מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לספקנים ולמתלבטים-לפנישולה זק03/09/2011
עברתי ניתוח לפני 10 שנים.
ככה היה בעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לספקנים ולמתלבטים-לפני - תגובה
שולה זק05/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לשמוע מותיקים-שהרבה יענו בבקשהמבולבלת03/09/2011
שלום,
אחד מהדברים שהכי מטרידים אותי בעניין הניתוח זה הרצידיביזם - העבריינות החוזרת של האכילה הכפייתית. כלומר שבסופו של דבר הקילוגרמים יחזרו, הכיבה היא אלסטית ולמרות החיתוכים בהדרגה הנפח חוזר
הייתי רוצה לשמוע ולדעת ממי שעשה את הניתוח כבר לפני שנה ויותר או לשמוע מה
אתם יודעים על מי שעשה את הניתוח לפני שנה ויותר, אני מניחה שהרבה הרחיבו בנושא
וחקרו את העניין לעומק ביחוד שבעולם כבר עושים את הניתוח הזה כמה שנים טובות
מהבחינה שהאם התוצאות באמת נשמרות לטווח הארוך???
האכילה היא מהראש כולנו יודעים, ואלא אם כן הניתוח הזה מגיע באיזו צורה קסומה גם למוח, מה גורם להיות מסוגל לטווח הארוך ובכלל להמשך החיים לא לשוב להרגלי האכילה
הישנים
ובקשה אני אשמח לתשובות קצת יותר מורכבות מאשר "אין פיתרון קסמים" וכו' את זה אני
יודעת. אני רוצה להבין/לבחון אמפירית את היעילות שבניתוח לטווח שמעל הכמה חודשים הראשונים והירידה הבסיסית
המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חדשה, אבל - תגובה
נילי03/09/2011שלום לך, אכלנית. אני די חדשה בעיניין, ורק אמורה לעבור את הניתוח, אבל אני אשתף אותך בעובדות שעזרו לי לשכנע את עצמי :
1. עם מדובר בשרוול קיבה, אז מורידים עד 80% מהקיבה. ברור שיש מצב להתרחבות, אבל לא עד הגודל "המקורי".
2. בניתוח שרוול מורידים את החלק שמפריש הורמון "רעב", אז מוח כבר לא יקבל פקודה "רוצי למקרר לבדוק מה חדש".
3. הרגלי אכילה אמורים להשתנות - כמויות הרבה קטנות מספקים מעל ומעבר.
4. תגלי את המרא החדש בבגדים חדשים שלא יכולת ללבוש לפני - ושום כוח לא יחזיר אותך לחולצה של מצנח.
5. תוכלי להנות מפעילות ספורטיבית כמו שאף פעם בחיים, הגוף שלך יהיה כמעט כמו של אותה דוגמנית בפוסטר, עם מבט מאושר יותר כי את לא רעבה (והיא - כן).
הסוד של הצלחה - לא להמשיך לבלות על הספה מול מסך עם איזה סרט, אלה להתחיל ולהשקיע מאמץ, ניתוח - רק כלי עזר ולא פיטרון קסמי. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נילי. אחלה תשובה
שולה זק03/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחח
מאיה04/09/2011צחקתי על ההערה על הדוגמנית :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לשמוע ? בואי למפגש - תגובה
שולה זק03/09/2011אכלנית נכבדת!
מה שאת רוצה לשמוע - הכל כתוב במאות דפי הפורום....תתחילי מהתחלה , מהעמוד הראשון. מבטיחה לך שלא תשאר פינה ללא מענה.
קראי שאלות הנפוצות.
חוץ מזה - בואי למפגש ב 8.9 . יהיו ותיקים, חדשים וטרום.
אני 10 שנים אחרי ניתוח (ותיקה לכל הדעות) 70 קילו פחות. גוף מעוצב. מרגישה מעולה.תמונות תוכלי לראות בפייסבוק של עמותת משקל בריא.
מוזמנת להיות איתי בקשר טלפוני או במייל העמותה.
אשמח לעזור בכל דרך.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאכלנית היקרה
רוזי04/09/2011שמי רוזי זבטאני מחולון נותחתי לפני שנה וחצי קראי כתבה בגוגל רוזי זבטאני והסכרת בפייס גם מאושרת עד הגג הסכרת נעלמה לי שאראול הוא הפיתרון שלנו שיהיה בהצלחה יקרתי צעד נבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמירה על משקל לאורך זמן
אפרת04/09/2011האם הניתוח מונע עליה במשקל? - לא.
האם הוא שיטת טיפול מוצלחת בהשמנה? - הכי טובה שיש כיום.
ותרשי לי להסביר:
כל דבר צריך להבחן בהשוואה לחלופות אפשריות.
אחוזי ההצלחה בשמירה על משקל תקין בדיאטות רגילות - ספורים. המחקרים מצביעים על בין 1%-3% של הצלחה בשמירה על משקל תקין לאחר שנה. את מתארת לעצמך שלאחר 5 שנים המספרים אפילו נמוכים יותר.
בהשוואה לזה, אחוזי ההצלחה בשמירה על משקל בניתוח גדולים פי 10! - אנחנו מדברים על תחזית פסימית של 25% הצלחה בשמירה, והמספרים עולים אם מוציאים את הטבעת מהחישוב ומתייחסים לשרוול ולמעקף.
והם עולים אפילו יותר אם הניתוח מתאים לאופן האכילה של המנותח ואם המנותח מפנים שהניתוח משמש כ"גלגלי עזר" בשביל ללמוד הרגלים נכונים וכמו כשלומדים לרכוב על אופניים - בסוף צריך לדעת להסתדר גם כשהניתוח פחות מגביל.
ולגבי העניין הפסיכולוגי (ואת זה אני כותבת כפסיכולוגית) - במשך השנים נהוג היה לחשוב שאנשים הסובלים מבעיות שונות סובלים בעיקר כי "זה בראש". לדוגמא- על היפראקטיביים ולקויי למידה אמרו שהם "לא רוצים" או "עצלנים". על כושים (וסליחה שאני לא פוליטיקלי-קורקט) אמרו שהם "ילדותיים" ועל נשים אמרו שהן "חלשות" ושלא צריך להטריד אותן עם עניינים מסובכים כמו זכות הצבעה וכדומה.
במשך השנים לשמחתנו החברה הפכה קצת יותר נאורה וסובלנית א ב ל אחת הקבוצות המרכזיות שעדיין סובלת מסטיגמות ושעדיין לגיטימי ליחס לה תכונות שליליות (ממצאי מחקר) הם בעלי המשקל העודף.
וזו הקדמה ארוכה בשביל לומר - זה ממש לא בעיקר בראש!
להערכתי, לפחות 50% מההשמנה היא פיזיולוגית וברגע שמוציאים את הגורם הפיזיולוגי מהמשחק ומנטרלים את הקיבה הגדולה שגורמת לתחושת רעב מוגברת והופכים אותה לקיבה של ילד קטן - גם הפיזיולוגי לאכול יורד באופן משמעותי - ואיתו המשקל.
לסיכום, לא הכל בראש, חלק גדול גם בגוף ואת זה הניתוח משנה משמעותית.
ואני מסכימה עם כל הסיבות הנוספות שכתבו כאן ידידיי.
בסופו של דבר את צריכה לשקול סיכון מול סיכוי ולראות מהי הבחירה הטובה עבורך.
בהצלחה בכל מה שתבחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובתך עברה לשאלות נפוצות
שולה זק04/09/2011תודה אפרת על המידע .
מצפה להכירך ביום חמישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמירה על משקל לאורך זמן - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה04/09/2011תיקון קטן - לאחר ניתוחים בריאטרים כגון שרוול ומעקף אחוז הירידה והשמירה על משקל בריא לטווח ארוך הינו בסביבות 80% ןלא 25% כפי שנאמר חשוב מאוד לבחור את הניתוח המתאים לפציינט המתאים ויותר חשוב מהכול מעקב של המרכז הבריאטרי כולל מנתח, דיאטאנית ועוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מחאג'נה היקר
אפרת07/09/2011אני מקבלת בצניעות את הערתך.
המספרים שקראתי והצגתי הם מההערכות הפסימיות ולוקחים בחשבון גם טבעת, כולל כאלו שנעשו מזמן.
נתראה בקרוב (חודש הבא אצלך בביקורת).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לאפרת
חני04/09/2011הי אפרת,
ממש נהניתי לקרוא את מה שכתבת. אני מסכימה עם רוב הדברים ועשה לי ממש טוב לקרוא אותם.
אבל שאלה: מה בכל זאת עושים עם הצד הפסיכולוגי של העיניין? הרי ידוע שהוא קיים ואי אפשר להתעלם ממנו. אני אישית מרגישה אותו מאוד חזק, וכאדם די מודע לעצמו אני מכירה בדיוק את הסיבות שבגללן הגעתי למשקל של 130 ק"ג. הדפוסים הרגשיים לא נעלמים אחרי הניתוח. מה עושים איתם???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על העיכוב
אפרת07/09/2011ימים עמוסים, וכמעט לא מגיעה למחשב (שולה - עדיין לא ניתן להעלות פוסטים מהאייפון. האם החזירו לך תשובה בנידון?).
ולשאלתך - הפן הרגשי של האכילה לא נעלם. פשוט הרבה יותר קל להתמודד עם שינוי ההתנהגות (ולא משנה אם מניעיה הם הרגל, רעב, או רגשות שליליים) כאשר הגוף מכריח אותך לנהוג אחרת.
בכל מקרה, מומלץ ללוות את השינוי ההתנהגותי (והרגשי) בהתייעצות עם אנשי מקצוע. יש כמה דיאטניות בריאטריות שמציעות ליווי אישי וקבוצתי ומאד מומלץ להעזר בהן.
ובמצבים יותר מורכבים רצוי ומומלץ לפנות לפסיכולוג המומחה בטיפול קוגניטיבי-התנהגותי.
מקווה שהמידע מסייע בתהליך קבלת ההחלטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אפרת
מאיה05/09/2011קראתי את מה שכתבת...... זה רק חיזק לי את הרצון לעשות את הניתוח. זה שרשמת שזה פיזיולוגי ולא רק בראש משמח אותי כי אני יודעת שלאחר הניתוח הקיבה תתקטן ואכניס בו רק כמויות קטנות וכך ארזה הרבה (בע"ה) כי עד היום לא שלטתי באכילה ואני אכן באמת חשבתי שזה הכל בראש!! איזה יופי שיש את הפורום הזה שגורם לי עוד יותר לרצות לעשות את הניתוח ורק מחזק לי את הדעה שאני עושה את הדבר הנכון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלת מספר תגובות-רוצה עוד ??
מקס ברנר04/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעדרתי כמה ימים - תודה רבה
מבולבלת10/09/2011שלום לכולם,
לא יצא לי להתחבר כמה ימים אבל תודה רבה על התשובות
זה מסייע בהחלט, על אף שכמו שמישהי כתבה - גם אני מאוד מודעת לעצמי
ועל אף שבאמת יש לי גם נטייה פיזיולוגית, האכילה שלי היא 95% רגשית לגמרי
ואני חוששת שאחרי אין ספור (לפחות 8 פעמים בעשור האחרון) שבהן עליתי וירדתי
30 ק"ג וכאוכלוסיה בפורום כזה אתם יודעים שמה שאני אומרת הוא לא הגזמה ובתור מישהי שהולכת לטיפול פסיכולוגי כבר כמה שנים,
אני רוצה ומתכוונת לעשות את הניתוח אך עדיין חוששת שגם הניתוח לא יצליח לשנות את
באמת ולהמשך החיים את ה"מחלה" שלי.
ובאמת חבל לי שלא יצא לי להגיע למפגש אמש, אני גרה במרכז וללא רכב.
אבל שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב אחר הניתוח- תגובה
שולה זק10/09/2011אם תקפידי על מעקב של דיאטנית לאחר הניתוח ותרשמי לקבוצת תמיכה, אני משוכנעת שתתמודדי עם הניתוח ותגיעי להישגים יפים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמבולבלת
ליבנה02/04/2013אחרי 4 שנים אני יכולה להגיד לך בצורה הנחושה ביותר שניתוח בריאטרי הוא כלי. אמנם כלי רב עוצמה אך הוא רק כלי כל השאר תלוי במה שאת תבחרי - לאכול ולדחוס למרות אי היכולת (אפשר למשל לאכול כל היום קלוריות ריקות ומשמינות בכמויות קטנות שנצברות למשקל עודף) או להמשיך בדיאטה ובאורח החיים החדש שמקנה לך הניתוח.
אני יכולה להגיד לך שירדתי לאחר הניתוח כ-40 ק"ג ורק סוף השנה השלישית ובשנה הרביעית עליתי כ-7 ק"ג אך מהר מאוד חזרתי לעצמי (אני לא מוכנה בשום ואופן לחזור למשקל המקורי שלי) וכבר השלתי אותם ואני ממשיכה להוריד.
המראה שלי לאחר הדיאטה הוא מראה שאני לעולם לא אוותר עליו וזה מדרבן אותי לעמוד על המשמר לגבי המשקל שלי.
לכן, הניתוח הוא כלי שגורם לך אם תרצי או לא תרצי לשנות גם חלק ממהותך לכן אני בהחלט ממליצה מאוד על הכלי הזה (הוא משנה חיים) אבל גם צריך לדעת לשמור עליו מכל משמר.
ב ה צ ל ח ה.
נ.ב.: לא ציינתי גם את התפנית הבריאותית לטובה - לפני כ-4 שנים הזרקתי אינסולין פעמיים ביום וגם צרפתי לזה 3 גלולות של גלוקומין מידי היום ולתדהמתי מיד אחרי הניתוח ערכי הסוכר הגבוהים פשוט ירדו ואני היום לא נוטלת שום טיפול בסכרת מאחר ואני מאוזנת מאוד, שלא לדבר על כך שבגלל הסכרת נאלצתי גם ליטול כדורי כולסטרול (למרות שאני צמחונית) והיום אני לא נוטלת שום כדור ועוד דבר קטן, עד היום אני לא מאמינה איך אני עולה בריצה 4 קומות לביתי שבקומה הרביעית ואני מזמן מזמן כבר לא בת 20, אפילו כבר לא בת 45:)))
ועכשיו, באמת בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאמיני לי....
מאיה12/09/2011ומישהי רשמה לי כאן לא לצפות ממנו ליחסי אנוש..... אבל אין לי ממש בעיה עם זה, בטוחה שכבר אסתדר איתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיה
אפרת עוזיאל12/09/2011לפני בדיוק 11 חודשים עברתי ניתוח אצל פרופ רובין.
ירדתי 52 ומרגישה מדהים.
את לא צריכה חבר רק רופא טוב
שיהייה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחח
מאיה13/09/2011הפורום הזה מסטול וכנראה אני גם מסטולית!! כבר חשבתי שאני הוזה כשקראתי לך אילן ואז ראיתי שהתחלפת למאיה יקירתי חחחחחחחחחחחחחחח כבר לא ידעתי מה קורה שמחה לראות שלא איבדתי שפיות ושזה באמת אילן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועמדת לניתוח שרוול!!מאיה03/09/2011
שלום לכולם, שמי מאיה, אני בת 33 עם BMI 41 ללא מחלות נילוות ואני קיבלתי אישור לבצע ניתוח שרוול. רק נשאר לי להיפגש עם הכירורג ב 19 לספטמבר שיתן לי תאריך לועדה. הכירורג שינתח אותי הוא פרופסור רובין והניתוח יתבצע כנראה בתל- השומר( על חשבון הקופה).
רציתי לשאול, אם אישרו לי בועדה את הניתוח, אז חייבים לבצע לי את הניתוח נכון? הם לא יכולים להגיד לי פתאום שאני לא יכולה לעבור אותו מכל סיבה שהיא.....? ( אני מודה שלמרות שקיבלתי את האישור אני עדיין לא מאמינה ב 100% שאני עוברת אותו).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועדה - תגובה
נילי03/09/2011שום לך מאיה. כפי שאני מבינה, את צריכה לגלות (בועדה) את רצונך לשנות את הרגלי אכילה, איכות חיים והבנה מלאה על התהליך אותו את אמורה לעבור. כמו כן רצוי לבדוק במשפחה אלו מחלות קיימות (לחץ דם, סכרת, בעיות עם הלב, קוצר נשימה). אני מקווה כי הבנת אותי ומה רציתי לומר. גם אני אמורה לעבור את הניתוח בקרוב (נובמבר). אז שיהיה לך הרבה בהצלחה והחלמה מהירה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות משפחתיות לא עוזר - תגובה
שולה זק03/09/2011ברצוני להבהיר שמחלות רקע במשפחה לא עוזר לקבלת אישדור למי שלא עומד בקריטריונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים- תגובה
שולה זק03/09/2011את עומדת בקריטריונים גם ללא מחלות נילוות.
מ BMI 40 ומעלה כל אחד זכאי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק שימי לב
אילן03/09/2011אם הוועדה הייתה נגיד של מכבי באסותא,
כי לשם את מפנים את במועמדים המבוטחים במגן זהב,
אז פרופ' רובין ייתן לך לעשות חלק מהדברים שוב,
כי לכל בי"ח וועדה משלו.
רובין לא מוותר.
בכלל, ביחסי אנוש - אל תצפי לשום דבר ממנו...
הוא מקצועי טיכו, אבל בן אדם הוא לא ממש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אילן
מאיה04/09/2011תודה רבה, וכן הועדה הייתה בבי"ח אסותא ברמת החייל. וגם הדיאטנית שם אמרה לי שפרופסור רובין לא בן אדם הכי סימפטי אבל אני הולכת באמונה מלאה שיהיה בסדר ושאני הולכת לעבור את הניתוח אצלו בלב שלם ונשאר לי רק לקוות שהוא יהיה בסדר איתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה בהצלחה.
אילן04/09/2011הוא מן הסתם ידרוש פגישה נוספת עם פסיכולוג של בי"ח
ועם דיאטנית,
ובתל השומר מבקשים גם אנדוקרינולוג או משהו כזה
וחוץ מזה שעלול להיות לך התנגשות בין מכבי וביה"ח.
אפשר לריב עם מכבי על זה ולהצליח.
בהצלחה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב אילן ותודה על תשובתך
מאיה04/09/2011האמת אני לא הבנתי..... למה שיבקש מכתב מפסיכולוג בבי"ח של תל השומר? כי זה לא אסותא? לא ציינתי מקודם שיש לי מכבי זהב. אני גם נפגשתי כבר עם פרופסור רובין לפני הועדה והוא כבר ביקש שאעבור הערכה אינדוקרינית ואני הגשתי את המכתב בועדה עם שאר הבדיקות שביצעתי שיצאו תקינים. וזהו- קיבלתי אישור לניתוח.יש לי תת פעילות בבלוטת המגן ומטופלת באלטרוקסין ( הורמון סינטטי חילופי) כבר מגיל 18ואני מאוזנת.האינדוקרינית רשמה שמבחינה אינדוקרינית אין בעיה לעבור את הניתוח, ושהיא ממליצה.
כמו כן אני הגשתי גם מכתב מפסיכיאטר שגם הוא רשם המלצה לניתוח. האמת מה שנתן את ההכרעה לניתוח היה המכתב מהפסיכיאטר. 7צריך גם מכתב מפסיכולג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיה יקירתי....
מאיה12/09/2011אם תוכלי להשיב לי על מה שרשמתי לך ב 4.9 בבקשה...... אין לי מושג למה קראתי לך בשם אילן, מאוד מוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמובן אילן.
אילן13/09/2011מה שאלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרתי לתשובתיי פה ו....
מאיה12/09/2011רק עכשיו שמתי לב ואני שואלת את עצמי בתדהמה גמורה, למה לעזעזל אני קוראת לך אילן???!! אני הזויה לגמרי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בכלל נלחצת מהדברים שרושמים פה
אולגה12/09/2011על רובין!
חחחחחחח לא נעים בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה באמת אילן
אילן13/09/2011הפורום הזה קצת מסטול.
שינה לי את השם למאיה יקירתי,
כי זהו הייתה הכותרת.
השם באמת אילן.
בזמנו כתבתי לך תשובה ארוכה ארוכה,
אבל הפורום הזה מסטול לגמרי,
מחק לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי רק להוסיף ש...
מאיה12/09/2011אומנם אין לי מחלות נילוות כמו לחץ דם גבוה, סכרת, בעיות לב, אבל כן יש לי כולסטרול גבוהה וכבד שומני בבדיקות הדם שלפעמים מתאזנים לי כשאני שומרת על התזונה אבל ברגע ששוב פעם לא שומרת אז כמובן שוב פעם כולסטרול גבוה וכבד שומני....
זו גם איניקציה שצריך לבצע את הניתוח נכון? או האם הרופא מנתח מבקש לאזן את הכולסטרול והכבד לפני הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל להתחרבש סתם- תגובה
שולה זק12/09/2011מאיה,
הקריטריונים ברורים.
אם את סובלת מכולסטרול ומטופלת, את בקריטריונים. אם אין לך מחלות נילוות ולא BMI דרוש - לא יעזור כלום. הקופה לא תאשר לך ניתוח.
אין אישור קופה - אין מנתח שינתח גם לא במוסד פרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוףףףף שולה
מאיה12/09/2011אני כבר ציינתי בתחילה שאני כן עומדת בקריטריונים, ה- BMI שלי הוא כיום 41 כבר אישרו לי את הניתוח!!!
אני מתנצלת אם אני סתם מתחרבשת כאן, אין זו הכוונה שלי, חשבתי שזה המקום לציין הכל ולבוא בקשר לכל עיניין שקשור בתהליך הניתוח הזה- לפני וגם אחרי. כל דאגה קטנה גם אם העיניין ברור לך ולאחרים כאן, אולי זה לא הכי ברור לי!!
אומר שוב, יש לי לעיתים כולסטרול גבוה אני לא מטופלת בכדורים לזה!! זה לא עד כדי כך דרסטי. זה מתאזן לו עם תזונה נכונה.
זה הכל,
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברים יקרים שלירוזי03/09/2011
לאחר ניתוח שאראול שנה וחצי ירידה של 30 קילו והכי חשוב הסכרת ברחה ממני היום היום אני מעונינת במתיחת בטן אשמח לקבל תגבות מה התהליך של ואם חברים שרוצים גם אשמח לשתף ונתחיל ביחד תהליך של המשך לשארול0503337236 רוזי זבטאני חולון גם בפייסבוק תודה לכולםאוהבתתתתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת בטן- תגובה
שולה זק03/09/2011בוקר טוב רוזי יקרה,
אם מדובר רק במתיחת בטן, הפרוצדורה לא ארוכה ולא קשה.
הניתוח בסל הבריאות. את מבררת עם הקופה שלך לאן מפנים אותך והולכת לפלסטיקאי עם המלצה של הרופא המטפל.
נדבר בתחילת השבוע ואתן לך הסבר מקיף
המשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה המון תודההה
רוזי03/09/2011תמליצי לי על רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באתיי להגיד שלום ולהראות תמונהחלי בוזגלו03/09/2011
שולה מה קורה יקירתי???
לכל החברים בפורום.. מה איתכם רזים וחתיכים שלי?! חחחח
יופי עכשיו סתם באתי להגיד שלום.. לצערי הרב אין לי כל כך זמן להיות פה.. אבל קחו תמונה ככה בפינוק...
--- עדיין דאבה אבל מתה על עצמי ---
שבת שלוםםם :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיחקת אותה בוזגלו - תגובה
שולה זק03/09/2011כל הכבוד לך. גאה בך "יא קוטארית"" חתיכה!!!!!
לחפש בשבילך את כל ה"הבכיינות" שלך כאן???????????? לא נתנו לך ליפול ולא נכנענו לבכיינות שלך והנה הצלחת!!! את גדולה מהחיים עשית זאת יפה מאוד.
את עדיין בדרום???
המשך יום נעים
חיבוק ממני
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מאיה04/09/2011דווקא חתיכה מאוד. כמה היית קודם וכמה את היום? אני חדשה כאן בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצלקותאורלי02/09/2011
אז אמנם נעלמתי קצת ולא כתבתי מזמן , אבל כמו כולנו קוראת אתכם כל הזמן ולומדת את התשובות שלכם בעל פה.
לצערי עם היציאות אני עדין לא מסתדרת וממשיכה להשתמש אחת לכמה ימים בנרות גליצרין :(
אבל הפעם שאלתי היא לגבי אחת הצלקות מתוך ה 4 שכואבת לי ודוקרת מבפנים... (אני שלושה חודשים אחרי הניתוח וירדתי כ 18 קילו - התחלתי 94 בסך הכל אז מרוצה למדיי) היא היחידה שלא הפכה חלקה על העור אלא קצת בולטת - קצת לא באופן חריג.. אבל יש ימים שהיא ממש דוקרת לי.
האם מישהו התנסה בכזה מצב ?
שבת נפלאה לכולם
אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מברוק - תגובה
שולה זק02/09/2011כל הכבוד לירידה היפה בהתחשב שהתחלת מנמוך.
לגבי הצלקת שמציקה לך ואת טוענת שהיא לא "יפה", ממליצה לקבוע תור למנתח ולהתיעץ איתו. באותה הזדמנות תתיעצי גם בנושא -פעילות המעיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגישת פורום באזור ירושלים או מרכזנילי01/09/2011
שלום לשולה ולכולם ! אני מאזור ירושלים (מאחד הישובים) ומעניינת מאוד בפגישת הפורום, אבל לצערי לא יכולה להגיע לצפון (נסיעה מעל 200 ק"מ בכבישים לא הכי סימפטים). אז שהלתי : אולי יש אפשרות לארגן פגישה באזור ירושלים או מרכז ? בקרוב יש לנו חגים והרבה מאיתנו יהיו בחופש, אז יש יותר אפשרויות והזמן. אודה על תגובותכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם יהיה בירושלים או בסביבה אבוא
עוברית01/09/2011בגלל העבודה לא אספיק להגיע לצפון
וגם ככה אני מרגישה עדיין לא בשלה להיפגש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגשי פורום - תגובה
שולה זק01/09/2011שלום נילי
ב- 7.7.11 היה מפגש פורום במרכז....חבל שלא הגעת. אגב הצפוניים הגיעו גם למרכז בהוד השרון וגם לנתניה לפני כן ומפגש בלב המפרץ גם הגיעו מהמרכז.. אם רוצים הכל אפשרי. ולגבי הכבישדים...חולקת על דעתך - כבישים מעולים.איני יודעת להגיד לך מתי יהיה מפגש במרכז. מקווה שבקרוב.
אם יש לך ארוע משפחתי בטבריה לא תסעי???????
הפורום הוא משפחה אחת גדולה - פזורה בכל רחבי הארץ....אז בואי תני כבוד לקרובים הרחוקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגש בצפון
נילי01/09/2011ערב טוב לשולה ! אולי הייתי באה והשארת לסוף שבוע בטבריה באיזה בית מלון, אבל באותו יום יש לי סמינר בנושא שלנו (בבי"ח הדסה הר הצופים), ולמחרת באים אורחים מחו"ל. בחודש יולי עוד לא ידעתי שאתחיל את התהליך (ידיעה על הניתוח, קבלת החלטה וכל הבדיקות - היו באוגוסט) - אחרת הייתי באה, ללא ספק :) . אז בינתיים אחכה למפגש הבא ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה - תגובה
שולה זק01/09/2011בתהליך ובכייף נצפה לפגוש בך במפגש הקרוב הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פזיתוש בשבילךאפרת עוזיאל01/09/2011
פזית חברתי היקרה עוד כמה ימים את עוברת ניתוח מבטיחה להיות לצידך .
ואני יודעת שתקבלי חיים במתנה .
תראי את התוצאות קשה להאמין.
זאת לפני הניתוח:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וזאת אחרי
אפרת עוזיאל01/09/2011היום אחרי 52 קג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקולטת?
אפרת עוזיאל05/09/2011כמה מזעזע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה לאכלניתPAZIT01/09/2011
אני סיימתי לפני שבוע את כל התהליך אני יעדן אותך לגבי כסף:
פלטיניום יש לך?
המחיר לניתוח עולה 2,000 ש"ח
סכין בין 500-700 ש"ח
סיכות 1,000 ש"ח כל אחת (עכשיו תלוי כמה שמים לך)
מגיע החזר מהקופה 90% על הסיכות את ההפרש את משלמת.
תור את מקבלת תוך שבועיים.
בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ושאלה ל PAZIT
מבולבלת02/09/2011היי פזית תודה,
אין לי פלטינום רק מושלם ולכן השתתפות עצמית היא כבר 10,000
ובנוסף 50% מעלות הסיכות, ואם משתמשים בסכין אז גם את הסכין.
כמה סיכות מקסימום אמורים לשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבציבורית לא משלמים - תגובה
שולה זק02/09/2011בסך הכל יוצא לך לאחר החזרים של הסיכות בין 12-14 אלך שח עם המושלם.
כדאי לך לעשות בציבורי ולנצל את הכסף הזה למטרות אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לצפוניים והחברים מכל הארץ - דחוףשולה זק01/09/2011
לכל חברי הפורום היקרים נא לא לפספס את המפגש
ביום חמישי 8/9/11 בשעה 19:30 בקיבוץ בית רימון (בין צומת גולני לצומת המוביל) סוף העולם ימינה - יתקיים מפגש פורום מרגש באירוחם של שוש ובן זוגה.
בתוכנית גם הרצאה מקצועית בנושא ההתמודדות לאחר הניתוח וארוחת ערב קלה.
מומלץ להגיע עם בן/בת זוג - להעלאת ההתמודדות המשפחתית לפני ואחרי הניתוח.
מכיוון שזהו בית דתי שוש לקחה אחריות על הכיבוד וארוחת הערב.
כל אחד מהמשתתפים ישלם סכום סימלי.
ההתחייבות לתשלום בזמן ההרשמה במייל - מהרו להרשם.
*במילל העמותה (שולה) [email protected]
* סיגל - [email protected]
נא לרשום: שם - דוא"ל, מספר נייד וכמה אנשים מגיעים.
נשמח לראותכם,
שוש, סיגל, שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצפוניים והחברים מכל הארץ - דחוף - תגובה
שולה זק01/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה פיספוס
צנובר01/09/2011בדיוק שבוע מאוחר יותר (היום בעו שבועיים) אני מגיע ארצה (וכמובן לצפון).
אז גם למפגש הזה לא אגיע )-: אבל היי, אולי עוד אצליח להשתחל לאחד המפגשים אם נתכנן אותו מספיק זמן מראש (אני מזמין את הטיסות שלי מספר חודשים מראש כדי להוזיל עלויות...)
תעשו חיים
דוד
בתמונה, צנובר הרזה וקל הרגליים, בטיול למיטיבי לכת בדרום מערב אנגליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי פספוסים - תגובה
שולה זק01/09/2011דודינקה חסר לך שאתה לא מודיע מתי אתה כאן.
דווח מייד נייד ותאריכים. יש לך בהמיילים שלי והנייד שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לקריטריונים לניתוחשושי31/08/2011
אני מעוניינת לעבור ניתוח שרוול קיבה, והBMI
שלי בסביבות ה40. זה מספיק? כמה צריך להיות
הBMI כדי לעמוד בקריטריונים לניתוח והאם יש עוד דברים הקובעים האם אעבור את הניתוח או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לקריטריונים לניתוח - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה04/09/2011את באנדקציה לניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה מכל מי שמכיר את הפרוצדורות?!!מבולבלת31/08/2011
שלום,
אני מבוטחת של כללית, אני עומדת בקריטריונים לעשיית הניתוח דרך הקופה
בבית חולים ציבורי, איכילוב או בלינסון. עכשיו הבעיה שלקדם עניינים שם לוקח שנים.
1) אז דבר ראשון האם יש למישהו המלצה או שמניסיונו יודע איך מקדמים את ההליך כך שלא יגידו לי שרק בעוד ארבעה חודשים יש תור לפגישה ראשונית?
במקביל, למרות שאני לא רוצה לעשות את זה כי פשוט אין לי כסף, אני יכולה לעשות את הניתוח דרך המושלם, הבעיה ששם רק ההשתתפות העצמית היא 10,000 ש"ח
ובנוסף צריך לממן את 50% מהסיכות . דבר נוסף אמרו לי שאם המנתח משתמש
בסכין "הרמוניק סקלפל" אני אצטרך גם לשלם על זה????!!!!
2) אז ככה, כמה אמורות לעלות סיכות? המחירים של הסוגים השונים?
וגם מה זה הסכין הזה שעליו צריך לשלם, אם מישהו יודע להגיד?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תורים ופרוצדורות - תגובה
שולה זק01/09/2011לאכלנית שלום
ראשית זה לא לוקח שים. נכון לוקח כמה חודשים, אבל צריך לקחת בחשבון שהיתה שביתה ארוכה שבה בוטלו תורים ויש לנתח את אלה שהמתינו בסבלנות. כמו כן בל נשכח שחודש חגים לפננו שגם מקשה על קביעת התורים ליעוץ ולניתוח.
כחברת כללית במרכז, כך אני מבינה, תנסי לבדוק עוד בתי חולים ציבוריים שהקופה מפנה אותך, אולי שם התורים קצרים יותר. כמו קפלן, וולפסון, השרון,
עלות כוללת דרך המושלם באחד המרכזים הפרטיים, בהנחה שאת בקריטריונים ומקבלת אישור הקופה, עם ביטוח מושלם - מגיע לעלות שבים 12-14 אלף ש"ח לאחר הסיכות וההחזרים המגיעים לך. אכן עלות יקרה לעומת עלות של 28 ש"ח טופס 17 לבית חולים ציבורי.
עם ביטוח פלטינום היית מגיע לסכום של כ- 4-5 אלף ש"ח.
אני מציעה לבדוק שוב בקופה לאן את יכולה לקבל הפניה, בנוסף לאיכילוב ובילינסון ולבדוק איפה התור הקצר ביותר
מקווה שעזרתי במעט.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט לאחר ניתוח קיצור קיבהנילי31/08/2011
שלום לכולם. שאלה שלי למי שעבר את הניתוח ומתאמן באופן סדיר. מתי מומלץ להתחיל (כמה זמן אחרי ניתוח) והיכן ? האם יש קבוצות או תוכניות או מדריכים שעוסקים בתחום בריאטרי ? בנתיים ברור לי שאי-אפשר להתחיל לקפוץ באמון ארובי או להתחיל להרים משקולות בחדר כושר ללא פיקוח. אודה לכם מאוד על תשובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט לאחר ניתוח קיצור קיבה - תגובה
שולה זק31/08/2011ספורט מאוד מומלץ וכל אחד לפי מה שהוא אוהב. זה אמור להיות כייף ולא עינוי. ידוע לי שבבית חולים מאיר יש ספורט לניתוחים בריאטריים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספורט לאחר ניתוח
אפי אלון31/08/2011היי נילי
אני כשנה לאחר ניתוח.
ספורט מומלץ ועוזר להשגת תוצאות טובות יותר של ירידה במשקל, אני התחלתי לעשות צעידות כבר שבוע לאחר הניתוח והגברתי את הקצב בהדרגה, אך כמובן שכל אחד מגיב אחרת.
דרך אגב בהתייעצות עם רופאים ומדריכי ספורט התחלתי באימונים בחדר כושר כחודשיים לאחר הניתוח.
כל זה עזר לילהגיע לתוצאות מאוד טובות וכבר כשמונה חודשים לאחר הניתוח הורדתי את כל עודף המשקל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולה שלום,הילה7831/08/2011
אני מבוטחת של הכללית, וכמה מתאים למזל שלי - שייכת למחוז צפון:-)
מבחינת הקריטריונים אני מתאימה לניתוח שרוול, ואפילו יש המלצה מרופא המשפחה.
ועכשיו לעניינו - אני רוצה לעשות את הניתוח בבני ציון, התחלתי שם כבר את התהליך, אבל בינתיים נראה שהכללית מאשרים רק ברמב"ם. לא כ"כ מבינה את העניין כי הרי גם רמב"ם לא שייכים לכללית אז ...? בנוסף שמעתי על מספר לא קטן של אנשים מהכללית שלאחר מלחמת גוג ומגוג - בכל זאת קיבלו אישור לבני ציון.
רציתי לשאול אם את יודעת מה צריכה לעשות בכדי שאהיה גם אני מברי המזל האלה, ואם יש לך איזה המלצה שתוכל לקצר תהליכים...
תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה לך ליצור קשר ישיר עם שולה
אפרת31/08/2011מספר הטלפון והמייל שלה מופיעים בכל פוסט שהיא מעלה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכללית ודרכה שלה - תגובה
שולה זק31/08/2011אני מתפלאת לקרוא שכללית מחוז צפון נותן התחייבויות לרמבם - לי זה חדש!!! מחוז חיפה וגליל מערבי לא נותן לרמבם כי לא חתמו על הסכם, על אחת כמה וכמה מחוז צפון.
אני יכולה לעזור ליעץ - במקרה שהקופה מפעילה שרירים ולא נותנת התחייבות למי שעומד בקריטריונים או שולח מטופל מקצרין לבלינסון. אם את מתעקשת על בני ציון תכתבי למנכ"ל הקופה, הביאי בפניו את נימוקיך - בתקוה שהם כבדי משקל .
מה רע ברמבם אם הקופה נותנת לך התחייבות לשם??
רצוי שתבררי שוב לגבי זכאותך לטופס התחייבות לרמבם בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההממ...
הילה7831/08/2011כמו שציינתי, לא יודעת עדיין לגבי התחייבות לניתוח. אבל הייתי צריכה התחייבות לפגישה עם התזונאי והמנתח של בני ציון, והכללית שלחו לי התחייבות לרמב"ם... הסקתי מזה שאם זה ככה לגבי פגישות לפני - רוב הסיכויים שככה יהיה גם לגבי הניתוח.
לגבי רמב"ם - אין שום רע. פשוט מכירה כמה אנשים שעובדים בבני ציון והם יכולים לעזור לזרז את התהליך.
לא יודעת אם שיקולי הזמן שלי יהיו מעניינים את מנכ"ל הכללית. פשוט זו הדרך היחידה בשבילי לעשות את הניתוח בחודש הקרוב. אם לא אעשה עכשיו, זה ייאלץ להידחות בשנה, ואת זה ממש לא רוצה...
שמעתי מהתזונאי וממספר פורומים שאנשים מהכללית כן הצליחו לקבל התחייבות לבני ציון, וקיוויתי שמישהו יוכל לייעץ לי איך גם אני אזכה להיות מבין אותם "ברי המזל"...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת רעב שאלה דחופהאפרת ב30/08/2011
הי , אני 16 יום לאחר ניתוח שרוול . מרגישה רעב . אני אוכלת כמה כפיות ומרגישה לחץ בשרוול , בגלל תחושת חוסר הנוחות אני מפסיקה לאכול אבל בבטן אני מרגישה עדיין רעבה . לא מרגישה תחושת מלאות נעימה כמו לפני הניתוח . זו הרגשה מאוד מתסכלת.
האם זה נורמאלי? זו תחושה שעוברת?
אני ממש מבואסת מזה . אשמח לתשובות בדחיפות
אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, זה נורמאלי
לילך31/08/2011לא אצל כולם תחושת הרעב נעלמת לאחר הניתוח. כדי שלא יכאב צריך לאכול לאט יותר. כאשר מרגישים מלאות בבטן מפסיקים לאכול.
צריך לשמור על שלוש בין הארוחות אבל לא תמיד זה עוזר ולפי נסיוני אם את אוכלת קצת לפני זה לא נורא.
תקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושת רעב
אפרת ב31/08/2011הי לילך . תודה על התשובה . אבל זה נורמאלי שהשרוול עוצר אותי מלאכול אחרי שני ביסים אבל בבטן אני מרגישה כאילו לא אכלתי כלום ? אני ממש מבואסת . זה כאילו נלקחה ממני הנאת האוכל . אני ממש מתחילה להצטער שעשיתי את הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאפרתי-תראי את זה כך
אולגה31/08/2011אני חושבת שקיבלת מתנה :) אין לך מה להתחרט על הניתוח. אני רק מחכה לרגע שאני כבר אעבור את כל התהליך... תמיד אמרו שבשביל יופי צריך לסבול, לא? :)
אני קוראת פה כל יום את מה שאנשים רושמים, וכמעט לכולם מאוד קשה אחרי הניתוח... אל תתייאשי, לאט לאט, תראי איך בעוד תקופה קצרה את תתחילי לראות תוצאות ותזרחי מאושר :)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאפרת
מיכל01/09/2011אפרת, אני כ"כ מבינה אותך. זה קשה בהתחלה.
אבל אל תדאגי, אני מבטיחה לך שעוד קצת...רק עוד קצת, ותרגישי שבעה,
תוכלי גם לאכול כמות מספקת יותר.. כל מה שצריך זה לתת לזה זמן.
המון המון המון בהצלחה לך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרתי אני מבינה את התחושה שלך...
ציפיטפוט01/09/2011אני לא בטוחה שהרעב שלך בא מהבטן כמו שהוא בא מהראש... תחשבי על זה
מה שאני כן יכולה להמליץ לך זה גם לעשות ביסים קטנים גם ללעוס טוב טוב וגם חשוב מאוד לחכות בין ביס לביס! את זה למדתי לאחרונה... חשוב שכל ארוחה שלך תערך כחצי שעה אז קחי את הזמן ותהני מכל ביס!
ואל תתחרטי על מה שעשית! תיהי חזקה ואת תיראי את התוצאות בקרוב מאוד :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)