בגידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בגידה
    טלי
    27/06/2011

שלום .אני נשוי 16 שנה לפני כשנה נפטרה אשתו של מכר שלה אשתי עזרה לו עם הילדים במשך כל השנה לפני כ3 חודשים שמתי לב שהקשר שלהם חורג יום יום מסרים ושיחות כ6פעמים ביום למעט שישי שבת שאני בבית אני פניתי אליה וביקשתי הסברים לגבי מהות הקשר ביניהם היא אמרה לי שאין כלום והיא לו עשתה כלום אני כמובן ההיתי חשדן דיברתי עם הבחור והוא אמר לי שלא היה כלום ביניהם והיא עזרה לו מאוד בתקופה שאשתו נפטרה אני אמרתי לו שכמות התעבורה ביניהם מוגזמת כמובן שאשתי הפסיקה לדבר איתו מהפאלפון שלה שהיא ידעה שאני עוקב אחריה אבל הקשר לא נפסק מדי פעם ניהלו שיחות דרך טלפון קוי שמתי ציתות יום אחד וקלטתי שיחה לו נעימה שבו היא מנסה לשדל אותו להיפגש איתה . באותו ערב שיצאתי לעבודה הוא לו שיתף פעולה ואז היא נכנסה לפרטים אינטימים שבו היא אמרה לו שהיא שוכבת עירומה ומפנקת אותו עדיין לא שיתף פעולה היא ביקשה להיפגש ביום שאני לא נמצא הוא דחה אותה לשבוע הבא אני הייתי בהלם אימתתי אותה עם הממצאים היא אמרה שבחיים לא דיברה איתו דברים כאלה והיא לו יודעת מה קרה לה עם בכי הסטרי שהיא אוהבת אותי ולו יודעת למה עשתה את המעשה אני באותו ערב הלכתי לבחור ודיברתי איתו הוא אמר לי מה אתה רוצה שאני יעשה היא דיברה הוא אמר לי על תתגרש תנסה טיפול זוגיות אני במשבר אמון גדול מאוד כרגע היא מאוד שקטה ממעטת לדבר אני יודע שאין קשר ביניהם הוא ניתק לגמרי את הקשר היא כמובן לא יודעת שדיברתי איתו והוא מבחינתו לא אמר לה אני לו יודע מה לעשות איך לשקם או לפרק את הנשואין יש פה 3 ילדים קטנים לו יודע מה קרה לה היא אמרה לי שהיא לא תדבר איתו בכלל אבקש הכוונה אודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    27/06/2011

טלי יקר,

כנראה שלאחר פרק זמן כה ארוך, במהלכו אשתך תמכה במכרכם האלמן ועזרה לו בגידול הילדים,
    ובשיקום הנפשי שלו, היא למדה להכיר אותו יותר טוב, באופן יותר קרוב, ופיתחה כלפיו רגשות, שהם מעבר לרגשות החמלה, שהיא בוודאי חשה במהלך השנה זו.
    זה קורה. כאשר נמצאים שעות רבות יחד, במשך פרק זמן ארוך, מתקרבים, מתפתחת אינטימיות נפשית מסוימת והרגשות יכולים לקבל "תפנית" לא רצויה, שאינה במקומה. אולם הם קיימים ולא בכוונה תחילה.
    נראה כי שאשתך הגיעה ל"מקום" בו רגשותיה התפתחו ב"אופן עצמאי" והיא נתנה לכך "מקום", היא לא ניסתה להתנגד להם או לפעול בניגוד אליהם, אולי אף אפשרה לעצמה לפנטז על אינטימיות פיסית עם הבחור וכך יצא שהיא נתנה דרור ללשונה באותה שיחה אומללה, אשר, בדיעבד, הגיעה גם לאוזניך.
    אני מאמינה שהיא באמת אוהבת אותך ורוצה להישאר איתך ושלך.
    התגלית הזו שלך בוודאי החזירה אותה למציאות חייה ה"אמיתית", היא הייתה בבחינת ה"יקיצה" מהשעון המעורר של המציאות.
    אני מבינה לליבך ומבינה את אובדן האמון בה.
    לשאלתך, יש מקום לשקול טיפול זוגי או אימון לזוגיות. אני מאמינה שאיש מקצוע יוכל לתת בידיכם כלים להתמודד עם המצב אשר נקלעתם אליו וכיוון נכון במציאת הדרך הנכונה ביותר עבורכם לשיח, להדברות, לתקשורת אשר תהייה מבוססת על פתיחות וכנות, כך שאפשר יהיה לשקם את האמון שאבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך

טלי
    28/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו