מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עלייה במשקל+תוספי תזונהדניאל25/06/2007
היי אני דניאל ואני בת 14. אני שוקלת 47 לגובהה של 1.67 (בערך) ואני יודעת שאני רזה מידיי. הייתי רוצה להשמין בעזרת אכילה נכונה, ולא בעזרת שוקולדים. הבעיה העיקרית שלי שבגללה אני סבורה כי אני צריכה תוספי תזונה היא האכילה הבעייתית שלי: אני לא אוכלת סלטים, לא הרבה פירות, לא הרבה ירקות, אני אוהבת לאכול בעיקר ג'אנק פוד ואני אפילו מכורה אליו לפעמים...
מה שכן, אני פעילה גופנית הרבה.
הייתי רוצה לדעת מספר דברים:
לאיזה משקל אני צריכה לעלות?
האם כדאי לי לקחת תוספי תזונה?
איך אי אכילה נכונה תשפיע עליי בעתיד ואיך אוכל לפתור את בעיה זו?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה במשקל + תוספי תזונה
איציק ברדה25/07/2007שלום לך
אני ממליץ להתיחס למד מסת הגוף הנקרא גם BMI במקום לטבלאות הקבועות החישוב של מד מסת הגוף מתיחס גם לגובה וגם למשקל באופן משתנה החישוב נעשה כך : יש לחלק את משקל גופך בגובה בריבוע ואז יוצאת תוצאה: מתחת ל18.5 רזה מאד ודרוש עליה במשקל,בין 18.5 ל25 נורמלי מעל 25 דרוש ירידה במשקל.
התוצאה שלך היא 16.7 שכמובן עליך לעלות במשקל.
חשיבות התזונה בגילך היא חשובה מאד מיכיוון שזה גם הגיל בו את בונה את חוזק העצם וישנה חשיבות רבה למה את אוכלת.
לחברת GNC ישנה פורמולה של מולטי ויטמין יחודית לגילך שבם מולטי ויטמין לנוער.
מולטי זה יתן לך השלמה בסיסית אך ישנה חשיבות רבה לפנות לדיאטנית קלינית הנמצאת בקופת החולים שלך על מנת לבנות לך תפריט המתאים לך בצורה אישית
בברכה
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעלות המשקל עם תפריטוונדי24/06/2007
אני בת 19מ וחצי ושוקלת במשך 4 שנים 45 קילו ברצוני שתייעצי לי איזה אוכלצ אלי לאכול והאם יש באפשרותך לערוך לי תפריט מסודר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לעליה במשקל
איציק ברדה25/06/2007שלום לך
על מנת לבנות תפריט מסודר צריך לקחת גורמים נוספים בחשבון בינהם בדיקות דם הכוללות בדיקת בלוטת התריס ,גובה,האם היתה ירידה במשקל ב4 שנים אחרונות ועוד שאלות רבות.
לכן אני ממליץ לך לגשת לקופת חולים ולהיפגש עם הדיאטנית שלהם היא תשאל אותך את כל השאלות ותוכל להמליץ לך על תפריט אישי המתאים לך עם מוצרי המזון שאת אוהבת .
לדעתי זאת הדרך היעילה ביותר לעליה במשקל.
ניתן בשלוב התפריט גם להוסיף תוספי תזונה כגון מולטי ויטמין ו אבקות המכילות קלוריות היכולים לסייע בעליה במשקל .
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספים של חותם הטבעמירה21/06/2007
האם מישהו שמע על החברה?
מה יכול לעזור בנוסף לטיפולי פוריות על מנת לעבות את רירית הרחם
ובכלל לעזור לכל המערכת הנשית במיוחד להצלחת השגת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מדלגים על השאלה שלי?
מירה26/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחותם טבע
איציק ברדה02/07/2007שלום לך
מבדיקה שערכתי חותם טבע מבטיחה בשמות המוצרים שלה טיפול יעיל להמון סוגי בעיות ומחלות.
אני מאמין שלכל אדם יש צורך שונה גם אם הבעיה דומה.
לכן הייתי ממליץ לך להתיעץ באופן אישי עם איש מקצוע המבין בתחום התוספים וצמחי המרפא בשלוב של בדיקות דם,רמות הורמונים בדיקת זרע של בן הזוג וכו
ולא לסמוך על צמח מרפא או תוסף שרשום עליו ביחוד על האריזה כמטפל בבעיה.
היום ניתן למצוא בכל קופות החולים שרות של נטרופתים המתמצאים בתחום.
בברכה
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזליאיר19/06/2007
שלום.אני בן 25 לוקח מולטי ויטמין כללי שמכיל גם 18 מ"ג ברזל.
עשיתי בדיקות דם ויצא לי ברזל די גבוה(ערך של 160 כאשר הגבול העליון הוא 165).
האם צריך להפסיק עם המולטי ויטמין או שאפשר להמשיך ללא חשש מעודף ברזל ופגיעה בגוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גברים וברזל
איציק ברדה24/06/2007שלום לך
צר לי שבעקבות תקלה במערכת עדין לא קיבלתה את תשובתי.
גברים בניגוד לנשים לא צרכים ברזל כתוסף,אם אתה אוכל מוצרי בשר אין לך צורך להוסיף ברזל מעבר לתזונה .
לכן הייתי ממליץ לך להפסיק את השימוש במולטי ויטמין ולצרוך מולטי ויטמין ללא ברזל.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהענבל18/06/2007
שלום,
אני בת 20 וסובלת שנים מאקנה. הפצעים המוגלתיים יוצאים לי בעיקר במצבי לחץ ובתקופת המחזור.
לאחרונה אני משתמשת באבץ, ויטמין ש ו-B6.
חל שיפור קל, ועדיין לא שינוי של ממש.
מה יכול לעזור לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
איציק ברדה19/06/2007שלום לך
הטיפול שהומלץ לך הוא טיפול טוב,חברת GNC פיתחה פורמולה יחודית להפחתת מצב לחץ המכילה את כל ויטמיני ה-B בשילוב ויטמין C הנקראת B125 ,ניתן לשלב את הפורמולה הזאת בנוסף לתוספים שאת לוקחת.
את העור מומלץ לרחוץ בסבון בשם דמדורון של חברת וולדה בוקר וערב, או בסבון עץ התה של חברת שביט.
הטיפול לוקח זמן ישנה חשיבות גם לשינוי התזונתי להפחית מטוגנים,גבינות שמנות כמו גבינה צהובה.
שתיה מרובה של מים יכולה גם לסייע לתהליך.
חשוב מאד שלוקחים אבץ לבדוק שיהיה פיקולינט ובתוספת נחושת.
במידה ואין תוספת של נחושת חשוב לצרוך אותה בנפרד.(מומלץ שיגיע באותה טבליה).
בברכה
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיעריהודית17/06/2007
מה אפשר לעשות כדי להפסיק נשירת שיער שקורית כמה פעמים בשנה וכשהשיער עובר את האורך של הכתפיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לשאלה....
...17/06/2007רק שלי זה כל הזמן לא כמה פעמים בשנה... כשאני מתקלחת או מסתרקת (זה בא ביחד אצלי..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניעת נשירת שיער
איציק ברדה18/06/2007שלום לך
נשירת שיער יכולה לנבוע מגורמים רבים כגון תזונה לא מאוזנת,שינוי מצב הורמונלי,חומרים כימיים ועוד.
חברת GNC פיתחה עבור נשים מולטי ויטמין השם דגש על מניעת נשירת שיער ומכיל בתוכו את המינרל סיליקה מצמח השטבט הידוע כמחזק את שורשי השיער,דגש על ביוטין שהוא חלק מיוטמיני הB החשובים לחידוש השערה,אנטי אוקסידנטים רבים מפירות וירקות למניעת נזקי הסביבה ובכך נותן השלמה מלאה עם כל הויטמינים והמינרלים למינעה וטיפול בשיער נושר.
אני ממליץ על שתי טבליות ביום בוקר וערב עם האוכל.
ניתן להשיג את המולטי ויטמין הזה בכל רשתות הפארם בתי מרקחת וברוב בתי הטבע.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרה בקשר לעליה במישקלמתן13/06/2007
שלום אני רוצה מאוד לעלות במישקל וליפני כמה ימים ירדתי לעיר והלכתי לחנות טבע.... כבר אמרתי באתר ... שפעם ניסיתי אבקת חלבון סויה .... ואבקת חלבון גבינה ... והם גרמו לי להופעת כמה פצעים בפנים והפסקתי כדי שלא יחמיר.... וליפני כמה ימים לקחתי אומץ.. ירדתי לחנות טבע בעיר.. ואמרתי לו אני רוצה לעלות במישקל בלי שיופיעו לי פצעים בפנים.. אמר לי בסדר ונתן לי חומצות אמינו 1500מ'ג של חברת NATURE'S BEST הכשיו רציתי לישאול אם זה יעלה אותי במישקל או שהרוקח סתם אמר לי....... ? בבקשה תעזרו לי... ואם זה באמת לא יגרום לי לפצעים בפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה במשקל
איציק ברדה14/06/2007שלום לך
לחומצות האמינו תפקיד חשוב בבנית השררים בגוף,אך חומצות אמינו לא מכילים קלוריות ובשביל לעלות במשקל אתה צריך תוספת קלורית.
לכן אתה צריך לחפש תוספי תזונה בעלי ערך קלורי.
אני ממליץ לך במקום לבזבז כספים לגשת לקופת חולים ולבקש להתיעץ עם דיאטנית שתוכל לעזור לך לבנות תפריט היכול לסייע לך לעלות במשקל וזאת על פי נתוניך האישיים.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוש שאלות על כדורי ברזלדיקלה12/06/2007
1) הבנתי שצריך להפריד כדורי ברזל מסוגי אוכל רבים, שעתיים לכל כיוון.
האם ניתן ליטול אותם לפני השינה (במידה כמובן ולא אכלתי בשעתיים האחרונות)?
2) מה ההבדל בין כדורי ברזל "טבעיים" ואלו שנמכרים בבתי המרקחת (ובקופות החולים)?
3) רמות הפריטין שלי נמוכות תמיד. הברזל נמוך עכשיו לראשונה, ולכן רשם לי הרופא את הכדורים.
האם ייתכן מצב בו רמת ההמוגלובין תרד בגלל נטילת הכדורים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל
איציק ברדה13/06/2007שלום לך
כן ניתן לצרוך ברזל ליפני השינה,לא מומלץ לצרוך ברזל סמוך למוצרים המכילים קופאין וזאת כי הקופאין משתן ומוריד את רמת ספיגת הברזל.
הברזל הטבעי נקרא גם ברזל עדין המגיע בדר"כ במינונים נמוכים יותר מהברזל הרגיל,ברזל עדין נספג פי כמה מברזל רגיל ואינו גורם לתופעות לואי במערכת העיכול,לכן הכמות שדרושה מימנו היא נמוכה הרבה יותר מברזל רגיל.
הברזל הוא רק חלק מהרכיבים היוצרים את ההמוגלובין שתפקידו ליצור כדוריות דם אדומים ולהוביל חמצן לרקמות לכן יכול להיות מצב שלוקחים ברזל וההמוגלובין עדין נמוך.
מומלץ לבדוק בבדיקות הדם גם את החומצה הפולית וגם את הB12 בכדי לראות תמונה כללית יותר.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שלא הסברתי את עצמי היטב.
דיקלה14/06/2007רמת ההמוגלובין שלי כיום תקינה.
רמות הברזל והפריטין נמוכות.
האם נטילת כדורים (טבעיים או שאינם טבעיים) עשויה להוריד את רמת ההמוגלובין?
זה מה שהבנתי מרופא המשפחה והדבר נשמע לי תמוהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפות וחולשהגל11/06/2007
שלום,שמי ליהי ואני בת 18 וחצי
לאחרונה אני מרגישה עייפות מתמדת, אין לי אנרגיה, אין לי כוח ואני לא מרגישה חיונית וזוהרת כבעבר....
אני לא מרגישה בריאה כפי שהייתי ויש לי הרגשת "חולשה" ערכתי בדיקות דם ושתן, והכל באופן כללי תקין.. אין איזה ממצאים מיוחדים ...
חשוב לי לציין שאני צמחונית,אך משתדלת לאכול תחליפים רבים ככל האפשר...
איך אפשר להחזיר את האנרגיה לגופי? יש אולי ויטמנים כלשהם או משהו שיכול לסייע לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנרגיה
איציק ברדה12/06/2007שלום לך
קימים בשוק מספר תוספי תזונה היכולים לסייע לאנרגיה רובם ממריצים.
