מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בבקשה תעזרו לי להחליטשרה28/01/2013
שלום רב
יש לי עודף של 40 קג ,רציתי בבקשה לדעת מה בעצן מוריד מהמשקל שלכם,התזונה שמרכבים לכם לאחר הניתוח?
הבנתי גם שהשרול זה משהו גמיש,שיכול לגדול שוב ותלוי בבאדם,האם נכון?
לא אפשרי ללכת לפי תפריט תזונתי ולרדת במקום לעבור ניתוח.
אודה על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא רק
אסתי28/01/2013את שינוי הרגלי החיים החלטנו ,על המזון שאנחנו אוכלים אנחנו אנחנו שולטים ,אבל הניתוח נתן לנו עזרה של אין ברירה אלא לאכול בכמות המתאימה ולשנות את ההרגלים שבגללם אנחנו עוד 40,50,60קג יותר ,שלא הצלחנו להתאפק ו״לרמות״ את הדיאטות למינהן .אני מאמינה שכל אחד ואחת מאיתנו עשו כמה דיאטות בחייהם !?אחרת לא היינו מנותחים או חושבים על ניתוח ,העזרה משמעותית ! לי לפחות גם אין תחושה של רעב בכלל אין צורך במתוקים ולו מהפחד שיקרה לי את תסמונת ההצפה ה״דמפינג״ הידוע וזאת עזרה משמעותית מאד!הלוואי והיית יכולה בלי התערבות כירורגית אני בכל אופן ממליצה זה שינה לי את החיים מ א ד ! הדרך שלי עוד ארוכה ירדתי ״רק״ 30 קג יש לי בתכנון עוד 40 ואני אצליח מאחלת לך שתתצליחי גם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
שרה28/01/2013קודם כל בהצלחה
הדילמה שלי היא שראיתי אנשים שהשמנו בחזרה ,אז אני שואלת את עצמי מה הטעם לניתוח עם השרוול הינו דבר גמיש,שמתנפח בחזרה לפי מה שאוכלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אסתי28/01/2013שרה הכוונה שתשני גם את החשיבה ואז הדרך שלך תהיה קלה ,נכון שזה לא קל אבל יש שנה בערך ללמוד את זה .עדיין הכמויות יהיו קטנות מאדם שלא עבר ניתוח ברור שאם תשתי משקאות ממותקים תאכלי שוקולד ,חטיפים וכו׳ לא תשמרי על המשקל שירדת! אני עברתי מעקף קיבה כך שכל המתוקים למינהם ופחמימות בצורה מרוכזת הם מיחוץ לתחום אולי כדאי לחשוב על זה כאופציה ולא על שרוול אם את חושבת שאת עלולה בשרוול ״לרמות״ את הניתוח תחשבי על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיזוק
רויטל29/01/2013היי אסתי
אני צריכה לעבור ניתוח מעקף ביום שישי בבית חולים אסותא
אני עם עודף של30 ק"ג BMI 33 עם סכרת לא מאוזנת
אני מאוד פוחדת מניתוח זה , כיוון שאומרים שהוא יותר קשה ומסובך.
אייך היה לך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רויטל
אסתי29/01/2013קודם כל שיהיה בהצלחה עשית החלטה נבונה טבעי שחוששים כשאני הייתי לפני שולה עזרה לי בעצות טובות אשמח גם אני לעזור כך ,אני שלושה חודשים אחרי ו31קג פחות יש לי עוד 39 להוריד אבל אני אני בדרך! הנכונה הניתוח עבר בשלום. כידוע בהתחלה יש יום יומים לא כל כך נעימים אבל לא משהו שאי אפשר לסבול והצוותים שמטפלים לא נותנים לסבול. את כבר ביום הראשון מורדת מהמיטה וזה רק לטובה לא להתפנק לציית לרופאים והפזיוטרפיסטים ולקום זה רק יעזור וימנע סיבוכים אחכ כשיתאפשר מתחילים ללכת ,לטייל במחלקה , אחרי הצילום שבו רואים שאת יכולה לשתות ואין דלף את מתחילה לשתות מים , תה פושר,(אני שתיתי מים בטעמים ביום הראשון אבל זה עשה לי בחילה )אז ויתרתי ושתיתי מים פושרים עם נענע או שיבא אם את אוהבת. אחכ נותנים לך מרק דלוח וג׳לי(לא משהו) אבל לאט לאט את מתחילה בתפריט שאת מקבלת מהדיאטנית שלך בקיצור חביבתי יהיה בסדר תעדכני אותנו מה קורה ברגע שתוכלי אם את רוצה לשאול עוד תוכלי ליצור קשר שוב ב ה צ ל ח ה !!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שרה,אני עם עודף של 32 ק"ג עשיתי
ליאת28/01/2013ניתוח מעקף קיבה (לפני חודשיים), ואני מאושרת מאוד. גם אני מאוד התלבטתי אבל העובדה היא שעד היום לא הצלחתי לרדת לבד ולא ראיתי את עצמי יורדת במשקל וגם וזהו גם חשוב ביותר, שומרת על המשקל החדש.
בהצלחה,
ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרקורי בטן - הילה, רופאים יקריםאורלי28/01/2013
האם התופעה שכיחה ומוכרת ? רופא המשפחה לא בקיא בנושא.
אשמח לקבל התייחסותכם.
הבטן לא מפסיקה לדבר :) ולהשמיע קולות (לא של רעב)
מה עושים ?
אני לוקחת לוסק, לוקחת בבקר כדור ללחץ דם, ושותה עם הקפה אבקה לזרוז יציאות (פגפלקס) או בערב כף מגנזיום, בערב לוקחת 2 אומגה 3 ו50 מג' של כדור למגרנה. אלו הכדורים שאני לוקחת באופן סדיר.
משתדלת לאכול סדיר ועושה פעילות גופנית סדירה (פעמים בשבוע פילטיס פעמים בשבוע רכיבה על אופנים מהעבודה ולעבודה ובשבתות).
מה עושים ???
יום נפלא !!!
אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרקורי בטן - הילה, רופאים יקרים - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה29/01/2013שלום רב
כמה זמן את אחרי ניתוח ?
זו תופעה ידועה לאחר ניתוחים בריאטרים ולרוב חולפים עם הזמן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרקורי קיבה פניה לרופאים
אורלי29/01/2013אני שנה וחצי אחרי הניתוח שרוול, התחלתי במשקל 95 הגעתי במינימום למשקל 55 ועכשיו אני כבר חודשיים במשקל 57. שומרת על ספורט קבוע כבר שנה וחצי (ומתכוונת להמשיך).
לא מקיאה ואין לי תופעות של בחילות, את הלוסק הפסקתי בשלב מסויים אבל לאחר כמה חודשים סבלתי קצת מצרבת אז רופא המשפחה המליץ לחזור ללוסק וחזרתי.
אשמח לקבל את התגובה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני סובל מהבעיה הזאת...
דוד28/02/2013אך מה לא ניסתי החל מצוספי מזון,דיאטה מיוחדת,טיפול ודיקור סיני צמחים סיניים,בנתיים אני סובל מיזה וזה מעיק לי על החיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוללתds28/01/2013
לאחרונה אני קצת במתח רגשי ואני מרגישה שאני שוב זוללת ורוצה מתוקים ואוכלת לא כל כך בשעות ואוכלת בכללי יותר ופחות בריא
אני ממש מודאגת...לא יודעת כבר איך לטפל בזה ופוחדת מאוד שזה רק הולך ומדרדר חזרה למשקלים הנוראיים
אני לא יודעת בעצם מה אני מבקשת...אולי לקבל הכוונה או תפריט מוגדר שאוכל לנסות לעמוד בו לתקופה הקרובה
אולי איזו מסגרת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת פרטים- תגובה
שולה זק28/01/2013שלום לך,
לא ציינת אם את אחרי ניתוח. אן כן איזה ניתוח ומתי עברת אותו.
כך ניתן יהיה לעזור בהכוונה לכיוונין נכונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה7 וחצי חודשים אחרי שרוול
f29/01/2013אני 7 וחצי חודשים אחרי שרוול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד י א ט נ י ת - תגובה
שולה זק29/01/2013זה הפתרון. תגשי לדיאטנית שתיתן לך תפריט מאוזן. תשתדלי לאכול כל 3 שעות ולהרבות בשתיה.
זה הפטנט להצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרקטיות ...
ds30/01/2013אני שוהה בחו'ל אז זו אופציה שאין לי לפחות ב3 שבועות הקרובים ואולי קצת יותר
אשמח להצעות כרגע און ליין שהן פרקטיות ליישום מידי על מנת שלא אהיה מאלו שבצד הלא נעים בסטטיסטיקה הניתוחית-שעולים חזרה במשקל
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרקטיות ... - תגובה
שולה זק30/01/2013ההצעה הפרקטית היחידה שעולה על דעתי - שתפעילי שיקול דעת. - תאכלי הכל מכל רק במינום שפוי ונורמלי. תתמידי כל 3 שעות לאכול מנות קטנות. לאכול לאט ולהנות מהאוכל ולהרבות בשתיה. את חייבת להציב בפנייך גבולות ושינוי הרגלי אכילה. נכון זה לא פשוט אבל "תני כבוד" לשרוול שהוא הכלי שקיבלת התמודד עם בעיית האכילה.
תהני בחו"ל ושובי אלינו בשלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגיע הזמן להתלהב שוב...אולגה הישנה27/01/2013
חלק פה מכירים אותי או זוכרים אותי וחלק לא.. אבל אני מודה לה' על הניתוח הזה כי אני הבן אדם הכי מאושר עליי אדמות נראה לי :) אין מילים בכלל..
שנה וחודשיים אחרי, 55 קילו פחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וזאת אחרי כמובן..
אולגה הישנה27/01/2013אני מעלה את התמונות בעיקר בשביל כל אלה שמתלבטים וחוששים.
שווה כל רגע,כל כאב,וכל דבר שבעולם..
אשכרה חיים חדשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזעזע
אולגה הישנה27/01/2013
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואחרונה חביבה
אולגה הישנה27/01/2013
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיייייי!!!
מורי28/01/2013אני לא מאמינה, יפיפיה!!!! איזה יופי כל הכבוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהים, אי אפשר להאמין שמדובר באותו
ליאת28/01/2013אדם.
כמה שהשומן מכער אותנו .....
תמשיכי בדרכך המדהימה.
ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהים
אסתי28/01/2013אני כל כך מתרגשת לראות את התמונות שלפני ואחרי שלך ,אמנם יש לי עוד דרך לפני אבל אני כל כך מצפה גם לתמונות כאלה כהוכחה לניצחון שלי ואני אגיע לזה כל אחד מאלה שמעלים את התמונות עוזר לי ומעודד אותי ואני מרגישה שנותן לי ואני מאמינה גם לאחרים כוח להמשיך ולאלה שעוד לא עשו את הניתוח כוח להתחיל!! חבר׳ה עוד תמונות עוד תמונות !!!!!! בהצלחה לנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהןןאן-!!!!
אולגה29/01/2013האם אפשר לדבר איתך במייל? ןלשאול כנה דברים??
אולגה החדשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואי
רויטל30/01/2013כל הכבוד לך !
את נראית נ ה ד ר !
ב ה צ ל ח ה !!
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות ותמיכהנום27/01/2013
שלום וערב טוב,
אני בחורה בת 26 גבוהה(1.76) ויחד עם זה סובלת מעודף משקל גדול. ניסיתי כל מיני דיאטות מכל מיני סוגים, אם זה אצל דיאטנית או קבוצות תמיכה שונות, אם זה מוצרי הרבלייף ודומיהם. בצורה עצמאית אחרי שגיליתי כבד שומני התחלתי תהליך לפני כשנה של תפריט מאוזן וכושר אינטנסיבי והיו תוצאות והורדתי כ-20 ק״ג. היום הגעתי למצב בו נעצרתי ואפילו העליתי 5 ק״ג. לאחר שיחה עם בחורות בגילי במצב שלי שעברו את הניתוח וירדו משמעותית הגעתי למסקנה שלא משנה כמה אני אנסה זה לא יעזור כי מבחינה ״טכנית״ אני לא מצליחה להוריד. לא הפסקתי עם הכושר אבל זה גרם לי לחשוב על דרך שבה תהליך ההורדה במשקל יהיה קל יותר ויעיל יותר. התייעצתי עם רופאת המשפחה שלי ועם רופא הכבד ושניהם ממליצים בחום על הניתוח להצרת הקיבה היות והשינויים במשקל לכאן ולכאן מזיקים לי יותר. מחד אני קוראת על זה ויש בי חשש גדול מתופעות הלוואי ומהניתוח בכללותו וגם יש איזושהי תחושה של כשלון בכך שלא הצלחתי בכוחות עצמי, מאידך יש איזושהי התרגשות שזה סה״כ כלי עזר שאיתו ויחד עם הדרך שבה אני עכשיו(כושר ותזונה נכונה) יהיו תוצאות טובות ולטווח ארוך. אני אשמח לשמוע דעות, המלצות לרופאים, הערות והארות וכמובן תמיכה כי בסה״כ.. אני דיי מפחדת.. תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
שולה זק28/01/2013לפני שנרחיב את הדיבור ונייעץ - האם את עומדת בקריטריונים.
מה המשקל שלך על מנת לחשב את ה- BMI שלך. רשמת רק גובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודש אחרי שרוול ..ניסים27/01/2013
שלום לכולם ,
ראשית אני רוצה להגיד שאני מרגיש מ צ ו י י ן !!
לפני חודש הזדהיתי כאן כ"מפוחד " חושש "
רציתי להודות לכל מי שתמך ! לשולה המקסימה ! אני מודה לכולם על התמיכה
הרבה ,תמשיכו כך ,זה עוזר מאוד !
עכשיו כמה מילים למי שמתלבט או מפחד קצת לפני הניתוח ,
זה טבעי מאוד ,אני פחדתי מאוד ,לאן אני נכנס ? עשיתי החלטה נכונה ?
אפילו שהתעוררתי מהניתוח אמרתי בלב "אוייש מה עשיתי .. "
היום ,חודש אחרי ,אני 10 קילוגרם פחות ,נהנה מכל רגע !
נהנה מהקלילות של הגוף אחרי אוכל ,הפסקתי לנחור ,הפסקתי להזיע ..
לומד את עצמי ,מה אסור ומה מותר ,נהנה מהכל ,אוכל הכל במידה הנכונה
מקשיב לגוף ,שהקיבה מאותת לעצור ... אני עוצר ,למעט בחילות בימים הראשונים
אני מרגיש מצוין ,עד שלפעמים שוכח שנותחתי !
אני רוצה לומר לכל מי שמרגיש קצת לא טוב אחרי ניתוח ,יש תקופת החלמה
לפעמים קצת לא נעימה שעוברת .. ואח"כ מתחיל להיות טוב .
לכל המתלבטים ,להיות שמן זה הכי לא נעים בעולם ,יש כלי עזר ,השתמשו בו בלי חשש
סה"כ חודש אחרי ,אני מרגיש מצויין ולא מתחרט לרגע על הצעד שעשיתי !
אז שוב ,תודה לכולם ולשולה המקסימה שענתה לכל שאלותי לפני הניתוח !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הללויה - תגובה
שולה זק27/01/2013שלום ניסים,
איזה כייף גדול לקרוא את מה שכתבת. עוד הוכחה לכך שכולנו דוברי אמת חחחחח וצריך להקשיב לבעלי ניסיון (המנותחים הטריים והותיקים) וללכת עם ההחלטה לשנות את איכות החיים לחיים טובים בהרבה יותר.
מטבע הדברים אני מעתיקה את הפוסט שלך ומעבירה אותו לשאלות נפוצות.
אינפורמציה חשובה מאוד למנותחים שבדרך ומטבע הדברים גם חיזוק לחוששים ולמפחדים.
מקווה שתמשיך איתנו בפורום לשתף ולעזור לאחרים.
שבוע טוב והמשך הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהווואי ניסים איזה יופי!
מורי27/01/2013אני חודשיים וקצת אחרי שרוול, כבר 21 ק"ג פחות ומזדהה עם כל מילה שלך!!!
איזה כיף לשמוע את האופטימיות.
המון המון המון בהצלחה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורי .. שמח בשבילך !
ניסים27/01/2013הי מורי ,
זאת את למעלה בתמונה ? את נראת מדהים !!
אם אני זוכר נכון .. גם את חיזקת אותי לפני חודש הייתי מאוד בפאניקה ,שקשקתי מפחד..
שמח שיש מקום להעלות בו חששות ויש אנשים מקסימים שמרגיעים ,
חיזקתם אותי מאוד !
ושולה ..את עושה פשוט עבודת קודש ..
אני מניח שכל מנותח שואל את אותם דברים פחות או יותר ..וכולם זוכים ממך למענה בסבלנות רבה ! חזקי ואמצי.
אעדכן בקרוב ,
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסים
מורי27/01/2013תודה רבה ניסים :) כן, עודדתי אותך קצת :)
שוב המון בהצלחה ואין על מה.
ואכן שולה עושה עבודת קודש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולנו באותה קלחת- תגובה
שולה זק28/01/2013ניסים יקירי,
גם אתה עשית עבודת קודש. העלת פוסט שתאר את פחדיך ואיך הכל השתנה בתוך חודש. דבריך יגיעו בהמשך לחברים חדשים שיהיו באותו מצב שלך ויבינו שהנה זה טבעי לחשוב כי האור במנהרה הוא לא בקצה אלא ממש ממש כאן לידם.
ברוח אופטימית זו כל אחד ואחת תורמים ועוזרים ועל כך הברכה והתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר לא מפוחד
אסתי27/01/2013איזה כייף לשמוע עליך אני שמחה ששינית את השם כמו שאמרנו ,נהדר לשמוע שגם אתה עברת בשלום את הניתוח וההתאוששות יופי יופי תמשיך כך , גם אתה בקרוב תעזור למנותחים ה״צעירים״ יותר,תיידע אותנו מה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף לשמוע ממך, עודדתי אותך אז
ליאת27/01/2013ואני שמחה שאכן הרגשתך טובה ואתה מרוצה מהתהליך.
בדיוק היום פגשתי חברה שלא פגשתי שנים וסיפרתי לה על הניתוח וכו' וגם היא אמרה שהיא מפחדת פחד מוות ולכן לא נכנסת לניתוח...., אני חושבת שהפחד הוא חלק טבעי מכל החבילה, המזל הוא שבסוף הוא נשכח והתחושות הטובות הן אלה שממשיכות איתנו.
תמשיך להצליח ולהנות מהדרך,
ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההללויה - תגובה
שולה זק28/01/2013את נפלאה אסתי.
הכל דבש - תאמיני לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסתי וליאת תודה !
ניסים31/01/2013על התמיכה לפני ואחרי ..
אכן אני נהנה מהדרך ,אפילו נהנה מאוד ,!
ביום ראשון אני מתחיל מכון כושר ומתרגש כמו ילד ..
מי היה מאמין .. לפני חודש הכושר היחידי שהייתי עושה זה מחזק את
שרירי הלסת ..
תודה לכולם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זאת התוצאה אחרי שנתיים !!אלינור26/01/2013
רציתי לשתף אותכם בלפני ואחרי שלי אחרי שנתיים..
היה שווה כל רגע !!
פחות 55 קילו !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אמרו לך שאת דומה ל.... - תגובה
שולה זק26/01/2013אלימור פשוט מדהם ומקסים
את פשוט יפיפיה.לא אותו אדם.
האם אמרו ךך שאת דומה לבר רפאלי???
שבוע וןב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהממת!!! ישר כח.
ליאת26/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו!!
אולגה27/01/2013אני נפעמת!!!! כל הכבוד!!!
אני כמעט 3 חודשים אחרי מעקף תריסריון וכבר 22 קג אחרי...אני רוצה לרגת עוד הרבה...איך להתהג כשהגוף קצת עוצר?? קרה לך כזה דבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתחילה..מורן26/01/2013
היי..
אני בת 23 גובהה 160 ושוקלת 95.5
כל חיי הייתי שמנה.ניסיתי הכל!
ולאחרונה זה ממש ממש מציק לי.
אני מאוד רוצה לעבור ניתוח מעקף קיבה.
איך מתחילים? אני מתאימה בכלל ? למי פונים?
מה היא העלות? אני חברה בכללית פלטינום.
כמה זמן ההמתנה עד לניתוח??
איזה רופא מנתח הכי מומלץ בירושלים?
שווה לעשות את זה פרטי? זמן ההמתנה בפרטי הוא פחות זמן?
מצטערת על כמות השאלות. יש לי בלי סוף. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
שולה זק26/01/2013שלום מורן,
לפי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך הוא 37.3 ואינך עומדת בקריטריונים לניתוח, אותם קבע אירגון הבריאות העולמי ומשרד הבריאות אימץ אותם והנחה את הקופות לפעול על פיהם.
מאחר וניתוח זה לא הוקוס פוקוס שנכנסים שמנים ויוצאים רזים - אלא צריך לעבוד בשביל לרזות. דהיינו להיות במעקב דיאטנית, לאכול תפריט דיאטטי, לשלב פעילות גופנית, לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים. כל זאת את יכולה לאמץ ולהתחיל מעכשיו. להחליט שאת לוקחת אחריות לגורלך ועתידך מביאה לשינוי בהתנהלות שלך. אם תאמצי את האימרה "תוצאות ולא תירוצים" בטוחני שתגיעי לתוצאות משביעי רצון.
בהצלחה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה - תגובה
מורן26/01/2013היי שולה,
איני אמרתי שניתוח זה הוקוס פוקוס. אני יודעת שזה תהליך וזה מצריך המון מאמצעים וצעריך לעבוד בשביל זה. לרגע לא זיזלתי בזה.
אני חוזרת על זה שוב - כל חיי הם דיאטה אחרת גדולה.
ללא הצלחה. אני יורדת 10 קילו ועולה 20.
למדתי על כל סוגי הדיאטויות.
אימצתי אלף פעם את האמיה "תוצאות ולא תירוצים".
אני צריכה עזרה. אני בת 23 שלא יוצאת לבלות עם חברים לשום מקום.
ומתביישת מהצל של עצמה כל הזמן.
מעולם לא היה לי חבר רציני.
אם לא הייתי צריכה עזרה לא הייתי פונה לפה.
אף אחד לא רוצה להיות תחת שולחן ניתוחים.
זה הפיתרון האחרון שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן - תגובה
שולה זק26/01/2013ברור שלא זלזלת ולא אמרת שאינך מודעת. אני רק המחשתי לך את התהליך אחרי ניתוח. מאחר ואינך עומדת בקריטריונים לניתוח אני מציעה שתקחי ברצינות את ההחלטה לשנות ולהשתנות. לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים וביחס ישר להשתנות במראה ובהתנהלות.
אני מבינה את המצוקה שלך ואת הרצון לרדת במשקל. תאמיני לי שאם תלכי לדיאטנית ותיצמדי לתפריט שהיא נותנת לך, תשלבי פעילות גופנית ותצטרפי לקבוצת תמיכה. התוצאות לא יאחרו להגיע ואת תהיי גאה בעצמך.
מוכנה להוות "ניתוח וירטואלי", ולשבת לך אחת לשבוע על הוריד ולוודא שאת אכן מתמידה באכילה נכונה ומתחילה ירידה במשקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה פחדרויטל26/01/2013
אני אמורה לעבור ניתוח מעקף קיבה בבית חולים אסותא בחיפה ביום שישי הקרוב אצל דר דוד חזן.
אני מתה מ פ ח ד ! אני מרגישה שהראש שלי מתפוצץץץ לא יכולה להירדם בלילה.
אני עם BMI 33 עם סכרת מסוג 2 יודעת שניתוח זה אמור לעזור לי.
בקושי מצליחה להתמיד בדיאטה.
אני רציתי לעשות את ניתוח שרוול , הבנתי שהוא פחות מסובך, אך הרופא מתנגד.
רוצה להיות אחרי .ולדווח שעברתי בשלום.!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזעקת ארגעה - תגובה
שולה זק26/01/2013שלום רויטל,
לפחד ולחשוש זה אנושי, אבל אין צורך להקצין ובטח "לא למות מפחד". את צריכה לברך על כך שניתנת לך האפשרות וההזדמנות להחלים ממחלה נוראית שגורמת לנזקים בלתי הפיכים ולאיכות חיים "על הפנים".
ארגון הבריאות העולמי מצא לנכון להוריד את קריטריון ה- BMI ל 32 לחולי סוכרת וזאת על מנת להציל את חייהם ולשפר את איכות החיים. לאור הנ"ל את צריכה להרגע ולהבין שאת עומדת לצאת ממעגל החולים הכרוניים ולהכנס למעגל החיים הבריאים.
צודק דר' חזן שממליץ על מעקף, קיבה. זה הניתוח הכי בטוח והכי מוצלח , עם תוצאות טובות לטווח רחוק לחולי סוכרת.
בהצלחה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה כיף!מורי23/01/2013
20 קילו פחות, כחודשיים לאחר שרוול.
איזה כיף להגיע לוד מספר עגול!
חברים, אופטימיות ועקביות זה שם המשחק.
כולם אומרים לי "כל הכבוד לך" ואני עונה: "תדייקו. כל הכבוד לי על האומץ. כי כשיש אומץ, ולא מונעים ע"י הפחד, הכל נעשה טוב יותר."
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון: לעוד
מורי24/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד. גם אני חודשיים אחרי...
ליאת24/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד לך את נראת מדהים!!!
ג׳׳24/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
מורי27/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קירקורי בטןאורלי23/01/2013
האם זו תופעה מוכרת שהבטן כל הזמן מדברת (שנה וחצי אחרי ניתוח שרוול) ומשמיעה רעשים.
אני אחרי ירידה של 40 קילו הגעתי ליעד (100%) והכל נפלא.
לאחרונה קצת רעבה יותר מהרגיל אבל מתאזן עם פעילות גופנית שעושה..
אבל רעשי הרקע.. :)
אשמח אם תשתפו
יום נפלא
אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SHAPOOOOO- תגובה
שולה זק23/01/2013את נראית נפלא אורלי וכל הכבוד לך.
לגבי הרעשים, תתיעצי עם הדיאטנית ועם רופא המפחה מה לאכול ולשתות שלא יהיה לך אוויר במערכת העיכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אורלי23/01/2013זו תמונה מאמצע הדרך, היום בזכות הפילטיס הכל מעוצב ונראה מהודק יותר..
אבדוק עם הדיאטיקנית.. :)
איזה כייף שיש אותך פה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך - תגובה
שולה זק23/01/2013הכייף האמיתי זה האנשים בפורום, ההצלחות והחיזוקים לחדשים ולאלה שבדרך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח לניתוח שרוולהדס23/01/2013
שלום, מחפשת מנתח טוב לניתוח שרוול שמוכן לנתח אותי בהקדם אבל לקבל רק בעוד 4 חודשים מהביטוח שלי את הכיסוי , בקשה הזויה, אולי חצופה, אבל אני מאד לחוצה , מרגישה רע מאד. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח לניתוח שרוול - תגובה
שולה זק23/01/2013זה לא עובד ככה.
האם את עומדת בקריטריונים לנתוח? חברת איזה קופה את? איזה סוג ביטוח יש לך?
האם היית כבר אצל מנתח?
את צריכה לברר עם הביטוח שלך מול איזה מנתחים הם עובדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח לניתוח שרוול - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה26/01/2013שלום הדס
אם את עומדת בקריטריונים אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלהאולגה22/01/2013
הבנתי..אבל יש משהו שמציק לי..הדיאטנית בבית החולים לאחר הניתוח אמרה כי מגיעות לי 10 פגישות עם דיאטנית בביה"ח אסותא בחיפה והייתי במפגש אחד לאחר מכן נאמר לי כי מה 31.12 הם לא קובעים יותר באסותא ...ולא הפנו אותי לאף מקום לכן עכשיו אין לי למי לפנות...כדיאטנית בריאטרית..והנשקל שלי עומד במקום כבר כמה שבועות...ואייני יודעת מה אני עושה לא נכון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליווי דיאטנית - תגובה
שולה זק22/01/2013ידוע לי שבבית חולים רמבם וגם בבית חולים בני ציון יש דיאטניות בריאטוריות הנותנות שירות למנותחים.
תפני למנתח ותעמדי על זכותך לקהל את הליווי של הדיאטנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לקבל קצת פרטיםיעל22/01/2013
אני בת 30 במשקל 85 קילו
כל חיי אני בדיאטות!
יורדת 15 עולה 20, יורדת 8 עולה 10 וכו
רציתי לדעת לגבי הקרטריונים
במה נכלל חולי סכרת?
הסוכר שלי קצת גבוהה אבל אני לא חולת סכרת.
מצד שני יש לנו סכרת תורשית במשפחה.
זה יכול להשפיע על קבלת האישור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגובה שלי הוא 1.57
יעל22/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים - תגובה
שולה זק22/01/2013שלום יעל,
עם BMI 34.5 אינך עומדת בקריטריונים לניתוח.
כשמדברים על חולי סוכרת הכוונה לאנשים שמזריקים איסולין ומטופלים עם כדורים והערכים עדיין גבוהים ולא מאוזנים.
מאחר וניתוח זה לא הוקוס פוקוס - נכנסים שמנים ויוצאים רזים - אלה צריך לשנות הרגלי6אכילה, לאכול תפריט דיאטטי ולהיות במעקב דיאטנית. כל זאת את יכולה לעשות בעצמך אם תחליטי שאת אכן משנה את אורח חייך. סוכרת במשפחה זה לא קריטריון שנלקח בחשבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופותרבקה22/01/2013
האם מותר למי שעבר ניתוח שרוול (לפני 4 שנים) לקחת זריקות וולטרן וכדורי רוקסט במקרה של כאבי גב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות - תגובה
שולה זק22/01/2013מבחינת הניתוח אין בעיה. צריך להתיעץ עם הרופא המטפל המכיר את ההסטוריה הרפואית שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה26/01/2013שלום
מותר לקחת אומנם רצוי לקחת תרופה נוגדת חומצה כגון לוסיק או אומיפרדיקס יחד עם תרופה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המידע
רבקה26/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)