מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תודה על ערב נפלאתמר נהריה09/09/2011
תודה לשוש על הארוח הנפלא והאוכל המדהים. נהננו מכול רגע, תודה לשולה על הכול.
ולכול המנותחים אתם נראתם נפלא , היה מעניין לשמוע את הסיפור האישי של כול אחד.
מקווה לעוד מפגשים כאלה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה לשוש ובעלה
אורלי ל09/09/2011תודה לשוש ובעלה על האירוח הנעים וכמובן לשולה שמעניקה לנו השכם וערב,המפגש תרם לי הרבה וחיזק אותי שאני בדרך הנכונה לקראת ניתוח בעוד כחודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורלי
אפרת עוזיאל10/09/2011את בדרך הנכונה מותק ואני בטוחה שתצליחי ובגדול
שמחה שהיית במפגש .
לרשותך בכל רגע....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח שרוולשרוולית*09/09/2011
שלום, עברתי ניתוח שרוול לפני כשלושה שבועות וירדתי רק 6 קילו !! האם זה הגיוני ? חשוב לציין שאני עושה הליכות כל יום אומנם לא מהר כי הכל עוד כואב , ואוכלת בדיוק לפי התוכנית , בהתחלה רק נוזלים וכו....
מה לעשות ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרוולית
אולגה09/09/2011את מודעת לזה ש6 קילו ב3 שבועות זה משו מטורף? יענו אנשים חולמים על זה ולא מצליחים, ואת הורדת 6 קילו ב3 ש-ב-ו-ע-ו-ת!
לאן כולם רצים....עוד לא עברתי תניתוח בכלל והלוואי עליי לרדת 6 קילו ב3 שבועות...
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שרוולית*09/09/2011אבל הבעיה שאני קוראת על אנשים שמורידים בחודש 19 קילו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחייכי - תגובה
שולה זק09/09/2011אולגה צודקת. לאן את ממהרת??? 6 קילו זה יפה מאוד. אין פה מירוץ ואין תחרות למדליות. כל אחד והקצב שלו.
העיקר שאת יורדת ומתנהלת נכון - אכילה ופעילות גופנית. אל תשכחי שלא רק הקילוגרמים יורדים, אלא הגוף מעצב עצמו במקביל.
שבת שלום ובהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
שרוולית*09/09/2011אז אני אמתין...:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה להילהמיכל09/09/2011
היי הילה, אני 7 חודשים אחרי ניתוח, ויש לי חוסר רציני בברזל,
יש משהו מומלץ לאחרי ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה להילה - תגובה
הילה כהן09/09/2011הי מיכל
בעיקרון תוכלי לקנות עם מרשם מרופא המשפחה ברזל שמסובסד בקופה - עדיפות לברזל רך או עדין . אם נטלת ברזל בעבר והיו לך עצירות או שלשול אני ממליצה לקנות ברזל עדין שמכיל ברזל ביסגליצינאט - זהו סוג ברזל שלרב לא גורם לתופעות לוואי במערכת העיכול ונספג טוב .
חשוב - ברזל ,כמו גם סידן, זקוק לסביבה חומצית כדי להספג אם את נוטלת לוסק /אומפרדקס להורדת חומציות בבוקר אל תטלי ברזל בסמוך אליו וכן לא סמוך לתוסף סידן .
לשיפור הספיגה מומלץ ליטול עם מעט מיץ תפוזים טבעי או מעט לימון סחוט טרי המכילים ויטמין C וחומציות
ליטול במרווח של שעה לפחות ממוצרי חלב , תה וקפה
לא ציינת איזה ניתוח עברת - אם עברת טבעת ולא יכולה לבלוע כדורים תוכלי ליטול תכשיר נוזלי לתינוקות , ניתן להשיג בכל הקופות "פריפל 3" בין 20 ל30 טיפות לפי החסר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטעם סוכר ולא רקשולה זק09/09/2011
האתר של צנובר. מתכונים יאמי יאמי
בתאבון לכולם.
אפשר לכתוב במנוע חיפש בטעם סוכר....והאתר עולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוב, אז מכיוון...
צנובר09/09/2011שההודעה שלי עלתה מבולגנת, נעזרתי בשולה.
מי שמעוניין בלוח השנה (מומלץ כמובן) (-:
אפשר כאמור לכתוב בגוגל "בטעם סוכר" (בלי המרכאות כמובן)
והאתר יעלה שם ברשימה.
בתפריט העליון (ממש למעלה) יש קישור לדף של לוח השנה ושם בלחיצה ניתן להורידו.
בהצלחה, שבת שלום, ואם זה לא מוקדם אז גם שנה טובה,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדודינקה - תגובה
שולה זק09/09/2011ומתי אתה מגיע לבשל לנו?????????? באווירה הפסטוראלית של "ערבות הגליל המערבי"?????????????
חחחחחחחחחחחחח
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה יש לי רעיון
תמר נהריה10/09/2011לעשות מפגש עם סדנאת בישול בריא , עם אחד השפים בפורום , או בעלה של גל שהייתה במפגש. מה את אומרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח - תגובה
שולה זק10/09/2011לא היית בעניינים בסוף הערב.....על זה דיברנו כמעט שעה ואנחנו הולכים ליישם את זה....במקום שכולםםםםםםםם יוכלו להגיע מקצווי ארצנו הקטנטונת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי ואולי תעדכני לגבי ההרצאה
מקס ברנר10/09/2011שולתנו
את מתכננת מפגש שייכלול גם שיעור בישול בריא ?יחסית במרכז ?וזה לא יהיה בבית קפה (כי נוכל לבשל )?וזה אפילו יהיה כשר? (מה שמוריד מהשולחן את בתי הספר למיניהם שעושים תצוגות בישול,ולפחות באלה שאני מכיר יש בעיות אנושות בתחום הכשרות ).שווה לדבר על זה אם יש לך תכנון קונקרטי.יש כאן בשלנים דגולים ממני ,אבל רקע מסויים בתחום ישגם לי כך שיהיה מעניין להחליף דעות.
וחוץ מזה שמענו שבבית רימון היו אנשים מקסימים,ואווירה טובה וכיבוד מלבב,אבל מה בנוגע להרצאת המומחה-היתה כזו ?על מה?הבו לנו תוכן !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי ואולי תעדכני לגבי ההרצאה - תגובה
שולה זק10/09/2011חדרה נשמע לך מתאים למרכז וצפון??
כן בישול בריא וכשר
גם הארוע ביום חמישי היה כשר למהדרין.
לגבי הדיונים תקבל תקציר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדרה זה יופי !
מקס ברנר10/09/2011כמו שאת יודעת אני לא תל אביבי "אותנטי"-אני פשוט תקוע כבר כמעט שלושים שנה בעיר הכי נחשקת בארץ ,וחולם על שקט,ירק ואוויר הרים.גדלתי פחות מ-20 ק"מ מחדרה,וגם בשנים האחרונות הייתי בעיר הזו ובסביבותיה-בנסיבות משמחות יותר או פחות-עשרות פעמים.במה שנוגע אליי-כמו שאומר הפתגם העממי-אי אפשר לאיים על יונה ביין !
ואני רואה כבר בעיני רוחי את רשימת כל אלה שיעזרו לי למלא את המכונית בנסיעה לשם, כי לגבי נציגים אמיתיים של גוש דן -צפונית להרצליה יש בקורת גבולות.
אמתין בדריכות לשמוע עוד !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערב נפלא תודהסיגל09/09/2011
לכל מי שהגיע מקרוב ומרחוק.
אין כמו מפגש מחמם לב עם אנשים טובים...האירוח היה מקסים והאוכל ללקק את האצבעות.המון תודה לשוש ורון המתוקים על הפינוקים, ולכל אחד ואחת שהגיעו לשתף ולהשתתף.מפגש הבא כבר מתוכנן.
שבת שלום סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן נפלא ומהנה - תגובה
שולה זק09/09/2011נחזור על מפגשים כאלה כמה שיותר.
נלך על אזור חדרה שזה אמצע הדרך לצפון ולמרכז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ערב נהדר למארגנים ולמארחים
חדוה09/09/2011פגשתי אנשים ניפלאים "גדולים" מהחיים ורחבי לב שעדיין ליפני וגם שאחרי , נדהמתי מההישגים של האנשים שעברו כבר את ניתוח השרוול / מעקף קיבה לא יאומן איזה שינויי פשוט לא יאומן ,
תודה לשוש על המטעמים
תודה לתמר ואיתן על הטרמפ בלעדיהם לא הייתי מגיעה
תודה לשולה על העזרה והתמיכה ועל האפשרות שהיא נותנת לנו להכיר את הנושא מקרוב
ותודה לכל מי שהגיע וטרם לערב מוצלח.
שבת שלום וסוף שבוע נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערב מהנה בבית רימוןשולה זק09/09/2011
חזרתי לפני שעה קלה מקיבוץ בית רימון ממרומי רכס הר טורען בגליל התחתון. היה ערב מהנה, טעים ונעים. אנשים נפלאים עם אוירה מיוחדת. תמונות ניתן לראות בפייסבוק של עמותת משקל בריא.
ולך מקסי ולרעייתך חיבוק לרגל יום נישואיכם. מקווה שחגגתם באווירה רומנטית.
דיווחים נירחבים תקבל מחר בטלפון.
תודה לשושי ולבעלה המארחים הנפלאים - היה טעים ונעים.
היה כייף להכיר אנשים חדשים חברי הפורום מכפר סבא, נהריה, כרמיאל, חיפה, סאסא (בטח שכחתי עוד ישובים בדרך).
מאחלת לכולם סופ"ש נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה כף לכם
צנובר09/09/2011פעם הבאה אני לא מפספס...
נצטרך לתאם כמובן מראש, כדי שאהיה בארץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדודינקה - תגובה
שולה זק09/09/2011מתי אתה מגיע???
מתגעגעת לראותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כעבור שנתייםשלי08/09/2011
לפני כמעט שנתיים עשיתי נתוח שרוול שקלתי 108 קג סהכ הצלחתי להוריד 36 קג בשנה האחרונה אני לא מצליחה להוריד במשקל מצליחה להוריד 2קג ואז מעלה אותם בחזרה יש לציין שהיום אנעי שוקלת 72 קג לגובהה של 164 אני רוצה להוריד עו 12 קג לפחות אך אני כבר לא יודעת מה לעשות אני ממש מיואשת מה גם שעכשיו אני אוכלת הכל כרגיל כמובן שלא כמו לפני הניתוח אבל לא רק שאני לא מצליחה לרדת אני מאוד אבל מאוד מפחדת להשמין בבקשה שמישהו יעזור לי [אני גם מרגישה שהדפוסים הישניפ חוזרים לי כמ ו אכילה רגשית או אכילה כשאני לא רעבה]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשיב לראשון-ראשון
מקס ברנר08/09/2011ראשית דבר:הBMI שלך בתחילת הדרך היה 40,וכיום-לפי הנתונים שמסרת-הוא קטן מ-27 !אני מניח שאת מכירה את הנתונים הסטטיסטיים-בשרוול מורידים בממוצע 60-65 אחוזים מעודף המשקל-לא את כל עודף המשקל (המוגדר כמרחק מהמשקל ההתחלתי ל-BMI 25 ).במילים אחרות-הורדת 8-9 קילו מעל הממוצע למנותחי שרוול בגובהך,שישיה שלמה של מים מינרליים, ועל כך את צריכה להיות גאה לא מתוסכלת !החלום שלך לשקול פחות מ-60 ראוי בהחלט להערכה,אבל שברו של החלום הזה צפוי לגמרי,כשגם כעת את בשליש העליון של ההישג.
ובעניין השני-מה עושים כעת?אפנה אותך להתייחסות לסוגיית ה"ריבאונד" בשאלות הנפוצות,ואפנה את הבמה לשולה,ןלשאר המומחים בעלי התצלומים,שיוכלו לבטח להשכיל את כולנו.תביני וודאי, שכמי שמצוי בשליש התחתון של ההישגים בתחום הירידה,לאחר 8 חודשים,אני מבוהל עד עמקי נפשי לקרוא הודעות שכאלה.
כבר היום התאבון שלי בריא בהחלט,וזאת חצי שנה לפחות לפני שלב הרעב המוגבר בעקבות ייצור גרלין באתרים חלופיים בגוף.אני מניח שהסוד טמון בהפנמת הרגלי חיים חדשים בשנה הראשונה לאחר הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדכון למנותחים דרך שר"פנילי08/09/2011
שלום, חברים וחברות. היות ואני אמורה לעבור את הניתוח בשר"פ דרך ביטוח מושלם (כללית פלטינום), הייתי מוטרדת מעלויות הנוספות. קראתי כאן משפר פעמים על גביית תשלום עבור סיגות וסכו"מ :) אחר. אז היום הייתי בבית החולים ובררתי את הנושא. תשלום נוסף להשתתפות עצמית גובים בבי"ח פרטיים (!) ולא בציבוריים. עלות ההשתתפות עצמית ניתן לקבל במזכירות של שר"פ לאחר המסירה של קוד הניתוח (אותו מקבלים מהרופא המנתח). זה לא בשמיים, פחות מעלות טלוויזיה. ללא קוד אין עלות! אנשים שעומדים לפני בחירת הניתוח סיפרו לי היום על כל מיני המכרים שלהם ששילמו 50-70-100 אלף ש"ח. אז על תאמינו בקלות למה שמספרים, ועל תוותרו על שר"פ אם מצבכם לא סובל דיחוי (סכרת, לחץ דם וכאלה). בהצלחה לכולם !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח ללא עלות
דרומית08/09/2011אני עברתי את הניתוח ללא עלות בכלל, אומנם המנתח הראשון שהייתי ביעוץ אכן יעץ לי לעבור את הניתוח אצלו במרפאה פרטית ולהיות בטוחה שהוא עושה לי תמורת השתתפות של משלים על סך 3000שח וברור ש...סרבתי, הלכתי לרופא אחר בית חולים ציבורי גם ושם כתבו לי מכתב המלצה על הניתוח למרות ש הבי אם אי לא הגיע לשלב של ניתוח שלב אחד פחות אך רצו למנוע זאת ,
ואכן עברתי את היתוח שם ללא תשלום, כשיש בי אם אי מתאים ורצון ורופא מטפל שממליץ אז זה לא עולה כלום , אלא אם כן המנתח מנסה לשכנע אותכם להפעיל את זה דרך המושלמים או הזהב כמ במכבי שהיום המוןןןןן עושים זאת בכדי שהם יקבלו את הכסף וכל ביקור אצלם בתשלום, אז תחסכו כי יש רופאים מעולים גם בבתי חולים ציבורים בו הרופאים האלו עובדים גם כן,
היום אני לאחר ירידה של 40קג
אז המלצה תסדקו בכמה בתי חולים ולא להקשיב להפעיל את המושלם לא צריך בכלל,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדרומית
נילי08/09/2011הי דרומית. את כל מה שכתבת - ידוע לי. אני בחרתי את המנתח שלא עובד ישירות עם הקופה. אוה מנהל מחלקה, מנוסה ביותר ואני רוצה רק אותו. באזור מגורי יש רק בי"ח אחד שבו מומחים בנושא שחנו, אז אין הרבה אופציות. השתתפות שלי בסיבות 1,500 ש"ח אותם אני אקבל דרך ב.רפואי פרטי שלי חזרה. אז גם לי בסופו של דבר הניתוח לא יעלה כסף. כל היבקורים אחרי היתוח קופה שלי כן מכסה. יש הרבה אנשים כמוני, לכן שיתפתי אותם כאן על בירור שקבלתי היום. את לא תאמיני כמה חוסר מודעות קיימת היום וכמה חולחים בהשמנה חולנית בטוחים שדרך הקופה (!) יש להם עדיין השתתפות של 50 אלף ש"ח. אחרי שביתה אין תורים לזמן הקרוב, כאשר מפעילים שר"פ - זמן ההמתנה מתקצר פי כמה (חודשיים-שלוש במקום שנה). ויש הרבה חולים - שחולים במחלות נלוות וזירוז של תור - הצלת חיים באמת, או שלא יוכלו לעבור את בניתוח אם לחכות עוד קצת. אבל אישית אני מאוד שמחה שהצלחת להוריד כל כך הרבה ! כל הכבוד לך ! אשמח באם תספרי לי קצת על ספורט ואימונים אותם עושית להשגת תוצאה כ"כ יפה. זה מאוד חשוב לי ! תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפגש חברים בצפוןמירי08/09/2011
חבל, אך דווקא כעת זוהי תקופת אסיפות ההורים בבתיה"ס, כיתות חדשות, מגמות חדשות.. מקווה שהפעם הבאה תהיה בקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באמת חבל- תגובה
שולה זק08/09/2011לפעמים זה עניין של קדימויות/חשיבות....ואם רוצים - שום דבר לא עומד בפני הרצון.
בהצלחה בשנת הלימודים ובבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקף קיבה ואומפרדקסמירי08/09/2011
במשך כמה זמן לאחר מעקף קיבה יש ליטול אומפרדקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקף קיבה ואומפרדקס - תגובה
ד``ר דוד גויטיין08/09/2011למעשה אין הנחיות המקובלות על כולם וכל כירורג ממליץ לפי ראות עיניו. הטווח המקובל הינו בין חודש ל- 3 כאשר המהדרין ממליצים על חצי שנה. מטרת התרופה טיפולית (נגד חומציות יתר וצרבות) ויותר מכך, מניעתית - מאפשרת ריפוי נאות של הקיבה ומקטינה שכיחות של הופעת כיבים בהמשך (נכון גם לגבי שרוול).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשעה טובה עברתי ניתוח טבעת....אביטל08/09/2011
היי :)
בשעה טובה עברתי את הניתוח ביום שני אחרי כל סדרת הבדיקות הארוכה ואחרי כל הפעמים שדחו לי את הניתוח :)
עכשיו השאלה שלי היא כזאת- מה אני יכולה לאכול בימים הראשונים? ומה אחרי שלושה ארבעה ימים? הביאו לי תפריט אבל הוא לא ממש ברור ואני עוד לא פניתי לתזונאית שתבנה לי תפריט מסודר.. אז אם אתם יכולים לעזור אני אשמח!
ויש לי עוד שאלה, איך מורידים את התפרים הסיכות האלה? והאם זה כואב? אני מתה מפחד!!
תודה :) אביטל :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בינתיים אני אוכלת מרקים צלולים כמו
אביטל08/09/2011שאמרו לי והיום אכלתי חצי מעדן וחוץ מזה רק מים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלה חדשה
סיגל08/09/2011מהתחלה אוכלים בעיקר מעדנים,יוגורט,ריוויון, ג'לי,מיצים צלולים בלי סיבים,מרק צח,והרבה מים...אפילו שקשה לא לוותר.
את הסיכות לי הורידו אחרי שבוע יש כאלה שאחרי 10 ימים.
לא כואב בכלל - האיזור ללא תחושה.
מאחלת לך המון הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אביטל08/09/2011ומתי אפשר להתחיל לאכול מזונות כבדים יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות..ענת07/09/2011
התייעצות..שלום וברכה, אני בת 26 שוקלת 106 סובלת מאסתמה מטופלת ע''י אנהלציות ומשאף ונטולין ו''מתנוססת'' לגובה 162 ...
לאחר אין ספור דיאטות שכללו קבוצות תמיכה , דיאטת אטקינס , דיאטת ד''ר חרמון, כדורים וכו'כלום לא עזר, התייעצתי עם הרופא שלי לגבי ניתוח שרוול והוא הפנה אותי לכל הבדיקות כגון בדיקות דם US בטן עליונה וצילום חזה , הכל היה תקין לרבות ערכים של תפקודי כבד ובUS מצאו כבד הומוניגמי ( משהו כזה ) ונגע בגודל 7 מ''מ על הכיס מרה לסיכום פוליפ בכיס מרה וטחול מעט מוגדל 13.5 , זה מסוכן? תיהיה לי בעיה לעבור את הניתוח הזה,תודה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות.. - תגובה
ד``ר דוד גויטיין08/09/2011שלום,
פוליפ בכיס המרה בגודל הקטן מ- 1ס"מ אינו מהווה בעיה אך יש לעקוב אחריו ב- US חוזרים לראות שלא גדל. מקובל US שני אחרי חצי שנה ואם אין התקדמות\גדילה US שנתי למעקב בלבד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריסת שלום ,יום שנה ועדכוןמקס ברנר07/09/2011
מסתבר ששנה עברה כבר מאז כתבתי כאן לראשונה-בחמישה בספטמבר בשנה שעברה.הייתי אז בשלב התהיות והבירורים,כמה חודשים טובים לפני הניתוח שלי,ומאז כתבתי כאן לא מעט.הדור של בפורום כבר כמעט לא נוכח כאן (וזה מובן )אך קמו לנו יורשים מצטיינים.
מחר המפגש בגליל.מקווה שיגיעו רבים ויהיה מפגש מוצלח ובלתי נשכח כקודמיו !שולה-לא לשכוח להעלות את ההרצאה המקצועית.) אני אציין את יום הנישואין בתל אביב וסביבותיה בחיק המשפחה.תודה מראש למברכים !
ועדכון אחרון-זוכרים את אבן הכליה שצמחה לי (כנראה בעקבות הניתוח ),יצאה לטיול במורד דרכי השתן (וזכתה לשם החיבה "המנוולת הקטנה ")?!ובכן-היא התפצלה כנראה לכמה קטנות שיכולות לצאת בעצמן בלי לגרום לסבל קשה ומיותר.
הלקח האישי שלי (ומאחר שלא אפסיק לאכול את כל המאכלים הבריאים והטובים שמכילים חומצה אוקסאלית )היא שחייבים לשתות הרבה יחסית- למרות הקושי שבדבר.הצעות נוספות ייתקבלו בברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקס היקר
ציפיטפוט08/09/2011קודם כל מזל טוב... חבל לי שלא אוכל להגיע למפגש לפגוש את כולם
מקווה שיהיה עוד מפגש בקרוב ויוצר לכיון המרכז...
ושמחתי לשמוע שהמצב השתחרר שם.... בזכותך אני שותה הרבה יותר ממה שאני מסוגלת.
בהצלחהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- BMI גבוליסמדר07/09/2011
אני בת 40 נשואה +2 . אני שוקלת 82 וגובה 1.56
אני סובלת מכאבי גב, כולסטרול גבוה ומתעוררת בלילה מתחושת מחנק.
אני מנסה לעשות דיאטה ללא הצלחה.
מאוד מעוניינת בניתוח שרוול.
האם אני זכאית?
יש לי ביטוח פרטי דרך מקום העבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BMI גבולי - תגובה
ד``ר דוד גויטיין08/09/2011שלום,
BMI שלך אכן גבולי לניתוח (33.7 אם איני טועה) ואינך עומדת בקריטריונים לטיפול ניתוחי בהשמנת יתר חולנית. עם עודף כולסטרול בדם ותסמונת תשניק נשימה בשינה (אם אכן תוכח במעבדת שינה) ניתן לנסות ולדבר עם רופא מאשר באיזו שהיא ועדת חריגים בקופה כי את מאוד קרובה ל- BMI מתאים. הביטוח הפרטי אינו קשור לאישור הניתוח אלא רק למימונו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחילו בחילותציפיטפוט07/09/2011
שולה לאחרונה התחילו לי בחילות, זה נורמלי?
אני בערך חודש וחצי אחריי הניתוח עם ירידה של 7.5 קילו
(חודש לפני הניתוח ירדתי 10 - ככה שסה"כ ירדתי 17 קילו)
אפילו משלוק קטן שאני לוקחת מתחיל לי בחילות לא נעימות...
פעם אחת אפילו תחושה של רצון להקיא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לי לציין
ציפיטפוט08/09/2011שזה די מגיע משום מקום....
היום בהתחלה בחילות אבל כשהייתי שותה או אוכלת
עכשיו זה מגיע בלי התראה - זה נורמלי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוסק?
ציפיטפוט12/09/2011האמת שלאחרונה קצת זלזלתי והפסקתי.... זה קשור??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשור - תגובה
שולה זק12/09/2011חשוב לקחת לוסק
זה מרגיע ומייצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוקחת אומפרדקס-לוסק ???
מקס ברנר09/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)