מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תלכו על זהמני19/07/2011
גבירותיי ורבותיי
הורדתי 50 קילו ב-10 חודשים!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואו!!!!!
יושי20/07/2011מטורף- לא?!
איזה יופי!
אז זו הסיבה שאתם אומרים בכל בוקר ברוך שלא עשני אישה.... כי לכם זה יורד הרבהההההה יותר מהר!
ש-א-פ-ו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגעי יוכבד יקירתי
מקס ברנר20/07/2011לא כל הגברים בני 26.לא כולם עברו מעקף,ולא כולם חולי ספורט, שחדרי כושר מפסידים עליהם !יש גם גברים בגיל העמידה עם חולשה למתוקים והסתייגות בולטת ממאמצים גופניים,ואלה יורדים כמו נשים !יחד עם זאת אני מקווה ששנה ורבע מהניתוח אוכל לדווח בסיפוק שירדתי 50 מתוך 150 שהיו,ושם להתחיל להלחם על התייצבות ברמה נוחה לי של בערך 100 קילו.נקווה שניפגש עוד קודם,ונטעם ממעשי ידייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב, זה עדיין סופר וואו!
יושי20/07/2011ואני עדיין משתגעת מזה שאני יותר צדיקה מהאפיפיור... ומקפידה ועדיין לא הכנסתי לפי דבר מתוק מהניתוח (חודשיים וחצי...) והירידה א..י..ט..י..ת......
ועדיין אני אומרת, מקסי כפרה- שאתה (עם כל התלת ספרתי שלך) כבר לא שמן.... (וזה רק מהתמונה שראיתי)
אבל, לעיניינים קצת יותר טעימים.... איזה ריח יש לי עכשיו בבית... יואו!!! עוגיות קינמון טהור נאפות להן בתנור... ולפני כן היו עוגיות תמרים, ועוד מעט עוגיות שקדים...
נו- אז אפשר לאיים על "יונה" ב"יין"??? מעשה ידי כבר כאן!
:)
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוגיות קינמון-וקינמון בכלל-
מקס ברנר20/07/2011הם מאהבותי הגדולות !!כן-גם קאנטוצ'י באפיה כפולה.
הדודה בלומה (דודה של אמי )אפתה עוגיות קינמון,שאנשים היו מוכנים להרוג בשבילן,עד גיל 93-בשנים האחרונות בסיוע המטפלת הפיליפינית.סיפרתי לכם כבר שבמשפחה שלי השומן הורג רק גברים טרם זמנם.הנשים דווקא פורחות עם כמויות מסחריות של חמאה.
אם את מצליחה לאפות את הדברים האלה בלי לגעת בהם-כל הכבוד לשרוול ולך !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהנונה19/07/2011
היי הלכתי היום עם המכתב של ד"ר אמנון אבנת שציין שאני צריכה לעשות רק בדיקת דם צילום חזה א.ק.ג וצילום סונר בטטן עליונה ואמר שאני אל צריכה צילום קיבה בכל מקרה ביקשתי מהרופא משפחה שלי צילום קיבה והוא אמר בפירוש שאם דוקטור אבנת לא רשם זאת אז לא צריך התקשרתי לבית חולים אחד מעביר אותי לשני ואין מענה מה אני יכולה לעשות ?.... אני נואשת רוצה כבר לעבור את הניתוח אבל הכל כל כך מסובך ואני לא מבינה כלום בבקשה תעזרו לי האם הוא יכול לעשות לי ניתוח שרוול ללא הבדיקה הזאת ?...... כי הבנתי שבאולטרסאונד רואים את הקיבה אני כבר לא יודעת לא למי לפנות ולא כלום מזל שייש את הפורום הנהדר הזה !! כמו כן אני מחכה שהממשלה תאשר לי את הניתוח בחינם מבלי לשלם על כל הכלים והסיכות יש לי bmi48 מה הסיכויים שיאשרו לי דבר כזה בחינם ?........ בבקשה צריכה עזרה התקשרתי לכל בית החולים אומרים לי אם אבנת רשם ככה אז ככה זה אבל כולם אומרים שצריך לעשות וושט קיבה והוא אמר לי במפורש שלא צריך אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני מיואשתתתתתתתתתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעשי מה שאמרו לך - תגובה
שולה זק19/07/2011שיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברים יקרים הניתוח מתקרבפדא19/07/2011
הרבה זמן שלא הייתי כאן מסיבות ששמורות עימי ..
אני בת 27 עם bmi 44.5
מחר רביעי הולכת לטרום ניתוח וביום חמישי אני מתנתחת ! 21/7 תאחלו לי בהצלחה
אם אין שביתות
אהה אני קופת חולים כללית , ניתוח מעקף קיבה אצל ד''ר מחאגנה המקסים בבית חולים רמב''ם ..
ממש לא מאמינה שהצלחתי לשרוד את השבוע האחרון שהיה מלא בפרפרים ופחדים ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבלנות משתלמת - תגובה
שולה זק19/07/2011שיהיה לך בשעה טובה פדא ואנו מחכים לך כאן באהבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון הצלחה,שיעבור בקלות...
סיגל19/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה חסר לייושי18/07/2011
להגיע לרוויה מכוס מים.....
אני שותה- אבל לא מצליחה "לגמוע" כוס שלמה ואפילו לא חצי כוס...
זה משתפר במשך הזמן? או שאתחיל להתרגל לעובדה........
הכל שטויות- העיקר שהקילואים יורדים :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה משתפר עם הזמן
מקס ברנר18/07/2011כמובן לא עם תוססים,ורבים יעדיפו משקה ממותק (מים בטעמים למשל ).כשהבצקת מתרפאת-וזה לוקח 3-4 חודשים-אפשר בלי בעיה לשתות חצי כוס,ואפילו יותר.הואיל ואני מאלה ש"שותים עם האוכל" (שפר עליי גורלי )אני עדיין מסתפק בגמיעות קטנות,אבל בין הארוחות אני שותה לרוויה.מעולם לא הייתי שתיין כמויות. כך שאיני מרגיש כמעט בהבדל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה משתפר ועוד איך
עופר19/07/2011לי אין שום בעיה ללגום מים ואני אפילו שותה כמויות גדולות מאוד ( 1-1.5 ליטר ביום), בהתחלה יותר קשה.. אבל עד מהרה המצב יתאזן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל כך מבינה אותך
אורלי19/07/2011אחת האהבות שלי זה לקחת את הבקבוק מהמקרר ופשוט לחסל אותו :)
מחכה לרגע שזה יבוא
יום נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש פה מישהו שיודע אוליאורטל18/07/2011
אם אפשר לעשות את הניתוח בהרדמה חלקית היום שמעתי שמישהי ניכנסה לניתוח היום בבוקר ולא התעוררה עד עכשיו בבית חולים רוטשילד אני נורא מפחדת ולא יודעת מה לעשות אני עושה עוד שבועים בדיוק וזה ממש הצליח להלחיץ אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להרגע- תגובה
שולה זק18/07/2011לא מזמן מתו כמה יולדות בלידה...אז את לא תלדי???
ולשאלתך - הניתוח מבוצע בהרדמה מלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
אורטל18/07/2011אני יודעת אבל רציתי לדעת אם אפשר לעשות הרדמה חלקית יש אפשרות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעיקר-התעוררה כבר האישה מרוטשילד ??
מקס ברנר18/07/2011כי ביקרתי אתמול ב-איכילוב חבר שעבר ניתוח הרבה-הרבה יותר רציני.הוא חשב שיעירו אותו אחרי 5 שעות,אבל בפועל העירו אותו רק כעבור 5 ימים ! (היו שיקולים רפואיים כבדי משקל לעשות כן,וזו היתה ההחלטה הנכונה ).תודה לאל הוא כבר הולך,ובקרוב משתחרר מביה"ח.
ולגוף העניין-מכניסים לך מכשירי ניתוח ומצלמה לבטן,כורתים 3/4 קיבה ותופרים מחדש מגולגל על צינור.אי אפשר לעשות את זה בהרדמה מקומית,ואפילו לא כדאי לנסות...שיעורי התמותה ידועים-בערך 1 ל-400 במקומות הטובים.יש דברים יותר מסוכנים בחיים-לעשן למשל -או להיות מאד שמן !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס
אורטל18/07/2011תודה רבה זה באמת עודד אותי אני לא מכירה אותך אבל התגובות שלך מאוד מחממות את הלב ומחזקות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטלל
רוזי20/07/2011עצוב לשמוע אבל לא לפחד כול 1 ומזלו כמו כול ניתוח יש גפ את החששות חשבי חיובי תתעסקי בדברים כאן ותמונות שהצלחו יום טוב מתוקהההההההה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביום שישי הייתי אמורה לעבור את -ציפיטפוט18/07/2011
הניתוח אבל הוא נדחה כי הייתי חולה עם חום ודלקת בגרון,
היא אמרה שהיא שמה אותי ב"סטנד ביי" ביום ראשון,
זה אומר שכנראה בראשון הניתוח?? או שבראשון היא רק תודיע לי מה קורה?
לא הבנתי........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביום שישי הייתי אמורה לעבור את - - תגובה
שולה זק18/07/2011אז תצלצלי ותבררי מה בדיוק אמרו לך ומתי הניתוח מתוכנן.
מטחלת לך בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש תאריך!!!!!
ציפיטפוט19/07/2011שולהההה יש תאריך!!!! 26/7 זה יוצא יום שלישי הקרוב
וווואו איך אני מתרגשת מקווה שהפעם זה יקרה!
כבר 3 שבועות ששמרתי על תפריט דל פחמימות (ורזיתי גם 6 קילו) אבל אחריי שביטלו לי את הניתוח קצת זיזלתי ועליתי שוב 2 קילו :(((
מקווה שעד יום שלישי יהיה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת לגמריימותק18/07/2011
כבעלת BMI נושק ל-38 ותחילתה של סכרת עם ערכים לא טובים בכלל , עם כולסטרול גבוהה וירידה בערך עצמי , דיכאון ועצב שלא נותן מנוחה.
מאוד רוצה לעבור את ניתוח השרוול . עם זאת לא יודעת כבר למי לפנות ומה צריך לעשות. נפגשתי עם הכירורג ש"מכר" לי סיפור על "אין תאריכים לוועדה" בקופ"ח כללית ואין לו מושג מתי היא תהיה בכלל.
מצד שני לא יכולה להרשות לעצמי לממן ניתוח באופן פרטי. כבר לא יודעת למי לפנות ומה אני צריכה לעשות כדי להגיע ליום המיוחל בו אדע כי אני זכאית לניתוח.
מתגוררת במחוז גליל מערבי ויודעת כי יש איזו שהיא בעיה לא ברורה עם האישורים במחוז זה. למי הפתרונות? אני כבר מיואשת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מקום ליאוש- תגובה
שולה זק18/07/2011כפי שציינת הבעיה רק במחוז שלך.
תתעודדי. תוך ימים הבעיה תיפתר.
הנושא בטיפול
אחרי יום ראשון את מוזמנת להתקשר אלי.
אנא רשמי לי מי הרופא המטפל שם המרפאה ואיזה עיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתקשרי אלי בדחיפות - תגובה
שולה זק25/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
נונה18/07/2011האמת הוא שאל אותי אאיזה ניתוח אני רוצה לעשות אמרתי לו שרוול אומר לי בסדר נתן לי דף עם פירוט של בדיקות סימן כמה את הוושט לא סימן אמרתי לו אבל אמרו לי שאני צריכה לעשות הוא אומר לי את לא צריכה לעשות ואז אמרתי לו מה עכשיו אומר תעשי את הבדיקות ואנחנו כבר נתקשר אליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףףףנונה18/07/2011
שלום אני בת 25 עם bmi של 48 ..
הלכתי היום לד"ר אמנון אובנת המקסים שהוא נתן לי לעשות מספר בדיקות כגון : בדיקות דם מקיפות אולטרסאונד בטן עליונה א.ק.ג וצילום חזה .. הוא לא ביקש ממני עלשות את הבדיקה המייגעת עם הבריום והשיקוף מה זה אומר ?....... יש לציין שברצוני לעבור ניתוח שרוול ... עכשיו יש לי עוד שאלה הוא אמר שהם כבר יתקשרו אליי מה זאת אומרת שנאי לבנתיים עושה את הבדיקות והמ ? פשוט מחכה להם ? וכמה זמן לוקח עד שקובעים לתרום ניתוח ? או תור לניתוח ? כמה זמן זה לוקח אשמח אם תענו לי על התשובות אני מבולבלת נורא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףףףףף - תגובה
שולה זק18/07/2011אני חושבת שאת צריכה לפנות לרופא המטפל עם הבדיקות שקיבלת ולראות שיש לך אכן את כל הבדיקות.
צילום וק"ת (ושט, קיבה, תריסריון) זה צילום חובה.
את סוג הניתוח המנתח יקבע יחד איתך לאחר שתגיעי עם כל הבדיקות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נונה
ציפיטפוט18/07/2011באמת מוזר שלא ביקש ממך את הבדיקה של השיקוף,
קודם תעשי את כל הבדיקות, ולקראת הסוף תתחילי להתקשר אליהם ולשאול מה קורה עם תאריך... רק בנדנודים זה עובד.....
אגב אק"ג ודם - ביקשו ממנו שוב כי צריך מעודכן של אותו חודש.
בכל מקרה בהצלחהההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
נונה18/07/2011שאלתי במפורש את דוקטור אמונן אבנת אם אני צריכה לעשות צילום וושט קיבה עם הבריום אמר לי לא צריך במפורש האם עליי לחשוש מכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנונה - תגובה
שולה זק18/07/2011נשמע מאוד מוזר.
תבררי גם מול רופא המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- bmi 33eti18/07/2011
שלום
ניסיתי את כל הדיאטות. רזיתי ועליתי ושוב ושוב. לאחרונה בתי עברה ניתוח שרוול והיא יורדת במשקל בהצלחה מרובה.
ה= bmi שלי הוא 33. אני בת 59. לוקחת תרופות נגד לחץ דם, כולסטרול, וסובלת גם מדום נשימה בשינה. משקלי 80 וגובההי 1.56.
הייתי רוצה לדעת אם יש סיכוי שאקבל אישור באמצעות קופת חולים? במידה ולא כמה יעלה לי ניתוח כזה. האם הייתם ממליצים לי לעבור אותו?
אודה על התייחסות.
אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר bmi 33 - תגובה
שולה זק18/07/2011בהצלחה לביתך
עם BMI 33 את לא עומדת בקריטריונים לניתוח שקבע אירגון הבריאות העולמי.ולא תקבלי אישור מהקופה.
אין ניתוח פרטי למי שלא עומד בקריטריונים לניתוח.
כשמדברים על "פרטי" הכוונה למי שעומד בקריטריונים לניתוח ורוצה לעבור את הניתוח במרכז רפואי פרטי כמו מדיקל סנטר או אסותא.
ממליצה שתאמצי ברצינות שינויי אורח חיים והרגלי אכילה ותשלבי פעילות גופנית וקבוצת תמיכה. מבטיחה לך שהתוצאות לא יאחרו להגיע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופציות נוספות....
דניאל19/07/2011תעלי 5 קילו, או תקצרי את עצמך ב- 2 ס"מ
יש דרכים "לעגל פינות" לפני וועדה, אבל את צריכה להיות בטוחה שזה מה שאת רוצה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצות אחיתופל.... - תגובה
שולה זק20/07/2011דניאל מה קרה לך? אלו עצות אחיתופל. לעלות 5 קילו??? למה לא לרדת 5 קילו??? נשמע הרבה יותר חיובי!!!!
אחרי ניתוח צריך דיאטה, דיאטנית, פעילות גופנית ורבים רבים צריכים גם את התמיכה הקבוצתית.
אז למה לא לאמץ דרך זו...להתחיל לשנות הרגלי אכילה, יחד עם הבת ולהגיע לתוצאות חיוביות מבלי לגרום נזק נוסף.
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לקרוא רק את החלק הראשון?
דניאל20/07/2011הצעתי לה , לקצר את עצמה במספר סנטימטרים,
גם זאת עצת אחיטופל? אני הייתי קורא לזה : חוש הומור....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיתוף בהרגשהמירית18/07/2011
אני מחר שבועיים מהניתוח אבל עדיין לא יכולה לאכול כמו שכתוב 2-3 כפיות כל שעתיים
לפעמיים אפילו זה יכול להיות פעמיים ביום 2-3 כפיות
אולי בגלל שנמאס הגבינה ובא לי קצת לגוון אז אתמול הוספתי קצת פירה
קראתי שזה ככה ובגלל שהקיבה עברה טראומה
איך ידעתם או הרגשתם להוסיף עוד משהו ועוד משהו לתפריט
אולי אם אנסה משהו אחר כן אוכל לאכול אבל אני מפחדת לנסות דברים חדשים
ספרו לי איך התנהגתם שהגעתם לשלב השלישי (ככה זה מתואר בהוראות שקיבלתי)
תודה על העזרה
מירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לפחד לאכול - תגובה
שולה זק18/07/2011שלום מירית,
אין צורך לפחד לאכול. הוא לא נושך.
אם את אוכלת לאט ובמסגרת התפריט המומלץ, תרגישי טוב ומרוצה.
מותר לוון כמו עם פירה, טונה, ביצה מקושקשת, ללקק קרטיב דאיט, לאכול מדן ללא חתיכות פרי.
רצוי ומומלץ לאכול כל שעתיים שלוש וכמו כן להרבות בשתיה בין לבין.
חוץ מזה "אין חכם כבעל ניסיון" כל אחד מגיב אחרת...כדאי לנסות ולראות איך הגוף מגיב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לפחד
נעמי19/07/2011בהחלט תשובה נכונה, כל אחד מתרגל לאוכל אחרת אחרי הניתוח, אני למשל בימים הראשונים באמת קצת פחדתי אבל ראיתי שאין צורך לפחד ובאמת מעדנים זה משהו שהיה לי יחסית קל איתו אז המשכתי להתנסות, אני גם היום אבל גם אז לקחתי ויטמינים מהערכה הבריאטרית של ר וזה קצת הרגיע אותי שאני עדיין מקבלת ויטמינים והרשתי לעצמי ללכת בקצב שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירית
עופר18/07/2011מאוד הגיוני שאת לא יכולה לאכול הרבה בשלב זה. לעומת זאת את צריכה להכריח את עצמך... קחי כפית קטנה .. ורק תלקקי את הגבינה .. טיפה טיפה.. זה חשוב !
לעניין עצמו, אני בשלב שלך גם לא אכלתי הרבה... זה יעבור לך ואת תאכלי יותר, אני רוצה לציין שוב שעצם האכילה היא חשובה מאוד בשלב שלך, בואי לא נשכח שאת בתהליכי הבראה ויש צורך לחזק את הגוף.
מוסיפים אוכל לפי הנחייה של דיאטנית בשלב שלך ולא על דעת עצמך, אני מקווה מאוד שאת במעקב ואם לא אז אני ממליץ לך. בעקרון בדרך כלל זה עובד בצורה כזאת:
שבוע ראשון - נוזלים- מרקים, מיצים וכו.
שבוע שני - חלבי - יוגורט, גבינה, קוטג וכו.
שבוע שלישי - מרוסק - פירה, טונה, דגים וכו.
שבוע רבעי - מתחילים להוסיף לתפירט לפי היכולת של המטופל... אבל גם כאן נזהרים וזה תלוי בין אדם לאדם.
לכן, אני ממליץ לך מאוד אם אינך יודעת לפנות לדיאטנית ולקבל תפריט מסודר.
בהצלחה!
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירית
גילה18/07/2011קודם כל ניתן לגוון את הגבינה עם מעט שמיר קצוץ, אני הוספתי גם קוטג', ניתן להוסיף מעדנים, אך קחי בחשבון שאת פותחת מעדן אוכלת ממנו כפית או שתיים וסוגרת ומחזירה למקרר (נשמע מצחיק ) אך בהתחלה המקרר שלי היה עם קופסאות של מעדנים שהתחלתי והמשכתי לסירוגין, פשוט לגוון. את יכולה לאכול מרק (אם מתחשק לך בחום הזה). סוד הקסם הוא ללכת לסופר ולקנות מגוון של גבינות ומעדנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירית היקרה
רוזי20/07/2011איזה כיף לשמוע אותך פה כול כיבה מגיבה תנסי הכול כמו שיודעים כפית שתי לאט לא ללחץ לכי לפי תפריט של דיאטנית יום מוצלח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר גוייטיןאתי18/07/2011
יש לי פגישת ייעוץ בתל השומר בתחילת אוגוסט.
ביצעתי את כל הבדיקות.
לאחר שהייתי בהתייעצות במלב"י החלטתי לרדת מהניתוח באופן פרטי (דרך מאוחדת שיא) ולעבור למסלול של בית חולים ציבורי. מאחר ואני לא אוכל לעמוד בעלויות.
כמה זמן לאחר הייעוץ נקבע התור לניתוח בבית חולים ציבורי? ומה הסיכוי שאתה תנתח?
אודה לך על תשובתך.
אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד לתשובת הרופא - תגובה
שולה זק18/07/2011עד שדר' גוייטן יענה לך.
השליטה במתן תורים לניתוח היא לא בידי הרופאים.
בתל השומר יש כמה מנתחים בתחום שכל אחד מעולה דר' גוייטן, דר' פייגין, פרופ' רובין ואני מניחה שעוד.
כך, שכם תשובה זו לדעתי לא תוכל להיות חד משמעית כשדר' גוייטן יענה לך.
בכל אופן שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה לגבי אחי.A17/07/2011
שלום,אחי הגדול בן 25 בקרוב..סובל מהשמנה חמורה ביותר.
נתונים: משקל 150 ק"ג,גובה 1.86.
הבנאדם לא רוצה לעזור לעצמו ולכן אין ברירה והכיוון הוא כנראה-ניתוח.
השאלה ,איזה ניתוח? מה הסיכויים ומה הסכנות בניתוח כזה? האם זה יעזור?
מה יקרה לאחר הניתוח? כמה עולה הניתוח? ושאלת מיליון הדולר-האם בסופו של דבר אחי יהפוך לרזה?
מדובר במצב שהופך אותו לנחה בכל תחומי החיים,אם זה להתקבל לעבודה,אם זה זוגיות עם בחורה,לקנות בגדים במידה שלו פשוט אי אפשר,כואב לו לפעמים בלב והוא בקושי זז..הוא לא נראה טוב,והפוטנציאל שלו מבוזבז!
אני אשמח לעזרה בנוגע למצב רגיש זה.
תודה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה יש לאחיך מזל שיש לו אותך..
דניאל17/07/2011שמע, הנתונים שהצגת מראים על השמנה חולנית, רובינו בפורום סבלנו מאותה מחלה.
הפיתרון למחלה הוא אכן הניתוח,
במצב של אחיך, הניתוח לא עולה כסף, אז רד מהעניין הכספי.
קרא בפורום את ה"שאלות נפוצות" , תקבל תשובות לרוב השאלות, וגם תלמד דבר או שניים על הפרוצדורות. אם אחיך יראה סימנים של מתעניין, אני משוכנע שנמצא מישהו שידבר אל ליבו וישכנע אותו להיכנס לתהליך שבסופו, יהיה בריא.
שמי דניאל, משקל לפני הניתוח: 125 ק"ג בגובה 173 ס"ס
היום: שבעה חודשים אחרי, 80 ק"ג
צלצל אלי אם תרצה לדבר אחרי שקראת ולמדת
052-5634777* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב השלמות.. - תגובה
שולה זק18/07/2011אכן מזל שאחיך התברך באח דאגן - אך לצערי הרב זה שאתה דואג - לא יביא את אחיך להבנה ושיתוף פעולה שעליו לנקוט צעד לצאת ממצבו הנוכחי.
ללא שיתוף פעולה מלא של אחיך, רצונו להכנס לתהליך, לצערי לא תתקדם לאף מקום עם כל הרצון הטוב שלך.
חשוף את אחיך לפורום. שיקרא את מדור שאלות נפוצות, שיקרא מדברי החברים. כמו שדניאל אמר שידבר אתם טלפונית, שיפגש פנים אל פנים. זה יביא לשינוי בגישה וברצון לעבור את המהפך.
הניתוחים נמצים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית לעומדים בקריטריונים.
כמובן שניתן להתקשר גם אלי בכל עת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי..חח,אני אחותו הקטנה..לא אחיו..
A18/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחתמר17/07/2011
שלום לכם
קיבלתי את הודעתכם ברצוני להתחיל בהליך לקראת ניתוח . מה עלי לעשות?שאיפתי היא לעשות זאת בימי החופש ,זאת על מנת שלא אבקש חופשה לאחר תחילת הלימודים.כיתבו לי מה השלבים הנדרשים?
תודה
תמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאט - לאט
דניאל17/07/2011תמר,
קודם את צריכה לוודא שאת עומדת בקריטריונים לניתוח,
ולגבי מועד הניתוח: בהנחה שאת עומדת בקריטריונים, תצטרכי לעבור סדרת בדיקות, שסופן ובהתאם לתוצאות, ייקבע סוג הניתוח ומועדו, בהתאם לתור הממתינים באותו המוסד. זה לא כזה מהר, לא מחליטים היום ומתנתחים בשבוע הבא.
הניתוח יישנה את חייך לטווח ארוך , עזבי אותך ממחשבות לטווח קצר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמות - תגובה
שולה זק18/07/2011לא ציינת לאיזה קופה את שייכת, סוג הביטוח ואזור המגורים.
את יכולה להתחיל את ההליך בקביעת פגישה עם מנתח בתחום קיצורי קיבה ולהגיע אליו עם מכב המרופא המטפל הכולל את כל ההסטוריה הרפואית שלך. היה תמצאי מתאימה לניתוח, המנתח יתן לך את רשימת הבדיקות אותן עליך לבצע..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני ניתוחתהל17/07/2011
שלום רב
בעלי עומד לבצע את הניתוח בעוד כחודש ויש לי מספר שאלות.
1-הוא עובד פיזית, תוך כמה זמן בערך הוא יכול לחזור לעבודה?
2-איזה סוג של תמיכה הוא צריך בבית? אני מאוד דואגת ולא יודעת איך לעזור אחר-כך במיוחד כי יש לנו תינוקת.
3-האם הוא צריך לשכב במיטה ללא תנועה? כמה זמן? חשוב לציין שאנחנו גרים בקומה שנייה.
תודה רבה מראש
תהל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למחרת הניתוח הרופאים כבר מורידים
רותי17/07/2011את המנותח מן המטה- להתרחץ, להתהלך...
את תטפלי בתינוקת ובטוחני שהוא יטפל בעצמו כשיחזור הביתה.
מסרי לו ברכת הצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני ניתוח - תגובה
שולה זק17/07/2011שלום תהל,
לרגע הצלחת לבלבל אותי - אבל את לא תהל הותיקה שלנו.....
ולענינינו.
בבית חולים מורידים למחרת היום את בעליך מהמיטה והוא מתחיל להתהלך אט אט.
בעלך זקוק לתמיכה מורלית ולחיזוקים של הסביבה הקרובה על ההליך שאליו הוא נכנס לשינוי אורח החיים והרגלי האכילה.
הניתוח מבוצע בשיטה להפריסקופית , כך שההחלמה יחסית קלה ומהירה.
יש להתיעץ עם הרופא המנתח והרופא המטפל על חזרה לשגרת העבודה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקובל להגיד כאן
מקס ברנר17/07/2011שלעבודה משרדית אפשר לחזור אחרי שבועיים,ולעבודה פיזית אחרי חודש בערך.זה ממש לא המקום להיות גיבורים !עופר שלנו מספר על בחור צעיר ,שהיה במיטה לידו בביה"ח, שהחליט ששבוע אחרי הניתוח אפשר כבר לחזור לעבוד בבניין !כעבור שעות ספורות אושפז מחדש.
כדאי שבעלך ומעסיקיו (אם הוא שכיר )ייערכו לכך שהוא לא יוכל לעשות מאמצים פיזיים קשים חודש לערך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צעד קדימה שניים אחורה בתחילת הדרך.אביבה17/07/2011
שלום שמי אביבה וכמעט החלטתי סופית כי התשובה להשמנת יתר האישית שלי היא ניתוח בריאטרי (יש לי bmi מעל ל40, סובלת מלחץ דם גבוה שמאוזן תרופתית ולאחרונה נתגלו ערכים גבוהים בבדיקת גלוקוז ). בבירורים שערכתי דרך קופת חולים כללית נאמר לי כי כל עניין הניתוחים ן בבדיקה לצורך הקמת וועדה וכו' . שאלית היא האם יש דרך לקצר את הנוהלים? ושאלה שנייה מהי בערך עלות הניתוח דרך ביטוח משלים?
ועוד שאלה האם זה באמת הפיתרון הנכון או הפיתרון ה"קל"?
כפי שאמרתי רק בתחילת הדרך ועןם הרגשה של צעד קדימה לעבר הניתוח ועוד שני צעדים אחורה בשל הפחד מהניתוח (היי אני אימא לשתי בנות שעדיין מאוד זקוקות לי.
אביבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני....
סיגל17/07/2011ברור שיש חששות אבל בואי ונפתור אותן אחת אחת.
1. מעל 40 bmi הניתוח לא עולה כלום .אני נותחתי דרך הכללית .צריך רק טופס 17.
2. אם יש לך חששות מה יקרה לבנותיך היקרות...תסתכלי סביב ותשאלי את עצמך מה איתן עכשיו?האם את מסוגלת לשחק ולהשתולל איתן?לשבת על הדשא?ולקום?לרוץ אחריהן? אני לא הייתי מסוגלת וזה היה גורם משמעותי בהחלטה.
3. יש פה בפורום המון!!!!!!!!!!! אנשים שחששו מהניתוח אבל עברו אותו ומרגישים שנולדו מחדש.
המון הצלחה בהמשך...חבל על כל יום שמן שעובר.
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות עם כללית בחיפה וגליל מערבי
שולה זק17/07/2011אין שום בעיה עם הניתוחים ושום דבר לא נמצא בבדיקה.
הניתוחים מבוצעים בכל הארץ בבתי חולים ציבוריים ופרטיים.
הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית לעומדים בקריטריונים. ול]פי מה שרשמת את בקריטריונים.
תעייני במדור שאלות נפוצות. בדברי הכותבים כאן ותראי שזו אכן הדרך הנכונה להבריא ולנהל אורח חיים איכותי ובריא.
כולנו נשמח לעזור, לעודד ולכוון.
את מוזמנת להתקשר בכל עת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)