מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תזונהירוקה01/11/2011
שלום,
אני לא צורכת גבינות, לא בריא לי.אני קראתי שבשבוע הראשון אוכלים לרוב גבינות.האם יש תחליף לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה - תגובה
שולה זק01/11/2011תפני לתזונאית שתתאים לך תפריט למה שבריא לך ומזין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לנשיםירוקה01/11/2011
שלום,
האם יש בעיה לבצע ניתוח בזמן ווסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשים
ירוקה01/11/2011או.קיי. ראיתי תשובה על זה.
סליחה ותודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהרחלי01/11/2011
בוקר טוב, אני חודש אחרי שרוול , מאוד מרוצה ושמחה עד הגג שעשיתי את הצעד הגדול הזה.
שאלה - יש לי אירוע היום האם ניתן לשתות כוס של יין או שלא????
לתשובההההה אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה קצרה וחד משמעית - תגובה
שולה זק01/11/2011לא
תקראי בשאלות נפוצות שובות של הילה, מקס והרופאים לגבי שתיה אלכוהולית בשלב זה של הניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 9 חודשי לידהגילה01/11/2011
כן, לא טעיתי במקרה שלי 9 חודשי לידה חלפו מאז שנולד השרוול שלי.
ואני יכולה לספר ולעדכן, שבתשעת החודשים שחלפו עברתי טלטלות רגשיות שנובעות כנראה כחלק מהמחסורים שהגוף חווה בעקבות הניתוח,
9 חודשים של מהפך בקיבה, בין מה אוכלים ומה לא.
9 חודשים של בחירה , ובעיקר החלטות נבונות לגבי מה נכנס אליי לפה.
9 חודשים של למידה אין סופית איזה מאכלים "עוברים" טוב ואיזה לא.
9 חודשים של החלפת בגדים (מספר פעמים) נושא שכל אחד ברחוב שואל אותי וכנראה מאוד מטריד אותו.
9 חודשים של ירידה עצירה ושוב ירידה , וסה"כ 43 ק"ג ירידה. הגעה ל- bmi 24 . מעולם ואפילו לא בבגרותי לא הייתי במשקל שאני נמצאת בו היום.
אך בעיקר דאגה לעתיד, איך שומרים על ההישג, איך מצליחים לנווט בחיי היום יום שלא לטעות, ולא לחרוג, כי אנו השמנים יודעים לעלות, יודעים לרדת אך לשמור זה כבר סיפור שדילג מעלינו.
(הבוקר הבת שלי חיבקה לי את המותניים ואמרה "אמא את חושבת שאת צריכה עוד לרדת??, השאלה הזאת עוררה אצלי תמיהה מה הלאה??
מקווה לטיפים נחמדים על שמירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפ הכי כי - תגובה
שולה זק01/11/2011ראשית כל הכבוד על הירידה, ההתמדה ועל העלאת הדברים בחן.
הטיפ הכי חשוב לשמירה - לגשת לתזונאית ולקבל ממנה תפריט משמר שיכלול כמובן את כל אבות המזון , הויטמינים, מינרליים ואת הכמויות המספיקות למנותחת כמוך.
הצלחה בשמירה ותמשיכי להיות איתנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארבעה ימים אחרי...הדס31/10/2011
שלום אני הדס עוקבת וקוראת בפורום כבר מספר חודשים. ביום שישי עברתי ניתוח שרוול
המנתח ד"ר שטיין עם פרו' רובין.
ד"ר שטיין היה ממש מקסים כל כך חביב ומקצועי עונה לכל שאלה ודואג. הוא בא בשבת לבית חולים לראות אותי.
אתמול בערב חזרתי הביתה ומתחילה ללמוד את הגוף שלי מחדש שותה מאוד בזהירות. וסקרנית איך התהליך ימשיך.
במשך החודשים שעקבתי בשקט אחרי הפורום קבלתי הרבה אינפורמציה וזה עזר לי לעשות את ההחלטה הסופית שזה הפיתרון הנכון בשבילי. תודה על הכל למרות שלא ידעתם על קיומי במחיצתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפיתי שמשהו ישים לב...
הדס01/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהדס
אולגה01/11/2011המון המון בהצלחה! אני גם נותחתי ע''י פרופ' רובין ואני מאוהבת בבן אדם הזה,הוא עזר לי הרבה לאחרונה!!
תהני ובאמת המון המון הצלחה בדרך לחיים החדשים :)
וכמו שכולם אומרים- אל תשכחי לשתות הרבה מים חחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה ברוכה הבאה הביתה
לימור01/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אולגה01/11/2011:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדס בשעה טובה ומוצלחת את אחרי איזו
חדווה01/11/2011הקלה מאחלת לך הכרות נעימה וחלקה עם השרוול החדש שלך ושיהיה בהצלחה בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצב ירידה במשקלירון31/10/2011
האם יש הסבר להאטה מאד משמעותית בירידה במשקל שבוע אחרי הניתוח (2.5 ק"ג ב10 ימים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצב ירידה במשקל - תגובה
שולה זק31/10/2011קצב הירידה הוא מאוד אנידיבידואלי. תלוי במשרל ההתחלתי, בתזונה, בחילוף החומרים.
אני מקווה שקיבלת תפריט מדיאטנית ואתה מקפיד לאכול כל 3 שעות ובין לבין לשתות הרבה.
אני בטוחה שהמשקל ירד, בקצב שהגוף שלך יכתיב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה לאחד הרופאיםbilbi31/10/2011
ביום חמישי אני אמורה לעבור ניתוח שרוול ובדיוק אתמול קיבלתי ווסת מה עושים במצב כזה?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולה אולי את יודעת???????
bilbi31/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה למיטב ידיעתי- תגובה
שולה זק31/10/2011מקום הניתוח לא חופף את המחזור :)
רצוי לידע את הצוות הרפואי שאת במחזור, בגלל זריקות דילול הדם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
bilbi31/10/2011כן אבל הבנתי שמחברים קטטר??????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה לאחד הרופאים - תגובה
ד``ר דוד גויטיין31/10/2011אין שום בעיה לעבור ניתוח בזמן מחזור. ליידע צוות וזהו. ייסתדרו עם זה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר
bilbi31/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עידכון מצבישלמה מסאסא31/10/2011
לשולה היקרה וחברי שלום,
עברו 7חודשים מהמעקף קיבה.נכון להיום שוקל 68.5 ק"ג כאשר משקל מטרה 62 ק"ג.
בכניסה לניתוח שקלתי 99 ק"ג עם כל מחלות נלוות(סוכרת,לחץ דם,קשיי נשימה,כאבי ברכיים,קשיי הליכה). הסכרת נעלמה כדורים בפח,לחץ דם תקין כדורים בפח,אין קשיינשימה בלי ונטולינים למיניהם,בלי כאבי ברכיים וקשיי הליכה הולך כל בוקר 6 ק"מ במשך שעה ווחמש עשרה דקוח.חיי על ויטמינים,ביקורת דיאטנית בתל השומר כל חודש,מבצע בדיקות סדירות,פגישות עם ד"ר פייגין בתדירות קבועה לפתרון בעיות שותפות.
התחלתי 10 פגישות עם פסיכולוגית. עדיין מדי פעם יש בעיות קשות של עצירות.
אני כל יום קורא מה כותבים בפורום ומי שרוצה לשמוע דעה שלי אשמח לעזור
ולמתלבטים בקיצור הסיכום שלי:ד"ר פייגין ילדה אותי מחדש ,השאירה אותי ילד בן ארבע לנצח וכרגע מעצבת את הראש והאופי שלי להיות צעיר לנצח.
תלכו על הניתוח כי זה שווה את החיים החדשים שלמה
שולה תודה על הכל ושמרי שלא נסתה מהדרך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל כך מרגש שלמה - תגובה
שולה זק31/10/2011ברוך הבא
כל הכבוד, ממש לא יאומן.
מאחר ופגשתיך, כבר ראיתי את השינוי הגדול שחל בך. היינו בטוחים שאתה "מושתל" שבכלל לא היה שמן פעם.
ההתנהלות שלך נכונה, ההתנהגות בתאם ואני מקווה שהפגישות עם הפסיכולוגית יפתחו את שארית הבעיות הקלילות שנשארו.
מקווה שתמשיך להיות כאן ולעזור ולעודד את החברים החדשים - אלא שלפני עם התלבטות ופחדים ואלה שאחרי שההתמודדות לא קלה להם.
להשתמע והמשך הצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוקף יקר
מירי01/11/2011ראשית, כיף לקרוא רשמים של מעוקף קיבה. כפי הידוע לך, אין רבים שעוברים את הניתוח הזה (לא רק בפורום הזה, אלא בכלל...!)
גם אני אחרי מעקף קיבה. ליתר דיוק 3 חודשים אחרי. ירידה של 17 ק"ג וזה די מאכזב.
מה שרציתי לומר, או בעצם, לשאול - מה הביא אותך לעשות את הניתוח הזה? כולם הביטו עליי כעוף מוזר ביותר כשקיבלתי את ההחלטה הזאת.
הגישה שלי היתה, שאם כבר עושים ניתוח, אז עדיף ללכת על משהו וודאי ושאינו הפיך וכך אני יודעת שהפרק הזה מאחוריי, ולא עלול לחזור בעוד מס' שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירי יקירתי-קיבלת החלטה נכונה
שלמה מסאסא02/11/2011מירי יקירתי,
קראתי בעיון על מחשבות שבהם את מתלבטת.ואספר לך את סיפורי.
בקיץ 2010 שקלתי 101 ק"ג עם סוכרת גבוה,לחץ דם גבוה,בעיות נשימה וקושי בהליכה.
רופא משפחה שלי הודיע לי שבכדי להציל את החיים שלי אני צריך להיתחבר למכשיר אינסולין.באותו רגע הודעתי לו שאני הולך לחשוב.הנכד שלי קרא לי סבא שמן.הרגשתי רע גם מבחינה נפשית. התפטרתי מהעבודה כי היה לי קשה לעלות קומות ברגל,כי בבית ספר שלימדתי יש שלוש קומות.הודעתי לרופא שזה לא בה בחשבון ושיחשוב על פתרון אחר.הוא הציע לי ניתוח קיצור קיבה,כי אהבתי לאכול.לשתות הרבה אלכוהול ובקיצור לחיות.הרוא סידר לי מפגש בתל השומר עם המנתחת לפגישת היכרות. שוחחנו והתחלתי לבצע בדיקות.ביום שבת התקשרה אלי חברה טובה שלי ואמרה תפתח את ערוץ 2 הרופאה מתריינת אצל רינו צרור(אפשר למצוא בערוץ 2 או בגוגל).
לאחר הראיון נפל האסימון שבידיה אני מפקיד את חיי.אף אחד כולל אשתי לא יודע על החלטות שאני מקבל. האסימון הראשון נפל.
בגמר הבדיקות ניפגשנו לשיחה ונמצאתי מתאים לניתוח קיצור קיבה. ובחרתי במעקף שנותן תוצאה שמתאימה למצב הבריאותי שבו אני נמצא.נפל האסימון השני.
שבוע לפני הניתוח הודעתי למשפחתי מה אני החלטתי לעשות ומה היו השיקולים שלי.
לקחתי שבועיים חופש מהעבודה(לאחר מכן הבאתי חופשת מחלה).אף אחד לא יודע מה הולך לקרות.
עברתי את הניתוח בהצלחה לאחר שבועיים חזרתי לעבודה.
לאחר חודשיים התחילו לראות את התוצאות וסיפרתי למי שהתעניין מה קורה.
בזמן הניתוח שקלתי 100 ק"ג,נכון להיום 68ק"ג,ירדה של של 32 ק"ג.משקל מטרה 62 ק"ג. נוסחה שלי: 32 ק"ג:7חודשים=4.5 ק"ג לחודש.
מירי יש לך ירידה נהדרת,
נוסחה שלך:17 ק"ג:3 חודשים=5.6 ק"ג לחודש
תיזכרי דבר אחד וחשוב ,שלכל אחד יש גוף אחר והוא מתאים לעצמו מתי לעצור ומתי לרדת.
מירי,קיבלת החלטה אמיצה ונכונה.תאטמי את האוזניים על מה שמדברים,כי הם מקנאים על איך שאת נראת ותיראי טוב יותר בעתיד.
תחשבי על הבריאות שלך,על חיים חדשים ועל דמות של מירי החדשה שאת הולכת להיות.
תישמרי על הוראות בקפדנות.בדיקות כל 3 חודשים,ויטמינים ומינרלים גם עם הם גועליים,תינהלי יומן אכילה,פגישות חודשיות עם דיאטנית בריאטרית כל חודש,לשמור על קשר רצוף עם מנתח/ת.
חשוב לדעת מה מחכה בדרך ולהיות מוכן.
אני כבר חודש וחצי בעצירה וממשיך בתוכנית ויודע שהגוף יחליט הדרך תימשך
אם תרצי לשמור על קשר הפרטים אצל שולה
בהצלחה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שלמה - תגובה
שולה זק02/11/2011ריגש אותי לקרוא את יומנך. העברתי אותו כלשונו לשאלות נפוצות.
תודה על הסבלנות והמידע.
אהבתי את המתמטיקה שלך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו תשובה נעימה לקריאה
מירי03/11/2011תודה עבור תשובתך המפורטת והנעימה כל כך. איזה עידוד ואיזה פירגון! המון תודות!
אתה נשמע אדם מיוחד מאוד מאוד.
מקווה שניתן יהיה לשמור על קשר או שלפחות תקפוץ לבקר מידי פעם בפורום.....
יישר כוח!
אמשיך להציק לך בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לירוקהPAZIT31/10/2011
את הסיכות (כמו סיכות של שדכן משרדי) מורידים לאחר שבוע אצל הרופא שנותחת בכלל לא כואב ובדרך כלל הרופא מדבר איתך על כלמיני שטויות שאת לא שמה לב והוא הוציא כבר אותם (עושה הסחת דעת קלה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכות
ירוקה31/10/2011תודה רבה לשיתכן על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש שני סוגי סיכות- תגובה
שולה זק31/10/2011הסיכות שמבוצע הניתוח - חותכים את הקיבה וסוגרים עם סיכות
ויש את הסיכות החיצוניות שסוגרים את התפרים אותם מורידים בין 10-14 יום אצל האחות במרפאה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכותירוקה31/10/2011
שלום,
רציתי לשאול שתי שאלות:
ראשית, אני כנראה אעשה ניתוח באסותא ולא דרך הרפואה הציבורית, אני דרך מכבי ויש לי מגן זהב ויודעת שתהיה לי השתתפות כספית.יש אפשרות לדעת מראש מה תהיה ההשתתפות הכספית המקסימאלית?
שנית,
לגבי הסיכות בניתוח.האם זה סיכות קבועות? אין חשש לזיהום עם הסיכות? מה זה הסיכות האלה?
תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכות ועלויות - תגובה
שולה זק31/10/2011אני חוזרת ומבקשת בנושא עלויות לפנות לקופות ולמרכזים הפרטיים. כל קופה והכללים שלא. לא זו מטרת הפורום לתת אינפורמציה כספית.
לגבי הסיכות - אלו סיכות רפואיות שנועדו לניתוחים מסוגזה.
את יכולה להכנס לאתרי חיפוש ולקרוא חומר על ניתוח השרוול או מקף.
יש מאמרים של רופאים לגבי הניתוח והתנלותו .
יש גם שאלות נפוצות תשובות של דר מחג'נה ודר' גוייטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהbilbi31/10/2011
אם סוכם מראש על ניתוח שרוול יש מצב שבמהלך הניתוח הרופא יחליט לעשות מעקף ללא ידיעתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
שולה זק31/10/2011בילבי יקירתנו
אנחנו אמנם אנשים חשובים וחכמים, אך בטח לא נביאים ולא אנשי רפואה.
את השאלה הזו את צריכה להפנות למנתח ולברר איתו.
יש מקרים שניתוח מתחיל לה-פריסקופי ובגלל הדיבקויות או בעיות אחרות הולך לניות ניתוח פתוח (חתך בבטן. על שינוי סוג ניתוח בזמן הניתוח עליך לדבר עם המנתח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה - תגובה
ד``ר דוד גויטיין31/10/2011אין מצב כזה, אלא אם סיכמתם מראש. את אמורה לחתום על טופס הסכמה מדעת בו את מצהירה שהסבירו לך על פרוצדורה מסויימת, חלופותיה והסיכונים הכרוכים בה. אם לא חתמת על ניתוח מעקף, לא ניתן לבצע אותו (אפילו אם מאוד רוצים, אלא אם הדבר בא לתקן סיבוך תוך ניתוחי מאוד, אבל מאוד נדיר).
לגבי שרוול במקום מעקף - יותר מקובל אבל שוב, שלא יהיו טעויות - הדבר חייב להיות בהסכמה לניתוח. אין מצב (למעט מצב מסכן חיים תוך ניתוחי) בו המנתח עושה "מה שבא לו" באותו רגע.
מקוה שזה מסיר דאגה מליבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערמירית31/10/2011
אוף זה מעצבן השיער נושר ונושר ולא מפסיק עכשיו התחילה הנשירה האם היא אמורה להפסיק מתי שהוא לוקחת ויטמינים
האם משהו עם נסיון לקח משהו שעזר לו להפסיק או להפחית אותה????
בהצלחה לכולם וסליחה שמזמן לא היייתי כאן אבל עניינים וסידורים למינהם :)))
מרגישה טוב 4 חודשים אחרי עם 25 קילו פחות
ושוב אם משהו מנותח ברמבם אשמח ללוות אותו או אותה כמובן
בהצלחה לכולם לחדשים לוותיקים ולאלה שבקרוב יצטרפו
יאללה הלכתי ללימודים
מירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער - תגובה
שולה זק31/10/2011תופעה מוכרת וידועה ואף חולפת.
את יכולה לקחת תוספת של כדורי אבץ
.
אל דאגה שעובר ומסתדר.
תראי התייחסויות בשאלות נפוצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הייתי בדיוק כמוך
ליאתול31/10/2011זה היה כתוצאה מהסטרס שהגוף שלי עבר ולא האמנתי שהשיער יחזור לעצמו.
אז ככה : השיער אומנם נשר בטירוף אבל היום 10 חודשים אחרי אני יכולה לאמר לך שיש לי מעט שיער ארוך אבל מלא שיער קצר . במילים אחרות השיער שנשר צמח ועכשיו הוא יותר קצר מהשיער הרגיל אז אני שוקלת לעשות תספורת קצרה יותר כדי שהשיער יראה טוב יותר.
בקיצור הכל חוזר לעצמו.
מקווה שעודדתי אותך.
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער
ראמי חאייק01/11/2011היי מירית,
קודם אברך אותך על הירידה במשקל ואימוץ אורך חיים בריא.
נשירת שיער היא תהליך שאופייני לאחר ירידת משקל משמעותית, משום שהגוף עבר איזשהו תהליך שאינו רגיל אליו ויכול להיות שויטמינים ומינרלים כאלו או אחרים אבדו להם בדרך יחד עם הקילוגרמים.
אני ממליצה לך לנסות את דרמה פריים, תוסף תזונה של סופהרב שמיועד לנשירת שיער ומכיל ויטמינים ומינרלים חשובים ביותר לחיזוק שורש השערה. בין המרכיבים יש אבץ פיקולינאט, ביוטין, סיליקה ועוד מרכיבים חשובים. התוצאות נהדרות ותוכלי גם לראות שיפור במצב העור, מה שגם חשוב מאד לאחר ירידה משמעותית במשקל.
שיהיה בהצלחה. להמשך ייעוץ תוכלי לפנות אל קו ההדרכה של סולגאר סופהרב.
בברכה, ראמי חאייק, צוות סופהרב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כבר נשירה...
ציפטפוט01/11/2011ואני אומרת אם כבר יש נשירה אז שינשור מכל הגוף! - למה דווקא מהראש :))))
שאלתי את הדיאטנית שלי והיא אמרה שברגע שהמשקל מתייצב אז גם הנשירה מפסיקה... בהצלחה שיהיה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני ניתוח שרוולbilbi30/10/2011
אני בת 31 משקלי 134 ואמורה לעשות ניתוח שרוול ביום חמישי הקרוב.
רציתי לשאול אם הכבד מאוד שומני ומוגדל מנתחים בכל זאת?
זאת שאלה שמאוד מטרידה אותי היות והכנתי את עצמי נפשית לניתוח ואני מפחדת שביום הניתוח יגידו לי שאי אפשר לנתח...אודה לכם אם תענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה , אותי ניתחו
לימור31/10/2011בס"ד
שלום לך חמודה
שיהיה בהצלחה
לי יש שחמת כבד , שזה נובע מכבד שומני וטחול מוגדל וניתחו אותי
ברוך השם לא היה סיבוכים
אני 4 חודשים לאחר הניתוח ירדתי 20 ק"ג
משקל לפני ניתוח 94.5
שיהיה בשעה טובה
ושתחזרי הביתה לשלום
השם יתברך יברך אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
bilbi31/10/2011תודה רבה לך באמת מעודדת..מקווה שיעבור מהר מהר כי יש לי חזור לטפל בתינוק בן 8 חודשים!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעזרת השם
לימור31/10/2011בס"ד
אני מקווה שבעקבות הניתוח שלך יראו שהכבד חוזר לעצמו
זו הסיבה ששלחו אות לעבור את הניתוח
יש לך על מה להלחם
להיות בריאה עבור מישפחתך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבד שומני ומוגדל
מירית31/10/2011הי לך
קודם כל בהצלחה
אני המקרה של כבד מוגדל ושומני, נותחתי לפני 4 חודשים ירידה של 25 קילו
הרופא אומנם אמר לי שזה מסכן את הניתוח ויש לו קצת יותר עבודה אבל למרות הכל נותחתי והכל עבר בשלום, אז לבטוח ברופא שבחרת שינתח ולחשוב חיובי ולחשוב על אחרי, הכל יהיה בסדר ואם את מנותחת ברמבם אשמח להיות לצידך.
להתפלל לקרוא פרק תהילים לפני ולבטוח בהוא שיושב במרומים שהכל יעבור בשלום שוב מחזיקה לך אצבעות.
חיבוק ענק מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מירית האם יש שינוי בכבד שלך ?
לימור31/10/2011בס"ד
אשרייך על דברי החיזוק
אני עם שחמת כבד על רקע שומני
מוגדל וטחול מוגדל
וברוך השם הכל עבר בשלום
עדיין אצלי לא רואים שינוי בכבד אבל מייחסים את זה שהכבד שלי די גמור
האם אצלך רואים שיפור ?
בדרך כלל אחרי ירידה מתחילים לראות שיפור , וזו הסיבה שגם נותחתי
אשמח לשמוע ממך
תודה לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לימור
מירית31/10/2011טרם עשיתי בדיקה שאחרי לכבד ובתחילת דצמבר יש לי תור אצל הרופא שניתח אותי ואז אדע אם הוא רוצה לעשות בדיקה לכבד אם בכלל
אין לי בעיה בכבד ולא היתה חוץ משהכבד היה מוגדל ביותר מ-10 ס"מ מעבר לגודל המקובל ולכן היתה בעיה לנתח אותי
אבל בסוף נותחתי והכל בסדר אני מניחה שהכבד התקטן לו
אבל אני מרגישה נהדר וכיף לי יותר קל לי אפיל לשטוף את הבית לוקח לי כעת שעה (יש לי בית גדול ) במקום 3 שעות מקודם
יהיה בסדר לחשוב חיובי
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך תשמרי על עצמך
לימור31/10/2011בס"ד
תעשי בדיקות גם תלחצילבצע אולטרסאונד איברים
אצלי זה התחיל ככה עד שהדרדר
אני מניחה שאין לך מה לדאוג כי את אחרי הניתוח ויש לך ירידה במשקל
שיהיה רק בשורות טובות
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולסיגי30/10/2011
זהו מחר זה קורה בשעה טובה אני אמורה לעבור את הניתוח(שרוול) בבית חולים אסותא.מתרגשת מאוד ויודעת שזאת ההתחלה לדרך חיים חדשה .
כשאני יחזור הביתה בע"ה אני ישתף אותכם איך היה ואיך ההרגשה להיות אחריי.(כנראה לקראת יום רביעי).
לילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה - תגובה
שולה זק30/10/2011אנחנו איתך ומחכים לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרוול בבי"ח ציבורישוקי30/10/2011
אני בעוד כחודש בערך אמור להינתח בבי"ח בני ציון אצל ד"ר מאדי חוסאם.שאלותיי הם?
1.האם מישהו מכיר אותו (ד"ר מאדי חוסאם)ויכול לתת לי חוו"ד בקשר אליו.לא רשום עליו בשום מקום ז"א שהוא לא מיקצוען?
2.האם הרופאים שמנתחים בבי"ח ציבורי הם מספיק מנוסים בניתוח שרוול או שיש ממה לחשוש.
אודה לתשובתכם הקנה והמקצועית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרוול בבי"ח ציבורי - תגובה
שולה זק30/10/2011הרופאים בתחום הם כירורגים בכירים ומנוסים, בדרך כלל הרופאים שמנתחים בבתי החולים ציבוריים הם מנתחים גם במרכזים הפרטיים.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)