פורום ויטמינים תוספי מזון - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיניים
    ניבה
    20/08/2007

שלום. איזה ויטמינים אתם מציעים לקחת כדי לחזק את העיניים והראייה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיניים

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    21/08/2007

ממליץ על פורמולה הכוללת אנטי אוקסידנטים כגון וטמיני E,C, סלניום, אבץ , בטא קרוטן רק באם אינך מעשנת. ישנו מחקר מאוד מקיץ בשם AREDS שהוכיח את יעילותם של המרכיבים הנ"ל. ישנן פורמולות הכוללות צמחים כגון: ג'ינקו, בילברי או אייברייט שיכולים גם לתרום לחזוקת העין.
    באם את סובלת מעיניים יבשות נטלי טיפול עיניים בשם ווט קומוד, יעילות וביטחון בשימוש ללא מתחרים עם מנגנון פטנטי השומר על התמיסה סטרילית 3 חודשים מיום הפתיחה.
    לקבלת קופון הנחה של 15% כנסי לאתר חברת גרמזה: www.gramse.com
    כל טוב
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש ב"רעמה" למניעת נשירת שיער
    סיגל
    18/08/2007

שלום רב,

עקב נשירת שיער, נטלתי כמוסות למניעת הנשירה בשם "רעמה" (HAIR-FORCE), של חב' CAL, במינון של 2 כמוסות ליום.

לאחר כ - 4-5 חדשים, נעצרה הנשירה, והחלה צמיחה מחודשת של שיער.

נכון להיום, פגה השפעת התכשיר, והוא אינו מסייע לי יותר, למרות שאני מתמידה בלקיחתו.

מהי לדעתך הסיבה להפסקת השפעת התכשיר?האם כדאי לנסות תכשיר אחר, ואם כן אשמח לשמוע את המלצתך. לתכשיר תחליפי.

ברצוני לציין כי רמות הברזל בדמי - נמוכות מעט, ע"פ חוו"ד רופאי המשפחה והעור שלי, אולם לא במידה שתגרום לנשירה.

בתודה מראש לתשובתך.

הוספת תגובה

• תשובה בועז שוורץ

בועז שוורץ
    19/08/2007

שלום סיגל
    זה לא חדש וזה קורה לפעמים למרות שהמוצר טוב מאוד.
    דעי שמחסור ולא חייב להיות חמור של ברזל יכול להביא לנשירת שיער, ציפורניים מתפצלות ובעיות בעור. לכן במצב כזה את חייבת לקרחת פלורדיקס.ף תוסף ברזל אורגני שיגרום לאיזון במשק הברזל ולחחיזוק הגוף בכלל.
    מחקר שנעשה על הפלורדיקס בקרב אנשים אנמים שסבלו מנשירת שיער הראה כי 50% מהנבדקים דיווחו על שיפור במצבם כבר אחרי חודש.
    פלורדיקס של חברת גרמזה הינו מוצר אורגני ללא חומרים משמרים לכן יש לשמור אותו במקרר לאחר הפתיחה.
    מניון 10 מ"ל פעמיים ביום מעט לפני האוכל לחודש הראשון, לאחר מכן 10 מ"ל ביום לפחות עוד חודשיים.
    כל טוב
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צליאק
    נועה
    17/08/2007

אני חולת צליאק בת 44 שאובחנה בגיל מאוחר (30 ) וסובלת מאוד מנפיחות וכבדות בכל הגוף,במיוחד ברגליים ובבטן. לפני חודשיים עברתי כריתת בלוטת פאראתרואיד ועדיין לא כל כך מאוזנת אינדוקרינולוגית. לאחרונה גם חווה תופעות של גיל מעבר וסובלת מאוד מעייפות וחום יוצאי דופן ומהרעה ניכרת של בריאות החניכיים והשיניים.
    מבקשת את המלצתכם לחיזוק המערכת החיסונית.

לקביעת תור
    סגירה
    צליאק

הוספת תגובה

• תשובה לנועה

בועז שוורץ
    19/08/2007

נועה שלום
    הבאת בפני סיפור מורכב בעל השלכות רבות לגבי בריאות הגוף.
    א. לגבי הצליאק: תזונה נכונה, חובה! ואת יודעת את זה, כל מה שחשוד אפילו לא לנסות. אנזימי עיכול בעיקר מפרקי חלבונים בתוספת מוצר שנקרא מגה פרוביוטיק של חברת גרמזה יועילו מאוד לפעילות מעיים תקינה, המגה פרוביוטיק יכול לתרום לחיזוק קו ההגנה הראשון של מערכת החיסון.
    ב. לגבי החניכיים: ממליץ בחום על על קיו 10 פטנטי וייחודי הנקרא Qmelt של חברת גרמזה. המצור נספג בצורה הטובה והיעילה ביותר הידוע למדע היום ותורם לבריות החניכיים. 2 טבליות ביום 1 בבוקר + 1 בצהרים.
    ג. חשוב במצג של כיתת בלוטת הפאראתאירואיד לתת תוספת של סידן איכותי, עדיף בנוזל בגלל ספיגה טובה יותר בעיקר לאור בעיות במע' העיכול.
    היכנסי לאתר החברה בכדי להוריד קופון הנחה של 15% לרכישת המוצרים www.gramse.com
    המלצה על ייעוץ דיאטתי או נטורופתי לאורח חיים נכון והתאמת תפריט נכון בעיקר לגיל המעבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוסף מזון פרוביוטיק בעקבות פטריה
    HANI
    16/08/2007

לפני שבוע רופא הנשים בדק אותי וזיהה שיש לי קנדידה על סמך פטריה חוזרת כבר כמה חודשים!הוא המליץ לי לקחת פרוביוטיק פמינה ולבדוק האם הפטריה חולפת אחרי 30 יום!אני כבר נואשת מאחר וכבר כמה חודשים שאני סובלת מכאבים ביחסי המין ואין לי מושג איך לזהות האם זה מהפטריה או ממשהו אחר! מה עליי לעשות???
    תודה חני

הוספת תגובה

• טיפול בקנדידה

בועז שוורץ
    16/08/2007

חני שלום
    טיפול בקנדידה הינו ארוך ודורש מחוייבות והתמדה מצידך.
    התזונה צריכה להימנע ממתוקים, קמח לבן, משקאות קלים, קטשופ , מיונז, פטריות, בוטנים ומעט פירות- בעיקר תפוח, הימנעי ממוצרים המכילים שמרים- אלכוהול, לחם קל, מוצרים מותססים ועוד.
    צרכי בעיקר פחממות מורכבות- מלאות, הרבה ירקות, יוגורט ביו, קטניות, בשר, דגים וזרעים- אגוזים, שקדים גרעיני דלעת לא קלויים.
    בתחום התוספי מזון: מומלץ לצרוך מגה פרוביוטיק של חברת גרמזה: מוצר המרוכז פי 2.5 מהפרוביוטיק פמינה ואפילו זול יותר. נטלי 2 כמוסות ביום.
    משקה כלורופיל של חברת גרמזה יעזור בניקוי הגוף מרעלים ויתמוך בטיפול.
    הכנסי לאתר החברה www.gramse.com למידע מקצועי ורפואי וקראי על הקנדידה והטיפול בה.
    כל טוב
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספי מזון לפיברמיאלגיה
    איילת סולומון
    15/08/2007

הנני סובלת מן מחלת הפיברומיאלגיה כשנה,שמעתי כי תוסף תזונה קיו אנזים 10 יכול לסייע בשיפור התסמינים-האם אתם ממליצים ליטול אותו? ועל אילו תוספים נוספים אתם ממליצים לקחת לטיפול במחלה?
    בתודה
    איילת

לקביעת תור
    סגירה
    תוספי מזון לפיברמיאלגיה

הוספת תגובה

• טיפול בפיברו

בועז שוורץ
    16/08/2007

איילת שלום
    קיו 10 בהחלט יכול לעזור, עדיפות מוחלטת על טכנולוגיית ה-QMELT של המוצר של חברת גרמזה, פשוט נספג טוב יותר , מגיע למחזור הדם- פי 3 מהר יותר ונשאר בגוף זמן רב יותר. המצלה על צריכה של 2 טבליותל ביום 1 בבוקר ואחת בצהרים.
    ראיתי עזרה נהדרת בעת נטילה של המולטי ויטמין מסידרת פלורדיקס, הוא ממש העמיד מטופלים על הרגליים, נתן להם המון אנרגיה. 10 מ"ל פעמיים ביום. בוקר+ צהריים.
    עוד 2 דברים:
    בדקי את איכויות השינה שלך, חשוב לחוות שינה איכותית כדי לטפל ביסודיות במחלה.
    אזני את משק הסוכרים שלך, הרבה מחולות הפיברו סובלות מהיפוגליקמיה, יש לצרוך 5-6 ארוחות ביום, לא לצום יותר מ-3-4 שעות.
    ועוד משהו קטן, בדקי את היחסים במשפחה, בעבר בעיקר, אבא ,אמא וכו' באם יש משהו שלילי כאן ולא התגברת עליו, גשי לטיפול זה מאוד יעזור.
    בהצלחה רבה
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור חודשי
    יעלה
    14/08/2007

