מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה לפרופ' מחג'נהיעקב בלאיש11/06/2013
שלום רב ובוקר טוב פרופ',
אתמול הייתי ברמב"ם לכמה שעות, להרצאות בנושא הניתוחים לקיצור קיבה, הייתי בפגישה איתך, עם הדיאטנית, עם העובדת הסוציאלית ועם האנדקרינולגית. ממה שהבנתי אתמול זה שאתמול התחלתי את כל התהליך עצמו, שצריך לבצע בדיקות וכו', ונאמר לי שם ע"י שרון הפקידה שרק בעוד חצי שנה אני אוכל להתקשר להתעניין לגבי תור לניתוח, יש לי שתי שאלות אליך פרופ',
האחת, אתה אמרת לי שצריך לקבוע תור למרדים בכיר ברמב"ם, לפקסס תוצאות של קורטיזול בשתן ושצריך להתחיל דיאטה להורדת 10% ממשקל הגוף עוד לפני הניתוח,
לגבי בדיקת השתן אני אבדוק עם רופאת המשפחה, במידה ויש לי את הבדיקה הזו אני אפקסס אותה אליכם במידה ולא אני אבצע אותה, לגבי המרדיםהשאלה שלי היא, האם לקבוע תור כבר עכשיו או שלחכות עם זה היות שנאמר לי שרק בעוד חצי שנה אני אוכל להתעניין לגבי תור לניתוח?
השניה, היות ואני כבר ביצעתי את כל הבדיקות שצריך לבצע לפני הניתוח, השאלה שלי פרופ' היא, מה ניתן לעשות כדי לזרז הליכים לקביעת תור לניתוח, הרבה לפני החצי שנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שפרו' מחג'נה יענה- תגובה
שולה זק11/06/2013באיזה קופה אתה חבר ואיזה סוג ביטוח יש לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו לא ברור- תגובה
שולה זק11/06/2013חבל שלא שוחחנו קודם. כי יכולת ללכת לפרופ' מחג'נה להתיעצות ולקבל החזר 80 אחוז מעלת הביקור.
מוזר לי שלא ניתן לשלם בכרטיס אשראי כדבריך. זכור לי שחברה שלי לפני 4 נים שלמה 15000 שכרטיס אשראי.הייתי ממליצה לך לברר שוב. אם איני טועה העלות נעה בין 1500 ל 3000 ש"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשהו לא ברור- תגובה
שולה זק11/06/2013חבל שלא שוחחנו קודם. כי יכולת ללכת לפרופ' מחג'נה להתיעצות ולקבל החזר 80 אחוז מעלת הביקור.
מוזר לי שלא ניתן לשלם בכרטיס אשראי כדבריך. זכור לי שחברה שלי לפני 4 נים שלמה 15000 שכרטיס אשראי.הייתי ממליצה לך לברר שוב. אם איני טועה העלות נעה בין 1500 ל 3000 ש"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ' מחג'נה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה14/06/2013שלום יעקב,
לגבי המרדים תוכל לקבוע תור אליו מעכשיו" לא בלחץ".
לגבי התורים ברמב"ם - זו קצת בעיה. אנחנו מנתחים לפחות 15 חולים בריאטרים בשבוע ולמרות זואת התורים הם ארוכים. במצבך אני מבקש שתרד במשקל כ 10% (הסברתי לך למה) ושזה יקרה דבר עם שרון ונבדוק מה אפשר לעשות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הילה שלוםמ11/06/2013
אני לאחר ניתוח שרוול 18 יום לפני יומיים ניסיתי לאכול מספר כפיות עוף טחון עבר טוב אך סבלתי כאבים וכבדות בבטן .אכלתי פירנ וזה היה טוב אני עדיין על גבינות גיל גבינת ריקוטה .השאלה האם זה מספיק מבחינת כמות החלבון הנדרשת לריפוי הפצעים בקיבה ושמירת השרירים .האם אפשר לשתות מעט אינשור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה שלום - תגובה
הילה כהן11/06/2013שלום מ,
לפי מה שאת מתארת אין לי אפשרות להעריך את כמות החלבון שאת צורכת . חשוב לדעת שישנם מנותחים שקצב ההתקדמות שלהם איטי מאחרים וזה בסדר . חשוב שתקפידי על אכילת חמש עד שש ארוחות של חלבונים מחלב כדי להגיע לצריכת החלבון הרצויה ובמקביל בעוד יום יומיים תנסי שוב להוסיף מספר כפות של מרק טחון עם עוף . לפי הקצב שלך.
אני ממליצה לך לקבוע פגישה עם הדיאטנית שלך כדי לבחון המשך התקדמות ובדיקות דם.
החלמה מהירה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטנית בריאטרית באזור באר שבעשולה זק10/06/2013
האם מישהו מכיר באזור דרום באר שבע דיאטנית בריאטרית .אשמח על העזרה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטנית בריאטרית - תגובה
שולה זק10/06/2013סיגל שלום,
דיברתי עם הילה, היא תנסה לברר דיאטנית בדרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטנית בריאטרית - תגובה
הילה כהן10/06/2013שלום סיגל
לצערי עדיין אין לי שם של דיאטנית בריאטרית , ממשיכה לחפש. במקביל אני מציעה לך לבדוק דרך קופת חולים ולברר בסורוקה מי הדיאטניות הבריאטריות שם והיכן הן מקבלות מטופלים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירקות חייםמ09/06/2013
שלום רב
קראתי בשאלות ותשובות שירקות יכולים להרחיב את השרוול. אז לא הבנתי את עניין הרי ירקות זה דבר בריא . האם הירקות הרגילים מלפפון, עגבנייה,בעייתים?
אודה לכם על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירקות חיים - תגובה
שולה זק10/06/2013הכוונה שהירקות ממלאים את הקיבה ולא משאירים מקום לחלבנים, פחממות.
יש לאכול הכל במידה.
כמבן שמותר, רצוי ומומלץ לאכול ירקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירקות חיים - תגובה - תגובה
הילה כהן10/06/2013בשרוול סדר העדיפות שונה מבדיאטה רגילה , העדיפות הראשונה היא לחלבונים כמחצית מנפח הארוחה , רבע פחמימות ורבע ירקות .
בדיאטות ממליצים לאכול הרבה ירקות כדי לשבוע , בשרוול אין עיניין לדחוס ירקות או כל מזון בהגזמה כדי לא להרחיב את השרוול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםמ09/06/2013
שלום
איך זה שגברים מורידים 40 קילו בחודש ? ונשים הרבה פחות ?
ומה סוד הורדת המשקל הגדולה בחודש או בחודשים לעומת דיאטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שהרופאים יענו- תגובה
שולה זק10/06/2013הירידה היא יחסית ל BMI ומאוד אינדיבידואלית לכל אחד.
הירידה בחודשים הראשונים היא גבוהה, בגלל הסה שיש להוריד וכמויות האוכל הקטנות שאנחנו אוכלים.
בהמשך הגוף מאזן עצמו, מפעיל גננות ומווסת את הירידה. א תמיד יש ירידה בקילוגרמים אבל יש שינוי בהקפי הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרופאים - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה14/06/2013בנוסף לגברים יש מטבוליזים מעט מואץ יחסית לנשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר ניתוחולדה09/06/2013
שלום לכולם.אני מזמן קוראת את התכתבויות בפורום של אנשים שעברו את זה.מחר אני הולכת לניתוח קיצור קבה.אני מרגישה פחד נוראי.לא מצליחה להרגע.קראתי בפורום כל מיני תגובות של אנשים לא יודעת איך גוף שלי יגיב .זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל יהיה בסדר.
תמיר09/06/2013מי שלא מפחד הוא לא בן אדם!
אחרי הכל זה ניתוח.. זה נורמאלי לחלוטין לפחד קצת!
את תעברי הכל בהצלחה ויהיו תוצאות מרשימות ואת תהיי מבסוטה על עצמך!
בהצלחה ובשורות טובות! :)
תמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכול הכבוד
מ09/06/2013תמיר
כול הכבוד
זה כיף לראות תמונות של אנשים שרזו
אני ממתינה לתור לניתוח
המשך כך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מ09/06/2013הי
שיהיה לך בהצלחה , זה נורמלי לפחד.
אני ממתינה לתור שלי לניתוח . באיזה איזור בארץ עושה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחר ניתוח
ולדה09/06/2013תודה לכולם על עידוד !אני עושה ברמבמ .יש לי שאלה מה צריך לקחת לבית חולים? כמה זמן אני אהיה בבית חולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנה
ולדה09/06/2013תודה רבה .פשוט לפני שקראתי את התגובות שאלתי את השאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשום ולדה יקרה!
אני09/06/2013את מ].פחדת,זה ברור.הפחד טבעי.הפחד האנושי הוא מנגנון של הגוף,ככה אנחנו מגנים על עצמינו.כולם מפחדים מפחדים לפני ניתוח.הגוך יגיב בסדר,בעזרת השם,הכל יהיה טוב! היום לכי לטיול בחוץ או לבית קפה ..תנוחי,תרגעי,תשכחי מהכל. למחר תארגני לעצמך תיק ובו תשימי: בגדים הלחלפה,מגבות וחלוק אישי,משחת שיניים+מבשרת שיניים,כלי רחצה,ועיתון או ספר ומוזיקה שאת אוהבת - זה ירגיע אותך. המון בהצלחה! תגידי עם המרדים "נעשה ונצליח" לפני שמרדימים אותך,תחשבי רק חיובי והמון המון בהצלחה!מחבקת,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה - תגובה
שולה זק10/06/2013ולדה יקרה
את יוצאת לדרך חדשה. לקחת אחריות על חייך.
אנחנו איתך לאורך כל הדרך, והדרך אמנם ארוכה אבל מוקפת אהבה והבנה
צאי לשלום וחזרי מהר אלינו.
מחבקים אותך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע טובאולגה09/06/2013
טוב אז אני נרשמתי למעקב אצל פרופ' מחג'נה היקר
אני שוקלת 77 ק"ג ונתקעתי המשקל לא זז!!! זה מעצבן ביותר
מחכה ל 16.06
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע טוב - תגובה
שולה זק09/06/2013חודש טוב
שבוע טוב
ויום טוב
אולגה - זה בסדר. הגוף הוא לא רובוט. הוא מכונה אחראית ומשומנת היטב. שומר על עצמו מפני סטרים ומאזן את הירידה במשקל.
מצויין שנרשמת למעקב. חשוב גם להות במעקב אצל דיאטנית.
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי אני חדשה בפורוםאילה09/06/2013
שלום לכולם יש לי תאריך לניתוח בעוד פחות מחודשיים וחטפתי פתאם פחד נוראי של התלבטות אם לבטל את הניתוח
אני גם אשמח לעידוד וגם לדעת בערך כמה זמן לוקח עד שחוזרים לתפקד בצורה נורמלית פחות או יותר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאילה
אולגה09/06/2013אל תוותרי אם הגעת עד הלום....לי הניתוח נתן חיים חדשים
זה שווה את זה!!! אף אחד לא אמר שיהיה קל!! אני 32 ק"ג פחות לאחר מעקף תריסריון תאמיני לי זה אח הניתוחים הקשים את חייבת את זה לעצמך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה - תגובה
שולה זק09/06/2013טבעי שנכנסים למחשבות, פחד, התלבטות. אנושי ביותר.
אנחנו כאן - לחזק, לעודד, להסביר וללוות.
אני ממליצה להכנס למדור שאלות נפוצות. איילה - זה מאגר מידע בלתי נדלה. תקבלי שם כמעט, את מלוא האינפומציה.
את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה
לילוש09/06/2013תמיד קשה שעומדים בפני הבלתי נודע. תתעודדי - את לא לבד. אנחנו פה כדי שיהיה מקום לשאלות ומחשבות. אם הגעת לתאריך הניתוח - אל תוותרי - זה עניין של בריאות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח טבעת בקיבה לאחר הריוןרוני07/06/2013
שלום רב, רציתי לבדוק כמה זמן לאחר לידה צריך להמתין אם בכלל כדי לעשות ניתוח טבעת.
(עומדת בקריטריונים).
תודה מראש - רוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח טבעת בקיבה לאחר הריון - תגובה
שולה זק08/06/2013צריך לתת להורמונים להרגע. האם את מניקה?
ולמה טבעת?
מומלץ ללכת ליעוץ למנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים. להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את ההסטוריה הרפואית שלך, הרגל אכילה, הפרעות אכילה, אורח חיים ולפי כל זה תחליטי יחד עם המנתח איזה ניתוח הכי אפקטיבי עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפניי ניתוח שרוול בעוד כשבועייםtova07/06/2013
היי לכולם ושבת שלום
אני אמורה לעבור ניתוח בעוד כשבועיים אצל ד"ר ניסים גירון באסותא חיפה הנוהל היום מסתבר מה שלא היה בעבר שצריך לעבור וועדה . יש לי וועדה כשבוע לפני הניתוח .ןכאן זה במקום שלאול האם משהו יודע מה אמור להיות בוועדה. האם ישנם עוד דברים שצריך לבדוק למרות שתאריך כבר יש... כמובן מיותר לציין שעברתי את כל הבדיקות ...אשמח לעידוד שיפיג קצת את החששות והמתח הנוראי ..ואוליי קצת יעוץ מכל מי שיכו אשמח נורא....
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפניי ניתוח שרוול בעוד כשבועיים - תגובה
שולה זק07/06/2013ראשית שיהיה בהצלחה ואת בידיים טובות.
עכשיו לענינינו - אני מקווה שאת עומדת בקריטריונים לניתוח, כך שאין שום סיבה לחשוש שהוועדה תדחה אותך.
חברת איזה קופה את?
בדרך כלל ההליך הוא שקודם עוברים ועדה, מקבלים אישור הקופה לניתוח ואז קובעים את התאריך לניתוח.
האם הרופא דיבר איתך על דיאטת חלבונים שבועיים לפני הניתוח?
אם את ב BMI המתאים לפי הקריטריונים שקבע אירגון הבריאות העולמי...את בדרך הנכונה.
אנחנו כאן תמיד לשמוע, לעודד, לחזק ולעזור.
שבת שלום וסופ"ש נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשולה
tova07/06/2013היי שולה
הוא קבע לי תאריך ואני כבר שבוע וחצי לפני הניתוח ולא הוסבר לי שעליי להתחיל דיאטה כלשהיא. אני bmi 40 קופת חולים כללית ... אני כבר אחרי כל האישורים הנלווים ובדיקות שעשיתי ולא החסרתי כלום...השאלה היא למה וועדה שבוע לפניי הניתוח שלא הוסבר לי על דיאטה .תודה לך לך על העידוד אני באמת זקוקה לו מאוד...ואשמח להסברים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מה לדאוג- תגובה
שולה זק08/06/2013אם יש לך כל האישורים...כולל טופס התחייבות של הקופה אז באמת איני מבינה את המהות. תצלצלי לגירון ותשאלי בקשר לדיאטת חלבונים.
אני ממליצה להוריד פ]חממות וסוכרים עד הניתוח....גם להרגשה שלך ולהקטנת הכבד
איזה סוג ביטוח יש לך בכללית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
tova08/06/2013היי שולה האם רופא המשפחה נותן את האישור או הטופס שאת מדברת עליו? או רוםא המנתח ? נורא חשוב לי לדעת כי ביום שלישי אני בוועדה. שלא יחסר לי אישהו אישור מהקופה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישור כללית - תגובה
שולה זק08/06/2013את האישור לניתוח נותן הרופא המחוזי (מיתר) של כללית. את ההפניה של הרופא המטפל היית צריכה להגיש במשרד והם שולחים את הטפסים לאישור ואת מקבלת התחחיבות הקופה לניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי אנימ07/06/2013
אנה את בחורה מקסימה לחלק מאנשי הפורום את עודדת והסברת את החשיבות של לאכול נכון ולעשות ספורט .אני מאמינה שכולנו אכלנו יותר אכלה רגישת עקב בעיות בעבודה וכל מיני סיבות .אנה מתוקה הבוקר תתעוררי עם חיוך מקסים
ותאמרי לעצמך אני גיבורה הצלחתי לעשות הרבה והגעתי לתוצאות טובות .אני הבוקר קמה לבוקר חדש וממשיכה הלאה .אנה שיהיה לך יום מקסים ושבת שלום חיבוק ענק .ביי מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ....ישר כח - תגובה
שולה זק07/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמונות לפני וקצת אחרי ...תמיר06/06/2013
משקל השיא שלי עמד על 162 ק"ג!!!
אחרי שנה בעבודה הורדתי 20 קילו.
ועכשיו , חודש ושבוע אחרי הניתוח אני שוקל 122 - 40 קילו פחות!! :)))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי . .
תמיר06/06/201340 ק"ג פחות :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHAPOO - תגובה
שולה זק06/06/2013כל הכבוד תמיד
עלם חמודות
אדם חדש לגמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתיך!!!
אני07/06/2013אין עלייך!!! שינוי עצום.אדם אחר.כל הכבוד!!! :-) בהצלחה בהמשך הדרך! אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה בנות - חיזקתם!!
תמיר09/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם כבר מהפך אז...אולגה05/06/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהממת
לילוש06/06/2013אלגה, איזה כיף לראות! באמת, את נותנת כח - כל הכבוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסימה ......פשוט יפהפיה
ליאתול06/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהממת!!!
אני07/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערוץ 10 כתבה מרגשת 31.5 יום שישימ05/06/2013
הי לכולם
הייתה כתבה מרגשת על ניתוח בריאטרי בערוץ 10
אני קיבלתי אישור לניתוח - אך הכתבה מלחיצה עברה טבעת ושרוול והגיע למעקף
אשמח לשמוע תגובות בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בדרך הנכונה - תגובה
שולה זק05/06/2013חשוב מאוד להתיעץ עם המנתח ולשטוח לפניו את הרגלי האכילה, הפרעות האכילה, אורח חיים, היסטוריה רפואית ועל פי נתונים אלו להתאים את הניתוח הכי אפקטיבי. דוגמא - מי שאכלן מתוק כפייתי רק ניתוח מעקף קיבה או תריסריון יתאים. שרוול או טבעת זה כמו כוסות רוח למת.
כמו כן צריך להבין ולהפנים - ניתוח זה לא הוקוס פוקוס - נכנסים שמנים ויוצאים רזים. בשביל לרזות צריך לעבוד. להיות במעקב דיאטנית, לשנות הרגלי אכילה ולשלב פעילות גופנית. הניתוח הוא כלי שניתן לנו על מנת לעזור להרפא מהמחלה בה אנו חולים - אכילה בלתי מבוקרת.
אני כבר 12 שנים אחרי. עם מעל 70 קילו פחות. נהנית מהאוכל ומהחיים הטובים.
אני משוכנעת שבחרת בדרך הנכונה - ניתוח זה הפתרון שיש היום לרפואה לתופעת ההשמנה החולנית.
אנחנו פה לעזור לחזק ולעודד. הנך מוזמנת בכל עת ליצור קשר.
ממליצה להכנס למדור שאלות נפוצות. מאגר מידע בלתי נדלה.
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכל חברי הפורוםשולה זק04/06/2013
מתנצלת מעומק ליבי על ההעדרות הארוכה...אילוצים שלא היו תלויים בי, אך הנה חזרתי אליכם ומקווה להמשיך לתמוך ולעזור בכל עת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכל חברי הפורום - תגובה
שולה זק04/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב- תגובה
שולה זק05/06/2013אנה יקירתי
ראי תשובתה של הילה לאחת הפונות.
עצירה בירידה נובעת גם מסטרס שהגוף עובר ומפעיל מגננה בגלל שלא אוכלים מספיק.
אני מליצה מעומק הלב...לא רטצה להשתמש במילה מכיחה אותך - אבל לכי דיאטנית ותהיי במעקב צמוד שלה. זה למען בריאותך ולמען השגת המטרה אליה את שואפת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)