מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ריגוש מטורף.אולגה22/07/2011
אהלן לכולם.. קראתי את כל ההודעות שלכם, את כל השאלות הנפוצות, חלק היה נחמד לקרוא וחלק לא חחח :) בכל מקרה, חיפשתי פורום שאני יכול להתמרמר/לשמוח בו מאחר וכנראה שאני הולכת לעבור ניתוח שרוול. כל החחלטה קרתה ממש מהר והיום כבר הביאו לי את הבדיקות לפני הניתוח.
אני כל כולי בהתרגשות מטורפת,ומקווה לסיים את כל הבדיקות צ'יק צאק...
מישהו יכול בערך לתת לי הערכה תוך כמה זמן מתבצע הניתוח אחרי שעשיתי את כל הבדיקות?
אה ונעים מאוד, אתם הולכים לשמוע ממני עוד הרבה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה אולגה. - תגובה
שולה זק22/07/2011נחמד שאת כאן איתנו.
האם את עומדת בקריטריונים לניתוח?
אף אחד לא יכול להגיד לך כמה זמן לוקח לקבל מועד לניתוח ולהיות אחריו.
יש כמה פקטורים משפיעים.
בבית חולים ציבורי, הניתוח ללא עלות כספית לעומדים בקריטריונים לעומת מרכז רפואי פרטי כמו אסותא - שם יש לשלם השתתפות עצמית תלוי בסוג הביטוח ולאיזה קופה את שייכת.
בבית חולים ציבורי התור ארוך יותר מאשר במרכז רפואי פרטי.
כך שאף אחד לא יכול לתת לך תשובה מוסמכת לשאלתך.בכל מקרה נשמח לסייע בכל שאלה
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה+שאלה נוספת
אולגה22/07/2011כןןן אני עומדת בקריטריונים! הפגישה היתה אצל פרופסר רובין במדיקל סנטר,הוא רשם לי איזה בדיקות לערוך ולחזור אליו ברגע שאני אסיים הכל :):):)
אני מבוטחת כללית פלטינום... מעניין כמה זה עולה וזה.. יש למישהו מושג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אולגה
נטלי א22/07/2011נותחתי אצלו במדיקל סנטר לפני שבועיים.... עלה לי סה"כ 13.000 שקל וכמובן שיש כללית פלטיניום אז מוחזר לך 90%. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוך כמה זמן אחרי הבדיקות קבעו לך
אולגה22/07/2011תור לניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כייף לך נטלי!! בהצלחה!!!!!!!1
אולגה22/07/2011שתפי אותי קצת :):) כולי מסוקרנת כל היום אני קוראת פה את ההודעות בפורום.. לא יכולה לחכות שכבר יהיה לי תור לניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את עושה במדיקל
קרן22/07/2011באופן פרטי, אז לאחר שסיימת את הבדיקות, תקבעי אליו תור, הוא יפתח לך יומן וביחד תקבעו תאריך... לי זה היה עיניין של 3 שבועות (אבל רק בגלל שאני דחיתי)
מה עוד את רוצה לדעת???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך היההההה?
אולגה22/07/2011אני מתה כבר לעבור את זה...מה מתאשפזים שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת אומרת שנשמע ממך הרבה...
דניאל22/07/2011לפי התמונה שלך, אנחנו נעדיף לראות אותך כמה שיותר...
עכשיו בנושא ההתלהבות.... נהדר שאת מתלהבת,
הזמנים משתנים בהתאם לכמות המנותחים, לדאבונך, הביקוש לניתוחים עולה כל הזמן.
כל דבר בעיתו, את על תעכבי שום דבר,
תהיי ממושמעת, תעשי כל בדיקה ללא דיחוי,
התאריך שלך יגיע, אל תדאגי....
בהצלחה,
דניאל (מנותח מנובמבר 2010 - 46 ק"ג פחות, שוקל 78.8 ק"ג)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח דניאל תודה
אולגה22/07/2011כן כן אני גם אוהבת להתלונן, אז אני אהיה פה הרבה... אני מקווה שאני אספיק את כל הבדיקות בחודש כי כבר יש לי תור ב22 לאוגוסט.. והבנתי שצריך הפסקה בין בדיקה לבדיקה.. לא יודעת, קראתי כל כך הרבה דברים שאני כבר לא יודעת.
וכל הכבוד לך דניאל!! זה מטורף כמה הורדת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכללית פלטינום
כרמל22/07/2011במדיקל סנטר השתתפות עצמית שלך היא 1500 ש"ח.
בהצלחה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולכם פה נסיכים!! רק מלקרוא תפורום
אולגה23/07/2011קיבלתי תשובות לכל השאלה ואתם ממש מעודדים וזה ממש כייף להיכנס לפה :):) שיהיה לנו שבוע מעולה ושנצליח כולנווווווווווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברית אחרי אילתלהיוולד מחדש21/07/2011
קראתי הכול
ויש הרבה דברים בכל מה שכתבתם
בגרוע ובחמור של שולה
במטריד של מקס
בהשתוממות של אפרת
וכו'
עוברית אחרי אילת ירדה 3 קילו
וזה לא מלהיב אותי
כי איכשהו העובדה שהייתי תקועה שבועיים
הביאה אותי למצב שהייתי שרויה בו בהתחלה
שאולי בכלל לא עברתי ניתוח
אבל כן עברתי
כי המאמץ לשתות ולאכול עדיין קיים
תראו זו מלחמה ממש מלחמה
ועוד באילת איזה אתגר
הבופה מציע המון ושפע
והקהל מסביבך ישראלי ומכיל על הצלחות כמויות בלתי נתפסות
אני לא הייתי אף פעם כזאת
בטח שהייתי מקפידה על אסתטיקה מינימלית של מראה השולחן
אך לא בזה עסקינן אני לא הצלחתי לאכול הרבה כי פשוט אני מתמלאת מהר
מאוד מהר
אבל יחד עם זאת השתפרתי במאבק על לאכול למרות חוסר הרצון
בבוקר אכלתי כף גבינה כף ביצה מקושקת
2 כפיות טונה או סוג אחר של דג
בצהריים אכלתי עוף 2 כפות ותפוח אדמה כף וחצי
בערב אכלתי שוב עוף או דג
בין לבין ניסיתי לשתות רוויון או לבן
אבל זה היה כמעט מעשה נואש
פעם אחת הצלחתי לשתות קפה קר רובו האמת מים
מקס צודק אני שותה רק נוזלים פשוטים מים או נסטי
שחיתי 40 דקות ברציפות
ושיחקתי כדור עף חצי שעה ברציפות
ויש לי כוח
אבל מה שרציתי לומר זה גלי המצב רוח שיש לי
לא יודעת איך להסביר זאת
זה נע בין ייאוש ואכזבה לבין אופטימיות
וזה לא קל להיות כמטוטלת
אני לא הרגשתי שירדתי במשקל השבוע
וגם שעליתי על המשקל לא הרגשתי שירדתי אלא רק ראיתי שכך קרה
אני לא מצליחה להרגיש דבר סביב העניין הזה
אני יודעת לתאר אותו באופן רציונאלי/שכלי
אני מטופלת מבחינה מקצועית
וההרס העצמי שלי לא פסק עם הניתוח
אמרתי פעם חיי היו לא פשוטים
והמעטפת החיצונית שלי הייתה לי כמגן
אין לי אלטרנטיבה עדיין ואו מחשבות לרעיון שאהיה חשופה בשנה הבאה
ככה לעולם
מי אהיה עם עצמי? מה אעשה עם עצמי?
יש לי כל כך הרבה שאלות ולא מעט חששות
אני מצהירה בזאת אני נלחמת בכל החזיתות
ולפיכך תגובות שיפוטיות על מצבי ברורות לי
הן בבחינת שיקוף מראה למצבי או ערעור התפיסה שלי את עצמי
וזה מועיל.
יחד עם זאת אדם המודע לעצמו נתפס כמוזר
אם אתה יודע למה אתה לא מטפל
אז אומר אני יודעת ומטפלת
וכאן אני משתפת בתהליך
מספרת עליו בין המודע למתנהג
בין החושב למרגיש
לא קל לי
ואם אני בורחת תדעו
שאני אחזור
ואם אני לא זזה
תתנו לי בעיטה קטנה
הכול מותר כי אתם עושים זאת בחן ובאכפתיות
ואני מאמינה לתגובות
מאמינה לטוב לבכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה השבה - תגובה
שולה זק22/07/2011עוברית מאוד נהנתי לקרוא את דבריך.
האמיני לי שאנחנו מבינים ויודעים שההתמודדות שאת עוברת שעה שעה ויום יום היא לא קלה ועם זאת מגיע צל"ש על העמידה הנחושה בהתמודדות ועל ההתמודדות בפרט.
בפעם המי יודע כמה אחדד את נושא ה"תקיעות".
עוברית יקרה, לא הכל זה המחוג במשקל. הוא לפעמים מרגיז וסרבן ועומד על נקודה ולא זז, אך לא כך הגוף שלנו. בטוחני שלמרות שהגרמים במחוג לא זזו חל בשבועיים האלה שינוי בגופך. היקפים קטנו והרגשת למרות הכל יותר קלילה.
התהליך שהתחיל עם הניתוח הוא רק תחילתו של תהליך לכל החיים. החיים לפני....אין !!מעכשיו החיים הם שונים ואנחנו בהתמודדות לשנות הרגלי אכילה ולהסתכל לחיים בריאים ואורח חיים אית נחיה עד יומנו האחרון.
כך שאת נמצאת במקום הנכון ואנחנו שמחים שמצאת אותנו ואת יכולה לשפוך את תחושותיך ולמרות ש"יורדים" עליך....לדעת שמבינים אותך ואת ולא לבד במערכה - איתך אלפי מתמודדים בשלבים שונים אחרי הניתוח (אני מתמודדת כבר 10 שנים).
את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת. אשמח לתת לך טלפונים של חברים ואולי אפילו תיפגשי עם כמה....דבר שמאוד עוזר ומחזק.
בנימה אופטימית זו שיהיה לך סופ"ש נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן התגעגענו...
דניאל22/07/2011סגנון הכתיבה שלך והשאלות שלך שתמיד מעלות אצל כולם את הדומה והשונה אצלם.
אם הייתי גרפולוג דיגיטלי, הייתי מתקשה לנתח אפילו את עריכת הטקסט,
שבד"כ כלל מכיל שורות קצרות , כמו שיר. אני כל הזמן מחפש את החרוזים....
תשמעי, עברת את המבחן הקשה ביותר: מבחן השפע,
ועברת אותו בהצלחה ניכרת, שום דבר לא יעצור אותך עכשיו,
וכמו שאמרת, הכל מלחמות,
אני מאחל לך להגיע למלחמות שלי,
הגעתי למשקל היעד, ואני ממשיך לרדת, וזה מפריע לי,
לא רוצה להיראות שדוף וחולה,
עכשיו אני מנהל מלחמה עם עצמי,
להקדיש זמן לפעילות ספורטיבית, בעיקר אימוני כח,
אולי אעלה מסת שריר, אחטב את עצמי ובכך אאזן את הירידה במשקל.
ניהלתי עד עכשיו חיי פדלאה, קשה לי להזיז את עצמי להתאמן,
סתם עייפות פיזית ונפשית, אני יודע שאני מסוגל אבל אין לי את ה"דרייב"
אני מעדיף לצפות בספורט - בזה אני מצויין.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאחלת להגיע למלחמה שלך
להיוולד מחדש23/07/2011ומאחלת לך להמשיך ולהילחם ולא לאבד כוחות
אני מאמינה ברוח שלך
עצם זה שאתה מודע לעצמך תקל עלייך במלחמה לשמור על עצמך
תודה על המילים המחמיאות
יבוא הרגע ואכתוב כאן באמת שיר
כי אני אכן כותבת שירים ( בין היתר )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לרופאים - מטופלת דיאליזהאור21/07/2011
שלום,
אני מטופלת בדיאיזה ציפקית, כדי לעבור השתלה אני צריכה להוריד כ30 קג"ג ממשקלי, האם אפשר לעשות טבעת במקרה כזה?
תודה, אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה לרופאים - מטופלת דיאליזה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה21/07/2011ניתחתי בעבר חולת דיאליזה לאותה מטרה (לרדת במשקל ע"מ לעבור השתלת כליה). ביצעתי שרוול ולא טבעת. אני לא ממליץ להכניס גוף זר במקרה שלך.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועמדת לשרוולפרי21/07/2011
היי , אני צריכה לעבור ניתוח שרוול בספטמבר , עברתי את כל הוועדות כולי ריגושים ופרפרים, מאוד רוצה לקבל מידע ממנותחים לגבי התהליך והאם זה אמיתי כל הדבר שיורדים כל כך מהר ? בבקשה תגובכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יורדים מהר מהרגלי האכילה הקודמים
רותי21/07/2011והשאר - זיל וגמור!
הוקוס פוקוס יש רק בספרי האגדות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי לשאלות נפוצות - תגובה
שולה זק21/07/2011כמו כן קראי מעל דפי הפורום את דברי המנותחים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולם!!!1שוש - בית רימ21/07/2011
חזרתי הביתה, עברתי את הניתוח ביום שני והבוקר חזרתי הביתה .
הכל עבר בסדר, אני מאוד חלשה, יש לי כאבי ראש.
כמה שאלות:
האם מותר לבשל קומפוט מפירות ולשתות רק את המים?
האם מותר לשתות כוס קפה?
כדי לי לקחת אופטלגין לכאבי ראש?
ביי לכולם
שוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוך שובך - תגובה
שולה זק21/07/2011את עכשיו על כלכלה נוזלית. מרקים צחים, תה, ג'לי. ללקק קרטיב. את יכולה לשתות נס קפה ללא חלב. קפה שחור לא.
לשתות מים בטעמים ותקחי אופטלגין בטיפות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה
שוש - בית רימ21/07/2011למה ללא חלב?
בבית החולים הבוקר נתנו לי כבר גבינה ומעדן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם קיבלת תפריט - תגובה
שולה זק21/07/2011חלב זה לא מעדן ולא גבינה.
האם קיבלת תפריט של הדיאטנית עם השחרור מבית החולים?
עד כמה שזכור לי, אולי אני טועה, רצוי להמעיט בהתחה בשתית חלב. קצת בקפה ולא לגזים בשבוע הראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה - כן קבלתי תפריט
שוש - בית רימ22/07/2011לא כתוב שם שאסור חלב.
בררתי באסותא ואין בעיה לשתות קפה אפילו על בסיס חלב.
תודה
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה - כן קבלתי תפריט - תגובה
שולה זק22/07/2011בוקר טוב שוש,
מנסיון של אחרים לאט לאט עם החלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה השווה חחחחחחחחח.
סיגל21/07/2011מקווה שאת מרגישה טוב.
אני עם שולה בעניין אופטלגין נוזלי גם אם זה לכאב ראש.
למה לסבול?
את יכולה לשתות מיצים צלולים או מים בטעמים...לאט לאט
שלחתי לך מייל
בשורות טובות סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל
שוש - בית רימ22/07/2011תודה, החזרתי לך מייל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולה תרזהחן20/07/2011
שלום יקירי!!!
בשעה טובה ומבורכת, נקבע לי תור לניתוח מעקף קיבה, בביה"ח "זיו" בצפת ביום
7/8/11(אלא אם חו"ח תהיה שביתה ).
עוד בטרם הניתוח ,אני רוצה לציין כי ללא שולה , שדחפה,עודדה,וסייעה,לא הייתי חושב על הניתוח כלל.
אני מקווה שתסכימו איתי,כי היא ראויה כי שמה יהיה "שולה תרזה"
בברכת הצלחה לכולנו.
חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתפשר על שולתנו - תגובה
שולה זק20/07/2011חחחח.מה דעתך שנשאר ב"שולתנו" שמקס הדביק לי....כבר התרגלתי
תודה חן. אבל כל המחמאות מגיעות לך, על האוזן הקשבת וההבנה שאתה לוקח הפעם אחריות על גורלך (לא כמו בפרנסתך על גורל אחרים).
אני בטוחה שלאחר ה- 7.8 תדע להעריך את איכות החיים שתזכה להם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגישה עם המנתחזיו20/07/2011
מחר יש לי סוף סוף פגישה עם המנתח, המתנתי כמעט חודש! הכנתי לי רשימת שאלות שבכוונתי לשאול מחר אבל אשמח מאד לשמוע ממנותחים ותיקים מה חשוב לשאול כדי שלא אהיה מתוסכלת לאחר הפגישה ממה ששכחתי לשאול.
דבר נוסף, מה עדיף פרטי באסותא או בבני ציון- ציבורי? תודה על העזרה אני אמנם מבקרת בפורום בכל יום אבל כמעט לא משתתפת נתמכת שקטה מה שנקרא... למדתי המון רק מקריאת הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגישה עם המנתח - תגובה
שולה זק20/07/2011תקראי במדור שאלות הנפוצות, שם תמצאי מאגר מידע שיענה כמעט על כל שאלותיך.
את תקבלי הסבר מהמנתח על סוגי הניתוח ועל פי ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה תתאימו יחד את הניתוח.
תכיני לך שאלות בסיסיות שמענינות אותך והשאר כבר יעלה תוך כדי פגישה.
בבית חולים ציבורי הניתוח הוא ללא עלות כספית . בבית חולים פרטי כמו אסותא הניתוח כרוך בהשתתפות עצמית המשתנה לפי סוג הביטוח, הקופה בה את חברה וההסכם עם המנתח. ההמתנה לתור לניתוח במרכז רפואי פרטי בדרך כלל קצרה יותר מאשר בבית חולים ציבורי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסג'אורלי20/07/2011
האם יש מניעה לעשות מסג' אחרי הניתוח ? ואם כן, כמה זמן ?
יום נפלא
אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסג' - תגובה
שולה זק20/07/2011לבריאות. כמה שיותר
אבל לא כזה מפרק עצמו בחודשים הראשונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין לי את האומץרוזי20/07/2011
אני יושבת ורואה תמונות שלפני אני לא יכולה לראות אותם ובטח לא לעלות אותם אני שמחה שאתם מעלים אני עדין בראש שמנה לא הגעתי ליעד שלי עוד 10 קילו אני רוצה ענין של זמן משאורלת שנה וחצי בעקבות סכרת מישקל 95 והיום 68
מאושרת עד השמים אין ספק בזה יום טוב חברים חשיבה חיובית ולאאאאאאאאאא לפחדדדדדדדדדדד אם כול הכוחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את נראית נפלא ועושה טוב לכולם
רותי20/07/2011מגיע לך כל הכבוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי רוזי
יושי21/07/2011דווקא התמונות של ה"לפני" ו"אחרי" מאוד מעודדות משורוולים טריים (כמוני...),
אז יאללה- אל תחשבי פעמיים- תעלי תמונות... וכמה שיותר!
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיפור רוזי-בסה"כ היית שמנה !
מקס ברנר21/07/2011כולם פה היו או עודם בהשמנת ייתר ניכרת .
להתבייש ב-95 קילו ?!נו באמת-יש כאן אנשים שהיו שם כבר בחטיבת הביניים !לדעתי את מנותחת השרוול הכי קלה בארץ במועד הניתוח,ואלמלא הסוכרת בכלל לא היית בקריטריונים.הסיכון היחיד שאת לוקחת הוא שיגידו שגם בתמונות "לפני" את לא ממש גדולה,ועם הסיכון הזה אפשר לחיות בלי קושי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי לכולם שבועיים אחרי שאלה ...אריאלה19/07/2011
שוב אני אחרי מעקף, ומאוד מתגעגעת לירקות כמו עגבניה(אמרו לי שצריך לקלף אותה?)וסלק ונבטים ותירס מתי אני אוכל לאכול אותם?תודה ענקית על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואלה התגעגעתי אליך ... - תגובה
שולה זק19/07/2011בשאלות הנפוצות יש לך תשובות של הילה הדיאטנית.
אכן מומלץ לקלף את העגבניה ולסנן את הגרעינים בשבועות הראשונים.
סלק, נבטים, תירס וכו' מומלץ אחרי 6 שבועות. להתחיל בהדרגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנה אחרישרית19/07/2011
ללא מילים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SHAPO- תגובה
שולה זק19/07/2011אין מילים
את עכשיו במבינה....
כל הכבוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואואואוו
אורלי19/07/2011גם אני רוצה :)
כל הכבוד
יום נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית כוסית
רוזי20/07/2011נשמה כמה את יפה את ניראת מדהים גהה בך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזמנה להרצאהתמר19/07/2011
שלום
קיבלתי הפניה מהרופא המטפל שלי לבית החולים בלינסון .שם אמרו שקודם כל עלי להגיע להרצאה של ד'ר קידר ורק לאחר מכן יתחיל ההליך . ההרצאה תתקיים בנובמבר.שאלתי האם בכל בתי החולים זה ההליך הראשוני שעוברים ולמה הוא נועד?
תודה
תמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמר - תגובה
שולה זק19/07/2011תתקשרי אלי בקשה.
האם את בכללית מחוז חיפה וגליל מערבי?
ולענינו של דבר
הלואי וכל בית חולים היה נוהג ככה ומזמין את המטופלים להרצאה ולמתן אפשרות לשאלות ותשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
תמר19/07/2011שלום
אני בכללית איזור השרון
תמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתברכי על היוזמה - תגובה
שולה זק20/07/2011השאיפה שכל מרכז רפואי יקיים הרצאות למטופלים ומעקב לפני ניתוח וכמובן אחריו במהלך שנה לפחות.
זה שהמועד למרפאה הוא רחוק זה כבר עניין אחר. יש עומס ולחץ בכל בתי החולים (והשביתה רק החריפה את הבעיה). תנסי לצלצל כל שבוע ולוודא שלא התפנה תור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככה נוהג דר' קידר
אילן19/07/2011כך הוא גם עשה כשהיה בהדסה,
וזה התנאי שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככה נוהג דר' קידר - תגובה
שולה זק19/07/2011זה בסדר גמור. רק השאלה מאיפה שולחים את המטופלים. אם מנהריה ולא מנותחים בבילינסון או מנותחים עתידיים בבילינסון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שמעתי דבר כזה
תמר גנור19/07/2011לדעתי את צריכה לברר שוב זה לא נשמע הגיוני שאת צריכה לחכות עד נובמבר ורק אז להתחיל את התהליך???? נשמע הזוי לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבנים בכיס מרה לפני ניתוח טבעתגלי19/07/2011
שלום,
אני לפני ניתוח טבעת, מבצעת כרגע את כל הבדיקות לפני הוועדה שקופ"ח דורשת.
הבוקר התברר כי יש לי אבנים בכיס מרה , אבנים גדולים!
מה מקובל לעשות במקרה כזה ?
אני יודעת שבמקרה של שרוול עושים את 2 הניתוחים (הוצאת כיס המרה והשרוול) יחדיו,
אבל במקרה של טבעת מה עושים ?
אודה לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבנים בכיס מרה לפני ניתוח טבעת - תגובה
שולה זק19/07/2011תבררי עם המנתח.
ואם כבר כתבת בפורום - למה טבעת? היית אצל מנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים וקבלת הסבר לגבי כל ניתוח וניתוח ואיזה ניתוח הכי מתאים לך לפי הרגלי אכילה, הפרעות אכילה, הסטוריה רפואית.
האם את אכלנית מתוק?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
גלי20/07/2011ראשית לא הייתי אצל מס' מנתחים.
החלטתי ללכת על ניתוח טבעת על סמך שיחות עם חברים ומשפחה כל אחד מהם עבר ניתו אחר. ועל סמך למידה על הניתוחים בקצרה מהאינטרנט.
מתוק האמת זה לא המחלקה שלי אלא פחממותתתתת.
תודה !!! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחמימות?? ואת רוצה טבעת??
דניאל20/07/2011תזמיני מקום קבוע בשירותים,
את הולכת להקיא המון,
תתיעצי עם מומחים - לא עם חברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעת נחמדה על האצבעות.......
סיגל21/07/2011אני מכירה אנשים שעשו טבעת וממש מצטערים....
עכשיו הם צריכים שוב לעבור ניתוח להוציא טבעת ולעבור שרוול או מעקף.
הם עלו את כל המשקל וסבלו מהקאות מרובות.
מאיפה את?
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מאכליםרננה19/07/2011
סליחה מראש על הרשימה הארוכה.
כמה זמן שרוול מותר:
1. חזה עוף
2.חציל מטוגן
3. אורז
4. פסטות
5. ג´חנון(אני יודעת שזה ממש לא מומלץ, הכוונה היא לחתיכה ממש קטנה)
6. לחם (בכל צורה שהיא)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי מאכלים - תגובה
שולה זק19/07/2011תיכנסי לשאלות נפוצות ושם תראי תפריטים של הילה הדיאטנית. מה לאכול ומתי.
את בטוחה שג'חנון, פסטות, לחם, פיצות.....אלו מאכלים בריאים, המומלצים לדיאטה???
הניתוח הוא כלי שעוזר לנו לשנות הרגלי אכילה. מומלץ לגשת לדיאטנית ולקבל תפריט המתאים לירידה במשקל לאחר ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארוחות קטנותאורלי19/07/2011
כמו כל ילדה טובה, אני משתדלת לאכול ארוחות מסודרות ובזמנים קבועים.. רק שיש לי בעיה קטנטונות :)
אני לא מצליחה להכניס הרבה בכל ארוחה (משהו כמו 1/4 עגבניה עם 1/4 מלפפון וכף גבינה) ואז רעבה אחרי שעתיים כבר..
מה עושים ??? איך "דוחסים קצת יותר אוכל שישביע אותי?
אני משתדלת לאכול יותר חלבונים וירקות מאשר פחממות (בשל ההכרות שלי עם האהבה הגדולה לפחממות)
יום נפלא :)
אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוחות קטנות - תגובה
שולה זק19/07/2011אודה לך אם לא תשתמשי במונח "דוחסים". אוכלים כמויות קטנות ומגוונות כמה שאפשר, לא להגיע למצב שזה "נתקע" או מרגישים תחושת מועקה.
אם את רעבה אחרי שעתיים את יכולה לאכול שוב , או לשתות.
זה לא פשע לאכול מעט ולעיתים תכופות.
ככה זה בהתחלה. עד שהבצקת נעלמת ועד שכל המנגנון חוזר לתפקד. אז הכמויות גדלה במעט.
בהצלחה ובתאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)