מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- רוצה לעבור טבעתשירי25/10/2011
שלום רב,
אני גרה בצפון, גובה 1.69 משקל 100 ק"ג
חברת בקופת חולים כללית, אין לי מושלם
ורוצה לעבור ניתוח טבעת
איך מתחילים את התהלים? מה עושים?
תודה מראש על העזרה
שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך להודעה הקודמת....
שירי25/10/2011אינ התלבטתי רבות לגבי הנושא ואני פונה אליכם כרגע רק לאחר שאני סגורה על עצמי שזה מה שאני רוצה
אבל כשכבר החלטתי, אחרי כל הבירורים וההתלבטויות, קצת בוער לי להתחיל את התהליך.... אני אשמח לשמוע מה אני צריכה לעשות מלבד לגשת לרופא משפחה
תודה מראש על העזרה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים - תגובה
שולה זק25/10/2011לפי הנתונים שרשמ ה- BMI שלך 35 ואינך עומדת בקריטריונים לניתוח, אלא אם את סובלת ממחלות רקע נילוות כמו סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, דום נשימה בשינה.
אלו המחלות המוכרות לקבלת אישור הקופה לטווח BMI 35-40.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור עודף לאחר הורדה במשקלדיויד25/10/2011
שלום לכולם, שמי דיויד, ב2009 עברתי ניתוח טבעת, באותו זמן שקלתי כ 133, כיום אני שוקל כבר בערך שנה 75 קילו עם ירידות ועליות קטנות אבל משקל פחות או יותר קבוע.
יש לי עור עודף בעיקר בבטן, ברגליים ובכלל בכל הפלג הגוף התחתון.
רציתי לדעת מה יש ביכולתי לעשות על מנת להיפטר מעור זה.
כיום אני כבר לא מבצע פעילות ספורטיבית רבה, אך מאז הניתוח עד לליפני 8 חודשים בערך שמרתי על קושר גבוה ריצות משקולות, שכיבות שמיכה וכל השאר, אך זה לא עזר לי להיפטר מהעור העודף.
אני אשמח ליעוץ בעיניין, בתודה מראש.
דיויד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לשחזור גוף - תגובה
שולה זק25/10/2011אם אתה לפחות חצי שנה במשקל יציב, אתה יכול להתחיל את הפרוצדורה לעבור ניתוח לשחזור גוף.
הניתוחים נמצאים בסל הבריאות. לא בקלות מקבלים התחייבות - אבל מקבלים.
תתקשר אלי ואסביר לך לאן לפנות ומה לעשות
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה בקשר לכדוריםהודיה24/10/2011
שלום אני הודיה בת 24
אני 7 חוד' אחריי ניתוח שרוול ירדתי 40 קילו
הייתי 139 קילו ועכשיו אני 93-94 קילו
יש לי שאלה מאוד חשובה
אם נתקעתי בלי כדורים של הקיבה והויטמינים
ואין לי כרגע כסף
מה אני עושה? אפשרי כמה ימים להיות בלי ולא יקרה משהו?
חייבת שתענו לי מהר
תודה הודיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים - תגובה
שולה זק25/10/2011שלום הודיה
ויטמינים מומלץ לקחת חצי שנה ולאחר בדיקות דם אם הן בסדר ואין חוסרים - אין צורך להמשיך לקחת.
לגבי כדורי לוסק או תואמיו לקיבה, זה תלוי איך את מרגישה. אם יש לך צרבות, כאבים, אז צריך לקחת . אם את מרגישה טוב ואין לך תופעות מהקיבה אין צורך לקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהה - ד"ר בשארהליטל24/10/2011
יש אנשים שעברו ניתוח אצל ד"ר בשארה ויכולים לייעץ לי אם הוא טוב?
ועוד שאלה לגבי ניתוח באסותא, יש לי כללית פלטיניום, לא הבנתי אם אני צריכה לשלם קודם את כל עלות הניתוח ואז יחזירו לי או שאני משלמת רק את הכמה אלפים של ההשתתפות עצמית.. אשמח לתשובה
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנתחים- תגובה
שולה זק25/10/2011שלום ליטל,
דר' בשארה בשאר, כמו כל המנתחים בתחום, הוא מנתח מעולה. את בידיים טובות.את משלמת, למיטב ידיעתי, רק את סכום ההשתתפות העצמית שלך שזה 1500 ש"ח פלוס עלות הסיכות. עד כמה שידוע לי, בהמשך תקבלי העחזר כלשהוא על הסיכות .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליטל25/10/2011תודה על התגובה המהירה, עלות הסיכות יכולה להגיע לכמה אלפים? (ואז אני מקבלת החזר?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
ליטל25/10/2011לאחר שהרופא אישר לי לעבור את הניתוח, אני לא צריכה לעבור איזושהי ועדה בכללית? הם פשוט מאשרים שמגיע לי החזר או השתתפות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
שולה זק25/10/2011את חייבת לפנות לקופה למיטב ידיעתי ולקבל התחייבות את זה את מעבירה למושלם או לפלטינום ומקבלת את האישור לאסותא.
מעלות הסיכות את מקבלת החזר כלשהוא. אין מי מושג כמה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד' מחאג'נה בקשר לדיאטניתירדן24/10/2011
דר מחאג'נה שלום.
ברצוני לדעת את שם הדיאטנית שעובדת איתך בבית החולים רמב"ם,חשוב לי מאוד מאחר שאין בנמצא דיאטנית שמתמחה בקיצורי קיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד' מחאג'נה בקשר לדיאטנית - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה25/10/2011את יכולה לקבוע אלי באחד מימי רביעי או שני בבית חולים רמב"ם ויחד תוכלי גם להכנס לדיאטאנית שלי. גלית או ג'ולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיבות הערנות והמעקב הרפואישולה זק24/10/2011
אולגה שעברה ניתוח לפני פחות משבועיים, התלוננה כאן שאינה חשה בטוב, לא יכולה לאכול וסובלת מתחושות לא נעימות.
זה יכול לקרות לכולנו, לא כל מיחוש או כאב קשורים לניתוח - אבל!!!! חייבים להיות עירניים וכן ללכת להתיעץ עם רופא ולקבל תשובה מוסמכת למיחושים ולתחושות.
לשמחתי אולגה אימצה את המלצתי ופנתה לרופא ומסתבר שהיא סובלת מדליפה קלה.
היא מאושפזת מאתמול, מקבלת טיפול בהתאם ותוך כמה ימים תשוב בריאה לביתה.
אני מוסרת ד"ש בשמה לכל החברים כאן.
המשך ערב נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולה את מדהימה. תודה על הכל
אולגה24/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה היקרה - תגובה
שולה זק24/10/2011חמודה מה שחשוב עכשיו שתהיי רגועה. תנוחי , תתחזקי ותחזרי מהר הביתה.
כמו שסיכמנו בטלפון.....בכל שעה נתונה את מתקשרת אם משהו מציק לך.
שיהיה לך לילה טוב ותקומי מעודדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לרופאים - הצפהסבטלנה24/10/2011
שלום, עברתי ניתוח לקיצור קיבה לפני כשלוש שנים ולאחר הניתוח חוויתי מספר מקרים לא נעימים של הצפה בעקבות שתייה של משקאות מתוקים. היום אני בהריון, לקראת בדיקה של העמסת סוכר ומאוד חוששת שזה עלול לחזור. רציצתי לדעת אם בדיקה כזו בכלל נחוצה למי שעבר ניתוח לקיצור קיבה (bypass) ואם קורה משהו במהלך הבדיקה איך להתמודד עם זה...
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה - תגובה
שולה זק24/10/2011למיטב ידיעתי אין שום בעיה.
רצוי לדווח לאחיות ולרופא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצפהדבי24/10/2011
שלום, עברתי ניתוח לקיצור קיבה לפני כשלוש שנים ולאחר הניתוח חוויתי מספר מקרים לא נעימים של הצפה בעקבות שתייה של משקאות מתוקים. היום אני בהריון, לקראת בדיקה של העמסת סוכר ומאוד חוששת שזה עלול לחזור. רציצתי לדעת אם בדיקה כזו בכלל נחוצה למי שעבר ניתוח לקיצור קיבה (bypass) ואם קורה משהו במהלך הבדיקה איך להתמודד עם זה...
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה לדבי
נילי24/10/2011היי דבי, אם את מרגישה טוב ובדיקות דם שלך בסדר (הסוכר בגדר נורמה) את לא חייבת בכלל לבצע את הבדיקה. לפני בדיקה עליך לשתות כמות גדולה של חומר מתוק (מתוק ברמה בלתי נסבלת). אפילו אם חלילה יש סכרת הריון - אין טיפול כנגד. אני ממליצה לך בחום להתייץ עם הרופא נשים שלך. קיבה שלך קטנה, את בדיאטה בריאטרית. אז תבדקי את הכל טוב-טוב. אני כותבת לך מניסיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו לא רופאים - תגובה
שולה זק24/10/2011תודה נילי על תשובתך המבוססת על ניסיון אישי ולא הסמכה רפואית.
נכון שאין כמו ניסיון אישי. אבל אין מקרה דומה למשנהו ואנחנו לא רופאים ולא מוסמכים לייעץ. דבי צריכה לפנות לרופא המנתח/רופא מטפל/רופא נשים ולקבל תשובה רפואית מוסמכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לאוכל- שבוע שנימתן24/10/2011
שלום רב, יום ריבעי לפי התפריט שהדייטנית הביאה לי, אוכל להתחיל לאכול כלכלה דייסתית(משהו כזה), עכשיו שם כתוב שאפשר לאכול ביצה מרוסקת, עכשיו יום שישי יש לי אירוע(ברית), עכשיו הוא לא באולם אלא בבית, ולפי סבתא שלי, ידוע לי שיהיה שם מחמר(סבתא שלי מכינה אותה רק עם ביצים ותפוח אדמה), האם אוכל לרסק את המחמר וזה יהיה כמו ביצה מרוסקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלכלה רכה - תגובה
שולה זק24/10/2011נותר לך כלכלה רכה
זה כולל ביצה מרוסקת, פירה מתפוחי אדמה, גבינות רכות, מעדנים ללא חתיכות פרי.
בתאבון לך, רק תקפיד לא לאכול חריף , לא רותח ולא קפוא.
פשוט אוכל רותח או קפוא גורם להתכווצויות בגלל רגישות הקיבה שעדיין נפוחה ובצקתית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריך לעשות פתיחה לטבעתיונתן23/10/2011
והרבה זמן כבר לא הייתי בבית חולים לטפל בזה ואני לא יודע מה הטלפון..
מישהו יודע מה המספר שאליו אני צריך להתקשר לפני שאני מגיע לאסותא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו יודע?
יונתן24/10/2011אני פשוט חייב לעשות את זה דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה עברת הניתוח - תגובה
שולה זק24/10/2011תצלצל למקום בו עברת ניתוח טבעת.
אתא יכול לצלצל לאסותא ולבקש יעבירו אותך למי שמטפל בנושא ניפוח טבעות. עד כמה שידוע לי דר' אבינוח מנתח שם רק טבעות כך שאמור להיות להם מענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר זה קורה ליתמר נהריה23/10/2011
חברים יקרים , שולה יקרה, מחר זה קורה לי. סוף סוף הגיע גם תורי. אני שמחה שד"ר מחג'נה מנתח אותי.
אבל יש לי שאלה קטנה. בקשו ממני בדיקה פשוטה , שמבוצעת דרך נחריים של האף לגילוי חיידק שגורם זהום אחרי ניתוח, עשיתי לפניי שבוע את הבדיקה והובטח לי תוך שלושה ימים תשובה. בקופה אין זכר לבדיקה, במחשב לא רואים כלום, יש סיכוי שלא ינתחו אותי בגלל זה? יתר הבדיקות בסדר גמור הכול טופל וסודר, רק הבדיקה הקטנה הזו חסרה.
ממש הכעיסו אותי בקופה . האחות אמרה שקשה לה להאמין שבגלל זה לא ינתחו אותי.
ואמרה שאני יתקשר מהבית חולים בבוקר והיא תברר במעבדה . לא יודעת מה לעשות שולה תעני בדחיפות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה - תגובה
שולה זק23/10/2011זכור לי שדר' מחג'נה בזמנו התייחס לבדיקה הזו.
אני חושבת שלא תהיה לך שום בעיה. מקסימום בית החולים ידרוש את הבדיקה
בהצלחה וחיבוק גדול.
תבקשי מאיתן שיצלצל אחרי הניתוח.
את יודעת באיזה שעה את נכנסת?
ח י ב ו ק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת בדיוק את השעה
תמר נהריה23/10/2011אני מגיעה ב9 בבוקר ומתחילה צום אז להערכתי זה צריך להיות לקראת הערב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה
תמר נהריה23/10/2011כדאי לשאול את ד"ר מחג'נה ישירות בקשר לבדיקה? או שעדיף שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולסיגי23/10/2011
יש לי תאריך ל-31.10.2011 ואני מוצאת את עצמי חושבת על זה המון ויש לי המון פחדים. רוצה מאוד לעבור את הניתוח אבל מפחדת. מה עושים????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק23/10/2011סיגי שיהיה לך בשעה טובה
טבעי לפחד ולחשוש
אבל תחשבי על היום שאחרי
תקראי בפורום את כל הדברים הנכתבים וזה יחזק ויעודד אותך.
הנ תמר - נכנסת מחר לניתוח. אפשר לחוש באושר שלה בכל אות ואות.
תקראי בשאלות נפוצות ותקבלי חיזוק ועידוד מכולנו.
את מוזמנת להתקשר בכל עת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה אני לא יורדת במשקל?ג'ולי23/10/2011
21 יום לאחר הנתוח.
הרגשה כללית טובה.
שבוע ראשון ירדתי - 6 ק"ג
שבוע שני ירדתי - 1 ק"ג
שבוע שלישי - כלום.
אני מבצעת כל מה שהכתיבה הדיאטנית , בדיוק לפי הספר.
אז למה הם לא נושרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אני לא יורדת במשקל? - תגובה
שולה זק23/10/2011שלום ג'ולי,
מה היה המשקל ההתחלתי שלך ומה ה- BMI.
האם את שותה מספיק? מה עם יציאות?
אאני ממליצה לפנות לדיאטנית ולהתיעץ איתה למרות שירידה של 7 קילו זו ירידה יפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
ג'ולי24/10/2011היי שולה
ה-bmi שלי היה 39
אני בקושי רב מצליחה להגיע לשתיית 5 כוסות ביום
עד כה, היציאות מסודרות, למרות שאני חשה שגם זה הולך להסתבך.
מאחר ואינני שותה מים (משום מה השתנו לי הטעמים)
אני שותה נסטי או מים בטעמים
האם יכול להיות שזו סיבה לאי ירידה במשקל בגלל שהם משקאות מתוקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתיה מתוקה - תגובה
שולה זק25/10/2011שלום ג'ולי
מים בטעמים עוד איך שהו, אבל נסטי ממש מתוק.
7 קילו זו ירידה יפה בהתחשב ב BMI הנמוך יחסית ממנו התחלת.
בכל קרה ממליצה לפנות לדיאטנית ולהתיעץ איתה.
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש אישור לניתוחאמנון23/10/2011
שלום חברים היום קיבלתי את האישור מהועדה במלבי, אני כרגע לא יודע מה עושים ולמי פונים, האם למישהו יש הערכה מה העלות הניתוח באסותא יש לי מגן זהב? הבנתי שזה השתתפות בשכר המנתח. וברפואה הציבורית מה הפרוצידורה והאם זמן ההמתנה ארוך?
תודה אמנון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועדה במלבי
זאב23/10/2011שלום אמנון.
אני גם צריך לעבור ועדה. אם אפשר לשאול כמה שאלות ?
מה ההפרוצידורה שם ? כמה זמן זה נמשך ? ומתי מקבלים אישור ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועדה במלבי
אמנון24/10/2011ה"ועדה" כוללת שיחה עם פסיכולוג ודיאטנית ובסוף רופא שקובע האם אתה מתאים לניתוח
סה"כ לא יותר משעה וחצי. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח - תגובה
שולה זק23/10/2011שלום אמנון
הניתוח בסל הבריאות והוא ללא עלות כספית למי שעומד בקריוטריונים ועובר את הניתוח בבית חולים ציבורי.
במרכזים הפרטיים ההשתתפות העצמית משתנה ממרכז למרכז ותלוי בהסכמים עם הרופא המנתח.
אתה יכול לברר באסותא רמת החייל מה העלות וכן במדיקל סנטר בהרצליה. וגם באסותא לב המפרץ.
כל המנתחים הם מנתחים מומחים בתחום ומנתחים בציבורי ובמרכזים הפרטיים.
במרכזים הפרטיים ההשתתפות העצמית נעה סביב ה- 5000 ש"ח.
מקווה שעזרתי במעט ואשמח לעזור בעתיד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות
אמנון24/10/2011תודה לכם על התשובות, שכחתי לציין כי אני כבר עם טבעת וצריך להוציא אותה ולעשות שרוול והבנתי שלא כל רופא מוכן לבצע את התהליך בו זמנית. לכן זה קצת יותר מורכב מבחינת הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח חוזר - תגובה
שולה זק25/10/2011אמנון,
עליך סמוך על הששיקול של המנתח אליו אתה הולך.
אישית אני מכירה מנותחי טבעת שעברו ניתוח חוזר אך....קודם הוציאו להם את הטבעת ואחר כך עברו את השרוול.
מכיר את הפתגם "תפסת מרובה - לא תפסת"?
לך למנתח תתיעץ איתו ובל את החלטתו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אעדכן בהמשך.
אמנון26/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח באסותא
avivit5923/10/2011אני נותחתי באסותא לפני 5 חודשים,
גם לי יש מגן זהב והעלות הנוספת שהיה עלי להוסיף היתה בגובה 9,900 ש"ח, שכוסה על ידי ביטוח בריאות פרטי שיש לי.
(טרם קיבלתי את הכסף מהביטוח לצערי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלות ניתוח
זיו24/10/2011אני עברתי ועדה באסותא לב המפרץ, התור נקבע מיידית על ידי המנתח לשבועיים אחרי אצל דר מטר המעולה! העלות בין 5000 ל4000 גג לבעלי מכבי מגן זהב. בניתוח אצל הרופא הנל אין נקז ולכן פחות התעסקות וכאבים. מומלץ! יש ליווי של דיאטנית ופסיכולוגית באסותא לאחר הניתוח. אני חודש אחרי, חזרתי לעבודה ומלבד מעט כאבים הכל מעולה! בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוף סוף יש לי תאריך לניתוחחדווה23/10/2011
וזה קרובֱ אמאלהההההה איזו התרגשותתתתת 29/11
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הללויה בשעה טובה ובהצלחה - תגובה
שולה זק23/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולינקה וזה מה שבא לי לעשות
חדווה23/10/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת גדולה מהחיים - תגובה
שולה זק23/10/2011תרקדי ככה לעסליה חחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
תמר נהריה23/10/2011חדווה לא לפחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר בהצלחה קודם לך את הראשונה
חדווה24/10/2011מחר אם אני לא טועה ... שיעבור מהר ובקלות מחכה לשמוע ממך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדווה תודה
תמר נהריה24/10/2011אחרי שאני ידע שהכול עבר בשלום אז אני יצא לתקשורת חחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחדווה
אפרת עוזיאל23/10/2011בהצלחה מותק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)