הייתי ממליץ לך להתחיל אם מולטי ויטמין לנשים של GNC המכיל את כל הויטמינים המינרלים וצמחי המרפא המתאימים לנשים ולאנרגיה היומית לאחר חודש של שימוש במידה ותצטרכי יותר אנרגיה רק אז הייתי ממליץ להוסיף את הפומולות לאנרגיה .
פורמולה מצוינת לאנרגיה נקראת טרמובוסט והיא נותנת אנרגיה מידית.
אך היתי מגיע אליה רק אחרי חודש שימוש במולטי ויטמין ולא מיד וגם זאת רק במידת הצורך.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרה בקשר לאבקות לעליה במישקלמתן11/06/2007
שלום... אני בן 16 ואני בגובה 1.75 ושוקל 55 ואני רוצה מאוד להשמין ....
בעבר לקחתי אבקה מפולי סויה... ואחרכך גם ניסיתי אבקת חלבון גבינה... אבל הם גרמו לי לפצעים
בפנים... וזה הפחיד אותי אז הפסקתי לפני שיחמיר... ואני רוצה מאוד לעלות במישקל.. מה אני יכול לעשות כדי להשמין ולא לסבול מפצעי בגרות..? אבקש את עזרתכם תודה..!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה במשקל
איציק ברדה12/06/2007שלום לך
המוצר היחידי מעבר לתזונה עשירה בקלוריות המסייע לעליה במשקל נקרא weight gainer 1850
המוצר מכיל פחמימות וחלבונים בתוספת ויטמינים המסיעים לעליה במשקל.
ליפני השימוש הייתי ממליץ לך להיועץ גם עם הרופא המטפל על מנת לודא שכל המערכות אצלך תקינות,כגון בלוטת התריס וכו.
בברכה
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לקחת? האם כדאי?אור11/06/2007
שלום, אני אור בן 14 וחצי, מתאמן 3 וחצי שנים בשחיה ותוספת שנתיים חדר כושר.
גובה 1.68 משקל 75 קילו.(בעל כושר "מטורף").
לאחר שהפסקתי להתאמן במשך חודשים בעקבות פציעה חלה עליה במשקל (מ-72 קילו ל-80).
הורדתי כבר 5 קילו ושואף להוריד עוד (משקל אופטימלי 62 קילו...).
והשאלות:
1. האם קיימים תוספי תזונה לירידה במשקל?(איזה? מחירים?)
2. האם כדי לקחת אותם?
3. ברצוני לקחת תוספי תזונה לעליה במסת שריר, האם כדי?(איזה? מחירים?)
תודה,
אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לקחת
איציק ברדה11/06/2007שלום לך
קימים מספר תוספי תזונה שיכולים לסייע לך להוריד במשקל אך בשל גילך הצעיר יש חשיבות רבה
להתיעץ בפגישה מסודרת עם דיאטנית/ן ולא לקבל המלצות דרך האינטרנת מכיוון שיש צורך בהתאמה אישית ומעקב.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיל לא משחק פה...
אור11/06/2007אני בן 14 אבל אני ניראה 17 ככה( מבחינה גופנית).
אתה יכול להמליץ על משהו בכל זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ואקנהSHIF10/06/2007
הפסקתי לקחת גלולות לפני חודשיים, והתחילו לצאת לי פצעי אקנה דבר שלא קיים על פרצופי שנים רבות בעקבות נטילת רוקטן בגיל הבגרות.
שאלתי הינה האם זה דבר טבעי? ואם יש דרך לטפל בכך במהירות? ואם זה יעבור? סליחה על עומס השאלות. (חשוב לציין שהפסקת הגלולות זה עקב רצון להיכנס להריון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה והפסקת גלולות
ראשית ברצוני לצין שהדבר טבעי לחלוטין כאשר הגוף עובר שינויים הורמונלים והפסקת גלולות גורמת לכך יכולים להופיע פיצעונים מסוג אקנה אותם את זוכרת מגיל הבגרות.
לרוב כאשר תיכנסי להריון יעלמו הפצעים כפי שבאו.
מיכיון שאת רוצה להיכנס להריון הייתי ממליץ רק על תוסף תזונה בשם פרה נטל המכיל את כל הויטמינים והמינרלים לנשים המתכננות הריון ובהריון ובמקביל להשתמש בתכשירי ניקוי פנים על בסיס טבעי כמו חברת וולדה או מורז הקימים בכל רשת פארם או בית מרקחת.
וכן בדר"כ זה עובר.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת אטקינס והשלמת ויטמיניםרינת10/06/2007
שלום לכם,
אני כרגע עושה דיאטת אטקינס
בדיאטה לא אוכלים מאכלים עם פחמימות ולפי הרשום היא יוצרת מחסור בויטמינים:
תיאמין, B6 , A,E,חומצה פולית, סידן, מגנזיום, אשלגן וסיבים
האם אולטרה מגה לנשים ישלים את החסר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה ומחסור בויטמינים
כמעט כל דיאטה גורמת למחסור של ויטמינים בגוף ולכן מומלץ בכל תהליך של דיאטת הרזיה להוסיף מולטי ויטמין.
המולטי ויטמין החדש לנשים של GNC הינו המולטי ויטמין המתאים ביותר למטרות אלו וזאת לא רק בזכות הויטמינים והמינרלים הקימים בו אלה גם בזכות כך שהוסיפו לו אנטי אוקסידנטים מפירות וירקות שכך יתנו לך השלמה תזונתית מלאה.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמינים להשלמת אטקינס
ליאורה11/06/2007איציק שלום,
לא ברורה לי המלצתך, שהרי דיאטת אטקינס כוללת שורה ארוכה מאוד של ויטמינים ותוספי תזונה. האם נחוץ מולטיוויטמין, כהמלצתך, בנוסף לתוספים המומלצים ע"י אטקינס? או במקומם? ליאורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכתבי מ-11.6-תזכורת
ליאורה17/06/2007א.נ.
טרם ענית לשאלתי שבמכתבי הנ"ל. אכיר לך תודה אם תואיל לענות עליה.
בברכה, אליהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטקינס
איציק ברדה17/06/2007שלום לך
אני ממליץ על תוספת של מולטי ויטמין בכל תהליך של דיאטה גם אטקינס אם במידה ואתה לוקח ויטמינים בצורהבודדת הכוללים את רוב הויטמינים והמינרלים אין לך צורת במולטי ויטמין.
במולטי ויטמין הנקרא אולטרה מגה גולד ניתן לקבל בשתי טבליות ביום ריכוז של 100 מ"ג מויטמיני B
500 מ"ג מויטמיני C ועוד אינזימי עיכול החשובים בדיאטת אטקינס אם אתה צורך את אותם ויטמינים בצורה בודדת אין לך צורך בתוספת של מולטי ויטמין .
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פאבהtina06/06/2007
איציק שלום רב!
מזה זמן רב שאין להשיג את הפאבה בחברת gnc
האם ידוע לך מה הסיבה לכך ?ומתי המוצר יגיע שוב לבית הטבע ?
תודה איציק . נ.ב בקשר לתופעות הלוואי שהיו לי לא היה בגלל הניאצין אלא הוא החמיר כשמרחתי קרם חדש שמכיל חומצת ויטמין א כניראה השילוב ביניהם גרם לאלרגיה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פאבה
המוצר חסר בארה"ב בקו האינטרנשיונל בלבד אנו מחכים ליצור אני מקווה שבזמן הקרוב הוא ישוב למדפים,עדין ניתן להשיגו במספר פארמים ברחבי הארץ .
בברכה ותודה על העידכון
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וויטמין e בקוסמטיקהסימונה03/06/2007
שלום איציק,
חברה שלי סיפרה לי שהיא מורחת על הפנים וויטמין e נוזלי, כל בוקר.
העור שלה נראה בוהק, בריא ומלא חיוניות (היא בת 50).
האם מריחת הויטמין ישירות על עור הפנים לא מזיקה? האם אתה ממליץ לנקוט בשיטה זו?.
שאלה נוספת, יש לי כתמי שמש על הפנים, מה אתה ממליץ לי לעשות??
אודה לתשובתך-סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין E למריחה על העור
איציק ברדה03/06/2007שלום לך
ויטמין E מגיע בדר"כ בכמוסות שומניות אותם ניתן לפתוח ולמרוח על העור מומלץ בדר"כ לעשות זאת בלילה ליני השינה הדבר תורם לגמישות ומראה עור בוהק.הדבר לא מתאים למי שיש עור שמן.
בברכה
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.png)