מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אחרי ניתוחתמר נהריה27/10/2011
זהו חברים עשיתי זאת . אני מודה לא קל , אבל לאט לאט מתרגלים. חזרתי ללא כאבים , אומנם עדיין עם סיכות אבל לא נורא. (הגב יותר כואב לי מהמיטה של בית החולים)
קשה לי עדיין לשתות אבל אני מכריכה את עצמי.
תודה ענקית לד"ר מחג'נה על הטיפול המסור . ותודה לשולה המקסימה על כול התמיכה העידוד והעזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה והחלמה מהירה
יעל27/10/2011אין ספק שדר' מחאג'נה מצויין [בלשון המעטה] מקווה שאת מתחזקת ומאחלת בהצלחה בתהליך שלפנייך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה השבה - תגובה
שולה זק28/10/2011איזה יופי. סוף סוף את בבית אחרי.
נחכה עכשיו שגם איתן יהיה אחרי
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים בדיקות דם-לפני ניתוחגלוש27/10/2011
שלום,
אני חודש לפני ניתוח שרוול,
בחודשים האחרונים התפרעתי יתר על המידה עם האוכל, ממש הגזמתי .
השבוע עשיתי בדיקות דם נוספות לפני הניתוח ,
בבדיקות יצא שיש לי סוכר 118,
שקיעת הדם לא תקינה (אפילו גרדתי עקיצה ברגל ונהיה לי כמו שטף דם)
אני מחכה לתור אצל הרופא לפיענוח מלא.
האם יש בעיה בניתוח עם שקיעת הדם, זה לא יכול להיות מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים בדיקות דם-לפני ניתוח - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה28/10/2011כמה שקיעת הדם מוחשת?
כל זיהום יכול לגרום לשקיעת דם מוחשת ויש עוד הרבה סיבות אחרות. תגשי לרופא משפחה לבירור. את חודש לפני הניתוח עד אז הסכוי שהשקיעה תחזור לנורמה הוא גדול.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות לפני ניתוח
גלוש29/10/2011תודה,
מחר אני אצל רופא המשפחה, ואני מקווה שהכל יהיה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 11 חודש אחרי שרוולחני27/10/2011
שלום לכולם
עברתי לפני 11 חודש ניתוח שרוול, מאז השלתי 39 ק"ג אני מרגישה נפלא
התחלתי את הניתוח במשקל 117 ק"ג גובהי 157 היום אני שוקלת 78 ק"ג
אמנם הBMI G
עדיין גבוה אבל אני נראית נפלא וכרגע כבר חודש תקועה במשקל מקפידה על תזונה נכונה האם לדעתכם אמשיך לרדת או שאשאר במשקלי. מה עלי לעשות כדי להמשיך לרדת אני אוכל לפי המלצת הדיטנית . יש סיכוי שלא ארד יותר ? ואז מה הלאה למרות שחיצונית אני לא כל כך צריכה אמנם לא רזה מאד אבל נראית טוב
מחכה לתגובה
בי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 11 חודש אחרי שרוול - תגובה
שולה זק28/10/2011כל הכבוד - ירידה יפה
את תמשיכי לרדת לא בקצב "רצחני" אבל תרדי. תאכלי לפי מה שקיבלת מהדיאטנית ושלבי פעילות גופנית ותראי שתרדי במשקל ובהיקפים.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אירוע ערב לפני ניתוחשי27/10/2011
שלום רב .
בשבוע הבא ב"ה אני אמור לעבור ניתוח שרוול ובערב לפני הניתוח יש לי אירוע משפחתי באולם.הייתי רוצה לדעת האם מותר לי לאכול ומה מותר לי לאכול ערב לפני הניתוח ע"מ שחלילה לא ישארו לי שאריות מזון בקיבה שיכולות להפריע במהלך הניתוח.
אודה לתשובתכם.
שי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לפני הניתוח- תגובה
שולה זק27/10/2011ראשית תברר באיזה שעה הניתוח שלך מאחר ואתה אור להיות בצום 8 שעות.
שבועיים לפני הניתוח רצוי ומומלץ לעשות דיאטת חלבונים. דהיינו לאכול הרבה החלבונים ללא פחממות וסוכרים.
אז בארוע אתה יכול לאכול סלטים חיים בשר ותוספות שלא פחממות.
רצוי לא להעמיס על הקיבה שלא תרגיש כבדות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירוע ערב לפני ניתוח - תגובה
ד``ר דוד גויטיין27/10/2011רוב המנתחים מבקשים דיאטת חלבונים שבועיים-שלשה לפני הניתוח. אוכל "קל" ביומיים לפני הניתוח וכלכלה נוזלית בלבד יממה לפני הניתוח עם 6-8ש' צום לפניו. תופעת ה"סעודה האחרונה" מוכרת לנו לדאבוני, מקשה על הניתוח לעיתים (בייחוד ניתוחים המערבים מעי כגון מעקף קיבה או תריסריון), ומהווה אנטי-תזה לכל הרעיון של ניתוח לצורך ירידה במשקל.
יום לפני תאכל מעט, וקל. אפשר ורצוי ללמוד להנות מאירועים ללא קשר לאוכל המוגש, אחרי הניתוח זה חלק מהכיף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםליטל27/10/2011
רופא המשפחה שלי אמר שאחרי הניתוח, גם שנים אחרי, יכולה להיות הידבקות בקיבה, זאת אומרת שידבקו דברים לחתך שעשו בניתוח ושזה כואב ושאין מה לעשות עם זה.
מישהו יודע אם זה אכן נכון בכלל ונכון בפרט בניתוח שרוול?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים - תגובה
שולה זק27/10/2011אישית לא שמעתי. אני אישית 10 שנים אחרי ניתוח ולא נראה לי שנדבק לי משהו או צמח לי משהוא על הקיבה או התפר.
מה שונה ניתוח קיצור קיבה מניתוח אחר? גם בניתוחים אחרים יש תפרים וחתכים
הפנתי השאלה לרופאים מקווה שתקבלי תשובה מקצועית.
לאיזה קופה את שייכת? באיזה אזור? ומי הרופא המטפל שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרופאים - תגובה
ד``ר דוד גויטיין27/10/2011אני מעריך שהכוונה היתה הדבקויות בחלל הבטן (רקמה צלקתית בין אברי הבטן השונים) שיכולה להופיע אחרי כל ניתוח בטן, פחות בלפרוסקופיה, כולל ניתוחי הרזיה. איזור החיתוך מועד להדבקויות כאלה כי זה איזור עם תהליך טבעי של ריפוי והצטלקות. ההדבקויות לצד החיצוני של הקיבה או המעי (לא איפה שעובר האוכל).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
ליטל27/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יומולדת שנה....דניאל27/10/2011
בשבוע הבא, אני חוגג שנה להולדת השוול שלי,
וגם 44 שנה ליום שאמא שלי הורידה ממשקלה 4.350 ק"ג - בדחיפה אחת.
ירדתי 45 ק"ג - אני שוקל 80 ק"ג (יציב כבר 4 חודשים).
לא רוצה לרדת עוד - אני נראה טוב, "מתוח" (לא צריך ניתוחים קוסמטיים)
וזאת... ואני מספר את זה רק לכם, אל תלשינו.... (בלי שום פעילות גופנית......
חוץ מסקס).
אני אוכל הכל, גם מתוקים,
הכמויות קצת גדלו, אבל זה טוב כדי לשמור על המשקל ולא לרדת עוד.
שמח בחלקי, ומצטער שלא עשיתי את הניתוח כמה שנים קודם.
אמרתי לרעייתי, שכשהיא תגיע ל-40 - אחליף אותה עם שתיים של 20,
כמו שנראיתי - מי הייתה לוקחת אותי? איחרתי!!!
בפברואר היא תחגוג 44 - ואני "תקוע" איתה לתמיד - "כפרה עליה...."
ד"ש לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאללללללל - תגובה
שולה זק27/10/2011אשתך שתחיה לנו נראית שני מליון דולר!!!!!!!!!! (לפני הניתוח היתה מיליון)
יום הולדת שמח.
מקווה שלא מתבלבללת בדניאלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל היקר
אפרת עוזיאל27/10/2011אתה באמת ניראה מדהים ומזל טוב להולדת השרוול.
אתם לא יכולים להחליף אותנו אתם רק אוהבים לדבר
כי בלעדינו אתם לא שווים כלום חחחחחח
ןבטח ובטח לא את האישה שיש לך ...............
גם אני מקווה שלא התבלבלתי בדניאל........
שיהייה לך הצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל מזל טוב ונשיקות לאלונה!!!
ליאתול27/10/2011אם אתה מאושר אז אני יותר .... שמחה בשמחתך ואתה באמת נראה נפלא וגם אלונה שלא משנה מה היא חושבת על עצמה בעייני היא יפייפיה (היופי הוא לא רק חיצוני ולאלונה ולך יש משני הסוגים)
בהצלחה בהמשך הדרך .... ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שירעוברית27/10/2011
"מאז" יצא מתוק
לתת לך יד כמנוף
לשיר כי מאז יצא מתוק
לא לוותר ולהמשיך לקוות
כי הדרך תצלח
ובה עוד תשרוק
שמעת? עד הסוף !
לשיר כי מאז יצא מתוק
לאפשר לך לשאול ולתהות
להעז, אולי לשנות
ולבסוף לשמוע ממך איזה צחוק.
להביט בעיניך כנער
ולראות את החייל שתוכל להיות
להאמין בך שתדע מה לרצות
כי מאז כבר יצאת מתוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוק וצחוק איזה בוקר נפלא - תגובה
שולה זק27/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשבוע הבא בדיקות דםעוברית27/10/2011
בינתיים ביומן זה נרשם
בדיקות דם ביום שני.
עברו 4 חודשים
ועוד לא החלפתי את בגדי העבודה
משהו עוד לא מניע אותי לעשות זאת
ואתמול היה אירוע גדול
והגיעו המונים
ועמדתי ואחד אחד ניגש ואמר משהו על הגוף
וזה קשה
אני אומרת לכם זה לא פשוט בכלל
אז מה אם זה משהו שהוא עם כוונה טובה
הגוף מדובר ללא הפסקה
והוא נוכח
והוא במרכז
ואם לרגע רצית להיחבא אז כבר אי אפשר
אני עצרתי
אני ירדתי 32 קילו וכרגע עברו שבועיים ולא זזתי
אני יודעת שזה לא בסדר
לא כי לא ירדתי אלא בגלל הסיבה
עדיין כואב לאכול
אני אוכלת
מעט מעט מאוד
אבל אוכלת
וכל הזמן כואב
לא משנה כמה אני לועסת
ושלשום הקאתי
כי ניסיתי משהו
ואני מבינה שאסור
העייפות מבחינתי היא כמו רוצח שקט
אני עייפה מידי
ואני נלחמת בה שוב ושוב
לא מוכנה לוותר
אבל כמה זמן עוד אפשר להילחם ככה
והבדיקות יורו לי את הדרך
ואולי עם השכל אצליח לפעול
אולי אם יהיו לי את הנתונים
אדע להילחם בחוסר ההיגיון
כי עבר חודש שאני לא לוקחת שום כדור
לא ויטמינים ולא את התרופות
והיה כבר חודש שהצלחתי מתוך הארבעה
וכנראה שזה לא מספיק
אז עכשיו מחכים
מחכים לבדיקות
ואחר כך נחכה לתוצאות
ואז
משם כבר נראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשבוע הבא בדיקות דם - תגובה
שולה זק27/10/2011איזה יופי.....איזו הפתעה. הפתעה כפולה את כאן וגם בדיקות דם בדרך.
לפני שבוע התפרסמה כתבה שויטמינים לא הכי הכי לנשים :).
אז....חכי לתוצאות בדיקות הדם ותראי אם בכלל את בחוסר.
SHAPO על ה- 32 קילו.
מה רע לקבל מחמאות על המראה? ולא רק על הישגיות, חכמה, שכל, תבונה.
נכון מחמאות לעיתים מביכות אבל לא הורגות
שיהיה לך אחלה של יום מחר ולילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האים אני מתאימה?איילת26/10/2011
בת 39 גובה 1.61 שוקלת 93 עם יתר לחץ דם 95\151 הופנתי למרפאת שינה .מעוניינת לדעת האם אני מתאימה לקריטריונים לניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
שולה זק27/10/2011לפי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך 35.8 ואת עומדת בקריטריונים בגלל יתר לחץ דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח והריוןשני26/10/2011
שלום
עומדת לפני התחלת טיפולים להריון שני, רופאת המשפחה הציעה לחשוב על ניתוח קיצור עקב מאבק של שנים בעודף משקל והריון ראשון לא תקין (יש לי ילדה מדהימה בת 3). וגם רופא הפוריות חושב שכדאי לעשות זאת לפני הטיפולים. שאלתי היא כמה זמן צריך לחכות בין הניתוח להריון (מכיוון שאני כבר בת 38)?
ואשמח להמלצות על רופאים באזור הדרום.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
שולה זק26/10/2011האם את בקריטריונים לניתוח?
מה ה- BMI שלך? משקל וגובה
תקראי בהמשך הדף את דבריה של אופירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח והריון - תגובה
הילה כהן27/10/2011הי שני
בהנחה שאת עומדת בקריטריונים לניתוח ..
אכן ברב המקרים קל יותר להכנס להריון במשקל תקין וההריון עצמו פחות מסוכן
אולם יש להמתין כשנה לאחר הניתוח (בד"כ התקופה בה עדיין יורדים במשקל) לפני כניסה להריון כדי למנוע נזק לעובר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולםשרה26/10/2011
אחרי החגים חוזרים לשיגרה איזה כיףף.
אני כמעט 7 חודשים אחרי פחות 29 ק"ג ומאושרת מאוד..
רציתי לדעת אם מותר כבר לאכול אפרסמון,ארטישוק ....אני אוכלת כמעט הכול אבל יש דברים שאני לא יודעת אם מותר..
יום נפלא לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פירות וירקות - תגובה
שולה זק26/10/2011אפרסמון ניתן לאכול (לפי התפיסה החדשה) 1 בשבוע מקולף.
ארטישוק אפר לאכול, רק להשתדל לא את הסיבים הארוכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוף סוף ירידה אחרי חודש וחצי.....PAZIT26/10/2011
היום עליתי על המשקל וסוף סוף ראיתי אותו יורד במחוגים אחרי שעד עכשיו ירדתי כולה (בשבוע הראשון 10קילו) ונתקעתי חודש וחצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד- תגובה
שולה זק26/10/2011אני משוכנעת שבמהלך התקופה ירדו ההקפים והרגשת זאת בבגדים, למרות שמחוגי המשקל לא חייכו.
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרתי לךךךךךךךךך
אפרת עוזיאל26/10/2011את רואה שאני צודקת?
נו כמה ירידה ?
תותחית את
אוהבת אותך
אל תשכחי שאני מחכה ללכת ליקנות איתך גינס מידה 38
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאפרת
גאליה27/10/2011אני נמצאת בפורום על בסיס יומי, שואבת ה מ ו ן כוחות מכולכם. (כמעט חמישה חודשים אחרי שרוול עם ירידה של 30 ק"ג).
כל פעם נדהמת מחדש מהתמונות שאת מפרסמת ומהשינוי העצום שעברת ועדיין עוברת. לא להאמין שהתמונה ש"לפני" והנוכחית זה אותו בנאדם.
חיזקי ואימצי. תמשיכי לפרסם. מאוד מחזק ונותן המון כח. מחכה כבר להיראות כמוך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגאליה
אפרת עוזיאל27/10/2011תודה רבה רבה על המחמאות וכל הכבוד על ה 30 קג
אני בטוחה שגם את תיראי מדהים ללא כל ספקקקקקקק
ואני זוכרת שכשאני הייתי לפני הניתוח נהנתי שאנשים שעברו את הניתוח העלו כאן תמונות זה מחזק ומתמרץ.
מבטיחה להמשיך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפזית
ג'ולי27/10/2011וואווו פזית
עכשיו אני מתעודדת.
שבוע ראשון ירדתי 6 קג
שבוע שני 1
וכבר 10 ימים שלא זז כלום.
למען האמת כבר התייאשתי ולא הבנתי מה קורה.
תודה ששיתפת אותנו, עכשיו אני יודעת שזה לא רק אצלי , ויש תקווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגולי
רחלי27/10/2011מה שלומך???????
ירדתי כבר 9 ק"ג. (בשעה טובה, רוצה כבר לראות תוצאות)
אני ישתף אותך קשה לי לאכול את הקציציה/חביתה - אני אוכלת 2 ביסים ומרגישה כי "תקועה" לי בגרון (לקוח איזה חצי עשה בערך עד שזה עובר).
מעדנים ושתיה עובר ללא בעיה.
מאמי גם עם את לא יורדת, יורדים לך ההיקפים את בטח מרגישה את זה.
בהצלחה ומקווה לראותך אותך שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחלי
ג'ולי27/10/2011איזו הפתעה נעימה לשמוע מימך, שבוע הבא ביום רביעי אני מגיעה אל הדיאטנית.
גם את מגיעה לשם?
איזה כייף שאת יורדת.
יכול להיות שהקציצה לא עוברת אצלך כי היא יבשה?
בשלי אותה ברוטב או מרק וכך יהיה לך קל יותר ללעוס.
חיזרי אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףף צריכה אותכם משורוולים יקריםנונה26/10/2011
היי אני חודש ושישה ימים אחרי הניתוח ירדתי בשבועיים הראשונים 13 קילו ומאז אני עצורההההה עד היום. פניתי לדיאטנית שתסייע לי במה מותר לאכול ובמה לא כי הייתי רוב הזמן או על מרק צח או על שתי כפיות ביום של מעדן .. היא אמרה שכן מה שאני עושה לא נכון ואני צריכה לאכול לפחות 9 מנות של חלבונים .. עכשיו איך אני אמורה לאכול 9 מנות של חלבונים אם אני בקושי אוכלת ... בקיצור בימים האחרונים התחלתי קצת קציצה עם רוטב קצת אורז קצת פה וקצת שם הרגשתי חנק וללא אוויר הבנתי שהגזמתי מעל שתי כפיות זה לא ה אבל היוםםם פלא ופלא אכלתי במכה אחד אחרי השני 5 כפיות של אורז אם לא יותר אורז עם קטשופ ועבר והכל בסדר ואחרי זה עוד שתיתי יוגורט .. השאלה שלי היא כזאת האם זה הגיוני כל הימים האלו לא יכולתי להכניס אפילו כפית של קציצה מרוסקת או כפית של אורז פתאום הכל נפתח פתאום ? אולי הרסתי את הניתוח אולי קרה משהו בקיצור תעעזרו לי איך זה קורה ואיך זה יכול להיות ומתי כבר אני ירד שוב אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מתוסכלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאכול מותר ואף רצוי - תגובה
שולה זק26/10/2011לא נשארים כל החיים עם כפית גבינה וחצי כוס שתיה.
לאט לאט חוזרים לכלכלה רגילה בכמויות קטנות ממה שהורגלנו.
תתחילי לאכול כל 3 שעות בערך ארוחות קטנות ובין לבין להרבות בשתיה.
רצוי רק בעוד שבועיים לאכול אורז. עכשיו את יכולה לאכול פירה, ירקות מבושלים מעוכים, ביצים, גדים, טונה, גבינות, יוגורטים, מעדנים.
לא הרסת כלום, נהפוך הוא את צריכה לאכול ולהקפיד על כל אבות המזון.
כמו כן כידוע לך מומלץ לקחת ויטמינים בחצי שנה הראשונה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדשהלולי25/10/2011
הי שולה, אני חדשה כאן. לאחר ציפייה רבה ומתוחה הודיעו לי היום שהתור לניתוח הטבעת שלי הוקדם ליום שישי הקרוב...!!! איזה כייף,אבל גם קצת חשש פתאום. מאוד מרגש. אני מקווה שהכול יהיה בסדר, ואני חייבת לציין שאני נכנסת לפורום שלכם כל יום במהלך החודש האחרון ולמדתי המון.ח להיות כאן בקשר ולעדכן. אם יש למישהו שעבר את הניתוח הארות, הערות וטיפים אשמח לשמוע. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לולי - תגובה
שולה זק25/10/2011ברוכה הנמצאת. בת כמה את לולי ומה ה- BMI שלך?
ביקשת הערות, הארות וטיפים הנה אספק לך כמה
נתחיל בהארות - לדברייך את נכנסת הרבה לפורום וקיבלת כאן חיזוקים. אני מניחה שקראת על ניתוח המעקף וניתוח השרוול לעומת ניתוח הטבעת....האם בדקת את הנושא?
ועכשיו הערות - האם היית אצל כירורג שמבצע את כל סוגי הניתוחים והתיעצת איתו איזה ניתוח מתאים לך בהסתמך על ההיסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה והפרעות אכילה?? (בטרם החלטת על ניתוח טבעת)
טיפים - אם לא היית ביעוץ אצל כירורג שהסביר לך על כל סוגי הניתוח - רצוי בדחיפות לעשות זאת לפני הניתוח ביום שישי.
הטיפים לניתוח טבעת - את צריכה כח רצון ושיתוף פעולה מלא. את צריכה להיות מודעת שאת ב"חתונה קאתולית" צריכה ללכת לנפח את הטבעת או לחילופין לפתוח. את צריכה לדעת שיש מיני מזונות שיש בעיה עם טביעת לאכלם. להתרגל מהרגע הראשון לאכול לאט, ללעוס היטב, אחרת האוכל נתקע וההרגשה לא נעימה.
בכל מקרה מאחלת לך הצלחה ותמיד נשמח להיות לעזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעת
לולי26/10/2011שולה שלום,
BMI40 בדקתי את האפשרות של שרוול,אך פסלתי אותה מכיוון שאני לא מעוניינת לעשות משהו שהוא בלתי הפיך. זה משהו שלא מתאים לאופי שלי. אני חייבת להיות בשליטה תמיד. מעבר לכך התייעצתי גם עם הדיאטנית בקופת חולים, "מכבי", ולפי היכרותה אותי ואת דרכי האכילה שלי גם היא אמרה שטבעת יכולה להיות פתרוןטוב בשבילי, משום שהמכשול המשמעותי שלי זה אוכל, ובעיקר לחם, ולא מתוקים.
אני יודעת הכול על התהליך,אבל קצת פחות על התזונה בימים הראשונים. האם רק נוזלים או להצטייד גם ביוגורט ומעדנים בבית? רציתי גם לשאול לגבי ההרדמה, האם היא משפיעה על הנקה? אני יודעת שזה לזמן מאוד קצר,פחות מחצי שעה. האם לא להניק באותו יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעת - תגובה
שולה זק26/10/2011שלום לך,
את "ילדה גדולה" ואם החלטת על טבעת, בלי להתיעץ עם כירורג ולהבין את כל המשמעויות והשוני בין הניתוחים - זכותך.
הטיעון של "בלתי הפיך", בעיני לא רלוונטי. עד כה ידוע לי על טבעות שהוצאו כי עשו בעיות ולא בגלל שמטופלים החליטו זהו לא מרזים.
לגבי שליטה - בטבעת את לא שולטת, את גם בקושי לומדת לשנות הרגלי אכילה. מה ששולט זה הניפוח של הטבעת או הוצאת הנוזל מהטבעת.. בשבוע הראדון עליך להיות אך ורק על נוזלים. לגימות קטנות ולעיתים קרובות. אחר כך עוברים לכלכלה רכה.
לגבי ההנקה, את צריכה לשאול את הרופא מתי תוכלי להניק.
כמה זמן את אחרי לידה? קיבלת אישור של הקופה (טופס התחייבות) לניתוח?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלולי - תקשיבי
דניאל27/10/2011את כותבת שאת חייבת להיות בשליטה.
אבל העובדה היא שאת - לא!!! ראית לאיזה משקל הגעת? זאת שליטה???
אם את חייבת להיות בשליטה - תעשי שרוול או מעקף....
תשלטי על מה שאת מכניסה לפה, כל זה כשיש לך בגוף "כלי" שמסייע לך ומקל על התהליך.
הטבעת לא עוזרת כלום בצד הפסיכולוגי, מדובר בעצם בשסתום לפני הקיבה,
מה שלא נכנס - את מקיאה אותו.
הניתוח הזה הוא - דור הולך ונעלם,
תעצרי רגע - תתייעצי עם כירורג שעושה את כל סוגי הניתוחים,
תקראי כאן על כל אלה שה"בלתי הפיך" אצלם - זה רק המשקל אצלם
שנמצא רק בירידה.
לא הבנתי אם הבעיה שלך זה בצקים או מתוקים.
אם בצקים - עם טבעת לא תוכלי לאכול, עם שרוול - כמעט ולא תרצי לאכול.
מתוקים - קל "לרמות" את הטבעת או השרוול - תשמיני באותה המידה.
נראה לי שאין לך עדיין מספיק מידע כדי לקחת את ההחלטה הנכונה,
אני מציע לך שוב, תעכבי את ההחלטה עד שתלמדי את הנושא טוב יותר,
תהיי בשליטה, אל תמהרי להחליט לא נכון.
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעת
לולי26/10/2011דרך אגב אני בת 38 , אמא לחמישה ילדים, גובה 1.65 משקל 110
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי חברה טובה שעשתה טבעת וממליצה
שימי28/10/2011ירדה ממשקל 110 גובה 155 ב9 חודשים למשקל 59 ק"ג (!) וממליצה בחום אוכלת מעט ולא מקיאה (לדבריה) מרגישה טוב ומאד מרוצה נראית מעולה. אני גם שוקלת לעשות טבעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתונים קצת מוזרים - תגובה
שולה זק29/10/201151 קג' בתשעה חודשים.... - SHAPO למרות שקצת תמוה בעיני.
מקווה שחברתך אכן מרגישה טוב וכל בדיקות הדם בסדר.
הטבעת כבודה במקומה מונח. המלצתי למי ששוקל ניתוח קיצור קיבה - להתיעץ עם כירורג המבצע את כל סוגי הניתוחים ולהתאים את הניתוח האפקטיבי למטופל בהתאם להיסטוריה הרפואית שלו, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה, אופי - צריך המון כח רצון ושיתוף פעולה מלא על מנת להצליח.
רק דוגמא קטנה - מי שמכור למתוק, אכלן מתוקים - טבעת עוזרת כמו "כוסות רוח למת".
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנה שלמה חלפה לה...אופירה25/10/2011
שלום לכולם
לכל המתלבטים שבינכם..האם לעשות זאת או לוותר ?! אני רוצה להמליץ בחום, כאחת שנותחה היום לפני שנה, ניתוח שרוול קיבה, השלתי מגופי 41 ק"ג, לחץ הדם שלי חזר להיות תקין, והחשוב לי מכל, אני בהריון בחודש 5 !!!!!
הקשר בין עודף משקל וקושי בכניסה להריון הוכח כבר בעבר, ואני בטוחה שגם אצלי הניתוח טרם בצורה משמעותית להריון. אז...בתור אחת שהתלבטה,וחששה מאוד אני רוצה לומר לכם שהחיים מרגישים אחרת לגמרי בגוף של אדם במשקל נורמלי... שיהיה לכולם בהצלחה !!!!!!!
נ.ב - נותחתי ע"י ד"ר עסליה אחמד המקסים, בבי"ח אלישע, חיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב - תגובה
שולה זק25/10/2011איזה יופי לקרוא את דבריך. ממש משמח את הלב והנשמה.
משמח גם שלא שכחת אותנו וחזרת עם בשורות כל כך טובות.
בהצלחה בהמשך.
אשמח אם תיצרי עימי קשר טלפוני.
המשך ערב נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טובב
ציפיטפוט26/10/2011יש לי שאלה- מקווה שלא אישית מידי....
ההריון טבעי או באמצעות טיפולים?
אני גם עברתי את הניתוח לפני 3 חודשים (כשאחת המטרות היא הריון)
וזאת אחריי מספר טיפולים שכשלו,
עכשיו כל הזמן אמרו לי - ברגע שתתחילי להרזות את תיכנסי להריון, וכבר רזיתי 23 קילו (10 קילו עוד לפני הניתוח)
השאלה אם אני סתם לחוצה? או שכן כדאי לי להתחיל שוב בטיפולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחכות?
ציפיטפוט27/10/2011שולה לפני שעברתי את הניתוח וביום של הניתוח וגם ביום של אחריי הניתוח שאלתי את הפרופ' (רובין) אם יש בעיה מבחינת הריון או שיש איזה זמן שצריך לחכות, הוא אמר שלא צריכה להיות שום בעיה, מנתח אחר שהיה לידו אמר כמוך שרצוי לחכות שנה...
טוב כנראה שאני אצטרך לשאול שוב... (יש לי ביקורת בעוד חודש)
בכל מקרה תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפ - תגובה
שולה זק27/10/2011קצת היגיון?
הרי עשית ניתוח לרדת במשקל להשיג מטרה מסויימת
הרופאים ממליצים לחכות מינימום שנה ורצוי שנה וחצי.
מכמה סיבות.. הן הגלדה והבראת הקיבה
והן מבחינת כמויות האוכל שמסוגלים לאכול בשנה הראשונה.
תקראי בשאלות הנפוצות תשובות של דר' מחג'נה ודר' גוייטן בנושא.
אני חושבת שתשובתה של הילה מלאה ואחראית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך להמתין וסבלנות - תגובה
שולה זק26/10/2011ראשית לא להילחץ. לחץ ל תורם לכלום.
שנית רצוי להמתין שנה וחצי לפחות לתת לניתוח לעשות את שלו.
להתחיל עכשיו טיפולים נראה ל קצת מוקדם מידי.
אני ממליצה ללבן את הנושא עם המנתח ועם הגניקולוג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)