מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח קיצור קיבהמיכל30/08/2011
שלום רב.
הגובה שלי 1.70 והמשקל 101 ק"ג. על פי החישוב שלי ה-bmi שלי 35. האם אוכל לעבור את הניתוח באופן פרטי. כמו שהבנתי, אני לא מתאימה על פי הקריטריונים הרשמיים. (אין לי תחלואה נלווית).
אודה לכם על תשובתכם.
מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין הבדל בקריטריונים
אילן31/08/2011אין הבדל בקריטריונים בין פרטי לציבורי.
אם לא יאשרו לך דרך קופ"ח,
לא יאשרו לך בכלל.
עם bmi של 35 תוכלי לעבור ניתוח באישור ועדה,
אם יש לך בעיות נלוות כגון סוכר, כולסטרול ועוד.
יש רבים שעשו ניתוח עם bmi שכזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים- תגובה
שולה זק31/08/2011הקריטריונים ברורים ואת אכן לא עומדת בהם.
הקריטריונים נקבעו ע"י ארגון הבריאות העולמי. אין "ניתוח פרטי" למי שלא עומד בקריטריונים.
הפרטי במקרים של קיצור קיבה זה שאפשר לעבור את הניתוח במרכז רפואי פרטי לאחר קבלת אישור הקופה לניתוח.
ממליצה להירשם לקבוצת תמיכה, ולשלב פעילות גופנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעוברית יש סחרחורותעוברית30/08/2011
לא יודעת למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערב טוב עוברית - תגובה
שולה זק31/08/2011חם בחוץ.....אולי לא שתית מספיק?
מה עם הויטמינים....מקווה שנוטלת אותם.
מתי את אמורה לעשות בדיקות דם לבדוק אם לא התעוררו חוסרים של ויטמינים ומינרלים.
המשך ערב נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה
עוברית01/09/2011אני נוטלת את הויטמינים כבר שבוע
ואני כנראה לא שותה , טוב יש כמה עדויות שיכולות להוכיח זאת חוץ מסחרחורת.
אז אולי בגלל זה.
פעם אחת כבר מעדתי וזה הרגיש לי כחריגה של המצב.
אני אוכלת כבר שבוע כל יום
ואני בסדר אני חושבת
אני צריכה עזרה לגבי האוכל
כי יש בלגן והמון אי סדר
לא ירדתי במשקל השבוע
מאז הניתוח עברו בדיוק 10 שבועות
וירדתי 22 קילו
שזה בממוצע 2 קילו בשבוע
נראה לי קצב איטי משהו
עוד לא התחלתי להתאמן כי פחדתי בגלל שלא נטלתי ויטמינים
והתחילו לרעוד לי הברכיים
אבל עכשיו שהחרדה מהאוכל פחתה
ואני נגשת לאכול בלי פחד
אני צריכה להתאמן
אני מרגישה בסדר
רק צריכה לאפשר לגוף להיות במרכז
ולהפסיק להציק לו
אני רוצה לחזור לפורום בפעם הבא ולספר שהתחלתי להתאמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברית גדולה מהחיים - תגובה
שולה זק01/09/2011את נהדרת
שימי לב...עכשיו מתאים לך "נולדה מחדש". מתרגלת לניתוח והוא אליך. מתחילה להתאים עצמך למצבך החדש ולצרכים.
אני כל כך שמחה
הירידה שלך יפה מאוד. התקיעות...נחלת כולם. ירידה חצחבה ונכונה
תעייני קצת בשאלות נפוצות תמצאי שם תפריטים.
אשתדל להשיג ת]ריט שיתאים לך ולהעבירו
המשך יום נעים עוברית חמודה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אוהבת אותך את כמו
עוברית01/09/2011אמא בשבילי
ואני לך ילדה קטנה
אני אחכה לתפריט
ואני באמת משתדלת לאכול
הצלחתי היום לאכול ביס משניצל ו2 כפות אורז
וזה נהדר נכון?
אני מאמינה שגם בערב אני יאכל משהו
מחכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאכל - אוכל , סליחה
עוברית01/09/2011לפעמים זה קורה השגיאות הללו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד עוברית
סיגל01/09/2011איזה כייף לשמוע שאת אוכלת ולוקחת ויטמינים...ממש דאגתי לך .
המון הצלחה בהמשך.את מגיעה למפגש נורא מרגש ומסקרן להכיר את כולם..
סיגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתכוננת לתחילת המשאעינת30/08/2011
הי כולם,
אני שוקלת כיום 113 ק"ג. לפני פחות משנה שקלתי פחות מ80 ורצתי את ה10K של נייקי בת"א. עשו את החשבון, הוספה של כ30ק"ג ב10 חודשים!!!! וזאת לאחר שכבר ירדתי כ40 ק"ג...
בקיצור אני מהסטטיסטיקה של אלה שלא מצליחים לשמור על המשקל.
המצב הנפשי קשה מאד, ב15.9 נפגשת עם רופאה לצורך בדיקה האם אני אוכל לעשות את הניתוח, בעקרון אני בריאה, רק הבלוטה לא כ"כ מאוזנת. האם זה יכול להשפיע על ההחלטה אם לנתח אותי או לא? יש לי ביטוח רפואי במגדל, האם יש איזה שהוא יתרון בלעשות את זה דרך הביטוח ולא דרך קופת חולים? האם זה מהיר יותר??? עוד שהו שאני צריכה לדעת???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
שולה זק30/08/2011שלום לך וברוכה הבאה.
ציינת גובה אך לא ציינת משקל על מנת לחשב את ה- BMI שלך אם א עומדת בקריטריונים. בלוטה לא אמורה למנוע ניתוח לקיצור קיבה. עם איזה רואה את נפגשת ב- BMI??
את צריכה להגיע לרופא/ה כירורג בתחום קיצורי קיבה שעושה את כל סוגי הניתוחים. להגיע עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את כל ההסטוריה הרפואית שלך, כולל מחלות עבר ומחלות הווה, טיפולים ותרופות.
לפי נתונים אלו תדעי אם את מתאימה לניתוח ולאיזה סוג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחילת הממסע
עינת31/08/2011BMI 40. בדקתי!!!!
דר' אסנת רזיאל, האם ניתן לעשות את זה באופן פרטי ובכך להקדים את מועד הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עינת
יעל הצפונית31/08/2011ד"ר רזיאל לא עונה בפורום זה. תשאלי בפורום של מל"בי אותו היא מנהלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפגש פורום 8.9.11 עוד יומייםשולה זק30/08/2011
לכל חברי הפורום היקרים
ביום חמישי 8/9/11 בשעה 19:30 בקיבוץ בית רימון (בין צומת גולני לצומת המוביל) סוף העולם ימינה - יתקיים מפגש פורום מרגש באירוחם של שוש ובן זוגה.
בתוכנית גם הרצאה מקצועית בנושא ההתמודדות לאחר הניתוח וארוחת ערב קלה.
מומלץ להגיע עם בן/בת זוג - להעלאת ההתמודדות המשפחתית לפני ואחרי הניתוח.
מכיוון שזהו בית דתי שוש לקחה אחריות על הכיבוד וארוחת הערב.
כל אחד מהמשתתפים ישלם סכום סימלי.
ההתחייבות לתשלום בזמן ההרשמה במייל - מהרו להרשם.
*במילל העמותה (שולה) [email protected]
* סיגל - [email protected]
נא לרשום: שם - דוא"ל, מספר נייד וכמה אנשים מגיעים.
נשמח לראותכם,
שוש, סיגל, שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שכח להרשם?????
שוש - בית רימ30/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה היקרה
רוזי03/09/2011הייתי שמחה להגיע ולכבד את הצפונים ידוע לך אם דניאל יהיה שאוכל לחזור איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזי
דניאל03/09/2011מצטער,
אני פותח סניף חדש בסינמה סיטי בראשל"צ - ואני עסוק בטירוף.
לא אגיע הפעם.
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה גדולה - תגובה
שולה זק03/09/2011אני עדיין לא הייתי בקריון - פויה לי
חיבוק לאלונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל היקר
רוזי03/09/2011זו הזדמנות לאחל בהצלחה ונבוא להתפנק אצלכם בשעה טובה ומוצלחת דש לאלונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורום אחד- מדינה אחת - תגובה
שולה זק03/09/2011רוזי יקרה
הכבוד הוא לכל חברי הפורום אין "צפונה-ימה-קדמה-נגבה" ואין ימין ושמאל.
בארצנו הקטנטונת "אין דבר העומד בםני הרצון". אם יש דרכון בתוקף מנתניה צפונה אזי אין בעיה להגיע.
הבעיה היא להפנים את העובדה שהמרחק מכל נקודה במרכז לנקודה בצפון - הוא אותו המרחק מהצפון למרכז.
אני מקווה שנעבור גם שלב זה , שהוא הרבה יותר קל מאשר הרדמה וניתוח חחחחח.
באהבה שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שבוע איזה כייף
סיגל01/09/2011כל כך נהנתי במפגש הקודם בסוף העולם שמאלה...
אצל לילך פ. ובן זוגה המקסימים.
אני הגעתי מכרמיאל במיוחד.שבועיים בלבד אחרי ניתוח מעקף.
היה שווה כל קילומטר של נסיעה אני חיפשתי ומצאתי טרמפ מצומת בצפון (היתה לי חברה נעימה ביותר -תודה לחנוך,שולה ומרים) וכל דקה מזמני היקר כאמא וכשאישה של...
עשיתי את זה בשבילי!!!!!!!!!
המפגש היה מהנה גם חברתית וגם ענה על מלא שאלות שהיו לי.
נהנתי מההרצאה ולמדתי המון, נהנתי גם לפגוש אנשים שעדיין לא נותחו ולעזור להם עם תשובות לשאלות של ה"לפני".
והעיקר נפגשתי עם אנשים שעברו ועוברים בדיוק את מה שאני עברתי ועוברת.
מבטיחה לכם שהמאמץ משתלם.
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרצאת המומחית במפגש
מקס ברנר01/09/2011שולינקה-להזכירך במפגש אצל לילך היתה אמורה להיות הרצאה על תהליכי שינוי,אבל ברגע האחרון צצו קשיים והיא לא הגיעה.
לטובת כל מי שלא יגיע למפגש בבית רימון -והח"מ בכללם-האם תוכלו לסכם/לתקצר/לבקש מהמרצה תמצית מאושרת ולהעלות את זה כאן ?!
העם-גם אלה שבמדינת שדרות רוטשילד-דורש השכלה לכל !!!
זה כמובן בנוסף לבקשה שתרימו כוסית לציון יום הנישואין שלי החל באותו ערב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי בשבילך כל המלכות - תגובה
שולה זק01/09/2011אבל הרשתי לעצמי גם להעתיק מה שכתבתי לנילי במקרה ואתה לא מספיק לקרוא את כל "ברבורי"
"שלום נילי
ב- 7.7.11 היה מפגש פורום במרכז....חבל שלא הגעת. אגב הצפוניים הגיעו גם למרכז בהוד השרון וגם לנתניה לפני כן ומפגש בלב המפרץ גם הגיעו מהמרכז.. אם רוצים הכל אפשרי. ולגבי הכבישדים...חולקת על דעתך - כבישים מעולים.איני יודעת להגיד לך מתי יהיה מפגש במרכז. מקווה שבקרוב.
אם יש לך ארוע משפחתי בטבריה לא תסעי???????
הפורום הוא משפחה אחת גדולה - פזורה בכל רחבי הארץ....אז בואי תני כבוד לקרובים הרחוקים."* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפה סיגל דברים מהלב - תגובה
שולה זק01/09/2011כל מילה חצובה בסלע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו מגיע מאזור צפת במקרה?
מיכל02/09/2011אני אשמח להגיע, אם יהיה למי להצטרף... :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנהריה גם טוב. מישהו מאזור נהריה?
מיכל03/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגיע למפגש
שלמה מסאסא06/09/2011מיכל ערב טוב,
אני גר בקיבוץ סאסא בין נהריה לצפת,
את יכולה להיצטרף אלי לבית רימון
לתיאום הנייד שלי 054-2874046
שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום חמישי מתקרב....
שוש - בית רימ05/09/2011חברים,
עשיתי קניות היום למפגש, אני ממש מתרגשת לארח את הפורום בבית רימון....
מתרגשת
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגש פורום 8.9.11 המועד מתקרב - תגובה
שולה זק06/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מגיעים למפגש בקיבוץ בית רימון
סיגל06/09/2011הקיבוץ נמצא בין צומת המוביל לצומת גולני.
כשמגיעים מצומת המוביל נוסעים מזרחה עד הפנייה שמאלה לקיבוץ בית רימון.
כשמגיעים לשער נוסעים ישר עד הכיכר.
בכיכר מיד ימינה.
נוסעים ישר עם הכביש.
מצד שמאל שתיי חניות.
לחנות את הרכב בחנייה השניה (ממנה רואים את האולם ובית הכנסת)
בבקשה להגיע בזמן.....עם הרבה מצב רוח טוב:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי עוד רוצה להרשם?
סיגל06/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה?
סיגל06/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לרופאיםאפרת ב29/08/2011
שלום רב,
אני שבועיים בידיוק אחרי ניתוח שרוול . מאז אתמול אחר הצהריים התחיל לי כאב מציק מצד שמאל של הכיבה שמקרין לכיוון המותן והגב.
הכאב נסבל וגם אין לי חום , אבל אני מוטרדת שהוא התחיל אתמול.
אודה לכם על תשובתכם האם יש לי סיבה לדאוג ומה אפשר לעשות?
אולי זה קשור לזה שאתמול אכלתי קציצה והרגשתי אחרי זה לחץ בשרוול?
תודה , אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להרגע- תגובה
שולה זק29/08/2011יעבור
אין מקום לדאגה.
אם תראי שממשיך להציק תגשי לרופא המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף בקשה האם מישהו מהרופאים יכול
ד29/08/2011לענות האם הכאבים האלה שתארתי נורמלים או שאני צריכה לגשת למיון? רופא המשפחה לא יודע לענות לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה לרופאים - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה29/08/2011אי אפשר לתת יעוץ רפואי דרך מחשב. מציע שתגשי למנתח לבדיקה. לרוב זה לא מנבא בעיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרופאים
אפרת ב30/08/2011המון תודה על התשובות גם לשולה וגם לד"ר מחגאנה . בשעה האחרונה הכאב קצת פחת אז אני מאמינה שזה בסדר . אולי באמת מתח שלי אחרי הניתוח
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבועיים אחרי ניתוחאפרת ב28/08/2011
הי , אני שבועיים בידיוק לאחר ניתוח שרוול . אוכלת מרוסק ומשום מה רב הדברים שאני מנסה לאכול . אפילו מיים גורמים לי לבחילה ולחוסר נוחות בשרוול .
האם מישהו יודע אחרי כמה זמן מתחילים שוב ליהנות מאוכל? ( אני מיואשת).
אני גם אמורה לסוע לחו"ל בעוד חודש ( שישה שבועות לאחר הניתוח) האם עד אז אוכל שוב ליהנות מאוכל ? אני מתלבטת אולי לבטל את הנסיעה . אם אני ארגיש בנסיעה כל כך רע עם כל מה שאני מנסה לאכול ( כמו עכשיו). אז אין לי טעם ליסוע.
מצטערת על ההודעה הארוכה והפסימית . אשמח בדחיפות לתשובות
אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיואשת א' ומיואשת ב'
מקס ברנר28/08/2011לתמר-ראי תשובתי לנונה נמוך יותר בדף זה.זו דעתי,אבל שולתנו תייעץ לך לבטח לנדנד להם כל יום ולשלוח מכתבים להנהלת הקופה ול"אמון הציבור".תבחרי מה יותר לטעמך,
אפרת-נסי לשתות מים בטעמים או מיצים מדוללים.הרבה משרוולים מתלוננים שמים גורמים להם לבחילה.האם את לוקחת לוסק/אומפרדקס?הם מקלים את תחושת הבחילה והצרבת.עד שהקיבה מחלימה לחלוטין מהניתוח חולפים שלושה-ארבעה חודשים,ובתקופה זו רובנו חווינו אי נוחות כזו או אחרת.אם ב"הנאה מאוכל" את מדברת על היכולת לאכול ארוחה דשנה וללוות אותה בבקבוק יין-זה כבר לא ייקרה בחיים האלה !אם את מוכנה להסתפק מהנאה מטעמן של דוגמיות מזון בלי לחוש בחילה,כאב וכיו"ב-זה משתפר עם הזמן.
ולגבי נסיעה לחו"ל-תלוי לאן את נוסעת ומה תהיה זמינות המזון הדרוש לך.אני פחדן וחיכיתי 3 חודשים ויותר עד שנסעתי לחופשה במלון בארץ.יש כאן מטבע הדברים אמיצים ממני.לחו"ל עדיין לא יצאתי מאז הניתוח.מצד שני יש לי דוד חרדי, שלא יצא מן הארץ מאז עלה אליה ב-1948 !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס
אפרת ב28/08/2011תודה על ההודעה ועל ההומור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה פירות מותרים או אסורים?הודיה28/08/2011
שלום לכולם יש לי שאלה
אני בת 24 ,ושישה חוד' אחריי ניתוח שרוול הייתי 125 לפני וכעת שוקלת 97
שאלתי את הדיאטן והוא אמר שאין בעיה לאכול הכל
רק רציתי לדעת האם מותר לאכול אפרסק אבטיח?
ואיזה עוד פירות מותרים ומה אסור?
כדיי שאני לא אעשה בטעות איזה חסימה בקיבה
בבקשה תענו לי
תודה הודיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה פירות מותרים או אסורים? - תגובה
הילה כהן28/08/2011רב הפירות מותרים כולל אבטיח ואפרסק
אבל ישנם כאלו המכילים גרעינים שלא מתעכלים ועלולים ליצור חסימה כמו רימון (אפשר ללעוס ולהוציא את הגרעינים) , קליפה של אפרסמון , גרעינים של גויאבה , פסיפלורה וסברס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה - המשך לשאלה
אילן31/08/2011למה גרעיני הפירות הללו (וסלרי) אסורים?
למה זה יכול לגרום לחסימה, יותר מאשר לפני ניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי עזרתך עד שהילה חוזרת מכנס
שולה זק01/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתך אכן במקום-הניתוח היה בקיבה
מקס ברנר01/09/2011ואילו חסימות המעיים האפשריות בגין סיבים גסים הן באיזור שלא נותח !
אלא שהשינוי בגודל ובצורת הקיבה משנה את התפקוד שלה, ומשרה שינויים מטבוליים (עיין ערך-מחסורים תזונתיים וכן גידול בייצור אבנים בכיס המרה ובכליות )
מחקרים העלו שלאחר קיצור קיבה גם הסיכון לחסימות כמתואר גדל.אמפירית זה מוכח.המנגנון המדוייק פחות ברור.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתך אכן במקום-הניתוח היה בקיבה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה04/09/2011כנראה שהמנגנון לחסימה הינו יצירת ביזואר ע"י הגרעינים (הגרעינים מתלכדים ביחד ויוצרים כדור מוצק וקשה). הכדור הזה יכול לגרום חסימה באיזורים שונים במעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקר ה"דל קלוריות" 7 מכשולים ....שולה זק28/08/2011
בוקר טוב
חפשו במנועי החיפוש
שקר ה"דל קלוריות": 7 מכשולים שגורמים לנו להשמין.
כתבה מעניינת שנתן ללמוד ממנה המון.
במיוחד לנו המנותחים.
שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם היה פה "לייק" הייתי עושה
ציפיטפוט28/08/2011כתבה טובה- חיזקה אותי מאוד,
תודה שולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור פלאפל???גילה28/08/2011
ניסיתי ביום שישי לאכול כדור פלאפל טבול בטחינה.
נסיון ראשון לאכול מאכל מסוג זה לאחר 8 חודשים , מאז השרוול שלי, אז ככה, השרוול שלי לא אוהב פלאפל, הרגשתי נורא: בחילה, לחץ וכאבים איומים.
תודה לך שרוול שהוכחת לי שאוכל זה הפך להיות מיותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חחח - תגובה
שולה זק28/08/2011מעניין גם מקס ניסה כדור פלאפל - הניסיון הראשון היה נפל!!!!1 אותן תחושות כמו שלך.
הפנתי תשומת ליבו שאלי השמן היה לא הכי הכי....הכדור לא הכי הכי
וראי פלא - בנסיון השני במקום אחר ....הכדור טעם מאוד ועבר ללא תופעות לואי.
אך גילה יקירתי......את צודק - אוכל מיותר!!!!
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמען הסדר הטוב ועם פז"ם דומה
מקס ברנר28/08/2011לזה של גילה:השרוול שלי הרבה יותר סלחני !כבר חמישה חודשים אני אוכל פלאפל אחת לשבוע ,והתקן שלי הוא 4 כדורים עם טחינה וקצת ירק כארוחת ביניים מענגת
בקיצור גילה-זנחי את הדוכן שלא החליף שמן מאז מלחמת יום הכיפורים,ומצאי לך דוכן יותר היגייני,ואז תתחילי להנות משניים-שלושה כדורים בשמחה.את התודות לשרוול תשמרי לחוסר יכולתך לאכול בצקים רכים בכמויות מסחריות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס
גילה28/08/2011רק לשם העדכון, מדובר בפלאפל שטוגן בביתי (מבטיחה שהשמן נקי) , ולמי שמכיר בצפון - פלאפל עואד. טעים ביותר.
ושלא יובן לא נכון, אני שמחה שהיה כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על סף ייאושששששששששששנונה27/08/2011
טוב אז ככה יש לי את כל הבדיקות את כל האישורים אני חברת כללית ומחכה למעלה מחודשיים לניתוח שרוול כל הזמן נותנים לי תאריך יום לפני משנים אותו ודוחים עוד ועוד ועוד מה אני יכולה לעשות כדאי לזרז את העניין אוףףףףףףף אני רק משמינה מיום ליום ואני עוד בדיכאון ובדיכאון כי זה פתאום ניראה כל כך רחוק העניין של הניתוח עד שעזרתי אומץ להחליט עשיתי את כל הבדיקות וכככה דוחים אותי אוףף לא סתם אורמם שרק השמנים נדפקים :-)) ואני רצינית אל תגידו לי להתקשר ולנדנד כי אני עושה את זה ותמיד אומרםים לי אותו דבר כשיהיה תור נפנה אליך יש לציין שאני עוברת את הניתוח יותר נכון יעבור בע"ה בבית החולים סורוקה אני בת 24 עם bmi 47 שזה חמור מאודדדדד ובכל זאת לא ממהרים כל כך לתת לי תור אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף בבקשה תעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת פרופורציות חברתנו הצעירה !
מקס ברנר27/08/2011את צעירה ובריאה יחסית,וגם ה-BMI שלך זה לא משהו שלא שמענו עליו (אפילו שלי היה יותר גבוה, ויש כאן חברים וחברות שהיה להם מעל 50 ואפילו מעל 60 !)
אילו נותחת בבי"ח פרטי-דרך ביטוח משלים או פוליסת בריאות בחברת ביטוח-היה נקבע לך תור מהיר אילו רצית בכך.בבי"ח ממשלתי התורים לעיתים קרובות ארוכים הרבה יותר-שמענו גם על שישה עד תשעה חודשים בבתי חולים עמוסים.בטח שמעת שהיתה כאן גם שביתה בזמן האחרון...
אז אפשר להתעסק בדכאון שלך ולהמשיך לזלול, ואפשר גם לנסות גישה יותר בריאה ומועילה ובונה-הבחירה בידך !
ואם יש לך ביטוח משלים ואפשרות לשלם השתתפות עצמית-אולי תשקלי ניתוח בבי"ח פרטי?!לא רק עשירים גדולים עושים את זה.
מה שתבחרי-אנחנו איתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי יקר
תמר נהריה01/09/2011אין לי ביטוח . לצערי אני נאלצת להמשיך לחכות , התקשרתי ונאמר לי לחכות בסבלנות.
אין לי עדיין תאריך אבל אני כמעט שנה בתוך התהליך הארוך הזה, ועוד לחכות לתאריך בעוד מספר חודשים, כן זה מיאש. קודם בעיות של כללית, אח"כ שביתה, וטלפונים לכול מי שרק אפשר על מנת לזרז , ואני אדם חולה וכול יום שעובר אני סובלת , אני לא בדיכאון או משהו, אבל אני גם בן אדם והסבלנות מתחילה להיגמר. אדם שמן שהוא עצבני ומתוסכל פונה ישר לאוכל כדי לנחם את עצמו, לצערי זה קורה לי הרבה בזמן האחרון. מה עוד אפשר לעשות, כול יוםם שעובר זה כאילו הולך ומתרחק ממני. החלום נהפך לסיוט. מקווה שבסוף יהיה טוב לכולנו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאוש לא פותר בעיות - תגובה
שולה זק28/08/2011מבינה את מצוקתך.
כתבי מכתב למנכ"ל קופת חולים כללית מר אלי דפסואת אותו מכתב שלחי גם לאגודה לזכויות החולה.
מכתב קצר - עם עובדות ועמדי על זכותך לקבל טיפול.
המשך יום נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
נונה29/08/2011איך אני מגיעה אליו בשביל לכתוב לו אשמח אם תפרטי יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתובות - תגובה
שולה זק29/08/2011מר אלי דפס
מנכ"ל כללית
פקס: 03-6952360
טל': 03-6923433
לאחר שלחת המכתב בפקס לצלצל ולברר שהגיע.
לשלוח העתק ל:
אגודה לזכויות החולה
שמוליק בן יעקב | חבר הנהלה | האגודה לזכויות החולה | נייד: 050-8807488|
מייל - [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"כללית " יקרה שלום- תגובה
שולה זק29/08/2011איני יודעת מי אתם ולפני שפורטל BEOK ימחק את הודעתך אשמח אם "כללית" יצרו איתי קשר ונוכל ללבן הרבה בעיות שיש לחברי כללית בתחום הזה. הטרטורים המיתרים והסחבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לקבוע תור לניתוח מעקף קיבה ...רפאל27/08/2011
אני בן 33 אחריי ניתוח טבעת שלא עזר לי במשך כבר 4 שנים בערך מיואש מהמשקל
שמעתי על אנשים שעשו אחריי ניתוח טבעת את המעקף קיבה ומרוצים מאוד מהתוצאות
אז השאלה שלי היא איפה אני מתחיל איך קובעים תור אני בכללית מושלם הבנתי שזה ללא תשלום מי שיכול לכוון אותי בנושא אני אשמח
בתודה רפאל
נ.ב
אני חדש מאוד בפורום הזה ושמעתי עליו דברים מדהימים !!!1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה לקבוע תור לניתוח מעקף קיבה ... - תגובה
שולה זק27/08/2011שלום רפאל,
ברוך הצטרפותך לפורום.הסיפור לא כל כך פשוט.
לא ציינת מה ה- BMI שלך הנגכחי (גובה ומשקל) כמה ירדת במשקל?. האם הטבעת גורמת לך לבעיות או לא הצלחת לשנות הרגלי אכילה?
האם אתה במעקב של דיאטנית?
עליך לקבוע תור לרופא כירורג בתחום קיצורי קיבה שעושה את כל סוגי הניתוחים - טבעת, שרוול, מעקף - להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל עם כל ההיסטוריה הרפואית שלך כולל צילום ושט/קיבה/תריסריון עדכני.
כך הכירורג יוכל לבדוק אם יש בעיה עם הטבעת ואם אתה בקריטריונים לניתוח חוזר ואם כן איזה סוג ניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לקבוע תור לניתוח מעקף קיבה ...
רפאל27/08/2011היי שולה אז ככה ה- BMI שלי הוא 40 הטבעת גורמת לי להקיא מידיי פעם לא הייתי קורא לזה בעיות אבל מאז שעברתי את הניתוח ירדתי 15 קילו בחודש הראשון (עקב זה שלא אכלתי כמעט כלום חוץ מדברים חלקים כגון גבינה אשל גיל וכו) מאז המשקל נתקע ואז החלה עלייה הדרגתית במשקל בקשר להרגליי אכילה אני יודע מה אני יכול להכניס לפה ומה לא משתדל מאוד להכניס רק מה שעובר לי בלי להקיא אני לא במעקב של דיאטנית .
אני מבין מדברייך שאת כל הבדיקות שעשיתי לניתוח הראשון אני צריך לעבור מחדש...
עכשיו בקשר ל BMI שלי אני עשיתי במחשבון פה באתר המשקל שלי הוא 130 גובה 1.78 אז אני מקווה שזה נכון התוצאה אשמח לתגובת המשך שולה
תודה רפאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לקבוע תור לניתוח מעקף קיבה ... - תגובה
שולה זק27/08/2011אם יש לך בעיה בטבעת וירדת רק 15 קילו בארבע שנים - האם הבנתי נכון?? ברור שעליך ללכת בהקדם ליעוץ לכירורג, כפי שציינתי שעושה את כל סוגי הניתוחים.
חשוב להגיע על צילום וק"ת ומכתב מהרופא המטפל. בדיקות הוא כבר יתן לך על פי הצורך.
הבנתי שאתה חבר כללית. איפה תה גר? ברר בקופה שלך אן אתה מקבל הפניה (טופס 17) לאיזה בית חולים ציבורי?
איזה סוג ביטוח יש לך מושלם או פלטינום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לקבוע תור לניתוח מעקף קיבה ...
רפאל27/08/2011היי שוב
הבנת נכון בקשר לירידה במשקל ואני גר ברמלה שייך לכללית מושלם
יש לי אפשרות לעבור את הניתוח בב"ח וולפסון בחולון איפה שעברתי את ניתוח הטבעת...
בקשר לקופת חולים יש קריטריונים שצריך לעמוד בהם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרגע חשוב בדיקת כירורג ... - תגובה
שולה זק27/08/2011כרגע מה שחשוב זה בדיקת כירורג ומציאת הסיבה שהטבעת לא ממלאת את תפקידה ואתה לא יורד במשקל.
יתכן ואתה לא אוכל נכון ויש צורך להפנותך לדיאטנית ולסגור את הטבעת. רק כירורג יוכל לקבוע אם יש מקום לניתוח נוסף או יש מקום להשמיש את הטבעת.
בוולפסון יש יחידת מעקב טובה מאוד. תקבע תור בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולםאביה27/08/2011
שלום
אני לפני כמעט שנתיים עשיתי ניתוח קיצור קיבה ירדתי 40 קילו
ואני נימצאת במצב של אכילה נכונה למי שמכיר חלי ממן מיועד למקוצריי קיבה
עכשיו מה שקורה זה
שאני מגיע למצב שאני צריכה לאכול מנה מותרת שמוגדרת מ-600 קלוריות לפי בחירה
ומנסה לאכול מנה של מתוק או מלוח או לעירבוב ולכול דבר שדומה לכך
הגוף שלי כואב מאוד
גם אים אני ממתינה פרק זמן מחלקת את זה לשאר היום מאוד קשה לי לאכול כמות של מתוק/מלוח שמנה המותרת שלי מכיוון עקב כמות המסה שכניראה הגוף מוכן להכיר מתוק
מה לכשות בנידון?
ולמה זה כואב מאוד
אני מרגישה בכי רע ביותר
וכול שבת זה הזמן שלי אני אמורה להינות ובו אני הכי סובלת
אשמח לתשובה
בתודה
אביה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
אביה27/08/2011ובנוסף לכך:
אני מרגישה:גורם לי לתחושת בחילה ועייפות מאוד גדולה
ואני מותשת
אגב, מסתבר שיש חוסר ברזל ואנמייה במינוס מטורף בגוף
כאבי ראש בילתי ניסבלים והגוף פשוט חלש
מחזיר אותי להרגשה של אחרי הניתוח
אשמח לתגובה
אביה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה את בקבוצה הלא מתאימה- תגובה
שולה זק27/08/2011ממליצה לגשת לרופא המטפל ולעשות את כל הבדיקוטת בהחיוניות. ובמקביל לגשת לדיאטנית, שעל פי הבדיקות, והעובדה שאת מנותחת קיבה, תתאים ל תפריט שיענה לצרכים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לכולם - תגובה
שולה זק27/08/2011איך את אמורה להנות ממשהו שלא עושה לךך טוב?
איפה כתוב שמנה מותרת צריכה להיות מנה מתוקה??? מנה מותרת זו מנה עתירת קלוריות בדרך כלל שאת יכולה לאכול פעם בשבוע, אם זו הדרך שבחרת בה.
איזה סוג ניתוח עברת? האם מעקף? אם התשובה חיובית אז יש בעיה עם אכילת מתוקים.
תני יותר פרטים ונראה כיצד פותרים לך את הבעיה ה"מותרת"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשולה
אביה27/08/2011שולה יקרה עשיתי קיצור קיבה של שרוול ושם יש לי בעיה של מתוקים ודברים בעליי שמן מה לעשות?
ותציעי לי מנות מותרות שאפשר לאכול מבלי להכאיב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כאבים?- תגובה
שולה זק27/08/2011קצת לא ברור לי איזה כאבים את חשה אחרי שנתיים?
את צריכה לבדוק מתי הכאבים מופיעים. מה את אוכלת שגורם לך לכאב?
את חייבת ללכת לרופא המטפל/מנתח ולהתיעץ ..
אני לא חושבת שניתן לתת יעוץ בכתב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה לאחר ניתוחאפרת ב26/08/2011
הי לכולם . אני 12 יום לאחר נתוח שרוול . לפני יומיים התחלתי לאכול כלכלה מרוסקת והיום הוספתי קציצה עם רוטב . כל דבר שאני אוכלת גם אם זו כמות מאוד קטנה וגם אם נוזלי ( בחלק מהמקרים) גורם לי לתחושת בחילה ועייפות מאוד גדולה . אני ממש מודאגת . האם כך זה יהיה מעכשיו? זהו? יותר לא אוכל להנות מאוכל?
ושאלה שנייה : אני אמורה לטוס בעוד חודש לנופש בחו"ל ( חודש וחצי אחרי הניתוח) האם אז אוכל לאכול הכל? האם עד אז אני אמורה להרגיש יותר טוב?
ושאלה נוספת ואחרונה : האם יש בעייה מבחינת הביטוח לטוס חודש וחצי אחרי שרוול , או קיים איזה שהוא סיכון?
אני יודעת ששאלתי המווון שאלות , אבל אני קצת מבולבלת ואודה מאוד על תשובות
סופ"ש נעים
אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לאחר ניתוח - תגובה
שולה זק27/08/2011אל תהיי מודאגת...הכל יעבור את ממש בתחילת הדרך. הכל עוד נפוח ובצקתי. תחושת בחילה ועייפות זה נורמלי בהחלט. תאכלי לאט, תשתי הרבה. לאט לאט הגוף יתרגל.
תאמיני לי שתחזרי לאיתנך ותאכלי, אמנם מעט, אבל תהני מהאוכל ומתוצאות הניתוח.
אם את טסה למקום של ציויליזציה למנוחה ולא לטרקים בהרי ההימליה, אני לא רואה כל בעיה עם הטיול. תהני לך.
לגבי הביטוח את חייבת לברר בחברה המבטחת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה לאחר ניתוח
אפרת ב27/08/2011המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפגש ב8.9תמר נהריה26/08/2011
שולה אני ובעלי מעוניינים להגיע למפגש . אצל מי נרשמים וכמה זה עולה לזוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפגש ב8.9 - תגובה
שולה זק26/08/2011איזה יופי. אני שמחה
תרשמי במייל [email protected]
ונעביר לך את כל הפרטים במייל חוזר.
אל תשכחי לציין מספר נייד
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להסרת עודפי עוראדם25/08/2011
שלום אני לאחר ניתוח שרוול וירידה של53 קילו בכמעט שנה נותרו לי עודפי עור רק בבטן התחתונה מישהו מכיר את העסק מבחינת ניתוח כיסוי רפואי אם אפשר קצת פרטים תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח להסרת עודפי עור - תגובה
שולה זק25/08/2011שלום אדם,
שאפו על הירידה היפה.
עכשיו "לעסקים".
אתה פחות משנה אחרי הניתוח. זה לא מספיק זמן בכדי לעבור ניתוח להסרת עודפים.
מומלץ לעבור ניתוחים לשחזור הגוף שנתיים אחרי הניתוח ולאחר שעומדים חצי שנה במשקל יציב.
האם סיימת עם הירידה במשקל?
הניתוחים לשחזור הגוף נמצאים בסל הבריאות. עם בטן אין בכלל בעיה. מקבלים התחייבות ללא בעיות. שוב....אתה צריך לעסוק בפעילות גופנית ולאגור סבלנות ולעבור ניתוח שגם תהנה ממנו בעתיד. בן כמה אתה?
תוכל להתקשר אלי ואתן לך יותר פרטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצער לי שולה, אבל זה לא כ"כ נכון
לי27/08/2011היי שולה, מקווה שאת זוכרת אותי,נותחתי לפני שנה וקצת וממתינה לפלסטיקה.זה לא מובן מעליו שקופת חולים ממנת ניתוח להסרת עור.אני עברתי 7 מדורי גהנום עד שקיבלתי את האישור.הקריטריונים מאד נוקשים, יש ועדות קפדניות וחייבים להוכיח שמתחת ל"סינר" בבטן יש דלקות כרוניות,שלפוחיות וכ"ו.כמו כן מבקשים חוות דעת מרופא עור ובמכבי יש אזורים שאף מבקשים אישור מפסיכיאטר שאתה בדיכאון עקב דימוי עצמי ירוד.אני בכללית והסיפור לא יותר פשוט...
קופת חולים לא ממהרת לממן ניתוח שנתפס כקוסמטי (בלי קשר כמות הקילוגרמים שהורדת).הכן הוא בסל אבל להוציא את האישור המיוחל זה קשה מאד.מקווה שלחברנו יעבור חלק כי לי היה קשה ברמות.
חיבוק, אוהבת אותך
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צודקת וחבל שלא צלצלת - תגובה
שולה זק27/08/2011צר לי שעברת מדורי גהינום עם "סינר" בבטן....זה נמצא בסל הבריאות שנים. אפילו אני שנותחתי לפני 9 שנים קיבלתי מייד את האישור לניתוח של הבטן.
חבל שלא צלצלת ויידעת אותי על הנושא.
הייתי נותנת לך את הקוד ואת החוק.
נכון שצריך להביא אישור שזה מפריע וגורם לבעיות של ריח, פטריות וחוסר נוחות. אבל זה נכון והרופאים נותנים אישור. בכללית בכל אופן לא טרטרו על נושא בטן.
הפרוצדורה קצת יותר מסובכת כשמשלבים ירכיים ועוד כמה שחזוראים. אבל עדיין מיוני 2010 זה בסל הבריאות עם קוד - כך שבסופו של דבר מקבלים אישור.
אישית (מניסיון אישי() לא הייתי עושה כל שחזור לפני שנתיים ולאחר משקל קבוע חצי שנה. פשוט ....הגוף משתנה הפלסטיקה מתקלקלת...ועוד פעם אישור לא יתנו ובצדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשמח אותי לגבי מנותחים אחרים
לי27/08/2011כנראה שבמקרה שלי הרופאים לא יודעים את החוק.חבל...
לגביי, אני ירדתי את כל עודף המשקל שלי לאחר כ- 7 חודשים (BMI נוכחי 24.6).כבר חצי שנה על אותו משקל, שמור ויציב טפו טפו טפו.מה כוונתך שהגוף עוד משתנה? גם אחרי סיום הירידה ושמירה על משקל?
לא הבנתי את הנקודה הזו וברור שלא ארצה לקלקל כלום בניתוח פלסטי.אשמח אם תוכלי להביר לי את העיניין.
שוב תודה,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשמח אותי לגבי מנותחים אחרים - תגובה
שולה זק27/08/2011הגוף מעצב עצמו. משנה הקפים. לא רק הירידה במשקל משנה את המראה אלא גם עיצוב הגוף והקפים. כדאי מאוד להתייעץ ולבחון לפני שעוברים ניתוח לשחזור גוף. הפתגם אומר ש"החפזון מהשטן" במקרה דנן זה יכול להיות כך. רצוי שתבדקי היטב לפני שאת הולכת בשלב כה מוקדם לניתוח עודפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולתנו היקרה
רוזי29/08/2011יאוואני רוצה גםמתיחתבטן מה עושיםם אין ליעור נפולל אתחושבת שיאשרו לי באלי גם הכול יחסית מה עוד מאשריםם יאו איך באלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)