מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שנה מהניתוחורד07/09/2011
היום אני חוגגת שנה מהניתוח, וירידה של 39.5 ק"ג.
אני ורד ואני בת 22 עשיתי את הניתוח כשהייתי בת 21 גובה 1.65 ו-106 ק"ג והיום אני עדיין 1.65 חחח ו-66.5 ק"ג
תמונה לפני...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמונה הכי מעודכנת
ורד07/09/2011בערך 1.5 ק"ג פחות היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה יפה שלנו- תגובה
שולה זק07/09/2011איזה מתוקונת את. ירדת כל כך יפה. תעלי את התמונה "ההיא" שלא כולם מכירים לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוווא ורד
ציפיטפוט07/09/2011ממש פרח את!
מהממת! כל הכבוד- רק תשמרי על זה טוב טוב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
אורלי לאודון08/09/2011עשית עבודה נהדרת את בודאי מרגישה נפלא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואיוואיוו את הכובע
מירי08/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהוריד את הכובע בפנייך!!!
מירי08/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת הופכת יפה יותר מפעם לפעם
ליאתול08/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו את מדהימה!!!
שושי09/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו מדהימה!!
מאיה09/09/2011וואי איזו חתיכה כל הכבוד!! הלוואי וגם לי יהיו תוצאות כאלה חיוביות :-) למרות שאני רוצה לרדת הרבה יותר, בסביבות ה -50 55 קילו אינשאללה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי
סיגל07/09/2011החיוך נשאר אותו חיוך מקסים כל הכבוד על הירידה הנהדרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורררררד
משמש07/09/2011מדהים איזה ניתוח עברת שרוול? וכל הכבוד לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם
ורד08/09/2011וכן עברתי ניתוח שרוול אצל ד"ר בשארה ברמב"ם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי, ואיזו יפה
צנובר09/09/2011כל הכבוד ורד, וכל החיים עוד לפנייך. תהני ותשמחי.
דוד במרחקים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד!!! יש לך מייל? אשמח לשמוע לכמה
בת 2109/09/2011עצות ממך לפני הניתוח! וואו אני גם רוצה תמונה של אחרי בדיוק כמוך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ורד09/09/2011המייל שלי זה [email protected]
ואת יכולה לחפש אותי בפייסבוק vered kremer* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפגש פורום 8.9 - הגעה מחרשולה זק07/09/2011
הקיבוץ נמצא בין צומת המוביל לצומת גולני.
כשמגיעים מצומת המוביל נוסעים מזרחה עד הפנייה שמאלה לקיבוץ בית רימון.
כשמגיעים לשער נוסעים ישר עד הכיכר.
בכיכר מיד ימינה.
נוסעים ישר עם הכביש.
מצד שמאל שתיי חניות.
לחנות את הרכב בחנייה השניה (ממנה רואים את האולם ובית הכנסת)
בבקשה להגיע בזמן.....עם הרבה מצב רוח טוב:)
לא לשכוח להביא תמונות "לפני" הניתוח
לכל חברי הפורום היקרים
ביום חמישי 8/9/11 בשעה 19:30 בקיבוץ בית רימון (בין צומת גולני לצומת המוביל) סוף העולם ימינה - יתקיים מפגש פורום מרגש באירוחם של שוש ובן זוגה.
בתוכנית גם הרצאה מקצועית בנושא ההתמודדות לאחר הניתוח וארוחת ערב קלה.
מומלץ להגיע עם בן/בת זוג - להעלאת ההתמודדות המשפחתית לפני ואחרי הניתוח.
מכיוון שזהו בית דתי שוש לקחה אחריות על הכיבוד וארוחת הערב.
כל אחד מהמשתתפים ישלם סכום סימלי.
ההתחייבות לתשלום בזמן ההרשמה במייל - מהרו להרשם.
*במילל העמותה (שולה) [email protected]
* סיגל - [email protected]
נא לרשום: שם - דוא"ל, מספר נייד וכמה אנשים מגיעים.
נשמח לראותכם,
שוש, סיגל, שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפגש פורום 8.9 - הגעה - תגובה
שולה זק07/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום.....
שוש - בית רימ08/09/2011חברים, אני ממש מתרגשת להכיר אתכם ולארח אתכם בבית רימון!!!
בואו בשמחה ואהבה!!
גם מי שלא נרשם וברגע אחרון רוצה לבוא אז בשמחה.
החלטתי לעשות את המפגש באולם, אז יש ההההמון מקום בואו!!!
ממתינים מאוד לערב
שוש ובעלי רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגש!
עופר08/09/2011שלום לכולם!
הרבה זמן לא כתבתי כאן.. לחץ בעבודה ...
לצערי אני לא יגיע למפגש היום עקב היותו הצפון ואני צריך לעבוד (יום חמישי זה יום עמוס בעבודה ) עד מאוחר בערב.
אני מאחל לכם שתהנו ותלמדו האחד מהשני !
בהצלחה לכולם !!!
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמבינו מי כמוך יודע- תגובה
שולה זק08/09/2011עד כדי כך עובד קשה ולומד?? באמת התפלאתי על ה"נפקדות" הארוכה.....מי כמוך יודע ומעריך כמה חשוב מפגש כזה. הרי אתה הגעת מירושלים ללב המפרץ וזה מה שנתן לך את הכח ואת ההחלטה הסופית שבחרת בדרך הנכונה.
ד"ש לנסיכה
חיבוק ממני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגש פורום 8.9 - הגעה מחר - תגובה
שולה זק08/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוווואייי
מאיה09/09/2011חבל שאני לא יכלתי להגיע למפגש למרות שאני עדיין לא עברתי את הניתוח..... לא יצא לי להיכנס לפורום ולראות את ההודעה על המפגש. ואני גם גרה במרכז. אמן ויצא לי להיפגש איתכם פעם בעתיד?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר שלושה שבועותיגאל07/09/2011
יש לי בחילות ללא הפסקה וזה גורם לי להקאות ולירידה בכוח הפיזי מה עושים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוקחים קדורים נגד בחילה,
נילי07/09/2011ופונים לרופא המנתח לבדיקה ומעקב, ולדיאטנית בריאטרית לקבל המלצה על הויטמינית
ומינרלים. זה - חובה . תרגיש טוב, הכל יעבור !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יגאל07/09/2011.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת לעבור ניתוחמשמש07/09/2011
שלום חברה, זאת הפעם הראשונה שאני מתכתבת כאן אבל תמיד עקבתי אחרי מה שכתבתם והתעניינתי, אני מאוד רוצה לעבור את הניתוח שוקלת 100 גובה167 ללא מחלות נלוות, נסיתי את כל הדרכים שבעולם להרזות ירדתי כמה קילו ושוב עליתי אחרי שילדתי השמנתי בממוצע 15 קילו לפחות אני מייואשת מהגוף והשומן שלי אני מתלבטת מה יותר עדיף איזה ניתוח מומלץ מי עבר ניתוח ומי שרוול או אחר בבקשה תכתבו לי חוות דעת אני יודעת בגדול על כל ניתוח וניתוח אני רק רוצה לשמוע מהאנשים מה עברו ומה התוצאות בבקקקקשה אני רוצה לעבור כמה שיותר מהר רת הניתוח סובלת מכאבי גב רציניים מהמשקללללל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
נילי07/09/2011היי משמש, עפ"י הנתונים שאת נותנת, BMI שלך הוא 35-36. כדאי לך לפנות לרופא משפחה לשם בדיקת הזכאות שלך לניתוח, האם את עומדת בקריטריאונים של משרד הבריאות. לגבי סוג ניתוח - אם את הכן זכאית לניתוח, אז תקבלי הפניה למרפאה להשמנת יתר ותעברי סמינר, בו במשך כמה שעות יוצגו לפניך את כל האפשרויות וכל הדרכים. בסופו של דבר - רק כירורג המנתח יתאים לך את סוג הניתוח, וזאת אחרי איבחון של סיבות ההשמנה (כמויות של אוכל, התמכרות לממתקים, שיבוש במערכת הורמונלית וכדומה). בכל מקרה, חשוב מאוד לפנות לדיאטנית קלינית בקופה שלך, על מנת ליצור מעקב צמוד כבר לפני ניתוח. הדיאטנית תמליץ לך על בדיקות ותעזור לך לגלות את הסיבות ולמצאו (אולי) פתרונות נוספות. בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים- תגובה
שולה זק07/09/2011הניתוחים לקיצור קיבה - טבעת, שרוול, מעקף קיבה, נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים לפי קריטריונים שקבע ארגון הבריאות העולמי.
זה לא "ניתוח כבקשתך" ולא "ניתוח קוסמטי".
מאחר ואינך עומדת בקריטריונים שנקבעו (תודה לאל שאת בריאה) ממליצה לקחת ברצינות את הרצון לחולל שינוי ומהפך בחייך - זה מתחיל בשינוי הרגלי אכלה. תפני לדיאטנית להתאמת תפריט, שלבי פעילות גופנית וקבוצת תמיכה ותראי שמהר מאוד צתגיעי להישגים נאים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכן...
משמש07/09/2011האמת אני יודעת שאני לא עומדת בקרטריונים ואני לא סתם רוצה לעבור את הניתוח אני סובלת מכאבי גב נוראיים לאחרונה וקוצר נשימה לפעמים בקושי נושמת לגבי דחיטות מה לא נסיתי אני כמעט חודש הייתי בצום ובקושי ירדתי 2 קילו שזה מאוד איטי אני לא רק רוצה לעבור את הניתוח בשבל להראות יפה רק אני נורא עיה מהמשקל שלי ואני בטוחה שלא אצליח לרדת 30 קילו לפחות לעומת שנסיתי המון אך זה לא עזר מבחנתי אני אמשיך לאכול עד שאגיע ל bml 40 לעומת שאני מעדיפה שלא אבל אני מאוד רוצה לעבור את הניתוח אני קראתי המון המון על הנושא הסה ולא סתם בא לי לעבור את זה כי זאת הדרך הנוחה ממש לא אלא נסיתי והלכתי כל יום אך קצב הירידה שלי במשקל נורא איטי ואני מתייאשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים
נילי07/09/2011אני ממליצה לך שובלפנות לרופא המטפל ולהכנס למעקב בעקבות קוצר נשימה. זו אחת מן התופעות נלוות ל-BMI שלך שאולי תעזור להתקדם לניתוח. אין לנתייעש ולהשמין, תקחי את אצמך בידיים וטפלי בבעת אחת מכמה כיוונים. הרבה הרבה בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי בייעוץ היום
משמש07/09/2011לשמחתי הbml שלי היה38 אז אני דיי קרובה לקרטריונים שיכולה לעזור לי לעבור את הניתוח הוא הסביר לי על כל סוגי הניתוחים התעניינתי הכי הרבה בניתוח השרוול אני מאוד מקווה שלא יעצרו אותי על כמה ק"ג כולי תקווה שהכל יתקדם בצורה מהירה ותקינה תודה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה הרבה הצלחה ! אנחנו כאן !
נילי08/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאד מאד מתוסכלתavivit5906/09/2011
לדעתי כבר 3 שבועות באותו משקל
למרות שלא שיניתי כלום בתפריט.
זה אחרי ירידה של 19 ק"ג ושלושה חודשים לאחר הניתוח.
כמה זמן זה עוד ימשך עד שאראה תוצאות :(
רוצה כל כך להגיע למשקל דו ספרתי........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביבית היקרה - תגובה
נילי07/09/2011בוקר טוב לאביבית ! את לא כתבת האם את עושה פעילות גופנית. כפי שאני הבנתי ממקורות שונים, המשקל יורד במשך שנה-שנה וחצי - בחודשיים-שלוש הראשונים אחרי ניתוח קצב הירידה מהיר יותר, ואחר כך - קצת איטי (יחסית). כמובן, הכל מאוד אישי, כשור לגיל וחילוף חומרים. אני קראתי את הכתבה של ד"ר אסנת רזיאל מבי"ח אסותה, אז עפ"י דבריה פעילות גופנית אמורה ליהיות עד 5 פעמים בשבוע. ירידה דרסטית - זה לא בריא לגוף, במיוחד לשרירי הלב. אז תפעילי קצת סבלנות והרבה רצון, את כבר "מאחורי", תמציאי לך חדר כושר ומדריכה טובה, או קבוצה ארובית כייפית. שיהיה הרבה בהצלחה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה.....
avivit5907/09/2011היי,
אני יודעת שהירידה אחרי התקופה הראשונה הופכת "איטית"
אבל זה עדיין מתסכל, לא לראות שום שינוי במשך שלושה שבועות :(
למרות שהמחמאות לא מפסיקות וזה מעודד.
רוצה כבר כל כך להגיע למשקל דו ספרתי, למרות שגם משם הדרך עוד ארוכהההההה
לגבי פעילות גופנית, מבחינתי בעייתי ללכת לחדר כושר
אבל מקפידה על הליכה של חצי שעה על הליכון בבית כל בוקר
בלי לוותר לעצמי.
מקווה (חייבת) לראות תוצאות בקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות וגפנית
נילי07/09/2011עפ"י הניסיון האישי שלי, הליכה מודרכת בחדר כושר (!) במהירות בינונית - 4-5 ק"מ במשך כשעה - שורפת רק 150-180 קלוריות. אז זה לא מה שאנחנו צריכים. על מנת להשיג תוצאות, פעילות ספורטיבית אמורה להביא שריפת של כ- 700-1000 קלוריות !
אני מבינה הכל, יש עבודה, בית, ילדים, קניות, נקיונות......אבל המלצה חמה מאוד - תגבירי את הפעיולות גופנית, רצוי באופן מודרך. למשל, תבדקי האם יש באזור שלך מועדון ספורט או מתנס שבו יש חוגים לנשים (חוג ארובי וא"כ 15-20 דקות על המכשירים בחדר כושר). המלצה שלי - תתחילי מ- CURVES (תמציאי מידע באינטרנט). אני לא נציגה שלהם, פשוט התאמנתי שם, זו רשת גדולה, יש בהרבה ערים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה לאולגהPAZIT06/09/2011
אל תצפי שיהייה לך תשובות באותו יום של צילום ושט וקיבה חיכתי 4 ימים לתשובות וזה שהטרדתי אותם מלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממממממממממ רצינית??
אולגה06/09/2011אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה שאני צריכה לדחות שוב את התור!!!!!!!!!!!!!! שולהההההההההההההההההההההה מה עושיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לא לא לא! שאלה
אולגה06/09/2011האם אני יכולה להגיע לקביעת מועד לניתוח בלי הבדיקה הזו? ולהביא אותה פעם הבאה?
זהו חרב עולמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני קבלתי תוצאה אחרי שעה !
נילי07/09/2011אולגה, תתקשרי למרפאה בה את אמורה לעשות צילום ותשאלי מתי נתנים תשובות. אני חיכיתי 4 ימים לתשובה של US. אבל רנטגן - זה מה שהוא אחר. בכל מקרה, תמיד אפשר לפנות לגורמים ולבקש לזרז את התשובה כי יש לך תור לרופא !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנילי מה זה us?
אולגה07/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהUltra Sound- תגובה
שולה זק07/09/2011אין צורך שתדחי ועדה. לכי לצילום ולועדה . מקסימום תתני להם אחר כך את תוצאות הצילום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהus - בדיקה על-קולית
נילי07/09/2011או אולטרה סאונד (כמו שעושים לנשים הרות), דומה לרנטגן, אבדל הוא שברנטגן רואים את הפנים של עברים, וב-US רואים את הרקמות, מצב, תנוחות של עברים. למשל ברנטגן יתנו לך לשתות חומר מיוחד תוך כדי צילום על מנת לראות תנועה בדרכי עיקול. באולטרה סאונד יבדקו רקמות שומן מעל העברים, אבנים (אם יש) בכיס המרה, כליות וכבד, גודל שלהם וכדומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה ונילי-
אולגה07/09/2011אולטרסאונד ברוך השם כבר עשיתי, וקיבלתי את הצילומים באותו יום.
יש לי רק בדיקה של הצילום ושט, כמו שציינתי, שאמרו שלוקח 4 ימים לקבל תוצאות,וזה לא טוב בכלל כי התור לרופא יום אחרי!!!!!!!!!
ושולה, אין לי שום ועדה. אני עושה במדיקל סנטר, יום שני הקרוב זו הפגישה לקביעת תאריך לניתוח, בגלל זה כל כך נלחצתי שאולי אני אצטרך לדחות הכל! <פעם שניה>
מה עושיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הייתי באה לועדה ומעבירה צילום
נילי07/09/2011אחר כך. זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לאכול ?גיא06/09/2011
אהלן ,
אני כבר שנתיים עם טבעת , בשנה וחצי הראשונות די הצלחתי לאכול , אבל בזמן האחרון אני מרגיש שאני כבר לא יכול לאכול בלי לשתות 4 כוסות מים לפני זה
אני די חושב שזה מרמה את הטבעת וזה גם גורם לי לאכול מעבר למה שאני צריך ..
אני כבר לא זוכר איך לאכול בלי לשתות כמויות לפני זה .. זה פשוט פותח לי את כל הקיבה
זה גם גרם לי לעליה במשקל של 10 קילו לפחות .. מה אני עושה תעזרו לי אני כבר מיואש ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לאכול ? - תגובה
שולה זק06/09/2011שלום לך,
ממליצה לקבוע תור למנתח ולבצע צילום ושט/קיבה/תריסריון.
האם אתה במעקב דיאטנית? חשוב מאוד גם אחרי שנתים פלוס מהניתוח.
קבע תור ואל תזניח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להצרת קיבה באמצעות טבעתדיאנה06/09/2011
שלום,
אני עשיתי את כל הבדיקות ביולי 2009 ואז שקלתי 86 והגובה 1.51.
אבא ושני סביי (ז"ל) חולה סכרת ואימי סובלת מקולסטרול גבוה.
לי יש כולסטרול של 172 והטוב 40.
היום אני שוקלת 90.
בזמנו נאמר לי שאינני מתאימה לניתוח מכיוון "שאני לא מספיק שמנה".
היה נראה לי מוזר - אבל לא דיברתי והלכתי.
היום שנתיים אחר כך אני שוקלת יותר.
האם יש לי למה שוב לפנות לעשות את הניתוח? והאם שוב אצטרך לעשות את כל הבדיקות שעשיתי בשנית?
האם ניתן לעשות את הניתוח באופן פרטי גם אם אני לא מספיק שמנה?
איפה? וכמה זה עולה באופן פרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
דיאנה06/09/2011שהגעתי לוועדה באסותא - ואחרי שראיתי את כל המומחים הנדרשים, והגעתי לרופא הקובע - הוא זה שאמר לי שאני לא מתאימה, והוא לא מבין איך הרופא שלי שלך אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים - תגובה
שולה זק06/09/2011לפי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך 39.4. אם יש לך מחלות רקע נילוות (לך אישית ולא רקע משפחתי): סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, דום נשימה בשינה - את עומדת בקריטריונים.
באיזה קופה את חברה ואיזה סוג ביטוח יש לך? תבררי בקופה לאן את מקבלת הפניה.
הניתוחים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית בבית חולים ציבורי, למי שעומד בקריטריונים. אין ניתוחים פרטים למי שלא עומד בקריטריונים. במוסד פרטי כמו אסותא - ניתן לעבור ניתוח בעלות השתתפות עצמית אך ורק למי שעומד בקריטריונים וקיבל את אישורי הקופה.
ממליצה לפנות לכירורג המבצע את כל סוגי הניתוחים - טבעת, שרוול, מעקף קיבה - להגיע עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את ההיסטוריה הרפואית שלך, ובהתאם להרגלי האכילה והפרעות האכילה - יחד עם המנתח תתאימו את הניתוח האפקטיבי עבורך - שוב וזאת במידה ואת עומדת בקריטריונים שקבע אירגון הבריאות העולמי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח הצרת קיבה
דיאנה06/09/2011יש לי מכבי זהב. חוץ מכולסטרול של 172 שהמקסימום זה 160, אין לי עוד מחלות. נולדתי עם מום בלב, אני לא יודעת אם זה גם תופס. האם שוב אצטרך לבצע את כל הבדיקות שבצעתי לפני שנתיים? האם הבדיקות שביצעתי יכולים להזיק לבריאות אם אבצע אותם שוב עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יכולים להמליץ על שמותלולי05/09/2011
של פרופסורים שמנתחים באזור הצפון, שיטת שרוול ובאיזה בית חולים
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסותא
שוש - בית רימ05/09/2011אני ממש ממליצה על ד"ר גירון , מנהל כירוגית בפוריה , מנתח באסותא חיפה.
גם ד"ר חזן וד"ר אפל מאסותא חיפה מאוד מומלצים.
בהצלחה!!
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הרופאים מומלצים - תגובה
שולה זק06/09/2011כל הרופאים כירורגים בכירים ומומחים בתחום ניתוחי הקיבה. מנתחים בבתי חולים הציבוריים ובמקביל גם בפרטיים.
יש לברר עם הקופה לאן מקבלים הפניה ובהתאם לבחור את המנתח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועדה בריאטריתזיו05/09/2011
מחר סוף סוף יש לי תור לועדה. הכל מוכן ומסודר הבדיקות הסתיימו , יש לי טופס 17 ובכלל הכל מתוקתק. הודיעו לי שהועדה תקח כשלוש שעות ושעליי להתאזר בסבלנות... האם יש למישהו מושג, ניסיון למה הפגישה בועדה לוקחת זמן כה רב? מי יושב בועדה? ובכלל איך מתנהל העניין???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה נשקל ונפגש עם שלושה
מקס ברנר05/09/2011רופא כירורג,דיאטנית ופסיכולוג/עו"ס.המפגש עם כל אחד מהם נמשך 15-20 דקות,אבל לעיתים צריך להמתין בתור הרבה זמן.לכן מכינים אותך לשלוש שעות.וודא שוב שיש לך תוצאות כל הבדיקות והכן צילומים של המסמכים.בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול במלביאתי05/09/2011
בשבוע הבא 14/09/2011 אצל ד"ר סקרן. להזכירך: דרך קופת חולים מאוחדת שיא.
בשיחה עם מלבי וודאתי שוב לגבי מעקב לאחר הניתוח ונאמר לי שאני יכולה לבצע את המעקב בקופה.
אני מחכה להתחייבות מקופת החולים מקווה שהם לא יעכבו את ההתחייבות.
בכל אופן אני רוצה להודות לך על התערבותך לגבי המשך המעקב.
מקווה שאוכל להגיע למפגשי הפורום אחרי הניתוח ולפגוש אותך פנים מול פנים כי
את עושה עבודה נפלאה.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה - תגובה
שולה זק05/09/2011שמחה שהנה זה מגיע ואת מצטרפת למעגל האנשים שמתחילים חיים חדשים.
שמחה שהצלחתי לעזור במעט.
מקווה שבמפגש הבא נפגש
תשמרי על קשר
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה דחופה!!!אולגה05/09/2011
אהלן!
ביום שני הבא יש לי פגישת לקביעת מועד תור לניתוח עם הרופא המנתח, כמובן שאני צריכה להגיע אליו עם כל הבדיקות שהוא ביקש ממני לעשות... השאלה היא כזו
יום לפני יש לי צילום ושט/קיבה
ובאותו היום מוקדם יותר יש לי תור לאנדרקילונגיה (חחח משו כזה),
את התוצאות של הבדיקות ואת החוות דעת מהרופא אני מקבלת באותו היום??? יהיה לי כאילו עם מה להגיע למנתח על מנת שיראה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תדאגי - תגובה
שולה זק05/09/2011תקבלי את התשובות ויהיה לך עם מה להגיע לרופא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלילה אחרי ניתוח שרוולשרון04/09/2011
שלום לכולם
אני שבעה חודשים אחרי ניתוח שרוול והשאלה שלי האם ניתן לעשות קורס צלילה לעומק של 30 מטר? האם אין סיכון בכך? אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים - תגובה
שולה זק04/09/2011אתה יכול להתיעץ עם רופא המשפחה ואו עם המנתח שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלילה אחרי ניתוח שרוול - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה04/09/2011אני לא חושב שיש בעיה עם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך תשובה לאכלניתPAZIT04/09/2011
כמה סיכות שמים? אין לי מושג וגם אני שאלתי את השאלה אמרו לי הכול תלוי ברופא .
שבוע הבא אני עוברת את הניתוח ביום שלישי אח"כ אני יגיד לך כמה שמו לי ואת הסכום ה"אמיתי" שיצא לי לשלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות סיכות - תגובה
שולה זק04/09/2011מאוד אישי לכל אחד.
תלוי בגודל הקיבה ובמבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וככה זה היוםשולה זק03/09/2011
אחרי 10 שנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וככה זה היום - תגובה
שולה זק05/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה את להיט מאילנית
אולגה05/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו שולה!!!
ציפיטפוט06/09/2011את ניראת מדהים!!!
בקרוב אצלי.... המשקל שוב מתחיל לזוז לכיוון הנכון :)
עד עכשיו 17 קילו (בחודשיים)
מה שהכי מרגש זה שאני מתקרבת לדו ספרתי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)