אח.. זוגיות זוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אח.. זוגיות זוגיות
    א-ת
    07/01/2008

שלום לכולם יש לי בעיה קטנה גדולה שבגללה אני ובעלי חצינו קווים בריב שלנו..
    מעבר לכל מיני דברים קטנים שמפריעים לי וגורמים לנו לריב יש נושא אחד שתמיד שהריב מתמשך מגיעים אליו וזה הקטע של ההורים שלו שלא נתנו לנו כסף לחתונה לא היו מוכנים להתחייב ואמרו שהם יתנו לנו בהמשך..
    (כשנרצה בית או משהו כזה.. ) מעבר לזה אין שום תמיכה אפילו לא הכי קטנה גם לא לבן שלהם כספית אפילו לא פעם ב... "זריקה קטנה".
    יותר מזה יצא שהיינו במסעדה לא פעם ועוד אנחנו הזמנו אותם...
    וזה נושא שמאוד מציק לי שאני מעלה אותו בעלי מתעצבן עד מוות.. וכזוג שמנסה לבנות את עצמו צעיר יש צורך בתמיכה כזו או אחרת שאין סימן מהם לזה.. מה עושים בזמנים כאלה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אח.. זוגיות זוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריב זוגי בגלל חוסר מימון מצד ההורים

יהודית ברגמן
    07/01/2008

יקירתי, האם בעלך נתן להוריו פקודה לחסוך מכם?! את רבה עם בעלך על דברים שהוא אינו אחראי עליהם. למה את מוציאה הכל עליו ? במה הוא אשם- שאת רבה איתו?! . תהיי ישרה ושוחחי את איתם על הנושא. את חושבת שהם צריכים לעזור לכם, אזי הביעי דעתך בפניהם, דברי איתם גלויות ולא בריב. אם יש להם אמצעים והם רוצים, הם יכולים, אבל הם ממש ממש לא חייבים לעזור לכם.
    חוששתני שאני מצדדת בהוריו שלא השקיעו בחתונת בנם איתך. כל אחד ישן במיטה שהוא מציע. אם תכניסי לזוגיות שלכם כל כך הרבה כעסים שלא קשורים למה שביניכם - אזיי נכון: אח... זוגיות זוגיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלחי לי אבל ממש לא היית עיניינית...

א-ת
    09/01/2008

מה שאלתי מה את אומרת כנראה שלא ירדת לסף דעתי וחבל שכך!!
    למה ציפיתי האמת?? תשובה חסרת טעם וממש לא קשורה לעצם הבעיה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה את רוצה

סיגל
    09/01/2008

לא-ת
    נסחי שוב שאלה שלךבבקשה . לא ברור מה רצית. אם להתיחס לשאלתך התשובה היתה סופר ענינית ואפילו עדינה. את מרירה . את אנטיפטיט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אח.. זוגיות זוגיות א-ת

דרור
    09/01/2008

באמת יש לך בעיה קטנה גדולה. גם ההורים שלי לא תמכו בי מעולם ובמיוחד לא התיחסו כספית אחרי שהתחתנתי כי לא אהבו את בחירתי. אותי תמיד אהבו אבל לא התבטא בנתינה של כסף השלמתי עם זה והצלחתי להגיע בכוחות עצמי למעמד גבוה. היום אני גרוש ומודה שהייתי עיוור כשהתחתנתי. גרושתי היתה רעה מכשפה רגזנית. אחרי שקלטתי שניסתה לעשוק אותי נפרדנו. הם ראו מה שאני לא ראיתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו