מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חשד לבגידהשני06/01/2008
אני מרגישה שהחבר שלי בוגד בי אין לי ראיות לכך אלא שבזמן אחרון מרבה לריב על כל דבר מתרחק ליום יומיים מבטו נודד ממני והוא לחוץ רוב הזמן רבנו וניתק את הפלאפון ליומיים אחרי זה שב לדבר כאילו לא קרה דבר וזו לא הפעם הראשונה שהריב נגרם על מילים רגילות שאנו מדברים בעבר לא התייחס כך אנו ביחד 5 שנים איך אוכל לדעת האם יש אפשרות כלשהי אנחנו עומדים להתחתן ואני חוששת בתוכי אני נמחצת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני היקרה
ליאל07/01/2008שני, מנסיון אישי היה לי חבר 5 שנים גם אנחנו עמדנו להתחתן והרגשתי בדיוק כמוך ולא היה לי הוכחות אבל בתוך תוכי הרגשתי ולא רציתי להאמין..... אמרתי כל עוד אני לא רואה זה לא נכון....
וזה מתסכל כל יום לראות אותו ולהרגיש כאילו הוא עובד עלייך הרגשה נוראית כאילו הוא בוגד ומשקר...
לכן אני בדקתי אותו אם זה כשהוא התקלח ישר התסתכלי לו בפלאפון SMS שיחות יוצאות נכנסות
אם משהו היה נראה חשוד טלפון למשל בלי שם שיש לו מלא שיחות יוצאות ממנו או נכנסות הייתי רושמת לי בפלא ומתקשרת אח"כ מחסוי בכדי לשמוע אם זאת בחורה ואם כן .... תנסי לעבוד אליה כאילו הגעת לטעות במספר ותנסי להתקשר אליה כשהוא לא זמין אולי תשמעי אותו יחד איתה, למשל עקבתי אחריו כשהוא יצא עם חברים ותפסתי אותו על חם מתנשק עם מישהי ....זה כואב אבל
יותר כואב להתחתן ורק אז לגלות את הבגידה ........
לכן תבדקי את העיניין תבדקי אותו מה יש לך להפסיד ? ככה תהיה רגועה מבפנים.... גם אם כן וגם אם לא ......
אני מקווה שתמצאי אותו לא בוגד בך אבל עדיף לבדוק....
בהצלחה אני פה אם את צריכה משהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש עצה אחרת
שני07/01/2008תודה רבה לך בדקתי את הפלאפון שלו ואין שום דבר הוא עובד בהסעות כלך שאין אפשרות מעקב אבל התחושות בטן אומרות לי שכן אם יש לך עוד רעיון אשמח בתודה שני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני
ליאל08/01/2008את יכולה לבקש מחברה שלך שתתקשר אליו כאילו היא טעתה במספר... ואז לומר לו אז למי הגעתי... ולזרום עם השיחה בקטע של להתחיל איתו זה תמיד עובד אבל את צריכה מישהי שיודעת לשחק את התפקיד ולפלרטט כי זה כל הרעיון לבדוק אותו ............זאת אפשרות אחת
אפשרות אחרת להתקשר אליו מחסוי *42 בשעות שאת מרגישה שהוא בוגד בך ולא להשמיע כל אפילו את יכולה לשים השתק ולנסות לשמוע אם הוא במקום שקט .... כי אם הוא בעבודה הוא מן הסתם יהיה במקום רועש ..........זה שווה בדיקה
תראי יש מלא דרכים לבדוק זה לא בעיה בכלל.........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)