אני מקבלת מחזור חודשי ומאבדת דם רב במיוחד .
    הדבר גורם לי לחולשה , ולא חולשה רגילה של מחזור . האם יש אפשרות לקחת ויטמינים לחיזוק הגוף בימים אלה?

לקביעת תור
    סגירה
    מחזור חודשי

הוספת תגובה

• תוספות למקרי מחזור גדוש

בועז שוורץ
    14/08/2007

שלום יעלה.
    התשובה היא בהחלט כן, יש מה לעשות ולקחת וכמה שיותר מוקדם.
    התיאור שאת מדווחת מתאים בדיוק למצב של אנמיה שנגרם כתוצאה מאיבוד דם רב בזמן הווסת.
    גם אם התמונה לא נראית כרמות המוגלובין נמוך, סביר להניח שרמות הפריטין-מחסני הברזל שלך נמוכות במיוחד.
    לכן מה שמומלץ בדחיפות היא לקיחה של תוסף ברזל איכותי שלא רק יעלה את רמות ההמוגלובין אלא יעלה גם את רמות הפריטין, רמות האנרגיה הכללית, עירנות, ריכוז , תיאבון וכו'.
    כזה הוא פלורדיקה של חברת גרמזה . תוסף תזונה אורגני על בסיס פירות וצמחי מרפא. הוא עובד נפלא, לא יוצר עצירות או תופעות לוואי. כמות מומלצת: חודש ראשון, 10 מ"ל פעמיים ביום מעט לפני האוכל., לאחר מכן למס' חודשים נוסף 2-3 חודשים 10 מ,ל ליום לפני אחת מהארוחות.
    ישנה אפשרות שגם משקה כלורופיל יעזור, אם את מחפשת עוד עזרה. מינון נטילה: 1 כפית בכוס מים פעמיים ביום.
    את מוזמנת להיכנס לאתר לחברה להתרשם.
    כל טובבועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור חודשי וחולשה

איציק ברדה
    15/08/2007

שלום לך
    אין ספק שבזמן הווסת ישנו דימום הדימום אורך כמספר ימים ובמהלכו מאבדת האישה כחמישים מיליליטר של דם (כולל הרירית המופרשת). הרירית מכילה אנזים בשם פלזמין, אשר מונע מהדם להיקרש. לנוכח איבוד הדם, נשים צריכות לצרוך כמות רבה יותר של ברזל מאשר גברים.
    חוסר בברזל יגרום למצבים כמו חולשה בייחוד כאשר הדבר מצטבר ואת לא לוקחת השלמה תזונתית של ויטמינים ומינרלים לכן גם כאשר את לא בתקופת הוסת ואת מרגישה חלשה הדבר נובע כנראה כתוצאה מאותו ברזל שנאבד בתקופות המחזור המצטברת.
    אני ממליץ לערוך בדיקת דם אשר תבדוק את רמות הברזל החומצה הפולית והB12 שלך כך נוכל לדעת במה להתמקד בטיפול.
    עד אז את יכולה להשתמש במולטי ויטמינים לאישה WOMENS ULTRA MEGAשפותח במעבדות GNC השם דגש על כל צרכי האישה ובינהם ברזל חומצה פולית סידן סיליקה למניעת נשירת שיער ועוד רכיבים רבים היכולים לסייע לך במצב של חולשה ולחיזוק כללי של הגוף.
    בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבקת חלבון
    רן
    12/08/2007

איציק שלום, לפני כמה ימים שאלתי אותך על אבקת חלבון...
    אני חוזר להיתאמן בע"ה אחרי תקופה של חודש וחצי ורציתי לדעת איזו אבקת חלבון מתאימה לי (בן 16 וחצי, 178 ס"מ, אחוז שומן- 14.5%, משקל -56) מבלי שהיא תפגע לי בצמיחה וגם בסביבות כמה היא עולה.
    אשמח אם תסביר לי עליה קצת ועל איזה מינון אתה ממליץ.

תודה רבה:
    דניאל.

לקביעת תור
    סגירה
    אבקת חלבון

הוספת תגובה

• אבקת חלבון

איציק ברדה
    13/08/2007

שלום לך
    על פי הנתונים שדיוחת לי אתה צריך תוספת של בין 60 ל 70 גרם חלבון ביום של אימון.
    קימת אבקה בשם חלבון P.M של חברת GNC המכילה בכל מנת חלבון 40 גרם של חלבון נקי.
    את שאר ההשלמה של החלבון אתה צריך להשלים מהתזונה.
    (מנת בשר מכילה כ 30 גרם חלבון ביצה כ6 גרם חלבון ועל מוצרי חלב רשום כמה חלבון יש בכל 100 גרם).
    לכן אני ממליץ לך לצרוך מנת הגשה אחת של חלבון P.M בלילה ליפני השינה ביום שלאחר האימון בלבד.
    באותו יום של אימון תשלים לפחות מנת בשר או דגים אחת בכדי להגיע לכמות החלבון הרצויה ביום של אימון.
    האבקה מכילה חלבון איזוליט (מפורק ) נקי בתוספת קזאין הגורמת לו להשתחרר לאט ואז הגוף סופג יותר.
    היא מומלצת לצריכה בלילה זהו זמן הספיגה הטוב ביותר והגוף משתמש בחלבון לצורך גדילה.
    המחיר הוא בסביבות 300 ש"ח .

בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברזל
    דנה
    12/08/2007

שלום,
    אני בת 25 צמחונית מזה מספר שנים, בבדיקת הדם האחרונה שלי התגלה כי אני סובלת מאנמיה חמורה (9.9), הרופאה נתנה לי כדור אקטיפירין פעמיים ביום עם רווחים של שעתיים מכל כדור ממוצרי חלב.
    כיוון שאני צמחונית ותזונתי מתבססת הרבה על מוצרי חלב זה יוצר לי בעייה והבנתי שאסור לקחת 2 ביחד כי הם נספגים לאט בגוף.
    האם יש המלצה אחרת לכדור חזק יותר שיספיק במקום שני הכדורים האלה רק פעם אחת ביום?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    ברזל

הוספת תגובה

• תוספת ברזל

בועז שוורץ
    12/08/2007

דנה שלום
    האמת שאת מקבלת ברזל בכמות גבוהה הבעיה היא ששליש מהאוכלוסיה מפתח תופעות לוואי שבדרך כלל כוללות עצירות או כאבי בטן. במצב כזה מומלץ לצרוך תוסף ברזל אורגני עשיר בויטמיני B+ C התומכים בספיגה. המוצר נקרא פלורדיקס של חברת גרמזה. מכוון שכמות הברזל שם קטנה אך ספיגה מאוד הבעייתיות לא ממש קיימת .
    חשוב לזכור כי הגוף מוגבל לכמות ברזל שהגוף מסוגל לספוג בלקיחה אחת לכן יש לשלול את החיפוש של ברזל במינון גבוה יותר
    כל טוב
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה
    לי
    12/08/2007

שלום,
    רציתי לשאול אם יש ויטמינים או תוספי תזונה כלשהם שיכולים לסייע בטיפול באקנה בעור הפנים

לקביעת תור
    סגירה
    אקנה

הוספת תגובה

• אקנה

איציק ברדה
    12/08/2007

שלום לך
    השאלה מאד כללית חסר לי פרטים כמו באיזה איזור האקנה מה גילך כמה זמן נמשך האקנה האם עברת טיפולים כל שהם באקנה האם הפצעים מוגלתיים גדולים קטנים.
    כעיקרון ישנם מספר תוספי תזונה היכולים לסייע בטיפול באקנה בינהם ויטמין A מינרל בשם אבץ פיקולינט בתוספת נחושת צמחים כגון אסטרגלוס במידה והפצעים מוגלתיים ועוד.
    במידה ותשלים/י את שאר הפרטים אולי אוכל לסייע יותר בפירוט .
    בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה

לי
    12/08/2007

אני בת 20, לפני כשלושה חודשים הפסקתי לקחת גלולות דיאנה שנטלתי במשך כשנה ( שעזרו לי מאוד בטיפול באקנה- הפנים נהיו נקיות לגמרי מפצעים), מהרגע שהפסקתי התחילו לגדול לי המון פצעים קטנים צפופים ואדומים וחלקם מעט מוגלתיים באזור המצח..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תענו לי בבקשה

לי
    15/08/2007

הוספתי פרטים על עצמי אשמח אם תענו לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיליפוס פוספטים במזון ושתייה
    אור
    11/08/2007

בדרך כלל כשהצרכן קורא את רשימת הרכיבים שבתווית המופיעה על עטיפת מוצר המזון שבידיו, הוא מוצא את המילה הסתמית "פוספאטים", מבלי להבין מהו "הדבר הזה".

ובכן, פוספאט הוא כל מלח המכיל אטום של זרחן והופך לזרחה. תרגום המלה "זרחן" לאנגלית הוא "פוספור". ואילו תרגום המלה "זרחה" הוא "פוספאט". פוספאטים הם מלחים של אשלגן, מגנזיום, נתרן וסידן. לכן, מלח אשלגן של חומצה זרחתית, מלח מגנזיום של חומצה זרחתית, מלח נתרן של חומצה זרחתית ומלח סידן של חומצה זרחתית נקראים כולם פוספאטים, אשר עשויים להיות חלק נכבד מהחומרים המצויים במיני מזונות רבים.

הבסיס לפוספטים היא חומצה זרחתית אשר עשויה להיות אחת משלוש תרכובות העשויות זרחן, מימן וחמצן. השכיחה שבהן ידועה פשוט כחומצה זרחתית (338 E ), המסיסה מאוד במים ומעט פחות באתנול. לכן גם בשל המסיסות המצוינת שלהם, מוספים הפוספאטים למזון, שם הם מגיבים למתכות המצויות בכמות זעירה ביותר, המכונה כמות קורט, ובתוך כדי כך קושרים אותן בחוזקה ומונעות את פירוק המזון. הפוספאטים משמשים בין היתר גם לקשירת המים למזון כדי שלא יתפרק ויתקלקל קודם הזמן הדרוש ליצרן המזון. כלומר, הם מסייעים להאריך את חיי המדף של מיני מזונות מעובדים ובעיקר כאשר מוספים להם מים.
    דוגמה טובה לכך - מוצרי בשר שונים המיוצרים עם מים, או בשר מעובד שמזריקים לתוכו מים, לכאורה כדי לרככו, ולמעשה כדי להוסיף למשקלו.

הפוספאטים מצויים גם בסלטים תעשייתיים שונים, המעובדים מן הסתם עם מים.
    כאשר מכינים סלט ביתי כלשהו, נזרקים שאריותיו לפח בתוך ימים ספורים, עקב התעפשותו, פירוקו או קלקולו. לעומתו, הסלט שנקנה מוכן, מגיע עם תוית המעידה על תאריך תפוגה של שבועות אחדים ואף למעלה מכך. חיי מדף ארוכים אלה מוקנים להם בעזרת חומרים משמרים, נוגדי חימצון וכמובן הפוספאטים.

http://www.aqua-israel.co.il/avnit.html

הוספת תגובה

• סיליפוס P2O5 משמש גם כדשן זרחני

tchc
    03/06/2010

סיליפוס P2O5 משמש גם כדשן זרחני

Mono Ammonium Phosphate

סיליפוס P2O5 גורם לנזק בלתי הפיך למאגרי המים של מדינת ישראל
    הוא מסיס במים ולא ניתן לסלק מהמים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה נכונה לפני הליכה לחדר כושר
    רמי אבני
    11/08/2007

שלום ליועצים
    התחלתי ללכת לחדר כושר:
    בשלב ראשון אני עושה הליכה של 45 דק' על הליכון כאשר ברבע שעה האחרונה אני מגיע למהירות של 7 קמ"ש.
    בשלב שני אני עובר את מכשירי המשקולות למיניהן.
    מרבית הימים אני מבצע את התרגילים על הבוקר לפני ההליכה לעבודה.
    מה התזונה החשובה והמינימלית שחייבים לשמור עליה לפני תחילת התרגול

תודה מראש

הוספת תגובה

• תזונה נכונה לפני הליכה לחדר כושר

איציק ברדה
    13/08/2007

שלום לך
    ליפני הליכה למכון כושר מומלץ לא לאכול כשלוש שעות.
    שלוש שעות ליפני מומלץ לתת לגוף ארוחה פחממתית כגון פסטה ארוחה מסוג זה תיתן לך אנרגיה במהלך האימון.
    אם אתה רעב ליפני האימון ניתן לאכול פרי אך מומלץ לפחות שעה ליפני האימון לא לאכול.
    לאחר האימון עד כשעה אחרי האימון מומלצת ארוחה חלבונית (בשר דגים ביצה חטיף חלבון פרו קראנץ של GNC) ליפני השינה מומלץ להשתמש בחלבון מסוג PM .
    בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגיעה בכבד בעקבות וירוס ויראלי
    חגית
    09/08/2007

היי,
    לאחרונה סבלתי מוירוס ויראלי (ככל הנראה מחלת הנשיקה),
    בכל מקרה נגרם נזק לכבד (הערכים בבדיקת הדם גבוהים מאוד)
    מה הרפואה האלטרנטיבית יכולה להציע לי?
    תוספי מזון שונים/ טיפולים שיכולים לעזור (דיקור יכול לעזור להקלה בתסמיני מחלת הנשיקה?)
    תודה:)

הוספת תגובה

• כדי לך לבדוק מחקרים מים חיים יפן

אור
    11/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול במחלת הנשיקה

בועז שוורץ
    12/08/2007

היי חגית
    הפגיעה בוירוס מהמשפחה הזאת מצריכה בראש ובראשונה מנוחה ורבה. נסי לתת לגוף את המנוחה כדי לשקם את פגעי הוירוס.
    בנוסף מאוד חשוב לתמוך בכבד, שלפי התוצאות נפגע מבחינת התפקודים, לשם כך יש לקחת כלורופיל נוזלי של חברת גרמזה. מינון חודש ראשון כך אחת בכוס מים פעמיים ביום ולאחר מכן לעוד חודשיים לפחות כפית אחת בכוס מים פעמיים ביום. הטיפול יעזור לכבד להשתקם, חייב להבין כי זהו תהליך ולפעמים ארוך מאוד, אך יש לציין כי הטיפול יעיל מאוד.
    בנוסף מאוד מומלץ מולטי ויטמין מסדרת פלורדיקס(שימי לב מולטי ויטמין ולא תוסף ברזל!) המולטי תומך במערכות הגוף וממריץ ומחזק דבר שאת זקוקה לו בוודאי.
    לגבי התזונה: נסי לא להעמיס את גופך יתר על המידה- כלומר צריכת ירקות ופירות אם אפשר אורגני אז עדיף. שתיית מיצים סחוטים במקום של סלק, תפוח עץ, סלרי, זנגביל ועוד. פחמימות מלאות: לחם, אורז, פסטה מלאים בלבד, קטניות מונבטות , זרעים כדוגמת: שקדים, אגוזים, גרעיני דלעת לא קלויים כמובן. לא לשכוח שתיית מים מרובה-עדיף בין הארוחות. נסי להימנע מדברי מתיקה, קפה ותה וירקות סולאניים כדוגמת: עגבניות, תפוחי אדמה, חצילים ופלפלים- פשוט יוצרים עומס על הכבד..
    בהצלחה
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיפור הזיכרון
    אלעד
    09/08/2007

1. אבקש לדעת איזה ויטמינים יעילים ביותר בשיפור הזיכרון, אני יודע שקיימים בשוק מס' רב של ויטמינים המגבירים את זרימת הדם למוח אך השאלה היא מהם הטובים שבינהם אשר עפ"י מחקרים הוכחו כתורמים ביותר לכך.

2. אני נוטל באופן קבוע צנטרום פרפורמנס ושמן דגים של אלספה (2 טבליות ביום) האם מינונים אלה עלולים להזיק אם נוטלים את הכדורים הנ"ל באופן קבוע?

3.האם מוכרים לך פירות ירקות או כל מוצר פרט לויטמינים אשר תורם לשיפור הזיכרון , אשמח לשמוע על כך גם מחברי הפורום.

אהבתי את הפורום, ישר כוח.

