פורום ויטמינים תוספי מזון - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכרת
    אסתי
    02/08/2007

מה יש לרפואה האלטרנטיבית להציע לי לטיפול בסכרת סוג 2?

כל ניסיונתיי להוריד את רמות הסוכר עד כה די נכשלו לצערי.

אודה לכם על תשובותיכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכרת

הוספת תגובה

• סכרת

איציק ברדה
    02/08/2007

שלום לך
    הטיפול בסכרת מסוג 2 חייב להיות מלווה ביעוץ תזונתי מלא על מנת שתוכלי לדעת מה את יכולה לאכול וממה מומלץ להמנע .
    יעוץ אישי זה מומלץ לקבל מהדיאטנית הנמצאת בקופת החולים שלך .
    מבחינת תוספי מזון ישנם מספר תוספים היכולים לסייע לך.
    חשיבות רבה היא לסיבים התזונתיים ובמצבי סכרת ניתן להשתמש בסיב מסוג פסיליום יש לנטול את הפסיליום כחצי שעה ליפני האוכל עם כוס מים גדולה.
    ניתן להשתמש גם בפורמולה בשם כרומיום פלוס של חברת GNC הפורמולה משלבת בין הכרום לבין הלצטין הפורמולה מגיעה בכמוסות גל לספיגה מהירה ויכולה לווסת את רמות הסוכר.
    אין ספק שמחקרים מראים גם שפעילות גופנית מסייעת בתהליך ויסות רמות הסוכר ומניעת נזק עתידי.
    בברכה
    איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה גבוהה של ויטמנים והיריון
    HL
    01/08/2007

שלום רב,

כחלק מטיפול נטרופתי שאני עושה בשנתיים האחרונות לבעיה של תת פעילות בלוטת התריס,
    (יש לציין שמעולם לא נטלתי אלטרוקסין), אני לוקחת את הויטמנים ותוספי המזון הבאים
    (על בסיס יומי, מלבד יומיים בשבוע של "מנוחה לגוף"):

30,000 יחידות ויטמין A - של חברת NOW
    טבליה 1 של E-400 -של חברת NOW
    1,800 מ"ג אצות ים -של חברת maxihealth
    1,000 מ"ג ל-תירוזין -של חברת NOW
    1,300 מ"ג שמן נר הלילה - של חברת NOW
    טבליה אחת של מולטי ויטמין - של חברת maxihealth
    1,000 מ"ג ויטמין C -של חברת maxihealth
    טבליה אחת ויטמין B-12 בתוספת חומצה פולית וביוטין - של חברת maxihealth

הטיפול נעשה בשנתיים האחרונות עם הפסקות,
    ההפסקות הן לרוב של חודש כל ארבעה-חמישה חודשים.
    כיום, בלוטת התריס תקינה ונמצאת בטווח הנורמה בתוצאת בדיקת הדם.

שאלתי היא: כמה זמן צריך "לנקות" את הגוף מהויטמנים והתוספים הנ"ל
    לפני כניסה להיריון, ומה עושים אם במהלך ההירון בלוטת התריס לא תהיה מאוזנת
    ושוב תהיה במצב של תת פעילות?

תודה רבה
    ויום נעים.

הוספת תגובה

• צריכת ויטמינים גבוהה

בועז שוורץ
    01/08/2007

שלום
    ראשית, הרבה פעמים אין תחליף לתגובה ולתוצאה, לכן אם הטיפול באמת מוכיח את עצמו אני שמח.
    הפורמט של 3-4 חודשים נטילת ויטמינים ואז חודש הפסקה בעיקר כשמדובר במינונים גבוהים ידוע ומקובל גם אליי.
    שתי סוגיות( לפחות ) שאתייחס אליהן:
    1. לדעתי צריכת ויטמין A במינונים כאלו לאורך זמן הוא בגדר מגה דוזה- כלומר מינון גבוהה בעיקר לאור העובדה שויטמין A ממיס בשמן ויכול להאגר בגוף בעודף, לדעתי מינון גבוה מדי.
    2. אני הייתי מחליף את שמן נר הלילה בשמן אומגה 3 - עדיפות על אומגה 3 נוזלי של חברת גרמזה בגלל המינון הגבוה, מה עוד שהוא מכיל E-200 וכך את יכולה לרדת במינון ויטמין E.
    3. הייתי מציע משקה כלורופיל כדי להיפתר משאריות ועזור לגוף להרחיק פסולת : 1 כפית בכוס מים פעמיים ביום.
    כל טוב
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה גבוהה של ויטמינים והריון

איציק ברדה
    01/08/2007

שלום לך
    מכיוון שבתקופת ההריון לא מומלץ להשתמש בויטמין A הייתי ממליץ על הפסקה לפחות של שלושה חודשים מכל התוספים שאת לוקחת . ובתקופה זו ובכל מהלך ההריון יש ליטול מולטי ויטמין בשם פרה נטל המכיל את המינון המומלץ של החומצה הפולית בשילוב של ויטמינים ומינרלים המומלצים במהלך הכניסה להריון ההריון ובתקופת ההנקה.
    בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איציק ברדה שלום
    שי פורת
    31/07/2007

איציק שלום, אני משתמש מזה שבוע בתוסף של GNC ציטוזן פלוס, שהבנתי שמשלב את סיב הציטוזן , כרומיום וכן חומצת אמינו L-קרניטין. אחרי שבוע של שימוש איני מרגיש בשינוי כלשהו מלבד אולי חילוף חומרים קצת יותר מהיר. האם עליי לצפות לשינוי משמעותי יותר בשבועות הקרובים בנושא הירידה במשקל?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    איציק ברדה שלום

הוספת תגובה

• שי פורת

איציק ברדה
    01/08/2007

שי שלום
    ראשית אני שמח שרכשת את מוצר הציטוזן פלוס מוצר שנבדק ונחקר בנושא דיאטת הרזיה.
    תוצאות המחקר בנושא ציטוזן מראות ירידה של כ 8 אחוז ממשקל הגוף לאחר כ ארבעה שבועות של שימוש .
    לכן אני מצפה שבמהלך השבועות הבאים כן תראה ירידה במשקל. ולא רק חילוף חומרים מהיר יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון
    ראובן
    29/07/2007

אני בהריון בחודש השישי, לוקחת ברזל +חומצה פולית. הברזל עושה לי תופעות לוואי מזעזעות של עצירות וכאבי בטן. אשמח לקבל המלצה לברזל שאין לו תופעות לוואי בכלל. אם יש כזה דבר....

אני כבר מיואשת מהמוצרים הקיימים שהתנסתי בהם, מה עוד שכנראה שהכדורים לא עוזרים לי במיוחד להעלות את רמת הברזל.

לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

• תוסף ברזל להריון

בועז שוורץ
    30/07/2007

שלופ. לדעבוני את לא לבד
    30% מנוטלי תוספת ברזל קונבנציונלי מדווחות על עצירות ותופעות נוספות.
    את לא צריכה לסבול. קחי פלורדיקס- תוסף ברזל המבוסס על מיצי פירות וצמחי מרפא, אורגני, ללא חומרים משמרים ונטול תופעות לוואי.
    מינון 10 מ"ל 1-2 ביום כתלות במצב משק הברזל שלך, עדי קצת לפני הארוחה.
    המלצה חמה מחודש שביע והילך על צריכת אומגה 3 נוזלית של חברת גרמזה-בגלל הריכוז הגבוה. לשם תמיכה בהתפתחות המוח ומע' העצבים של העובר. 1/2-1 כפית ביום - אפשר לשלב עם הסלט למשל.
    כל טוב
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברזל עדין

איציק ברדה
    30/07/2007

שלום לך
    מעבדות חברת GNC פיתחה פורמולת ברזל יחודית בשם ironchel בכמוסות ללא טעם לואי וללא תופעות לואי המיועדות לנשים בהריון .
    בכל כמוסה 18 מ"ג של ברזל עדין.
    קיים גם ברזל בנוזל אך המינון בכל כפית הוא לא גבוה כמו כן ישנם נשים שיש להם בעיה עם טעמו.
    בברכה
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומגה 3
    יהודית
    29/07/2007

שמעתי כי אומגה 3 יכול להוות תחליף לריטלין. היש אמת בדבר? מה חשוב בבחירת תוסף תזונה- אומגה 3 ?

לקביעת תור
    סגירה
    אומגה 3

הוספת תגובה

• אומגה 3

בועז שוורץ
    30/07/2007

שלום יהודית
    אומגה 3 הן חומצות שומן חיוניות התומכות בהרבה תיפקודים בגוף בינם: תפקודים קוגנטיבים: מוח,זיכרון, ריכוז.
    יש נסיון מצטבר עם אומגה 3 בטיפול בהפרעות קשב וריכוז.
    אם שוקלים לנסות להוריד את הרטילין אין כמו תקופת החופש לנסות זאת, חייב להוסיף בצמוד לטיפול באומגה 3 תזונה נכונה: עלייה ברמות החלבונים, ירידה ברמות הפחממות בעיקר הריקות, קמח לבן, שוקלד וכו' לחוטין מחוץ לתחום.
    לגבי בחירת המוצר: מנסיוני צריכה להיות כמות גבוהה של EPAּ +DHA אלו הן החומצות החשובות לפיהן קובעים את ריכוז המוצר.
    יש לצרוך בתקופה הראשונה סביב 1 ג"ר אומגה 3(EPA+DHA) שזה אומר 2/3 כפית של אומגה 3 נוזלית של חברת גרמזה. הטעם אינו מגעיל ואפשל לטפטף על לחם או לשלב ביוגורט או בסלט. כבר ניתקלתי בהרבה ילדים שלקחו את זה בכפית ללא שום התנגדות.
    מדובר במוצר המרוכז ביותר בארץ המתאים אגב לכל המשפחה.
    ישנם כבר עדויות על הצלחה של טיפול במוצר במצבים כאלו בארץ
    בהצלחה
    אשמח לשמוע עדכונים על התקדמות הטיפול
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכרת
    mich
    29/07/2007

הנני סובלת מסכרת סוג 2, האם אתם יכולים להמליץ לי על מוצרים שיכולים לסייע לי בהפחתת רמת הסוכר?? אודה לכם על תשובה מנומקת המפרטת את הרכיבים.

לקביעת תור
    סגירה
    סכרת

הוספת תגובה

• טיפול לסוכרת מבוגרים

בועז שוורץ
    30/07/2007

שלום. הטיפול בראש ובראשונה חייב לכלול תזונה נכונה 5-6 ארוחות יום בלי מתוקים, פחממות ריקות והאיסורים הנוספים. התזונה צריכה להיות רוויה בסיבים תזונתיים. חייבת להיות תוספת לתזונה כי מדובר בצריכת 50-100 גר' סיבים תזונתיים.
    פעילות ספוטיבית מותאמת למטופל וליכולותיו.
    לאחר כל זה יש לצרוך מוצר שנקרא: גלוקו-ויטל . 20-30 טיפות לשפוך מים חמים לחכות מס' דקות ולשתות- לא רק שהמוצר יעזור באיזון רמות הגלוקוז גם סיבוכי המחלה יפחתו ..
    קיו 10 שישמור על הלב וכלי הדם חשוב ביותר
    חומצה אלפא ליפואיתף 600 מ"ג ביום.
    כרומיום פיקולינט 400-1000 מק"ג ביום לחלק בין הארוחות.
    הפנייה לכתבה הסוקרת את אמצעי הטיפול בסוכרת -2

בהצלחה
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר לידה
    שני
    29/07/2007

אני מניקה והיה חשש שיש לי פטרייה בפטמה אז יועצת הנקה המליצה על אצידופולוקס של חברת פמינה המותאם לנשים,בנתיים נדמה כי לא היה מדובר בפטריי
    אני ממשיכה ליטול את הכדורים אחרי הארוחה פעם ביום
    במה הם יועילו לי כשאין פטרייה?

לקביעת תור
    סגירה
    לאחר לידה

הוספת תגובה

• תגובה

בועז שוורץ
    29/07/2007

שלום שני
    תמשיכי לקחת את המוצר מכוון שהוא תורם לתפקוד מערכת העיכול והחיסון כמו גם לתינוק/ת.
    אני ממליץ בחום בקניה הבאה לרכוש את המגה פרוביוטיק מוצר מרוכז פי2.5 מהמוצר אותו את צורכת.
    באם הפטמות סדוקות או כואבות מנסיון עם מטופלות ישנה משחה הומאופתית בשם רפאל - מעולה ממש מומלץ
    בהצלחה
    בועז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה ויטמינים
    דיאנה
    26/07/2007

שלום אני עושה דיאטה ,איזה ויטמינים ותוספי מזון אני צריצה.תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    איזה ויטמינים

הוספת תגובה

• איזה ויטמינים לקחת בזמן דיאטה

איציק ברדה
    27/07/2007

שלום לך
    בזמן דיאטת הרזיה ישנה חשיבות גדולה להוסיף תוסף של מולטי ויטמין שיתן השלמה תזונתית לכל אותם חוסרים שאנו לא אוכלים.
    אני ממליץ לנשים את המולטי ויטמין החדש של GNC הפותח במיוחד עבור נשים מגיל 20 ועד 50 מולטי זה נותן דגש על מניעת נשירת שיער ביחוד בזמן דיאטה מכיל גם ריכוז של אנטי אוקסידנטים מפירות וירקות וכמובן את כל הויטמינים והמינרלים החייונים לנשים.
    אם ברצונך לתוסף המסייע בתהליך ההרזיה את יכולה להשתמש בסיב התזונתי מסוג ציטוזן סיב זה הוא בעל יכולת של ספיחת שומנים גבוה.

בברכה
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתונים חשובים לגבי תהליך דיאטה

בועז שוורץ
    30/07/2007

שלום דיאנה.
    מספר עובדות חשובות ביותר להבנה של תהליכי דיאטה נכונים:
    1. לרעלים יש אהדה לשומנים !!!
    בכדי למנוע עלייה בריכוז חומרים עם פוטנציאל מזיק, הגוף עושה אחת משלוש הפעולות:
    א. נפטר מהם - דרך הכבד
    ב. “מהילתם” בדרך של הגדלת תאי השומן
    ג. “מהילתם” בדרך של צבירת נוזלים
    הרעלנים עשויים גם להפריע בריאקציות של חילוף חומרים ולגרום להם להיתקע ובכך לגרום לצבירת משקל.
    כדי למנוע את התהליך הזה והשלכותיו יש לצרוך משקה כלורופיל של חברת גרמזה: 1 כפית 2-3 פעמים ביום בין הארוחות. עוזר להרחקת רעלים מהגוף ושיפור יציאות.
    2.חומצות שומן חיוניות (EPA) ובמיוחד חומצות שומן מסוג אומגה 3, גורמות לעלייה בקצב חילוף החומרים, שיפור מצב הרוח וירידה בתשוקה למזון.
    שומנים חיוניים מפחיתים מצב של דלקת ולכן כאשר צורכים מספיק מהם, מאבדים נוזלים שנצברו עקב אלרגיות ודלקות. במצב זה הירידה במשקל יותר מהירה ואין תקיעות במשקל.
    בחינה מהירה לצריכת מספיק ח’ שומן חיוניות: אם העור רך וקטיפתי ללא צורך בקרמים למיניהם - הצריכה מספיקה - ולהפך.
    המוצר האולטימטיבי להספקת אומגה 3 איכותית ובריכוז גבוהה במיוחד הוא אומגה נוזלית של חברת גרמזה. אפשר לשלה במזון(סלט, על לחם, בתוך יוגורט - הטעם נייטרלי לימוני)
    3. הכרום מסייע בוויסות ההפרשה והניצול של האינסולין והסוכר בגוף ובכך עוזר למנוע תחושת רעב ודחף לפחמימות. מינון של כרומיום פיקולינט : 200 מק"ג 2-3 פעמים ביום.
    הכרום מגביר בניית שרירים ומשפר שריפת שומן.
    בהצלחה
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברזל בהריון
    לילך
    25/07/2007

בועז שלום ,
    אני בת 26 בהריון , יש לי בעיה עם נטילת כדורי ברזל היות והם גורמים לי לתופעות לוואי , על איזה תוסף ברזל היית ממליץ לי , ומה יתרונו ? תודה לילך.

לקביעת תור
    סגירה
    ברזל בהריון

הוספת תגובה

• כדורי ברזל

איציק ברדה
    25/07/2007

שלום לך
    לחברת GNC ישנה פורמולת ברזל עדין המכיל מינון נמוך שאינו גורם לתופעות לוואי בשם ברזל עדין 18 מ"ג.
    ברזל זה יכול לסייע לך במידה ואת לא יכולה לבלוע טבליות ישם חברות המיצרות ברזל בנוזל.
    בברכה
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברזל בנוזך

בועז שוורץ
    25/07/2007

שלום לילך. בהמשך לדברי איציק, ישנו תוסף בשם פלורדיקס, זהו תוסף ברזל טבעי, אורגני בנוזל, הנספג בצורה מעולה. זהו למעשה מוצר תומך כלל מערכתי , בין השאר עוזר ביצירת אנרגיה, תמיכה בספיגת מערכת העיכול ויצירת תאבון שחסר באנמיה
    המוצר נמצא מזה 23 בשוק הישראלי ומוכיח את עצמו בצורה מעולה.
    שימי לב :הפלורדיקס אינו מכיל חומרים משמרים ולן מרגע הפתיחה יש לשמור במקרר והוא נשאר טרי למשך 4 שבועות
    http://gramse.com/GramseHeb/Templates/showpage.asp?TMID=108&FID=21&PID=0&IID=4382
    בהצלחה
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוסף תזונה לילד חסר תאבון
    לודה
    25/07/2007

שלום ,
    אני אמא לילדה שלא רוצה לאכול בשר וירקות, בעיקר ניזונה ממעדנים וספגטי
    האם תוכל להמליץ לי על תוסף מזון להגברת התיאבון או לחילופין להשלמת החוסרים

תודה
    לודה

לקביעת תור
    סגירה
    תוסף תזונה לילד חסר תאבון

הוספת תגובה

• תוסף תזונה לילד

איציק ברדה
    25/07/2007

שלום לך
    הרבה פעמים ילדים מושכים צומת לב דרך האוכל,מחקרים שנעשו בעינין והראו שכאשר משתפים את הילדים בהכנת האוכל הם אוכלים אותו.
    שווה וכדי לנסות לשתף את הילד בתהליך הבישול אם זה מרק או סלט וכמובן בהשגחת מבוגר.
    קיים תוסף תזונה לGNC המתאים לילדים מעל גיל 3 בשם מולטי ויטמין לילדים בתוספת מינרלים היכול לתת השלמה תזונתית יומית.
    בברכה
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יצירת תאבון אצל הילד

בועז שוורץ
    25/07/2007

שלום לודה
    מנסיוני, כאשר מצמצמים את כמיות המתוקים ומצמצים את האפשריות "הרעות" לילד, כמו כן פשוט משתפים אותו בתהליך גיבוש התפריט ומעודדים אותו לנסות בצורה חוויתית כמה שיותר מזונות ,התליך יביא להצלחה ולו חלקית.
    במקביל אני ממליץ בחום על קינדרויטל: מוצר נוזלי אורגני טבעי העשיר בויטמינים, סידן וצמחים שתומכים במערכת העיכול ועוזרים להפרשת מיצי עיכול מה שמביא לתאבון.
    את המוצר ניתן לערבב במיץ או מים .
    גם במצבי וירוס או חולשה כללית המוצר עוזר בצורה נהדרת
    בריאות שלימה
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגה פרוביוטיק
    מיכל
    25/07/2007

שלום רב,

ברצוני לדעת על איזו חברה שמשווקת פרוביטיקה אתם יכולים להמליץ לי לקחת? ומה היתרון על פני החברות האחרות?

לקביעת תור
    סגירה
    מגה פרוביוטיק

הוספת תגובה

• פרוביוטיקה

בועז שוורץ
    25/07/2007

שלום מיכל
    המוצר המוביל בארץץ בתחום הפרוביוטיקה הוא מגה פרוביוטיק של חברת גרמזה
    זאת משום שהוא מיוצר ע"י חברה מוביל בתחום.
    המפרט שלו: 7.5 מיליארד חיידקים. 10 סוגי זנים . FOS מצע הגידול. ואפילו המחיר סביר בהשוואה לחברות אחרות.
    פג תוקף ארוך ביותר המעיד על יציבות המוצר, הודות לאיטום חנקני שעוברת כל צנצנת
    לרשותך
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגה אצידופולוס

איציק ברדה
    25/07/2007

שלום לך
    בשוק קימים מספר פורמולות של פרוביוטיקה חשוב לדעת שלמוצר שאת קונה יש תויות בעברית עם שם יצרן ויבואן כך שבמידה וישנה בעיה יש למי לפנות.
    לחברת GNC יש מוצר בשם מגה אצידופולוס המיוחד בפורמולה זו שאין בה רכיבי חלב בכלל הפורמולה היפו אלרגנית ואף בעלת כשרות פרווה המעידה שאין בה רכיבי חלב (הדבר בעיתי בחברות אחרות).
    יש להזהר מתוקף ארוך מיכיון שמדובר בחידקים ועדין לא ניתקלתי באריזות מיוחדות כמו שמבטיחים חלק מהיצרנים.
    בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגה פרוביוטיק גרמזה כמובן

אילונה שטרן
    22/01/2009

עושה את העבודה, ללא תופעות לוואי, מרגיע כאבי בטן. פעולת המעיים תקינה. מומלץ בחום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוביוטיקה

alexander
    24/01/2009

שלום. אני מבין שאני רואה פו חגיגת פירסום, לעיניין עצמו,אין ספק שבתשובות המופיעות בפורום לעיניין הפרוביוטיקה, יש די והותר מההיבט המיקצועי. לגבי העיניין של שימוש בפרוביוטיקה ככלי טיפול וככלי מניעה,נא להוסיף לרשימה המצוינת שלכם את co-biotic של חברת ביו-פרומדיקל. זה מוצר קצת יותר "כבד"(20 מיליארד חידקים),אבל בידיים מקצועיות אין שום בעיה,רק דברים טובים. לחיי הפרוביוטיקה. אלכסנדר דגן N.D

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוסף משולב
    ליאורה
    23/07/2007

שלום,
    האם יש אמת בפרסום לפיו תוסף סידן/מגנזיום/אבץ מכיל את היחס האופטימלי בין הסידן והמגנזיום, אשר שניהם - עפ"י הטענה - חשובים לבנייה תקינה של העצם, האבץ מסייע לספיגה והטמעה של שניהם, והתוסף המשולב חיוני לבריחת סידן? אבקש התייחסות לכל מרכיבי שאלתי. תודה. אלדד

לקביעת תור
    סגירה
    תוסף משולב

הוספת תגובה

• תוסף משולב

איציק ברדה
    25/07/2007

שלום לך
    המינרלים סידן ומגנזיום עובדים במנגנון משולב לכן צריכה להיות יחסיות בין שני המינרלים הללו.
    מינרל האבץ מוסף לפורמולה בדר"כ כאשר מדובר בפורמולות לחיזוק ציפורנים אך לא כחלק ממנגנון היחסיות בין סידן למגנזיום.
    ממחקרים שנערכו בנושא הטמעת הסידן נראה שסידן מסוג ציטראט מוטמע טוב יותר ואם מוספת לו חומצת תפוחי עץ או בשמה חומצה מאלית הספיגה טובה אף יותר.
    ניתן לנסות להחליף את החומצה המאלית בויטמין C בכדי לסייע בהטמעה וקימם גם מוצר המכיל סידן ציטראט מגנזיום וחומצה מאלית יחדיו בשם קלצימט 800 פלוס.

בברכה

איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוסף סידן משולב

ליאורה
    25/07/2007

איציק שלום,
    ענית לשאלה שלא שאלתי (אומנם תשובתך מעניינת לגופה, אבל אני לא התייחסתי לשאלה עליה ענית) אך, לצערי, שאלתי נותרה ללא תשובה שלך. אבקשך לשוב ולעיין בשאלתי המקורית ולהשיב עליה. תודה. אלדד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע אין תשובה

ליאורה
    31/07/2007

איציק שלום,
    מדוע טרם ענית לשאלתי ולתזכורתי מ-25.7? מחר מתחיל חודש חדש -אודה לך אם תשיבני עוד בחודש זה. אלדד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוסף סידן משולב

איציק ברדה
    05/08/2007

שלום לך
    אבץ הינו מנירל הידוע כמשפר את הספיגה של מרבית תוספי המזון ובעיקר הויטמינים המסיסים בשומן כמו A ו E.
    לגבי התיחסות ספציפית לגבי סידן ומגנזיום ידוע שויטמין C או חומצה מאלית עושה זאת טוב יותר מהאבץ.
    בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מולטי ויטמין וטבליות אנזימי עיכול
    מיכל
    22/07/2007

שלום רב,
    אני נוטלת לאחרונה מולטי ויטמין לנשים (של GNC). בשל בעיות עיכול המליצו לי להוסיף גם טבליות אנזימי עיכול. האם ניתן לשלב את שני התוספים יחדיו?
    תודה,
    שלי

הוספת תגובה

• מולטי ויטמין ואינזימי עיכול

איציק ברדה
    23/07/2007

שלום לך
    ניתן להוסיף אינזימי עיכול בשילוב עם מולטי ויטמין .
    לידיעתך קיים לחברת GNC מולטי ויטמין בשם אולטרה מגה גולד הכולל אינזימי עיכול.
    בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספים
    אורנה
    21/07/2007

שלום
    בת 54. בעייה מסתמית מיטרלית חמורה.
    כולסטרול 231
    טריגליצרידים 123
    HDL 51.20
    LDL 155.40
    שאלתי- האם יש צורך בסטטינים - טיפול בהורדת כולסטרול.
    התחלתי לקחת סימבקור, אך לא בטוחה שיש צורך.
    מה דעתך?
    בנוסף- התחלתי לקחת בחודשים האחרונים
    בקר- מולטי ויטמין אומגה 3 ודרלין (דרלין אני לוקחת 10 שנים)
    ערב- תוספת שום ,סימבקור (שנראה לי אולי מיותר שאלתי לעיל) דרלין ואטקנד (אטקנד מזה שנה)
    האם להמשיך לקחת מולטיויטמין ושום?
    תוספות אלו אני לוקחת כדי לחזק את עצמי בשל הבעייה במסתם (שמצריכה ניתוח....).
    תודה .

לקביעת תור
    סגירה
    תוספים

הוספת תגובה

• תוספים

איציק ברדה
    22/07/2007

שלום לך
    כאשר את מדברת על בעייה מסתמית חמורה נשאר לי רק לומר שישנה חשיבות רבה לתרופות אותם את נוטלת ועלייך להיועץ רק אם הרופא שרשם לך את התרופות בכדי לשנות או להפסיק אותם.
    לתוספים שאת לוקחת וביחוד אם את לוקחת סטטינים חשוב להוסיף COQ10 במינון של 50 מ"ג.
    כן המולטי ויטמין והשום חשובים ולא הייתי מפסיק אותם.
    כשבועיים ליפני ניתוח הייתי ממליץ לך להפסיק את כל תוספי התזונה ולהמשיך לאחר הניתוח.
    בברכה
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך משמינים ותופסים מבנה גוף?
    יוסף
    20/07/2007

אני נער בן 17 ומשקלי טוב, ביחס לגובה הרופאה אומרת שאני בסדר אבל לדעתי אני צריך להוסיף עוד קצת בשקל, אני עובד בחדר כושר והשרירים שלי די מפותחים ובולטים, אמנם אני לא ממש מצליח להעלות קילוגרמים ולגדול להרחיב את הידים הכתפיים ועוד. אני יודע שבדבר תלוי בין השאר במבנה גוף תורשתי אבל אני מאמין שאני יכול להוסיף עוד 5-8 קילו, השאלה שלי היא בעצם איך? מה לאכול בארוחות שלי?(דברים משמינים אך שלא יזיכו לבריאות) וכו' שמעתי משהוא על שתיית אבקת חלבון האם אתה ממליץ? ישמח לקבל תשובה ולהשמין...

הוספת תגובה

• אבקות לעליה במשקל

איציק ברדה
    22/07/2007

שלום לך
    אבקות חלבון אומנם מכילות קלוריות אך לא מיועדות לעלות במשקל אלה יותר לחיזוק ופתוח השרירים ומומלצות ללקיחה לאחר הפעילות הגופנית.
    אם ברצונך לעלות במשקל ישנה אבקה בשם וויט גינר1850 המשלבת פחממות וחלבונים ומסייעית לעליה במשקל .
    בכדי לומר לך מה לאכול באופן כללי אתה יכול כשלוש שעות ליפני האימון לאכול פחממות כמו פסטה ולאחר אימון מומלצת ארוחה חלבונית כמו בשר ,טונה וביצים.
    אתה יכול להיתיעץ עם דיאטנית קלינית דרך קופת החולים שלך בכדי לבנות לך תפריט אישי.
    בברכה
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה