מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- וויטמנים לאחר ניתוחאתי09/11/2011
שלום
אני כמעט חודשיים אחרי ניתוח שרוול ירדתי 12 ק"ג, עד עכשיו לקחתי וויטמנים ג'וניור במציצה, האם אפשר לעבור לווטמנים בכדורים?
אודה לכם על עזרתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים - תגובה
שולה זק09/11/2011אפשר.
תקראי בשאלות נפוצות. יש מידע רב בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת טבעת ושרוולאמנון08/11/2011
שלום לכם אני צריך לעבור הסרת טבעת ולאחר מיכן שרוול, הייתי היום ביעוץ והרופא המליץ לי לעשות זאת בשני שלבים. הייתי מעדיף לסיים את התהליך בפעם אחת, אשמח לקבל חוות דעתם של בעלי נסיון בתודה אמנון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת - תגובה
שולה זק09/11/2011אמנון בוקר טוב,
חוות הדעת החשובה שצריכה להנחות אותך, היא של הרופא המנתח. אין פה "משחק" העדפות - הרי זה לא ניתוח כבקשתך.
גם הרופאים בפורום ממליצים, ופועלים כך, לעשות את ההליך בשני שלבים. קודם הוצאת הטבעת ואחרי כשלושה חודשים עד חצי שנה - הניתוח השני(שרוול או מעקף כל אחד לפי התאמה).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועדה היוםירוקה08/11/2011
שלום,
יש לי ועדה היום באסותא חיפה.מישהו יודע לומר לי מה הולך לקרות? מה בודקים? מה שואלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה - תגובה
שולה זק09/11/2011בועדה יבחנו את המסמכים שהגשת שאת עומדת בקריטריונים. ישאלו אותך שאלות אם את יודעת לקראת מה את הולכת ומודעת לשינויים בחייך לאחר הניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולהאך אפשר לשמור שהשרוול לא יגדל?PAZIT08/11/2011
אני כל הזמן עסוקה בכך במחשבות מה לא לעשות בשביל שהשרוול לא יגדל (אני לא שותה מוגז,לא אוכלת לחם,אוכלת מעט ירקות,יותר חלבונים )מה ניתן לעשות עוד , אני פוחדת שהמצב לא יחזור לקדמותו!!!!!!!
(חודש וחצי אחרי ניתוח)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיות חיים נורמליים - תגובה
שולה זק08/11/2011לא לחשוב כל הזמן על אוכל ועל הקיבה
חוץ משני נושאים אלו יש אין ספור דברים לעשות, לחשוב ולנהוג.
זהו - עברת ניתוח - עברת שלב.
עכשיו את חיה בהתאם.
אוכלת מעט, לועסת היטב, שותה בין לבין . אני רוצה לקוות שאת גם במעקב דיאטנית ומשלבת פעילות גופנית.
כל המכלול הזה ביחד יתן לך את השלווה הנפשית והדרך להצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בובה
אפרת עוזיאל09/11/2011תפסיקי כבר לדאוג כל הזמן שהשרוול יגדל ותחזרי להיות אדם שפוי ומיד .
השרוול בסדר גמור .....
הינה אני כבר שנה אחרי ותאמיני לי שאני והשרוול חברים טובים חחחחחחחחח
תמונה חדשה מאירוע אתמול וכמובן שוב פעם עם שחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה55555 טפו טפו טפו את מהממת !
חדווה09/11/2011בלי עין הרע ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדווה
אפרת עוזיאל09/11/2011תודה רבה רבה מותק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהממת
תמר נהריה10/11/2011לא להאמין. רוצים לראות אותך ככה גם עוד 3 שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמר
אפרת עוזיאל10/11/2011אני מאוד מקווה שככה אני יראה גם בעוד 10 שנים חחחחחחח ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף
ימית10/11/2011היי אפרת אני מסתכלת על התמונות שלך ועוקבת אחרי הפורום אני בתהליך של ניתוח כבר 5 חודשים שבוע הבא אני בטרום ניתוח ומקווה לקבל תאריך במהרה אני יעשה בעזרת השם את הניתוח אצל ד"ר מינץ בשרון והתמונות שלך והפורום בכלל נותן הרבה כוח לתהליך את נראית נפלא ומקווה שבקרוב הרחוק יכול להשוויץ בירידה כזו משמעותית וכיפית תמשיכי כיף להסתכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ימית
אפרת עוזיאל10/11/2011את חברה של מעיין נכון?
תודה על המחמאות ואני בטוחה שגם את תיראי ככה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא....
ימית10/11/2011לא נראה לי את מתבלבלת, אני מחיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימית
אפרת עוזיאל10/11/2011כן קלטתי שטעיתי חחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוס 8 קילו שבועיים אחריתמר נהריה08/11/2011
וסוף סוף הצלחתי לסגור את הנעליים בעצמי, בלי עזרה של אף אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוס 8 קילו שבועיים אחרי - תגובה
שולה זק08/11/2011זה דבר גדול תמר!!!!
לחזור לתפקד כאדם מן השורה
בהצלחה בהמשך.
תכיני לך רשימת שאלות לדר' מחג'נה מחר
ואל תשכחי את "נושאי איתן".
חיבוק ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה תודה
תמר נהריה08/11/2011כתבתי את התודה במקום אחר בטעות. באמת זה רעיון לכתוב שאלות לד"ר מחג'נה. אני מקווה שזה הוא יהיה בביקורת ולא מישהו אחר, כי שמעתי כבר שזה יכול להיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי לראות את ההתקדמות בירידה
חדווה08/11/2011כל הכבוד תמר !!! אני זוכרת שבשומרי מישקל אומרים שכל 250 גר שמורידים שווה לחבילת מרגרינה אחת שהורדנו מהשומן. אז אם ניסתכל על זה ככה הורדת כבר 32 חבילות מרגרינה !!!! וזו רק ההתחלה... בהצלחה בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי את העידוד - תגובה
שולה זק08/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נהיגהיהודית07/11/2011
מתי אוכל כבר לחזור לנהוג לאחר ניתוח?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נהיגה - תגובה
שולה זק08/11/2011מה הבעיה עם הנהגה?
אם הסיכות לא מפריעות לך בישיבה ואת מרגישה בסדר, למה לא לנהוג?
מקווה שהכאבים חלפו ועזבו אותך .
יום נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נהגתי באותו יום שהשתחררתי מבה"ח
תמר נהריה08/11/2011אין שום הגבלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולה לה לה לה להאולגה07/11/2011
היום הייתי אצל רובין! כפרה עליו מלאך......
בקיצור הכל תקין וסוף סוף אני יכולה להתחיל את הכלכלה שמתאימה כמו לכולם לפי השלבים :):) איזה כיייייייף
רק רציתי לשתף אותך וכמה שאלות על הדרך....
מה קורה עם סושי, גבינה צהובה נניח... ואיזה פחמימות מותר לצרוך בכלל?
אה ורובין אמר לי להתחיל לאכול חביתה, עכשיו השאלה האם זה משנה אם אני אוכלת ביצה קשה או חביתה או מקושקשת?
תודה מראש לאב יוווווווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מברוק- תגובה
שולה זק07/11/2011יופי טופי. רואה בסוף הכל טוב.
את יכולה לאכול ביצה בכל צורה שהיא
עם סושי הייתי מחכה עוד חודש לפחות.
גבינה צהיבה את יכולה מעט
בתאבון ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה
תמר נהריה08/11/2011לא חשבתי על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לסיכום השרשורדניאל07/11/2011
בעבר עלה לסדר היום בפורום הנושא של עוברית.
עוברית "ילדה" גדולה, והיא מטפלת בעצמה בכל הקשור לעניינים הנפשיים, פסיכולוגיים או פסיכיאטריים.
הבטחנו - לא לדון בזה יותר, אז מי שלא "חפר" בהסטוריה - אנא הפסיקו.
עוברית מוזמנת לשתף, וכולם מוזמנים להגיב, בכל הקשור לנושא הניתוח והשלכותיו, לתת יעוץ מנסיונכם והמלצות.
בואו נרפה מכל הקשור לנושאים שלא קשורים לפורום הזה.
תוד על ההתחשבות,
דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש באג בפורום
דניאל07/11/2011שולה
בכל הקשור לשרשורים ארוכים (הרבה תגובות)- יש בעיה תפעולית,
אני הגבתי בתוך השרשור, וזה פתח לי הודעה חדשה, זה לא פעם ראשונה.
ההודעה שלי קשורה לשרשור שדן בנושא "עוברית".
למי שמתעניין, שלומי מצויין, יציב על 80 ק"ג זה מספר חודשים.
אף אחד לא מאמין ששקלתי קרוב ל- 130 ק"ג אי פעם.
והבת שלי יובל מצטרפת בימים אלה ללהקת חיל האוויר - איזה כיף לה.
הילדה מגשימה את החלומות שהיו לי פעם - על עצמי.
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש חידושים - תגובה
שולה זק07/11/2011האתר החדש עלב. רק לא הספקתי להיכנס ללמוד ולהעביר ולצרף את כולם
בימים אלה אלמד את נפלאות האתר ואז נשיק אותו בשמחה ובהילולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביקורת שנה וחודשיים אצל דר מחג'נהyarden07/11/2011
את דר מחג'נה ראיתי לפני ..7 חודשים בביקורת מתוך כמה..
וביום חמישי באתי לביקורת.
כשהמתנתי בחוץ ,היתה לי הזדמנות להביט על אנשים לפני ניתוח ,חלקם מהססים ועוד שנייה לפני שנכנסים מנסים למצוא עוד מילה עוד עיצה עוד המלצה,לדחוק שמועה זדונית ,,כל מיני סיפורים וכו'..ואני מחייכת מביטה ואומרת לעצמי ..היי את היית שם לפני שנה וחודשיים:)
שאלה שנזרקה לאויר ,עניתי ומייד ..את אחרי ניתוח??כן אני כן..כמה..איך כואב..כמה ימים מי ניתח..חחחח.
לאות תודה לד' מחאג'נה ,החלטתי שפרחים,שוקולדים ומיני בשמים לא בשבילי ..התודה שלי התייה תמונה שלי לפני ואחרי וכמה מילים קסומות לרופא שלי:)
הוצאתי לחברים שחיכו בקבלה,היו לי שניות של היסוס אבל באותה נימה..אמרתי לעצמי היייייייי עשית את זה...
חברים אנשים נשארו בהלם ,חלקם אמרו היית עוברת ברחוב .לא הייתי מזהה אותך:)
התור שלי..הגיע
הרבה ואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו זו אני רוצה לשבח ,להודות לאדם מקסים ,רופא בחסד עליון שפשוט העניק לי בריאות וחיים טובים ומאושרים,אני רוצה להגיד לכם הניתוח משנה אותנו מקצה לקצה ,העניק לי נקודת פתיחה (43)לקראת שנים בריאות ורמת חיים ששווה להתעורר כל בוקר ולהודות לבורא עולם ששלח לי רופא מדהים ..
התגובות מהסביבה הפירגון שעשיתי את המהלך מדרבנים אותי לא..לאכזב ולעמוד על המישמר..אין נוסחת פלא והכל תלוי רק בנו.אני בימים הקרובים מתנהלת סביב דיאטנית להמשך השנה השנייה ,אנחנו קיבלנו כלים ואסור לאבד אותם,גם כשניפול ויהיו זמנים כאלה נלמד כמו תינוק לקום לא לוותר ולמשיך ללכת..
שולה יקירתי אין כמוך,תודה על הכל הימים הזמנים והחודשים הראשונים היו קצת קשים מילה טובה ממך ,פירגון ותיראי שהכל יהיה בסדר:)
יישר כוח.
דר' מחגנ'ה היקר ,מאשרת לך ברשותך לפרסם את התמונה שלי .
תודה לכולם ונמצאת כאן לעזור בכל שאלה :)
באהבה ירדן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירדן
גילה07/11/2011מזדהה עם כל מילה שלך. היום לפני שנה התחלתי את התהליך, והייתי בביקור ראשון אצל ד"ר מחאג'נה.
בסוף ינואר נותחתי, והיום 9 חודשים אחרי עם 43 ק"ג ירידה, עם בריאות, הרגשה טוב, נשואה+3 בוגרים ובכל זאת מתחילים איתי ברחוב (איזה כיף). נהנית מהלמידה מהחיים ומכל השפע שנותן לנו הניתוח הזה.
ומכאן שולחת לכל מי שקורא בפורום ונמצא בשלבי שלפני, צאו לדרך.
גם אני ישבתי וקראתי בשקיקה כל מילה שנרשמה, התייעצתי , שאלתי ונעזרתי בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירדן - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה09/11/2011ירדן וגילה
תודה רבה ותמשיכו ליהנות מהדרך שבחרתם.
ירדן אם תוכלי להראות את התמונה בפורום אשמח וזה ישמח רבים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארוחת בוקרתמר נהריה07/11/2011
היום נפגשתי עם אבא שלי ובת זוגתו, לארוחת בוקר ראשונה שלי בחוץ. ישבנו בבית הקפה , הם הזמינו ארוחה זוגית ואני ארוחת יחיד, כמובן שאת הסלט והלחם לא אכלתי, בקשתי ביצה אחת (ולא שתיים כמו שעושים תמיד) מקושקשת , שאלתי את המלצר אם אפשר לגרד לי עגבניה, וכמובן היה מוס טונה , סלט , אבוקדו, גבינות רקות, וגם קשות.
אכלתי אולי שמינית מהביצה, קבלתי קערת מרק מלאה בעגבניות מגורדות(שבסוף אבא שלי אכל ונהנה מהן) שאכלתי מזה אולי כף, טעמתי מהמוס טונה ומעט גבינה, וזהו נסתמתי, אבא שלי נשאר פעור פה שראה את הכמות שאכלתי, ולא האמין. אני עדיין מלאה, שכחתי לכתוב שגם קפה הגיע בסוף(הפוך)אבל ממש לא נגעתי בו. אחרי חצי שעה לגמתי מעט מים בטעמים וזהו. יצאתי מהבית קפה שבעה , ובעיקר מאושרת, עד הגג. לכול מי שחושש מהניתוח , אז תדעו שבתור שמנים זה הדבר והמתנה הכי גדולה שאתם יכולים להעניק לעצמכם. יום מקסים:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה יופי - תגובה
שולה זק07/11/2011העברתי לשאלות נפוצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבזבוז.......
דניאל07/11/2011אני לא הייתי מזמין כלום......
משנורר מהמזמינים , קצת מכל אחד - ויש לי ארוחה.....
סתם......... אני בטוח שנהנית....
תמשיכי להנות
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מזמינה תמיד ארוחת ילדים או
yarden07/11/2011חצי מנה אני גם אומרת שאני אחרי ניתוח ובאים לקראתי,עם הזמן נוכחתי שיש פתיחות ומודעות לנושא קיצורי קיבה ומקבלים את העניין ,חלקם שואלים מתוך סקרנות וחלקם ממש .מה שתירצי:)ישנם מקומות שמחייבים על עיסקית וזה סתם מיותר כי כמה אפשר לאכול בעיסקית,אז מתחשבים ובונים לי תפריט מוקטן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפחדת אותי עובריתמיכל07/11/2011
אני עומדת לעבור את הניתוח בעז"ה ב-20.12 באסותא אצל אבינוח.
איזה ניתוח עברת, עוברית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי לבדוק לפני ולא לפחד - תגובה
שולה זק07/11/2011כל אחד מעלה את תחושותיו וזה שונה מאדם לאדם.
עוברית עברה ניתוח שרוולץ
לפני שאת הולכת לניתוח טבעת אצל אבינוח הייתי ממליצה לך, ללכת להתיעצות למנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים ולברר אם טבעת אכן מתאימה לך.
האם את מודעת למוגבלויות עם טבעת? המנעות מזונות שונים. פתיחה וסגירה של הטבעת. תופעה שאוכל נתקע אם לא לועסים היטב ואוכלים לאט. הפעלת משמעת עצמית וכח רצון לשינוי הרגלי אכילה אחרת מגיעים להקאות.
לפני שאת עושה ניתוח תרגיעי אותי שאת אכן יודעת שקיימות אופציות נוספות פרט לטבעת ובחנת אותן לעומק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להילחץ
עוברית07/11/2011מהטעם שהרקע של שתינו שונה
והיחס שלי תלוי בהמון משתנים לא לך
האמיני בעצמך וביכולותייך
העולם מאוזן
הטבע שואף לאיזון
והחזקים שורדים
לפיכך בטוח שיש כאלו שטוב להם וכאלו שלא
ואלו שמצליחים חזקים
בחרי להסתכל לטוב
ונצחי והצליחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה, תודה עוברית
מיכל09/11/2011לפני שקיבלתי החלטה לגבי הניתוח חקרתי את הנושא במשך שנה וחצי. החלטתי והתחרטתי ושוב החלטתי ושוב התחרטתי...
בגל העובדה שיש לי בעיית פוריות ואני לכודה במעגל של שמנה מדי לא מצליחהלהרות עוברת טיפולים משמינהו וחוזר חלילה, אני חושבת שהניתוח של הטבעת מתאים לי כי יש שיטת תזונה מיוחדת לבעיה שלי שצועדת יד ביד עם האילוצים של ניתוח טבעת.
תודה לשתיכן ואמשיך לעדכן בעז"ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש קבוצת תמיכה באזור חולון בת יםיגאל07/11/2011
עברתי ניתוח שרוול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין מחפס
יגאל09/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצת תמיכה- תגובה
שולה זק09/11/2011ידוע לי שיש קבוצות תמיכה באסותא רמת החייל.
כמו כן כדאי לך להתעניין בתל השומר ביחידה להשמנה גם שם יש קבוצות תמיכה.
כמה זמן אתה אחרי ניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו יודע?שירלי07/11/2011
היי, סוף סוף נקבע לי תור לניתוח ב- 25/11, אני שמחה ומאושרת, אך יש לי בעיה קטנה, אני מאפרת במקצועי, וב- 29/11 יש לי לאפר לאירוע משפחה( 5 בנות) , זה אירוע שנקבע כבר לפני שנה, יש למישהו מושג אם אחרי ארבעה ימים כבר חוזרים לתפקד באופן נורמלי?
חשוב לי לציין שהן באות אליי וזה יהיה בבית, זה לא מאמץ גדול בשבילי ביום יום, אבל אין לי מושג מה יהיה ומצד שני אני לא מרגישה נעים לבטל להם עכשיו...
חוץ מהיום הזה כבר הודעתי לכולם שאני בחופש עשרה ימים, תעזרו לי, אני לא רוצה לבטל את הניתוח... אני כבר חולמת להגיע לרגע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מאמינה שכן.
אולגה07/11/2011הכל תלוי באיך שתרגישי ושהכל יהיה בסדר....אני הייתי מאושפזת 3 ימים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לבטל - תגובה
נילי07/11/2011היי שירלי. אני לא חושבת שיש כאן מי שהוא כולל רופאים, שיכול לענות לך חד-משמעי האם תרגישי יותר טוב או פחות טוב לאחר 4 יום. מכיוון שאני נמצאת בערך באותו מצב, אני מה זה מבינה אותך ! עלי לחשב משכורות לעובדים, אבל אחרי 10 ימים :)
אז המלצתי האישית - תעדכני את אותה המשפחה שיש לך ניתוח (לא חייבת לפרט), ואת סבורה שעד 29/11 תחזרי הביתה ותוכלי לאפר אותן, אבל ליתר ביטחון תמסרי להן מס' טלפון של מאפרת אחרת - למקרה חירום. אז גם את לא תיהי בלחץ, וגם הבנות יהו בטוחות שיטפלו בהן בסופו של דבר. שיהיה לך הרבה בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת משתחררת באותו יום
תמר נהריה07/11/2011בד"כ אחרי 4 ימים משתחררים מבית חולים. כול אחד מרגיש אחרת לפי הגוף שלו.
לדעתי עדיף שתעבירי את הבנות למאפרת אחרת. קצת קשה לנחות מבית חולים אחרי ניתוח כזה, ועוד להתחיל לעבוד . תחשבי על זה. ואם יש לך ילדים אז בטח הם ירצו קצת תשומת לב ממך אחרי 4 ימי העדרות מהבית (מנסיון) ולא שתתחילי לתת לאנשים זרים. זה מאוד חשוב לדעתי, תחשבי גם על הדברים האלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה - תגובה
שולה זק07/11/2011לא ציינת איזה ניתוח את עוברת.
אבל, בכללי, אין מניעה שבתאריך הנקוב תאפרי את בני המשפחה.
זה אצלך בבית ואת לא עובדת פיזית ולא סובת משאות. קחי את הזמן לנוח בין לבין ולא לשכוח לשתות הרבה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה - תגובה
שולה זק07/11/2011לא ציינת איזה ניתוח את עוברת.
אבל, בכללי, אין מניעה שבתאריך הנקוב תאפרי את בני המשפחה.
זה אצלך בבית ואת לא עובדת פיזית ולא סובת משאות. קחי את הזמן לנוח בין לבין ולא לשכוח לשתות הרבה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה והרבה מים לשתות לאט לאט .
יגאל07/11/2011להישתדל לשתות מים ללא שום תוספות לי זה עזר מאוד .גם לא מים בטעמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפואה שלמה - פיתרון אפשרי
דניאל07/11/2011היי
אני נותחתי ביום א' בשבוע, ביום ד' שוחררתי מבית החולים,
ביום א' לאחר מכן - כבר הלכתי לעבודה - זה עניין אישי ואינדיבידואלי.
אם תרגישי טוב לעשות את עבודתך, מה טוב,
אם לא, ואת גרה במרכז-דרום - נראה לי שאשתי(משורוולת בעצמה)
תשמח להתנדב לעזור לך,
מאפרת מקצועית (בוגרת איל מקיאג') ומוכשרת - אנחנו גרים בגן יבנה.
שום מסחר אין בהודעה שלי - התנדבות לשמה.
דניאל 052-5634777* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס בטן בשרוול טרי . לד"ר מחג'נהתמר נהריה06/11/2011
ד"ר מחג'נה נתחת אותי לפניי שבועיים פחות יום. כרגע אני עם כאבי בטן ושלשול נוראי, כמו וירוס . מה עושים ? הצילו!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסיון. גשי למיון
אולגה06/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי כוס תה עם נענע
תמר נהריה06/11/2011מרגישה קצת יותר טוב. אין צורך לרוץ למיון לדעתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוחהיהודית06/11/2011
לאחר ניתוח יש מנוחה של כ10 ימים עד שבועיים, צריך להיות בשכיבה או אפשר ללכת מרחקים קטנים...ני לומדת 4 פעמים בשבוע כל יום 3 שעות....אם אצטרך לקחת חופש?
תודה ו ברכה על הפורום הזה, זה כבר מתנה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנוחה - תגובה
שולה זק06/11/2011אין צורך בשכיבה. יש להתהלך ולחזור אט לחיי שגרה. לא לרוץ ולא לעשות כפיפות בטן אבל להתהלך ולשבת זה מומלץ ורצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)