מממ מתלבטתת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מממ מתלבטתת
    מיכל
    27/06/2011

כיום אני נמצאת בקשר עם חבר שלי כבר במשך חצי שנה. כיף לנו במגע,יש לו תכונות טובות שמאוד מוערכות בעייני ובאמת שאני אוהבת אותו.

הבעיה היא, שאני טיפוס שקט יחסית ובשיחות אני הצד הפחות יוזם. הוא גם טיפוס שקט ולכן אני לא מרגישה שאני יכולה לדבר איתו שיחות שנמשכות שעות , שאני הכי מחוברת אליו מהבחינה הזאת ושיש ביננו זרימה לגמרי טובה.

יש לי ידידים שאיתם השיחות הרבה יותר זורמות,מצחיקות ומהנות שיכולות להמשך כמה שעות טובות. זה מציק לי גם כיום וגם כשאני חושבת על העתיד אם נתחתן ונגור יחד ואז חלילה יהיה לנו משעמם. מה עליי לעשות? זאת סיבה מספיק טובה לפרידה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מממ מתלבטתת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מממ מתלבטתת - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    27/06/2011

מיכל יקרה,

ציינת כי את אוהבת את האיש, נהנית מאינטימיות פיסית עמו ובאופן כללי את מוצאת שטוב לך איתו ושתכונותיו מוערכות בעינייך. לכן, לדעתי, אל תמהרי להיפרד. את הצעד הזה תמיד ובכל רגע תוכלי לעשות.
    נסי לחשוב, מה גורם לך להיות פתוחה יותר, זורמת יותר וקלילה יותר בקרב ידידייך האחרים.
    יכול להיות שהם אנשים "פטפטנים" יותר, יחד עם זאת כדי ליצור חיבור וזרימה דרושים שניים.
    האם את חשה שונה בחברתם? מתנהגת שונה?
    במידה וכן, האם תוכלי להצביע ע הסיבה לכך?

אשמח בקבל את תגובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו