פורום ויטמינים תוספי מזון - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמנים לשיער
    מרגריטה
    29/08/2007

שלום! אני בת 18יש לי שער דק וחסר נפח מאז ומתמיד והוא גם נושר בנוסף לכך ..
    שמעתי שיש כדורים שנוטלים שעוזרים בצמיחת שער מפסיקים את הנשירה ואף מוסיפים ברק יפה לשיער
    מה זה הכדורים האלה?תוכלו להמליץ לי עליהם?ולמי זה מתאים?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמנים לשיער

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    29/08/2007

שלום
    את מתארת מצב שסביר להניח שהבעיה היא גנטית, בדקי איך השיער של אימך או סבתך.
    בכל אופן בדקי בתשובה מתחת עניתי לשאלה, תמצאי שם את רב המידע שאת מחפשת
    כל טוב
    בועז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה לטפח שיער
    שני
    28/08/2007

אילו ויטמינים עליי ליטול כדי לחזק ולהאריך את שיערי,האם זה יעודד צמיחת שיער נוספת בגוף?

לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לטפח שיער

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    29/08/2007

שלום טלי
    א. תזונה נכונה ,בלי דיאטות כסאח , צריכת פחממות, מספיק חלבונים, הרבה ירקות וגם פירות עם קליפתם, צריכת קטניות וכו'
    ב. אבץ, ביוטין, ויטמיני B בכלל, ל.סיסטאין ידועים כתורמים לבריאות השיער.
    ב. יש לבדוק מחסור בברזל, באם כן יש ליטול פלרורדיקס תוסף ברזל אורגני
    בהצלחה
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבקת חלבון
    רן
    28/08/2007

איציק שלום,
    רכשתי את אבקת החלבון שהמלצת לי עליה (P.M של GNC).
    אחרי חופשה של חודש וחצי חזרתי להיתאמן (בן 16 וחצי, 178 ס"מ, אחוז שומן- 14.5%, משקל -56) עם מאמן אישי שהמליץ לי להשתמש באבקה גם ביום של האימון, בנוסף ליום למחרת לפני השינה.
    מכיוון שפחדתי שהצריכה גבוהה מדי ויווצר לי לחץ על הכליות שמתי קצת פחות מחצי כפית מדידה בבקבוק של חצי ליטר ושתיתי (אחרי ששעתיים קודם לכן אכלתי חצי קופסאת טונה בהמלצת המאמן).
    עכשיו כמה שעות אחרי אני מרגיש כמו דקירות באיזור הכליות ואני לא רגוע בכלל ואני לא יודע מה לעשות.
    אני מקווה שתוכל להסביר לי איך להשתמש בה נ-כ-ו-ן בלי שאני אפגע בעצמי והאם מחר (יום אחרי האימון) מומלץ לי לשתות את האבקה.
    אשמח מאוד אם תעזור לי כי אני בלחץ מטורף!!!

תודה רבה ומראש:
    דניאל.

נ.ב.
    רציתי לדעת אם בכפית המדידה יש 40 ג' חלבון או 80.

לקביעת תור
    סגירה
    אבקת חלבון

הוספת תגובה

• כיוון שאיציק איננו אשמח אם תוכל..

רן
    28/08/2007

בועז לענות לי על השאלה. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    28/08/2007

שלום דניאל
    אין לך ממה לדאוג הכאבים שהרגשת יכולים לנבוע מסיבות רבות אני בטוח שהסיבה איננה הפרזה בכמות החלבונים בטח לא אחר פעם אחת או פעמיים שלקחת ביו שלאחר אימון
    ככלל צריכה נכונה של חומצות אמינו היא לאחר האמיון כשעה מומלץ יחד עם חלב אפילו להוסיף בננה ומעט סוכר שמייעל את הספיגה, את כל זה שותים בשייק.
    באשר לצריכה של יום אחרי, תלוי הרבה בתזונה שלך בכמות החלבונים הממוצעת אותה אתה צורך
    דניאל אתה יכול להירגע, לא הזקת לעצמך, שם לב כי אתה שותה מספיק מים, ואם הינך מתאמן קשה אתה נדרש לשתייה מרובה במיוחד.
    שם לב כי אתה ישן מספיק שעות בכדי ספק לגוף מספיק זמן התאוששות.
    כל טוב
    בועז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחסור במגנזיום ( 1.8)
    יעל
    27/08/2007

קיבלתי תוצאות בדיקות דם ומופיעה לי חוסר במגנזיום בערך של 1.8 כשהמינמום 1.9 אני בהחלט מרגישה תופעות כמו עייפות כאבי שרירים , כאבי מחזור נוראים , ונימול....האם יכול להיות שבערך שכזה יופיעו גם הפרעות קצב לב ? ...

רכשתי מגנזיום כדור, ונראהלי שאני אלרגית לאחד ממרכיבי הכדור..האם בכלל ניתן להיות אלרגים למגנזיום ?

הבנתי שיש מגנזיום בנוזל- מה שם המוצר ,בפארם לא מכירים את ז ה?

מה עליי לאכול כדיי להשלים מידית את המגנזיום- כי אני מעדיפה מהטבע
    האם בטחינה יש כמות גדולה של מגנזיום ?
    כל מים מכילים מגנזיום ?
    בקיצור תעזרו לי ....האם יש זריקות מגנזיום ?

לקביעת תור
    סגירה
    מחסור במגנזיום ( 1.8)

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    27/08/2007

יתכן כי יש לך מחסור שכבר ברמה כזאת מתבטא בסמפטומים חמורים.
    יש לזכור: בדיקותדם בודקים רמות מגנזיום במחזור הדם ולא ברקמות, אנני שולל לעולם רגישות לחומר זה או אחר בדיוק כמו באוכל.
    מגנזיום נמצא בעקר בזרעים: אגוזים, גרעינים, כמוגם בפולי סויה, סובין, תרד, מאכלי ים, תירס, תפוחים ותאנים.
    עדין בתזונה בלבד לא תוכלי למלא את המאגרים. אני מליץ בחום על מגנזיום מלאט או מגנזיום ציטראט. ישנה גם אפשרות יותר רחבה לצרוך קומפלקס של סידן ומגנזיום יחד עם ויטמין D ואבץ - הפורמולה נוזלית היא של חברת גרמזה. כף אחת בלילה לפני השינה תעשה את העבודה
    בהצלחה
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חולשה כנראה מחוסר ויטמין
    שירי
    26/08/2007

שלום. אני בת 22 לאחרונה אני סובלת מחולשה סחרחורת קלה וקשיים בנשימה זה בא והולך
    לפני 3 חודשים כשזה התחיל עשיתי בדיקות אצל הרופא ואמר לי שהכול תקין כול הבדיקות שעשה לי כולל בדיקת דם.
    רופאה אחרת ששאלתי אמרה לי שאני יכולה אם אני רוצה לקחת ויטמין D
    בבדיקת דם שלי ערכים שיצאו מתחת לנורמל:
    HB - 11.56
    HCT - 34.50
    GGT - 6
    B12 - 294

יש עוד כמה ערכים שיצאו נמוכים אך לא מתחת לנורמל
    אני חוששת לאנמיה , אני אוכלת בשר עוף ודגים כול יומיים או כול יום ובכל זאת מרגישה
    חולשה עייפות קצת והבעיה העיקרית קושי לנשום לעיתים
    האם אני צריכה לקחת ויטמין D וB12 או אחד מהם או אולי מולטי ויטמין שיש בהם את כול הויטמינים?
    מתי לוקחיםאותם?לפני או אחרי אוכל ?
    האם זה יעזור לי להתחזק ואם כן לאחר כמה זמן?
    האם הבדיקת דם אחרי 3 חודשים משקפת את מצבי היום או שאולי זה החמיר?
    שכחתי לציים שאני 2-3 בשבוע בחדר כושר חצי שעה אירובי ומכשירים, האם כדאי להפסיק את ההתעמלות עד שמצבי ישתפר ?

לקביעת תור
    סגירה
    חולשה כנראה מחוסר ויטמין

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    28/08/2007

שירי שלום
    לפי בדיקות הדם שלך את בחוסר במשק הברזל, קחי פלורדיקס תוסף ברזל ספיג במיוחד של חברת גרמזה, 7.5 מ"ל פעמיים ביום 20 דקות לפני האוכל.
    רמות ה-B12 שלך נמוכות, אנא קחי תוסף של B12 בצורה של טבליות קטנות מסיסות מתחת ללשון של חברת GNC המגיעות יחד עם חומצה פולית.
    לחיזוק כללי את יכולה לקחת מולטי ויטמין של חברת גרמזה, משפר אנרגטיות, תומך כלל גופי, מתאים לדרישותייך.
    שימי דגש על תזונה נכונה לא "לצום" יותר מדי שעות 5-6 ארוחות קטנות ביום, שתי הרבה מים בין הארוחות בעיקר
    כל טוב
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שירי
    28/08/2007

תודה רבה בועז
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומגה3 ובריאות הנפש
    אורן
    26/08/2007

שלום.האם נטילת אומגה 3 במינון מעל 1 גרם ביום יעיל נגד הפרעת דיכאון קל וחרדה?

לקביעת תור
    סגירה
    אומגה3 ובריאות הנפש

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    26/08/2007

אורן שלום
    התשובה היא כן
    ישנם מחקרים לא מועטים כי מראים שיפור ניכר בתפקודים קוגנטיבים בנטילת אומגה 3 במינונים גבוהים. במבוגרים מדובר על סדר גודל של 2 גרם ליום אומגה 3.
    כדי להבין, המושג אומגה 3 מתייחס לסכום 2 חומצות השומן הנמצאות בשמן הדגים EPA+DHA.
    2 גרם ליום שווה ערך ל-3-8 כמוסות או כפית וקצת של שמן דגים הבא כשמן נטול ורי וטעם דגים של חברת גרמזה. בכל כפית אפשר למתוא 1.75 גרם אומגה 3. אפשר לשלבו בסלט או לטפטפו על לחם או פשוט לשתות את השמן בכפית. בנוסף המוצר מכיך ויטמין E 200 יחב"ל התורם למניעת חימצון שומנים ומניעת נזק למוח.
    כל טוב
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויטמינים ותוספי מזון
    iris
    25/08/2007

שלום,
    אני בת 39 משתמשת , באינטרה,נותריה, לייף פאק, B12,אומגה 3 וסיליצאה לשיער.
    אני סובלת מנשירת שיער מאוד חזקה (הרבה מעבר לנורמל, משהו שנראה משמעותי לעין).
    מה דעתך על הצריכה שלי, ומה יכול לגרום לנשירה, אשמח להמלצות וכיוונים.

לקביעת תור
    סגירה
    ויטמינים ותוספי מזון

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    26/08/2007

שלום יארים
    אין לי בעיה עם צריכת תוספי המזון שלך.
    את חייבת לעשות בדיקות דם מקיפות כדי לקבל איזשהי אינדיקציה.
    תתכן בעיית מחסור ברזל. שימי לב יש לבדוק רמות המוגלובין, פריטין, ברזל וטרנספרין כדי לקבל את התמונה בשלמותה.
    במקרה של מחסור באחד מהפקטורים יש לקחת פלורדיקס של חברת גרמזה. מעלה רמות המוגלובין וברזל והוכח במחקר כי אנשים אנמיים שסבלו ממחסור בברזל ובמקביל סבלו מנשירת שיער ולקחו פלורדיקס כבר אחרי חודש בלבד דיווחו על שיפור משמעותי
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקת דם
    arh פילפלת
    24/08/2007

היום הבאתי את התוצאות והרופא לא היה
    cholesterol 209
    hdl- cholest 57
    ldl - choles 132.6
    rdw -10
    יש דאגה לגבי התוצאות ?צריך ללכת לרופא אם זה ? או אין כול כך דאגה ...

לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקת דם

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    26/08/2007

שלום
    הסמפטומים שאת מתארת מאוד מזכירים מצב של מחסור במשק הברזל.
    יש לעשות בדיקות מקיפות הכוללות רמות:המוגלובין, פריטין-מחסני הברזל, ברזל וטרנספרין.
    תוסף התזונה פלורדיקס של חברת גרמזה היטנו תוסף ברזל בכמויות נמוכות אך זמינותו מעולה, הוכח מדעית כיעיל במצבים של נשירת שיער, עייפות, חוסר תאבון וכו'.
    אין בעיה לקחת אותו למס' חודשים בגלל הרמות המזכירות מזון מרוכז. הוא מאוד יתרום למשק האנרגיה שלך
    בהצלחה
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חולשה
    אנוכי
    24/08/2007

עשיתי בדיקות דם לאחרונה, הייתי אצל הרופאת משפחה שאמרה לי שהכל תקין. היא רופאה די מבוגרת ולא ממש מאמינה לדעתי בלקיחת תוספי תזונה. אני מאמינה שיש לי כמה חוסרים כי אני מרגישה תמיד חולשה, עייפות, השיער שלי נושר, והתזונה שלי לא ממש מאוזנת, ולא מגוונת בכלל, ובעצם כל חיי הייתי ככה. יכול להיות שיש חוסרים של ויטמינים אבל לא משהו קיצוני וחריג. מה עושים במקרה כזה?
    יכול להיות שחסר לי ברזל, אבל מפחיד אותי לקחת כמות גדולה מידי שיכולה להזיק לי.

לקביעת תור
    סגירה
    חולשה

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    26/08/2007

שלום
    בסמפטומים שאת מתארת מאוד מזכירים מחסור במשק הברזל.
    יש לעשות בדיקות מקיפות מעבר לבדיקת רמותץ ההמוגלובין, יש לבדוק רמות: פריטין-מחסני הברזל, ברזל וטרנספרין כדי לקבל את כל התמונה.
    תוסף תזונה בשם פלורדיקס הינו תוסף ברזל בעל כמויות נמוכות אך זמינות במיוחד של ברזל, נמצא כיעיל במקרי עייפות, נשירת שיער, חוסר תיאבון וכו'. הוא הינו מהווה איזשהי סכנה ואפשר לקחת אותו, כמובן עדיף לאחר בדיקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר למגנזיום.
    אנוכי
    24/08/2007

האם אפשר לקחת את הויטמין הזה ללא בדיקת דם? או שזה יכול להזיק? ומה הכמות המומלצת?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר למגנזיום.

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    26/08/2007

שלום
    מגנזיום הינו מינרל
    במחסור הסיפטומים שיכולים להופיע הינם: כיווצי שרירים, דופק לב מואץ, מגרנות, תופעות קדם מחזוריות קשות וכו'. באם זה מזכיר לך את מה שאת מתקלת אזי אפשר לקחת מגנזיום במינונים של 200-250 מ"ג ביום עדיפות בלילה לפני השינה.
    עוד אפשרות היא לקחת קלציום מגנזיום קומפלקס נוזלי מאוזן המכיל: קלציום, מגנזיום,אבץ וויטמין D כף אחת בלילה לפני השינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חילוף חומרים איטי
    הילה
    23/08/2007

אני חושבת שיש לי בעיה מטבוליזית אני צריכה לאכול די מעט בשביל לשמור על משקל אני במשקל תקין אבל אוכלת ממש מעט ואני גם עושה ספורט אני ישמח לעצות

לקביעת תור
    סגירה
    חילוף חומרים איטי

הוספת תגובה

• תשובה להילה

בועז שוורץ
    26/08/2007

הילה שלום
    שני דברים שאת צריכה לבדוק לפני שאת מתחילה טיפול יסודי.
    1. תפקודי בלוטת התריס. יתכן כי בלוטת התרי בתת פעילות מה שגורם למטבוליזם איטי. חשוב מאוד לבדוק.
    2. יש לשלול מצב של קנדידה. במצב כזה אחד הסימפטומים הבולטים הוא תקיעות במשקל.
    ביינתיים הייתי ממליץ לך להתחיל בצריכת משקה כלורופיל של חברת גרמזה, הוא משפר הרחקת חומרי פסולת מהגוף, יציאות טובות יותר. כשהגוף נקי יותר כל המטבוליזם נהיה יעיל יותר.
    בהצלחה
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העזרה

הילה
    27/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות
    הילה
    23/08/2007

[a href=http:// id=link]שלום אני ישמח אם תענו לי על השאלות יש לי בעיה של חילוף חומרים ועצירות מה יכול לעזור?

תפיסות שרירים קשה מה יכול לעזור ולמנוע ? אני אוהבת ספורט וזה חשוב לי וקשה לי ככה

ומדי פעם יש לי סחרחורות ואני רועדת אני ממש ישמח לעצות תודה [/a]

לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• כמה תשובות

איציק ברדה
    23/08/2007

הילה שלום
    לגבי הנושא של הסחרחורות הייתי ממליץ לך ללכת ולהבדק אצל רופא המשפחה שאולי יפנה אותך לבדיקות דם בכדי לנסות ולמצוא את גורם הסחרחורות והרעידות.
    לגבי עצירות חשוב בייחוד בימי הקיץ להרבות בשתית מים כמו כן להוסיף סיבים תזונתיים לתפריט היומי כגון קואקר,דגנים מלאים ועוד.
    ניתן להשתמש גם בכמוסות המכילים סיבים כמ כמוסות פסיליום של חברת GNC אך יש לשתות איתם הרבה מים.
    לגבי השרירים בדר"כ מדובר בחוסר במינרל המגנזיום אני ממליץ על כמוסה אחת של 250 מ"ג של מגנזיום קומפלקס ליפני השינה.
    בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איציק ברדה יוצא לשרות מילואים

איציק ברדה
    23/08/2007

גולשי הפורום שלום אני יוצא לשרות מילואים ואחזור בתאריך 12/09/07 בועז שוורץ ימשיך לענות לכם על שאלתכם .
    בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתחזק
    דייויד
    21/08/2007

שלום רב, אני עושה הרבה טיולי אופניים ארוכים של עשרות ק"מ כל שבוע ולאחרונה אני מרתחיל להרגיש קצת תשוש. אני בן 45, בכושר טוב וכמעט ללא עודף משקל - על איזה תוספי תזונה אתם ממליצים לי?
    תודה, דיויד

לקביעת תור
    סגירה
    להתחזק

הוספת תגובה

• ,תשובה

בועז שוורץ
    21/08/2007

שלום דיוויד
    מס ' דגשים יש לתת לאדם עם אופי פעילות שלך.
    1. בדוק את רמות הברזל שלך מאוד יכול להיות שאתה אנמי, יש לזכור כי פעילות ספורטיבית בעיקר אירובית קשה שוחקתאת מאגרי הברזל בגופך. על תסתפק בבדיקת המוגלובין בלבד, בדוק רמות: פריטין, טרנספרין וברזל.
    במצב של חוסר במשק הברזל נטול פלורדיקס: תוסף ברזל אורגני התורם לעליית משק הברזל אך גם משפר אנרגיה, תפקודי מע' העיכול וזמינותו פשוט בלתי ניתנת להשוואה , כמובן הוא אנינו ורם לעצירות, המוצר של חברת גרמזה, 10-20 מ"ל ביום לפני האוכל.אתה מוזמן להיכנס לאתר החברה להוריד קופון 15% הנחה. הכתובת: www.gramse.com
    2. בדוק את תזונתך יתכן כי אתה צריך להוסיף אבקת חלבונים(חומצות אמינו) כדי למנוע פירוק שריר ולשפר את סיבולת השרירים ותפקודם כמו גם שיקומם לאחר פעילות מאומצת.
    3. תוספת קיו 10 תשפר את ייצור האנרגיה באים, בשרירים ובעיקר את תפוקת שריר הלב, במקרה שאתה נוטל קח קיו 10 בטכנולוגיה פטנטית של חברת גרמזה. שמו: קיו מלט Qmelt פשוט יעילותו רבה יותר. תוכל למצוא אותו במרשם ההנחה שתוריד מהאתר. יש לקחת פעמיים ביום 1 בבוקר ושני בהצהרים או אחר הצהרים- לא בערב!!! הוא ממריץ.
    4. מנסיוני גם מולטי ויטמין של פלורדיקס תורם לאנרגיה, תחזוקה ועמידות הגוף בפני סטרס. 10-20 מ"ל ביום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערך ברזל גבוה
    ערן
    21/08/2007

שלום.אני בן 25 ובריא בד"כ.אני לוקח מולטי ויטמין כללי שמכיל גם 18 מ"ג ברזל.
    עשיתי בדיקות דם לאחרונה וערך הברזל יצא גבוה בגבול העליון(160).האם עלי להפסיק לגמרי עם המולטי הזה או שזה בסדר להמשיך?

לקביעת תור
    סגירה
    ערך ברזל גבוה

הוספת תגובה

• ברזל

איציק ברדה
    21/08/2007

ערן שלום
    גברים בניגוד לנשים לא מאבדים ברזל באופן שותף לכן אם הברזל מגיע כבר לגבול העליון הייתי ממליץ לך להפסיק את אותו מולטי ויטמין ולעבור למולטי ויטמין ללא ברזל.
    במעבדות GNC פיתחו את הפורמולה מגה מן העונה על כל צרכי הגבר והיא לא מכילה ברזל,לידיעתך קימים עוד מספר פורמולות של מולטי ויטמין בGNC ללא ברזל המתאימות במיוחד לגברים.
    בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה
    יהונתן
    21/08/2007

אני בן 14 וכמה שבועות ..יש לי אקנה בגב בפנים וסביב לצוואר ..
    השתמשתי בתכשירים ובכדורים שונים [אקנהמיצין+ ,כל מיני משחות , וכדור בשם מינוציקלין]
    ועל העור רק ממשיכים להופיע פצעונים ..כבר מעל לשנה.[בגדלים שונים , חלקם מוגלתיים]
    אממ..אני יודע על ההורמונים בגיל הזה.
    רציתי לדעת מה אוכל לעשות בכדי לשפר את המצב ..

לקביעת תור
    סגירה
    אקנה

הוספת תגובה

• עברתי בדיקת דם והתוצאות היו נורמאלי

יהונתן
    21/08/2007

שכחתי לציין שעברתי בדיקת דם והתוצאות היו נורמאליות..
    [חזרה על השאלה]
    מה אוכל לעשות לגבי הפצעונים ? איזה אוכל כדאי לאכול בכדי למנוע פצעונים ?
    אם יש צורך בעוד פרטים אני אוסיף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול באקנה

בועז שוורץ
    23/08/2007

יהונתן שלום
    הטיפול באקנה חחיב לכלול תזונה של הימנעות ממס' מרכיבים כגון:מטוגנים, ג'אנק פוד בכלל, שוקולד, תפוזים ומיץ תפוזים .
    ככלל יש לתמוך במע' העיכול כי העור הוא המראה של מע' העיכול ומן הסתם סביר להניח כי היא גדושה בטוקסינים.
    הטיפול:
    1. משקה כלורופיל: 1 כפית פעמיים ביום לערבב עם כוס מים . המוצר של חברת גרמזה, ניתן להוריד שובר הנחה של 15% מהאתר www.gramse.com. שם לב תתכן החמרה מסויימת לזמן קצר וזאת מהסיבה כי הפרשת הפסולת מחוץ לגוף גורמת לעומס על העור בתור איבר הפרשה, זה עובר תוך שבוע - שבועיים.
    2. מכוון שהיית חשוף לטיפול אנטיביוטי מאוד מחוב לקחת מגה פרוביוטיק של חברת גרמזה, המוצר מפחית את תופעות הלוואי של האנטיביוטיקה משפר את תפקוד מע' העיכול והחיסון.
    3. שימוש בשמרי בירה בכמויות גבוהות מאוד יעיל את רב הטבליות הנמצאות כיום בשוק יש לקחת 2X3 פעמים ביום
    4. שימוש בסבון פנים עם אפקט מחטא ומייבש - רובם על בסיס אלוה ורה.
    בהצלחה

בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה