מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לשולהאולגה11/09/2011
שולה מכיוון שאת כמו האמא הרוחנית פה רק רציתי לשתף אותך בבדיקה המזעזעת הזאת שעשיתי היום!-הצילום ושט הזה...
אמאלה כמעט הקאתי, אפילו הייתי על סף דמעות ולא הצלחתי לסיים בכלל את הבקבוק!! חחחחחח טראומה בקיצור
זהו, סתם רציתי לספר לך.. ונחזיק אצבעות שמחר אני אקבל תאריך לניתוח מפרופסר רובין :):):)
בהצלחה ללללליייייייייייייי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העיקר זה אחריך - תגובה
שולה זק11/09/2011מוזר לי שזה היה עד כדי כך נורא לך....אף אחד לא יצא בריקודים מהבדיקה, אבל גם לא היו דיווחים כה דרסטיים כמו שלך.
שיהיה בהצלחה ובקלות בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
מאיה12/09/2011אני חדשה כאן בפורום ואני חיוויתי את זה בדיוק כמוך את הצילום ושט קיבה הזה!! שתיית החומר הייתה לי כל כך קשה שכמעט הקאתי אותו וירדו לי אפילו קצת דמעות. ועוד זה שביצע את הבדיקה ציווה עליי לפני שתיית החומר לא לעשות גרפסים בעת הלגימות ולשתות הכל ברצף ומהר בלי הפסקות!! נראה אותו עושה את זה חחחח. לזכותו אומר שהוא נתן לי את זמני והמתין בסבלנות שאגמור.לבסוף בכוחות על אנושיים סיימתי אותו. מה לעשות? עושים את זה כשיודעים שזה אבני הדרך להשגת המטרה.
וגם אני עושה את הניתוח אצל פרופסור רובין! רק מחכה להיפגש איתו שיתן לי תאריך.
שיהייה לשנינו בהצלחה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה- תגובה
שולה זק12/09/2011בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח איזה כייף שאת מזדהה איתי!!!
אולגה12/09/2011אוי אז אנחנו ממש באותם שלבים!
היום אני נפגשת עם רובין, ואני מקווה שהכל ילך חלק.
תשארי בסביבה, אני אעדכן אותך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני באותו השלב
ג'ולי13/09/2011אולגה עדכני גם אותי, אני באותו השלב שלך ושל מאיה.
גם אני כמעט והקאתי את החומר הנורא הזה לפני צילום הוושט והקיבה.
יכול להיות שהיית ביום שני 12.9 אצל פרופ רובין בתה"ש? אם כן אז כנראה
נפגשנו.
אני יצאתי אתמול ממנו , הגשתי לו את כל התשובות לבדיקות, הוא אפילו לא הסתכל,
פשוט אמר למזכירתו רעות לשלוח אלי תור למרדים ולנתוח , ולי אמר להתחיל את הדיאטה.
הספירה לאחור מתחילה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח ג'ולי כנסי
אולגה13/09/2011חחחחחחחחחחח רובין הזה בכל מקום, חחח אני הייתי אתמול במדיקל סנטר בערב אצל רובין אז לא נפגשו....
ורגע רגע, את עושה פרטי או ציבורי?
אני עושה אצלו פרטי,וגם על הבדיקות שלי הוא לא ממש הסתכל, כנראה שהוא מניח שאם בסוף הגעת עם כל הבדיקות אז הכל תקין ואת מוכנה לניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאולגה
ג'ולי13/09/2011האמת שהתחלתי אצלו במדיקל בהרצליה, אבל הוא היה כל כך נחמד . שהמליץ לי כדי לא להכנס להוצאות מיותרות לבצע זאת בתהש , והזמין אותי אליו עם תשובות לבדיקות ב- 12.9
. כשהגעתי לתהש הוא היה נחמד וקיבל אותי כמו ידידה משכבר הימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה איזה כיףףף!!!
מאיה13/09/2011נראה שאנחנו עוברות תהליך דומה. אני אמרתי לו מראש שאני עושה דרך הקופה ואמר שזה נעשה בתה"ש.
שיהייה לשלושתינו בהצלחה גדולה, שנעבור את זה בשלום ושנהייה כוסיות חחחחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופס התבלבלתי, ההודעה הייתה לג'ולי.
מאיה13/09/2011מאחר שהגבתי לשניכן עכשיו ששנינו באותם שלבים ואצל אותו מנתח, התבלבלתי בשם חחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדווקא על הבדיקות שלי הוא כן הסתכל!!
מאיה13/09/2011מה זה, אפליות?? חחחח ואולגה, כמה עולה לך בפרטי ולמה את לא עושה כבר על חשבון הקופה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיהל'ה כנסי...
אולגה13/09/2011הניתוח אמור להיות ב11 לחודש הבא...
אממ האמת שנכנסתי אליו,והוא זכר אותי מהפגישה הקודמת...
הסתכל על הבטן שוב,לא הסתכל על הבדיקות בכלל.. אמרתי לו כאילו שסיימתי הכל ואני מוכנה! חחח ממש התרגשתי, ואמרתי לו "יואואו איך אני מתרגשת וזה"
אמר טוב, את הולכת לעבור את הניתוח במדיקל? אמרתי לו כן, ואז הוא פשוט אמר טוב בואי ניפתח תיומן ונקבע תאריך-ואז בכלל כמעט התעלפתי חחח ואז הוא קבע לי.
אני עושה דרך פרטי כי זה פשוט הרבה יותר מהיר... שמעתי על אנשים שמחכים כבר יותר מ3 חודשים רק לקבוע תור,ולא בא לי על זה, אני רוצה להתחיל את החיים האלה כמה שיותר מהר.. גם זה לא כזה יקר, ואם יש אופציה אז למה לא?
היתה פגישה קצרה, הוא אמר שאני אמשיך בדיאטה ללא פחמימות ולא לעשות פדיחות חחח... לקבוע תור עם מרדים וזהו:)
חייך, היה נחמד יחסית... רשמתי מקודם נראה לי לג'ולי, שיש עליו כאלה דעות שליליות נראה לי בגלל שהוא פשוט רואה מלא מלא אנשים ביום. נגיד במדיקל סנטר הוא מקבל אנשים רק שעתיים ביום במהלך יומיים.. וכל הזמן מלא שם... לא קל לא קל! יאללה רק שיעבור החודש הזה כבר..
מה איתך? מה הולך? מה ועדות וזה? את צריכה לחכות עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ולי ומאיה
אולגה13/09/2011יש לכן פייסבוק? משו?
חחחחח אנחנו ממש עוברות את אותו התהליך כמו שמאיה אמרה, חובה לתקשר בצורה יותר צמודה חחחחח
אם יש לכן, תוסיפו אותי
olga malhove* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח גם אני בדיוק רציתי לשאול...
מאיה13/09/2011אם יש לכן מסנג'ר או פייסבוק שנוכל לתקשר, אנחנו כמו במרתון הודעות כאן חחח לא נעים כבר.
אני יוסיף אותך בפייס
חפשי אותי גם,
maya aynav* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה שיהיה לך המון בהצלחה
מאיה13/09/2011אני את הועדה כבר עברתי ב 21 לאוגוסט וקיבלתי אישור לניתוח, רק מחכה להיפגש עם רובין ב 19 לחודש שיתן לי תאריך לניתוח.
אני רק מקווה שלא צריך להמתין חודשים לטור!! ומישהי אמרה כאן שזה יכול להגיע אפילו עד שנה??! מקווה שההמתנה שלי תהייה קצרה יחסית, גם אני רוצה להתחיל כבר חיים חדשים, טובים יותר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני דווקא מאד נהנתי
מיכל13/09/2011בדיקת כיפית, כמו לונה פארק. אז מה עם הבריום לא להיט :)
בקטנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמןנ11/09/2011
מה הקריטוריונים לניתוח קצור קיבה אני הרבה זמן בדיאטה מבוקרת ולא הולך לי נשברתי מלהיות שמנה אני מטר חמישים שוקלת 72.7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים- תגובה
שולה זק11/09/2011לפי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך 32.4 ואינך עומדת בקריוריונים.
בכניסה לפורום תמצאי את הקריטריונים לניתוח וכן בשאלות הנפוצות.
פני לדיאטנית, שלבי פעילות גופנית, הרשמי לקבוצת תמיכה וסביר להניח שתגיעי לתוצאות משביעות רצון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להתחיל לנסות..!!נועה11/09/2011
שבוע שעבר עברתי ניתוח שרוול (6.9)ואני בשלב של הנוזלים.. אבל יש לי רצון מאוד גדול לטעום גבינה או מעדן.. לפי הדיאטנית אני אוכל לאכול דברים אלו רק ביום שלישי.
רציתי לדעת אם אני יכולה לנסות לטעום לראות איך הגוף שלי מגיב...
ובכלל האם כדאי לסמוך על תחושות בטן ...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכי על זה!
אפרת11/09/2011כל פעם מדהים אותי מחדש ההבדל בין בתי החולים והתפריטים
ברמב"ם ומקומות נוספים ניתן לשלב כלכלה רכה (עד מרקם גבינה - כולל גבינות לבנות, קוטג', יוגורטים חלקים, אקטיביה, ג'לי, ריוויון, לבן וכולי) עוד לפני השחרור מבית החולים.
אני אומרת - לכי על זה!
ומאד חשוב לשים לב לתחושות הבטן שלך - תרתי משמע. נסי לגוון ובכל פעם לבדוק משהו אחר ולראות איך מרגיש לך.
בהמשך תוכלי להתפרע עם ביצה מקושקשת, אבוקדו ושאר "ירקות" (כי אותם דווקא יותר זמן עד שתוכלי לשלב) ואינשאללה תוך חודשיים לחזור לכלכלה רגילה.
בהצלחה ובעיקר - בהנאה גדולה מהחיים החדשים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת צודקת בהכל לכי על זה - תגובה
שולה זק11/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העידוד..
נועה11/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולאתי11/09/2011
ביום רביעי הקרוב אני צריכה לעבור את הניתוח במלבי. מה מומלץ להביא לאישפוז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמעט כלום
נועה11/09/2011אתי שלום לך..
קודם כל חשוב לבוא לניתוח עם המון המון מצב רוח ובלי חששות.
בנוסף אני יכולה להגיד עלי שכל מה שלקחתי לבית חולים ככה חזר ארוז איתי הביתה..
אני העדפתי להישאר עם הבגדים של הבית חולים אבל את תמיד יכולה להביא איתך בגדים להרגשה הטובה. בנוסף את יכולה להביא שמפו ומרכך, אבל מנסיון גם בזה אין כל כך שימוש..
בקיצור ולענין את צריכה להביא את עצמך ובגדים (בעיקר תחתונים)
שיהיה המון המון בהצלחה מחכה לשמוע איך עבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה תודה על העידוד
אתי11/09/2011באמת יש לי חששות ככל שהתאריך קרב.
אבל אני אופטימית. מקווה שהכל יעבור ומהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאפרת עוזיאל תגובהPAZIT11/09/2011
אמאאאאאאאאאאאאאאא, את נראית מדהים לא ראיתי אותך איזה חודשיים אני מקנאה.
לא נורא יום שלישי אני עוברת את הניתוח (כמו שאת יודעת) מקווה להראות כמוך בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פזיתוש
אפרת עוזיאל11/09/2011תודה מותק.
ואין לי שום ספק שתיהיי כוסית על* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא הייתי פה מלא זמןיושי11/09/2011
ופתאום עכשיו אני נכנסת ורואה שהיה מפגש ............ איזה באסה שלא ידעתי!!!!
אז הייתי בחו"ל והיה מטריף חושים.. אכלתי מהכל (בקטנה..) וחזרתי עם ירידה של קילו וחצי.. אז בינתיים ירדתי 26 (!) ובתמונות של חו"ל אני כבר מתחילה לראות את השינוי... וזה עושה טוווווב !
קיבלתי מתנה ליומולדת מבעלי אופניים ובינתיים אני רק מסתכלת עליהם כל בוקר- אני חייבת את הכוחות להתחיל בפעילות גופנית ולא מצליחה לשאוב את הכוחות האלה משום מקום.... אפילו האופניים החדשות והמהממות עם מליון הילוכים - לא עשו לי את ה"דרייב"........
ממתינה בקוצר רוח למפגש הבא
:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה השבה - תגובה
שולה זק11/09/2011העיקר נהנית ומרגישה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניפוח טבעתעמית11/09/2011
האם מישהו יודע אם יש רופא שמבצע ניפוח טבעת באופן פרטי? התהליך של ניפוח הטבעת אצל הרופא שניתח אותי לוקח בין 4-6 חודשים!! מה שמקשה על ירידה באופן רציף ומייאש בטירוף!
תודה מראש לעוזרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניפוח טבעת - תגובה
שולה זק11/09/2011מאוד מוזר בעיני!!!!!!!!!!
הרופא המנתח חייב לתת את ה"שירות" של ניפוח הטבעת או ההפך הוצאת נוזל. זו מעין "חתונה קטולית" וחלק מהמעקב אצל המנתח.
לא ידוע לי על טיפולים פרטיים בתחום. גם לא כל רופא יכול/יודע לעשות זאת. רק רופא מנתח בתחום קיצורי קיבה שמנתח גם טבעות.
עליך לעמוד על זכותך לקבל טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
עמית11/09/2011היי שולה
בתגובה לתשובתך, אני מקבל "שירות" מהרופא המנתח אך ההמתנה לניפוח אורכת כ4 עד 6 חודשים ולעיתים יותר (כמו שנוכחתי לדעת בעקבות השביתה), וכך יוצא ששנה וחצי לאחר הניתוח ניפחו לי את הטבעת בסה"כ פעמיים. ירידה מאכבת של 10 ק"ג.
הגעתי למצב שאני מוכן לשלם כל סכום כדי לנפח את הטבעת.
האטימות של כל המערכת מסביב מייאשת...לא ייתכן שאני יכול לבצע את הניפוח אך ורק אצל רופא אחד ולחכות כ"כ הרבה זמן בין ניפוח לניפוח בעוד אצל רופאים אחרים (אבינוח למשל) אני יודע שאפשר לבצע ניפוח אחת לשבועיים.
לא ברור לי איך אני לא רואה תגובות דומות ממנותחים שעברו את אותו תהליך שעברתי אצל אותו רופא... ממש מוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצר לי שכך זה קורה - תגובה
שולה זק11/09/2011אני לא מבינה את ההתנהלות הזו. אני לא יודעת איפה נותחת ואיפה אתה אמור לנפח את הטבעת. זה בהחלט לא סביר להמתין כל כך הרבה זמן.
הייתי מציעה שתפנה לתלונות הציבור של הקופה שלך (להנהלה) ותעלה בפניהם את מצוקתך ושיתנו לך פתרון מיידי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותמשמש11/09/2011
היי חברה כמה שאלות בבקשה... אני רק ישבתי עם יועץ עוד לא התחלתי בבדיקות, הבנתי שאצטרך להגיע לדיאטנית האם אגיע לדיאטית לפני או אחרי בדיקות או במהלך כי הבנתי שאצל דיטאנית יש כמה מפגשים? ועוד שאלה אני היום קמה בבוקר עם בחילות ותחושה לא הכי נעימה זה קרה במיוחד אחרי הלידה כי במשך ההריון הקאת, האם זה משפיע על הניתוח וההחלמה אחרי? שאלה נוספת.... הבנתי שניתוח שרוול מחברים את הקיבה עם קלפסים האם זה נשאר לצמיטוט או מוציאים אותם? ושאלה אחרונה.. ובשיא הכינות מישהו עבר את הניתוח ואמר הלוואי שלא עשיתי את זה או אמר את זה בתחילת ההחלמה? המון תודות ואשמח אם תתיחסו לשאלות שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות נפוצות - תגובה
שולה זק11/09/2011נסי למדור שאלות נפוצות.
קראי את הכל שם. זה מאגר מידע בלתי נידלה.
אחרי זה אם ישארו שאלות, נענה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות - תגובה
נילי12/09/2011בוקר טוב, משמש . מומלץ ורצוי מאוד להרשם דרך המנתח ליעוץ/סמינר/פגישה/הרצאה שמעבירים למטופלים החדשים בקליניקות/מרפאות שמטפלים בהשמנת יתר. רוב המנתחים לא קובעים את התור לניתוח בלי השתתפות במפגש כזה. בהרצאה מסבירים בדיוק את התהליך : רופא, אחות, דיאטנית, פסיכולוג מספרים על הניתוח ושינוי הרגלי חיים. הם עונים על שאלות, קובעים תורים למעקב מלווים עד הניתוח וגם שנתיים אחרי ניתוח לפחות. אז תנסי להתקשר ולברר מתי יהיה כזה מפגש בבית חולים שבו היית ביעוץ. בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערב בבית רימוןשוש - בית רימ10/09/2011
חברים יקרים!!
נהנתי מכל שניה בערב .
שולה את מקסימה!!!!!
סיגל, אאאאאאאאוווווווווווהההההבבבבבבבתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!
חברים יקרים, תודה שבאתם, זה מחזק, מעודד ונותן המון כוחות להמשך הדרך.
היה פשוט כיף,
אנחנו נשמח לארח אתכם בכל פעם שתרצו.
בשמחה ואהבה,
רון ושוש ליינוונד
בית רימון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקסים ומקסימים - תגובה
שולה זק11/09/2011המקום מקסים
אתם מקסימים
החברים שהגיעו מקסימים
הכל היה מושלם
השארתי לך הודעה ארוכה בנייד....כי "סיננת" אותי חחחחחחחחחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליעת כדוריםניב10/09/2011
שלום לכולם,
אני פעם ראשונה בפורום זה.מתכננת לעשות ניתוח טבעת.יש לי ועדה לאישור ב25/9 בבית החייל.
אשמח לשמוע מה עושים בועדה הזאת,מהן השאלות וכמה זמן עורך המפגש.
שאלה נוספת היא בנוגע לבליעת כדורים, קראתי בפורום זה על קשיים בבליעת כדורים.האם הקשיים הם גם בניתוח טבעת ? אני חייבת לבלוע כדורים באופן כרוני בעקבות סרטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת ניתוח- תגובה
שולה זק10/09/2011למה טבעת? האם היית אצל כירורג שמבצע את כל סוגי הניתוחים - טבעת, שרוול, מעקף קיבה - וטבעת זה הניתוח שהכי מתאים לך לאחר בדיקת כל הנתונים?? בניתוחי טבעת ידוע על מגבלות בסוגי אוכל, על "תקיעות" ,הקאות.
בועדה בודקים שאת עומדת בקריטריונים, שאת יודעת לקראת מה את הולכת. המפגש הוא בסביבות רבע שעה עד 20 דקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשולה
ניב10/09/2011שלום שולה, תודה שענית לי במהרה.
הייתי בפגישת ייעוץ אצל ד"ר אבינח והוא המליץ על ניתוח טבעת. -bmi שלי הוא 39 ויש לי מחלות רקע כמו לחץ דם ושומנים בדם.אני מאוד חוששת מהניתוח ובעיקר מהחיים אחרי,אך הגעתי לתחושת אין ברירה.אני שנתיים לאחר החלמה מסרטן השד שבעקבותיו שמנתי מאוד ואינני מצליחה לרדת גרם,רק לעלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצוי יעוץ נוסף - תגובה
שולה זק10/09/2011דר' אבינוח מנתח אך ורק טבעת. אני מדגישה אך ורק טבעת. כך שהוא גם לא יכול להמליץ על משהוא אחר.
אני ממליצה לך בחום גשי בדחיפות ליעוץ נוסף לרופא כיראורג שעושה את כל סוגי הניתוחים ולא רק טבעת.
את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאפרת ב10/09/2011
הי לכולם , אני 27 יום לאחר ניתוח שרוול ואני מרגישה שהרבה דברים שאני אוכלת כואבים לי בקיבה . בנוסף אני מרגישה לאחר כמה ביסים חוסר נוחות בשרוול שעוצר אותי מלאכול הלאה אבל אני עדיין מרגישה רעבה , לא מרגישה תחושת שובע . האם זה נורמאלי? מאוד קשה לי התחושה הזו.
בנוסף בימים האחרונים אני מרגישה בעיקר כאשר אני קמה בבוקר תחושה של כאב ובחילה. האם יש מקום לדאגה?
אשמח מאוד על תשובות בדחיפות , אני מאוד מודאגת
תודה , אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
הילה כהן10/09/2011הי אפרת
האם את נוטלת אומפרדקס /לוסק?
חשוב להפריד בין תחושת המלאות המוקדמת לבין הכאב והבחילה , המלאות תלויה בהרגלי האכילה שלך ובחילה וכאב עוברים בד"כ עם נטילת לוסק
האם את מעשנת? - גם עישון יכול להגביר חומציות בקיבה ולגרום לכאב
חשוב שתהיי במעקב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה - תשובה להילה
אפרת ב10/09/2011הי הילה , הרופא לא אמר לי לקחת כדורים נגד צרבת . אם זה מומלץ אני אתחיל לקחת . אני לא מעשנת ולפני הניתוח לא סבלתי מצרבות או כאבים בכיבה.
מאז הניתוח אני לא נצליחה להרגיש שוב את תחושת המלאות שהיתה לי לפני הניתוח , רק חוסר נוחות בכיבה שמסמנעת לי שאני צריכה להפסיק לאכול . אבל יוצא שאני מפסיקה לאכול בגלל חוסר נוחות ולא בגלל תחושת שובע . זה מאוד קשה לי , אולי זה קשור לזה שמדובר רק בחודש אחרי הניתוח...היום למשל בארוחת צהריים אכלתי קציצה אחת ושתי כפות רגילות של פאסטה , הפסקתי לאכול כי השרוול לא איפשר לי אבל הרגשתי עוד רעבה.
יש לי גם שאלה נוספת: ניסיתי את הערכה הבריאטרית והטעם נוראי . יש אולי כדור אחר שמרכז את כל הויטמינים שצריך ? אולי מולטי ויטמין רגיל? אני כבר בולעת כדורים
המון שאלות... אני אודה לך על התשובות ותודה על הסבלנות
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי חבריםאפרת עוזיאל10/09/2011
מאוכזבת מאוד שלא יכלתי להגיע למפגש
היה לי ארוע משפחתי.
אני בטוחה שנהנהתם ושהיה ערב מדהים מלא חוויות ופירגון .
בהצלחה לכל מי שבדרך פזית אורלי ......
תהנו מהדרך אתם עומדים לקבל חיים במתנה .
אוהבת את כולכם ומברכת אותכם לדרך צלחה
א פ ר ת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאפו- תגובה
שולה זק10/09/2011אפרתוש...עוד מעט תקני בגדים במחלקת ילדים במשביר לצרכן :)
דיייי עם הירידה במשקל. את כבר הולכת ונעלמת
אבל נראית נפלא.
היה מפגש מהמם, מהנה, טעים ונעים. הגיעו גם מהמרכז ומהצפון - אפילו הרחוק.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גם לי יש המון חששות לפני הוועדה...שימי10/09/2011
אהלן גם לי יש תור לווועדה בעוד כחודש. יש לי חששות מה להגיד, מה לא להגיד... אני ניסיתי דיאטות, כדורים, רדוקטיל, אשכוליות ויטליה, דיקור סיני, ועוד ועוד ורק ירדתי ועליתי. אני בת 29, שוקלת 105 ק"ג , גובה 170 ס"מ. אמא לשני ילדים . גילו אצלי סכרת לפני כשנה וחצי ואני לוקחת כדורים ג'נואט ופרנדס כל יום. עם הכדורים אני יחסית מאוזנת, HA1C אחרון יצא לי 5.8 ( בהתחלה היה גבוה -7.5). אני מפחדת אולי בגלל שהסכרת מאוזנת הם לא יאשרו לי את הניתוח? יגידו לי שאני לא מספיק התאמצתי... אשמח עם חברי הפורום יתנו לי עצה טובה מה להגיד בוועדה ככה שיבינו שבישבילי זה הפתרון היחידי ולא ידחו אותי. נמאס לי להיות שמנה, נמאס לי שאני חולת סכרת בגיל 29, יש לי ילדים קטנים שאפילו לשחק איתם קשה לי בגלל המשקל. נרשמתי לסטודיו C בהתחלה הייתי הולכת , רזיתי איזה 3 ק"ג, ועכשיו העלתי שוב -5 ק"ג- ופשוט נמאס לי. בבקשה תנו לי עצה טובה שאוכל לעבור את הוועדה בשלום תודה מראש ויום טוב :)))))))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפסיקי לחשוש - תגובה
שולה זק10/09/2011את עומדת בקריטריונים אין לך מה לחשוש בועדה.
תגיעי רגועה. עם הבדיקות. תעני למה שישאלו אותך בכנות לגבי דיאטות, הרגלי אכילה ושאת יודעת לקראת מה את הולכת ומשוכנעת שזה הפתרון עבורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועדה
זיו10/09/2011אין מה לחשוש מהועדה. הם בסך הכל רוצים לודא שאת יודעת לקראת מה את הולכת והציפיות שלך מהתוצאות רציונליות... תהיי אמיתית, תסבירי את הקושי שלך ותאמרי שאת מחויבת אם את באמת מבינה שהתהל בהצלחה!יך יחייב אותך לשינוי חייך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובות!!
שמש11/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר מחג'נה או לאחד הרופאיםמאיה09/09/2011
אישרו לי לבצע ניתוח שרוול ונוטר לי רק להיפגש עם הכירורג ב 19 לספטמבר שיקבע לי תאריך לניתוח...... מדובר על ניתוח שרוול. אבל פתאום אני שומעת כאן שיותר כדאי ושיש תוצאות יותר טובות וירידה יותר גדולה עם ניתוח מעקף? מה זה אומר- שיותר כדאי לי ניתוח מעקף? ה-BMI שלי הוא 41 ואני שוקלת 118-119 קילו.
עוד שאלה, קראתי כאן אנשים רשמו שיש צורך בנוסף להוציא את כיס המרה בשל אבנים שקרוב לוודאי יופיעו בעיקבות עודף סידן בגוף לאחר הניתוח? ושכדאי כבר שהכירורג יבצע את שני הניתוחים- קיצור קיבה וגם ניתוח להוצאת כיס המרה כבר באותו עת כדי להרוג שני ציפורים במכה אחת?
הייתי רוצה לקבל יותר מידע על זה בבקשה, וגם איך אני יודעת איזה ניתוח הוא הכי מתאים לי.
תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר מחג'נה או לאחד הרופאים - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה09/09/2011חשוב מאוד להתאים את סוג הניתוח למנותח. גם שרוול וגם מעקף הינם ניתוחים עם ירידה של כ 70-80% מעודף המשקל באם מקפידים על הכללים ונשארים במעקב המנתח וצוות המלווה (דיאטאנית וכו..). יש מצבים שחובה לעשות מעקף ולא שרוול ( הרניה סרעפתית גדולה, בעיות בושט, ובעיקר אוכלי מתוק). בחירת הניתוח נעשית לאחר שיחה בין המנתח והמנותח כאשר הראשון מסביר לשני אודות הניתוח (מה עושים, תופעות לואי, סיבוכים וסיכונים). אין ניתוח יותר טוב מהשני.
לגבי כיס המרה בניתוחי מעקף באם יש כיס מרה עם אבנים מוציאים את כיס המרה באותו ניתוח. בשרוול לא חובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה ד"ר מחג'נה...
מאיה09/09/2011התכוונתי אבנים בכליות מאחר וקראתי את העידכון של אחד מאנשי הפורום, מקס ברנר, שרשם שהיתה לו אבן בכליה....ועוד כמה אנשי פורום שדיברו על כך שלאחר הניתוח בגלל עודף סידן נוצרים אבנים בכליות ושכדאי להוציא אותו כבר באותו זמן שמבצעים את הניתוח לקיצור קיבה- שרוול או מעקף, אני לא יודעת לאיזו היא התכוונה ואם זה משנה. אולי בשניהם מוציאים? הבנתי נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי שאלה לי אליכםשושי09/09/2011
אני עוברת את הניתוח בעוד כחודש ורציתי לשאול:
כמה זמן לאחר הניתוח ניתן לעבוד פחות או יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לשגרה - תגובה
שולה זק09/09/2011איני יודעת במה את עוסקת. אם עבודה משרדית תוך 10 ימים עד שבועיים ניתן לחזור לשגרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)