לקביעת תור
    סגירה
    שיפור הזיכרון

הוספת תגובה

• תוספי מזון לשיפור הזכרון

בועז שוורץ
    09/08/2007

שלום אלעד
    מס' מרכיבים יכולים לתמוך ולעזור.
    1. אומגה 3 - כאן מאוד חשובים המינונים צריך להכיר ולדעת לקרוא את המוצר שקנית.
    כדי המוצר של אומגה 3 יעבוד בצורה טובה צריך לצרון בין 1-2 גרם אומגה 3 שזה אומר סכום של EPA+DHA. שהן שתי חומצות השמון הפעילות. כלל כשאומרים אומגה 3 מתכוונין לסכום של שתי חומצות השומן הללו.
    במוצר של חברת גרמזה של אומגה 3 המגיע בצורת שמן בעל טעם נייטרלי עם ניחוח לימוני הכמות גדולה במיוחד. 1.750 גרם אומגה 3 בתוספת 200 יחידות של ויטמין E גורם חשוב במניעת חמצון .
    2. צמח הנקרא ג'ינקו בילובה יכול מאוד לעזור . מינון 120 מ"ג ביום של תמצית פעילה.
    3. קו אנזים קיו 10 יכול לשפר זרימת דם ולשפר אנרגיה בתאי הגוף גם הוא יכול לתרום. לחברת גרמזה יש מורצ ]טנטי בשם Qmelt המאופיין בספיגה מהירה יותר, הגעה לרמות השיא במחזור הדם ברמה גבוהה יותר וגם זמן אפקטיביות בגוף ארוך יותר.
    4. מרכיב נוסף שהוכח כיעיל נקרא: פוספוטידיל סרין, מוצר יקר , יעיל בדר"כ באוכלוסיה המבוגרת יותר.
    אתה מוזמן לבקר באתר החברה ולמצוא חומרים מקצועיים שיענינו אותך.
    כל טוב
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויטמינים
    מיטל דואק
    09/08/2007

אדם בריא שמעוניין לשמור על רמה של איזון בגוף על אלו ויטמינים היית ממליץ לקחת ובאלו כמויות?

לקביעת תור
    סגירה
    ויטמינים

הוספת תגובה

• ויטמינים לצריכה שוטפת

בועז שוורץ
    09/08/2007

שלום מיטל.
    העדיפות היא תמיד שתהיה התאמה אינדיבידואלית לפי סגנון חיי האדם, גילו, אופן תזונתו ובהתחשב האם הוא צורך תרופות.
    ככלל בדר"כ ממליצים על מולטי ויטמין.
    לחברת גרמזה מספר מוצרים המתאימים לתחזוקת הגוף בשוטף.
    1. מולטי ויטמין המכיל קשת רחבה של ויטמינים כמו גם צמחי מרפא התומכים במערכות חיוניות בגוף כגון: לב וכלי דם, זכרון וריכוז, עיכול, חיסון וכבד - הרחקת פסולת מהגוף. המוצר משפר בצורה משמעותית את תחושת האנרגיה שתלווה אותך במשך היום. המוצר בה בצורת סירופ על בסיס פירות אורגניים. טעים להפליא. 10 מ"ל ביום לפני האוכל.
    2. משקה כלורופיל של חברת גרמזה: במציאות כיום של עולם מזוהם, שמגיע גם למזונות המוכנים ולמזונינו בכלל מומלץ לתמוך בגוף ביכולת הרחקת הפסולת מגופינו, משקה כלורופיל הנלקח פעמיים ביום בצורת כפית בכוס מים. המוצר מרענן, טעים מעלה רמות המוגלובין ואנרגיה, משפר תפקוד מע' העיכול. עשיר בנוגדי חמצון המאיטים תהליכי נזק לגוף.
    טעמו מנטה עדין, התוצאות מזכירות צריכת עשב חיטה רק הטעם וצורתהשתיה הרבה יותר קלים ומהנים.
    בריאות שלימה
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    חסוי!!
    09/08/2007

האם ליחלד בן 14 וחצי מסוכן לקחת אבקת חלבונים אני מתאמן שנה וחצי

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אבקת חלבון

איציק ברדה
    09/08/2007

שלום לך
    אין סכנה להשתמש באבקת חלבון רק צריך להשתמש במינון הנכון מיכיון שגילך צעיר הייתי ממליץ לך להיועץ בדיאטנית קלינית על מנת שתוכל לתת לך מידע עבור כמות החלבון הדרושה לגילך וזאת על פי משקל גובה והתזונה היומית שלך.
    בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה