חשד לבגידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חשד לבגידה
    שני
    06/01/2008

אני מרגישה שהחבר שלי בוגד בי אין לי ראיות לכך אלא שבזמן אחרון מרבה לריב על כל דבר מתרחק ליום יומיים מבטו נודד ממני והוא לחוץ רוב הזמן רבנו וניתק את הפלאפון ליומיים אחרי זה שב לדבר כאילו לא קרה דבר וזו לא הפעם הראשונה שהריב נגרם על מילים רגילות שאנו מדברים בעבר לא התייחס כך אנו ביחד 5 שנים איך אוכל לדעת האם יש אפשרות כלשהי אנחנו עומדים להתחתן ואני חוששת בתוכי אני נמחצת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד לבגידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שני היקרה

ליאל
    07/01/2008

שני, מנסיון אישי היה לי חבר 5 שנים גם אנחנו עמדנו להתחתן והרגשתי בדיוק כמוך ולא היה לי הוכחות אבל בתוך תוכי הרגשתי ולא רציתי להאמין..... אמרתי כל עוד אני לא רואה זה לא נכון....
    וזה מתסכל כל יום לראות אותו ולהרגיש כאילו הוא עובד עלייך הרגשה נוראית כאילו הוא בוגד ומשקר...
    לכן אני בדקתי אותו אם זה כשהוא התקלח ישר התסתכלי לו בפלאפון SMS שיחות יוצאות נכנסות
    אם משהו היה נראה חשוד טלפון למשל בלי שם שיש לו מלא שיחות יוצאות ממנו או נכנסות הייתי רושמת לי בפלא ומתקשרת אח"כ מחסוי בכדי לשמוע אם זאת בחורה ואם כן .... תנסי לעבוד אליה כאילו הגעת לטעות במספר ותנסי להתקשר אליה כשהוא לא זמין אולי תשמעי אותו יחד איתה, למשל עקבתי אחריו כשהוא יצא עם חברים ותפסתי אותו על חם מתנשק עם מישהי ....זה כואב אבל
    יותר כואב להתחתן ורק אז לגלות את הבגידה ........
    לכן תבדקי את העיניין תבדקי אותו מה יש לך להפסיד ? ככה תהיה רגועה מבפנים.... גם אם כן וגם אם לא ......
    אני מקווה שתמצאי אותו לא בוגד בך אבל עדיף לבדוק....
    בהצלחה אני פה אם את צריכה משהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש עצה אחרת

שני
    07/01/2008

תודה רבה לך בדקתי את הפלאפון שלו ואין שום דבר הוא עובד בהסעות כלך שאין אפשרות מעקב אבל התחושות בטן אומרות לי שכן אם יש לך עוד רעיון אשמח בתודה שני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני

ליאל
    08/01/2008

את יכולה לבקש מחברה שלך שתתקשר אליו כאילו היא טעתה במספר... ואז לומר לו אז למי הגעתי... ולזרום עם השיחה בקטע של להתחיל איתו זה תמיד עובד אבל את צריכה מישהי שיודעת לשחק את התפקיד ולפלרטט כי זה כל הרעיון לבדוק אותו ............זאת אפשרות אחת
    אפשרות אחרת להתקשר אליו מחסוי *42 בשעות שאת מרגישה שהוא בוגד בך ולא להשמיע כל אפילו את יכולה לשים השתק ולנסות לשמוע אם הוא במקום שקט .... כי אם הוא בעבודה הוא מן הסתם יהיה במקום רועש ..........זה שווה בדיקה
    תראי יש מלא דרכים לבדוק זה לא בעיה בכלל.........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו