מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר ברנרמירי14/09/2009
שלום,
קראתי שישנו חומר בשם צזיום כלורי המרפא סרטן.
האם ישנן עובדות מדעיות, או ניסויים קליניים המוכיחים זאת בבירור?
האם שמעת על אנשים שאכן נרפאו מהמחלה בעיקבות השימוש בחומר זה?
האם כדאי לשלב טיפול כזה תוך כדי כימוטרפיה או לאחר טיפול כימוטרפי?
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צזיום כלוריד
ד''ר יוסף ברנר17/09/2009יש מעט מאד דיווחים על יעילות מסוימת של צזיום כלוריד בעיקר בגידול של הערמונית. לעומת זאת יש מספר פרסומים המדווחים על רעילות של חומר זה בעיקר ללב ולכבד. זוהי הסיבה שאני אישית אינני משתמש בחומר זה ובד"כ אינני ממליץ על השימוש בו
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרכים לזיהוי תורם מח עצםנאור13/09/2009
שלום רציתי לדעת האם אפשר לגלות תורם פוטנציאלי של מח עצם לאדם החולה בלוקמיה דרך דגימת רוק הנעשית במד"א?ואם כן כיצד זה נעשה ומה כולל התהליך? או שמה רק דרך דגימת דם של אותו תורם פוטנציאלי?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות לפורום המטולוגיה
ד''ר יוסף ברנר17/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלה פוליציטמיה ורה
edna10/05/2013אמי בת 76 חולה במחלה כבר שנה וחצי ,היא הייתה מאושפזת שבוע על כאבי ראש ובבדיקת דם גילו לה שהיא חולה.
מאז היא עוברת כל כמה חודשים דילול דם בבית חולים ,הייתה במרפאת הכאב –קבלה כמה סוגים של כדורים , נורולוג מומחה – גם שם קבלה כמה סוגים של כדורים אבל כלום לא עזר.
מה ניתן לעשות שלא היא לה כל יום כאב ראש חזק שלא תרצה לצאת מהמיטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן לבלב גרורתיוויקי13/09/2009
לדר ברנר
ושלמה גוברמן
חולה בן 51 התגלתה אצלו לפני מס חודשים מחלה ארורה זו -הוא התחיל טיפול אצל שלמה גוברמן לפני כחודש וחצי -לפני שבוע תפקודי כבד בעלייה וגם הכאבים התגברו עד כדי כך שהפסיק לעבוד
השאלה היא מה הטיפול בלנצח את הסרטן כמה זמן לוקח -ולמה הכאבים התגברו ומה הסיבה לעלייה ברמת תפקוד הכבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן לבלב
ד''ר יוסף ברנר17/09/2009את יעילות הטיפול ניתן למדוד בסוגי מדדים שונים. ביניהם, בדיקות דם , בדיקות הדמיה ומצב קליני. לפי פנייתך, נראה שהמצב הקליני מחמיר למרות הטיפול. אינך מדווחת על מצב בדיקות הדם ובדיקות ההדמיה. מהדיווח הזה ניתן להסיק שהטיפול אינו מצליח והייתי ממליץ לנסות טיפול אחר.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לחלודהשי13/09/2009
שלום
רציתי לדעת האם יש סיכוי לחלות בסרטן במקרה הבא:
אני ישן מתחת לחלון ,ומחוץ לחלון צמודות מדרגות ברזל שהם כבר הפכו לחלודה האם זה מסוכן ?
האם החלודה שבמדרגות מסוכנת לבריאות שלי מכיוון שהיא צמודה לחלון שאני ישן תחתיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלודה
פרופ` אברהם קוטן13/09/2009לא מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיסוי לחולה אונקולוגיענת13/09/2009
שאלתי הינה לגבי מטופלת אוקולוגית צעירה עם סרטן בכבד, גרורות בכל הגוף צהבת מוגדרת במצב סופני.
היא סובלת מבצקות בגוף, קושי בנשימה ומנקזים לה נוזלים מהראות להקלה.
מקל עליה כאשר עושים לה עיסוי ברגליים כיוון שהן מאוד בצקתיות.
רציתי לדעת האם עיסוי עדין (לימפתי), תנועות פאסיביות לגפיים עשויות להזיק ולהחמיר (מיידית) את המצב או שניתן לטפל בה בעדינות על מנת להקל כמה שאפשר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסוי
פרופ` אברהם קוטן13/09/2009ניתן לבצע עיסוי עדין ללא חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקרנות לסרטן מיתרי הקולנדיה13/09/2009
שלום,
אשמח למענה על שתי השאלות הבאות:
1. נמצא כי לסבתי יש סרטן במיתרי הקול ונבחר לה טיפול בהקרנות בביה"ח בילינסון. האם ההחלטה על טיפול בהקרנות ולא בניתוח אומר כי הסרטן נמצא בשלב מוקדם אשר יכול להיות מטופל בהקרנות בלבד או לאו דווקא ?
2. התור הראשון להקרנות התקבל לעוד שלושה שבועות. האם בשלושת השבועות האלה לא יכולה להיגרם החמרה במצב הסרטן (שליחת גרורות וכו') ?
תודה מראש על הקשב הניתן !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקרנות וניתוח בסרטן מיתרי הקול
פרופ` אברהם קוטן13/09/2009שתי הגישות מקובלות, בהתאם לשלב המחלה והמיקום המדויק של הגידול. 3 שבועות להתחלת טיפול הם גבול הזמן הסביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחולי שנה טובה לפרופ' קוטןלי...12/09/2009
ראשית, עליי להודות לך מאוד על המענה ההולם ותחושת הביטחון שהענקת לי ולאימי לאחר פנייתי. את החן המוקרן מפנימיותך אשא בליבי תמיד.
שנית, רציתי לאחל לך שנה טובה, שנה של התחדשות ותקווה, וכן, שיתגשמו כל משאלות ליבך.
ושלישית, רציתי לספר לך שסוף סוף שבתי לעבודת החינוך אולם אתמול נחבלתי מאוד בחלק התחתון של רגליי וכעת הן מלאות בשטפי דם. בפעם האחרונה שנערכה לי ספירת דם הערך של הכדוריות הלבנות היה 3900. את הכימותרפיה סיימתי לפני 9 חודשים. האם עתידה להתפתח בעיה כלשהי?
אני מקווה שאתה זוכר מי אני - גרושתו של הסורר וסרבנית הטמוקסיפן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנה טובה
פרופ` אברהם קוטן13/09/2009תודה על הברכות
באשר לספירות הדם - סבלנות
בברכת שנה טובה ובריאה
א קוטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקרנותריקה12/09/2009
בוקר טוב,
קרוב משפחה שלי עובר בימים אלו הקרנות. הוא סובל מסרטן על מיתרי הקול.
השבועיים הראשונים עברו נהדדר, ללא כאבים או תופעות לואי. בשבוע השלישי של ההקרנות החלו תופעות לואי כמו כאבי גרון מאוד מאוד חזקים שגרמו לקושי בבליעה ולילות ללא שינה. "אני מרגיש שכול בליעה תוקעים לי סכינים בגרון" בנוסף לכאבים הנוראים העור הפך להיות מאוד מאוד אדום. ממש כויעות. בשבוע החמישי התחילה החלמה ספונטנית של התופעות. כאבי הגרון פסקו כמעט לחלוטין והעור בצואר לא היה כול כך אדום יותר. לפי הנאמר לנו לא היה שינוי ברמת או זמן הקרינה.
שאלתי היא: האם מוקרת לכם תופעה כזו של ירידה משמעותית ביותר בתופעות הלואי באמצע ההקרנות? ואם כן למה לא סיפרו לנו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקרנות
פרופ` אברהם קוטן12/09/2009יתכן ולאחר השבוע החמישי צמצמו את שדה הקרינה ולכן פחתו תופעות הלוואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חו"ד נוספת -סרטן הרחםאשר11/09/2009
פרופסור קוטן שלום.
אימי חולה בסרטן הרחם מזה כ 4.5 שנים .
אני מעונין לקבל יחו"ד נוספת על הטיפול שהיא עוברת.
האם תוכל להמליץ לי על רופא שידוע בהתמחותו בסוג זה בארץ ?
האם יש בי"ח בחו"ל המתמחה בכך ??
תודה.
אשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן הרחם
פרופ` אברהם קוטן12/09/2009ד"ר אמנון עמית, רמב"ם
פרופ' גילי בן ברוך, תה"ש
פרופ' עוזי בלר, שערי צדק
פרופ' בנימין פיורא, סורוקה
פרופ' פישמן, בי"ח מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PET CTבועז10/09/2009
מנהלי וחברי הפורום הנכבדים
לפני כחצי שנה עברתי ניתוח להוצאת גוש בגודל של כ 3.5 ס"מ מכליה שמאל - הגוש הוצא בשלמותו בניתוח לפרוסקופי (כריתה חלקית) אובחן כ - RCC
אני נדרש לבצע מעקב באמצעות CT בטן ו CT חזה
לאור ההתקדמות באמצעי האבחון והבדיקות -
האם טוב אעשה אם אדרוש אבחון באמצעות PET CT , מבחינת כמות הקרינה ואיכות תוצאות הבדיקה.
אודה לכם על תשובתכם המקצועית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PET CT
פרופ` אברהם קוטן10/09/2009אין הצדקה למעקב שגרתי עם PET CT
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהpet ct
בועז11/09/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הישרדות סרטן שדגל09/09/2009
בת 36 נשאית BRCA1
חלתה בסרטן שד 2.5 ס"מ עם 3 בלוטות לימפה נגועות עברה למפטוקומי+כימותרפיה+הקרנות+כריתת שחלות, מעוניינת לעבור גם כריתת שדיים.
מה סיכוייה לשרוד מבחינה סטטיסטית?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וטריפל נגטיב
גל09/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכויי הישרדות
פרופ` אברהם קוטן09/09/2009חסרים נתונים - אבל בהערכה כללית, הסיכוי לשרוד 10 שנים עומד על כ-80% אם ינתן טיפול כימותרפי עדכני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח כבד -דחוףמירי08/09/2009
שלום רב,
אבי לפני ניתוח כבד לכריתת אונה בשל גרורה בכבד, שנגרמה כנראה לאחר כריתת מעי גס,
הגרורה הלכה לכבד.
יש לי 2 שאלות אשמח לתשובה לגבי:
1. זה ניתוח שני שבו כורתים אונה ימנית, עקב גרורה, הוא כבר עבר את אותו ניתוח בדיוק לפני שנה וחצי בהדסה, אומרים שכבד משכפל עצמו, אם כך כל שנה וחצי שתהיה גרורה בכבד יצטרכו לנתחו? שכן זה ממש בעייתי, כי הגרורות הולכות לו לכבד מאז שהיו במעי גס והוא נכרת כריתה תת שלמה של המעי, גם סטומה נסגרה לאחר שנה. אשמח לדעת אם זה הגיוני לעשות כל כמה זמן ניתוח כזה להוצאת גרורות, אולי נגרם נזק לכבד כך, בכלל איפה אפשר למצוא חומר על כך אם כבד משכפל עצמו וכו'.
2. בניתוח האחרון שמו לו זונדה כיוון שסגרו לו את הסטומה, ולכן הוא סבל במשך חודש ימים עם הזונדה, גם הקאות ואחר כך היתה לו דלקת בגרון ככל הנראה מחיכוך הזונדה, השאלה היא: האם גם בניתוחי כבד שמים זונדה? הרי זונדה מנקזת נוזלים, גם מהכבד מנקזים נוזלים או שהפעם אין צורך לשים אם זה ניתוח כבד בלבד ללא נגיעה במעי?
אשמח מאוד למענה לשתי השאלות, מאוד מאוד חשוב לנו, כי הניתוח כבר מחר.
תודה מראש,
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ` אברהם קוטן08/09/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=122 id=link]כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרורה בכבד
פרופ` אברהם קוטן08/09/2009טיפול הבחירה בגרורה בכבד הוא כריתה. המנתח לוקח בחשבון את הרזווה הכבדית בהחלטה הניתוחית. במידה ולא ניתן לנתח אפשר לשקול טיפולים אחרים, כגון הקפאת הגרורה, הכחדתה ע"י מיקרוגל או טולטרה-סאונד, הזלפת מיקרוספרות של איטריום רדיואקטיבי לעורק הכבד, כימותרפיה וכ"ה. הטיפול הריפויי הוא הטיפול הכירורגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור פרוברהד.ח.07/09/2009
השלום והברכה
אני נשואה טריה בת 29 ,לאחר ניתוח להוצאת פוליפ ברחם. בפוליפ שהוסר נמצאה נקודה של גידול שלא נתפתחה ברוך השם. לטענת הרופאים, לא נשאר שום זכר לנקודה זו והרופא טען שיש מחסור בפרוגסטרון ורירית הרחם עבה.
לפי אבחנתו על מנת להיות בטוח שהכל תקין הוא רשם לי לקחת את כדור הפרוברה 3 פעמים ביום. אמר שמצד אחד הריון הוא התרופה לכל זה, אך מצד שני לא כעת.
אני אמורה ליטול את הפרוברה במשך חצי שנה...
מה דעתך?
אין לי כל עניין למנוע עצמי מלהכנס להריון , אך בהמלצת הרופא נתבקשתי ליטול את הכדורים הללו למשך חצי שנה,התחלתי לקחת את הכדורים אך לאחר 5 ימים הפסקתי(ביום השביעי לספירת ה 7 נקיים) אך מאז אני לא מפסיקה לדמם. מה עליי לעשות ,כבר 6 ימים מלאים שבהם אני מדממת ללא הפסק. ,
כמו כן ברצוני לדעת האם ישנו תחליף טבעי , שדרכו אוכל להשלים את מחסור הויטמין ובמקביל להשאר מוכנה לקליטת הריון???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ` אברהם קוטן07/09/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש במיתר קול שמאלינדיה07/09/2009
שלום,
אשמח לקבל את עזרתכם במטרה להפיג קצת את דאגתי.
לסבתי התגלה גוש במיתר הקול השמאלי לאחר צרידות של מספר חודשים.
בבדיקת ביופסיה, שעדיין לא התקבלו תוצאותיה הרשמיות נרשם במכתב השחרור:
LARYNGEAK MASS M/P CARCINOMA T3N0MX, LT
1. האם המילה CARCINOMA מאשרת בוודאות כי מדובר בגידול סרטני ?
2. עד כמה גידול כזה נוטה לשלוח גרורות ? האם הוא מסוכן ?
3. האם ניתן לבצע רק גרידה של הגידול או הניתוח כרוך בהוצאות מיתרי הקול ?
אשמח לעזרתכם.
מודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצא בבית הדיבור
פרופ` אברהם קוטן07/09/2009מדובר בחשד קליני (על פי המראה, אין עדיין תוצאת ביופסיה) לסרטן מיתרי הקול. אם הבדיקה הפתולוחגית תאשר חשד זה, יש לשקול את הטיפול - ניתוח או טיפול משמר בית הדיבור ע"י קרינה וטיפול תרופתי (כימותרפי או ביולוגי ) ביחד עם הקרינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן לבלב גרורתיוויקי06/09/2009
חולה מטופל כחודש אצל שלמה גוברמן בתושובות של בדיקות דם יש עלייה בתפקודי הכבד?
תוך כמה זמן אפשר לראות שיפור בתוצאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות טיפול
ד''ר יוסף ברנר06/09/2009הערכה של תוצאות טיפול נעשית לאחר כחודשיים-שלושה
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)