז זה יקרה.
תהיה חזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבט
דן28/06/2011נראה שלמרות כל האהבה היא מאד עקשנית ולמרות שהיא בוכה ורואים שנשאר הרגש והאהבה היא ממשיכה לומר שהיא רוצה לצאת עם אחרים והיא צריכה זמן.
השאלה האם גם לנהוג כמוה ולצאת עם אחרות, למרות שאני לא פנוי רגשית זה אולי יוציא אותי מההרגשה הזאת ואולי על הדרך אני אכיר מישהו מיוחדת.מה אתה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שאתה יודע את התשובה
אלדר29/06/2011זה לא נשמע טוב, אם היא אמרה לך שהיא רוצה לצאת עם אחרים.
יכול להיות שהיא כבר לא חושבת או לא בטוחה שאתה "האחד" בשבילה.
מה שאתה צריך לעשות זה פשוט מאוד
נתק כל קשר, אתה את שלך עשית, (לדעתי אז במקום לדבר איתה שאתה רוצה להתחתן איתה. היית צריך "להציע לה" וללכת על כל הקופה, כך היית מרגיש גם יותר שלם אם היא הייתה אומרת לא. ולדעתי היא הייתה אומרת כן, במצב הנוכחי היא שמה אותך בהמתנה) אגב אין טעם בעוד שיחה אחרונה כי זה לא משנה כלום היא את החלטה שלה עשתה.
תחזור לחיות חיים רגילים ולהתחיל להכיר בחורות, היא לא רלוונטית כרגע, היא רוצה לבדוק את השוק לנסות אין בעיה, במוקדם ובמאוחר היא תרצה לחזור, לא קל לפתח קשר זוגי בייחוד לאחר פרידה. ורוב הזוגות בדר"כ חוזרים.
תהיה חזק ותמשיך הלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלדר
דן27/06/2011יש מצב שאתה יכול לדבר איתי במייל כאחד שעבר את זה ממש אני אשמח לשמוע אם יש לך עוד טיפים איך להתמודד עם זה.
אין לי אחד בחברה שעבר מקרה דומה, הרבה חוו פרידות אבל רובם צעירים רווקים בגילי ללא קשר משמעותי מאחוריהם.
המייל שלי : [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מוניקה
דן26/06/2011ממש חיזקת אותי ואני לא מתכוון להרפות בקרוב, אבל אתן לא מרווח נשימה ואני מקווה שבסוף יהיה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)