מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ד"ר רזיאלששי27/07/2011
גם אני עומד לעבור אצל ד"ר רזיאל ניתוח שרוול .יש לי תור ב 23.8.11 לוועדה.
האם צריך להגיע לוועדה עם כל תוצאות הבדיקות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר רזיאל - תגובה
שולה זק27/07/2011לא חובה. להביא את מה שיש כבר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצב עור ורקמות אחרי ירידה במשקלנילי27/07/2011
שלום לכולם, אני בת 37, "חדשה בתחום". התחלתי את הדרך שלי לניתוח (נקבע בעוד כמה חודשים). הבעיה היחידה שמציקה לי - מה קורה עם האור, למשל בבטן או בחזה, כשיורדים בעשרים-שלושים קילו בתקופה קצרה של חודשים הראשונים ? אני פוחדת מאוד לגלות את הבטן שלי בצורת סינר שמגיע "עד הברכיים"....זה מפחיד אותי יותר מכל דבר אחר, אפילו ניתוח עצמו והכעבים - שטויות מבחינתי. אשמח מאוד לקבל מכם תגובות. תודה ענקית לכל מי שייענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב העור
אולגה27/07/2011גם אני חשבתי עליו, ורוב האנשים שראיתי שעשו את הניתוח, נשאר הרבה עור רפוי במיוחד בידיים ובבטן... זה משו שלפי דעתי אי אפשר להימנע ממנו יותר מידי.
הבנתי שלשב ספורט ביחד זה ממש טוב על מנת לצמצם...
אני אישית בוודאות אגב לניתוח קוסמטי על מנת להוריד את כל העור העודף....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב העור
נילי27/07/2011תודה לך, אז יש עוד שאילה - האם ניתן לקבל טיפול בעור (מתיחה וכאלה) בהנחה כספית מיוחדת (עקב ניתוח) ? מי שהו יודע על זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב עור ורקמות אחרי ירידה במשקל - תגובה
שולה זק27/07/2011את מצחיקונת...העור שעוד לא רפוי מדאיג אותך ואפילו מאוד. אבל מצבך הבריאותי הנוכחי שאמור להפחיד אותך....ממש לא "מזיז לך".
דיה צרה לשעתה. תעברי בשלום את הניתוח. תאמצי הרגלי אכילה נכונים ושלבי פעילות גופנית - יכול להיות שלא תסבלי מעור רפוי באופן מוגזם.
היה וכן - גם לזה יש פתרון ונמצא בסל הבריאות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת פרטים
נילי27/07/2011ראשית, תודה רבה על עידוד ועל התגובה, פשוט אני לא מפחדת מכאבי וניתוח כי עברתי ניתוח קיסרי (אחרי 12 שעות רצתי במזדרון בין חדר לפגיה ולא היו לי בעיות מיוחדות). שולה, את כותבת שיש פתרונות בסל הבריאות - בדיוק על זה אני שואלת. ידוע לי על עלויות של מתיחת בטן והקטנת/שחזור חזה. אני רק רוצה להתכונן בפני ההוצאות הגדולות, כי כפי שאת מבינה, גוף שלי לא מושלם כבר עכשיו. פעילות גופנית אני עושה שנים והמשיך לעשות. אבל לא בחודשים הראשונים (שבהם מורידים הכי הרבה). אשמח מאוד אם יש לך קצת יותר פרטים.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת פרטים - תגובה
שולה זק27/07/2011תגיעי לגשר ותעברי אותו.
הניתוחים של בטן ירכיים חזה נמצאים בסל הבריאות למי שירד עשרות קילוגרמים בעקבות ניתוח.
הנושא נכנס לסל הבריאות מיוני 2010.
בטן תמיד היה בסל הבקריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת לי אבן מנשמה!
נילי28/07/2011שולה היקרה, את לא יודעת עד כמה הרגעת אותי ! אני שנתיים חששתי ולא עשיתי ניתוח עד עכשין רק מפחדים כיצד יראה העור שלי . אני נשואה, נראת טוב (מלאה ולא ממש שמנה בגלל הגובה). לכן חשוב לי מאוד לא לאבד את חן בעיני של בעלי וקרובים שלי. החלתתי לעשות ניתוח כי יש בי 40 קילו (בערך) מיותרים, ואני רוצה למנוע את הבעיות בריאותיות בעתיד. תודה רבה לך מכל הלב !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה יום מגעילאורטל27/07/2011
אני לא מאמינה שדחו לי את הניתוח האמת היה לי הרגשה אבל אני ממש מאוכזבת אני לא מפסיקה לבכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דחו לך :O ואל תבכי, הכל לטובה!!
אולגה27/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגלל השביתות האלה
אורטל27/07/2011אני יודעת שהכל לטובה אבל זה מאכזב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה היית אמורה להיות מנותחת?
אולגה27/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום מגעיל
נילי27/07/2011על תבכי, נשמה....הכל לטובה, כל דבר - בזמן שלו. תעברי את הניתוח בזמן הכי טוב והכי מתאים וללא סיבוחים. טיפת סבלנות, את ממש קרובה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצל מחאג'נה
אורטל27/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך יום נפלא - תגובה
שולה זק27/07/2011מבינה לליבך. אבל לפחות את בצד הבריא של הניתוחים שאפשר לדחות....תחשבי על ה בפן החיובי.
ברור שמבעאס. אבל לא נורא.....מאמינה שבקרוב תיגמר השביתה הזו ונחזור לשגרה בתחום הרפואה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזה בוזי ומה תפקידו בניתוח שרוול ?ששי27/07/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה הצינור שסביבו מגלגלים את הקיבה
מקס ברנר27/07/2011ותופרים ומעצבים עליו את השרוול, לאחר כריתת רוב נפח הקיבה.כמובן שמוציאים אותו לאחר שמילא את תפקידו,ולפני סגירת החתכים.
זה "בוז'י"-כמו המתמודד לראשות העבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזה בוזי ומה תפקידו בניתוח שרוול ? - תגובה
שולה זק27/07/2011הבוזי הוא המכשיר החותך את הקיבה במרחק מסויים ו"תופר" (סיכות) את החתך.
מקווה שבהמשך תקבלי הסבר יותר מפורט ומקצועי.
בד"כ בארץ משתמשים בבוגי 42 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח אני מגלה יותר מידי פרטים לפני
אולגה27/07/2011הניתוח שלא נראה לי שהייתי רוצה לדעת! חחח מוציאים, חותכים, סיכות עניינים יא וולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת תהליךמיטל27/07/2011
שלום רב,
אני בת 25 וגרה בראשון לציון, כבר המון שנים שאני סובלת מהשמנת יתר וכל הדיאטות שניסיתי לעשות לא כל כך הצליחו ואפילו גרמו לי לעלות יותר במשקל (מה שגם שהיתי מנויה בחדר כושר)... אני 1.73 ושוקלת 106 ק''ג כך שהBMI שלי הוא קצת מעל 35.כמו כן לפני שנה וקצת גיליתי שאני גם סובלת משחלה פוליצסטית מה שגורם לבעיות במחזור, והשמנה בלתי פוסקת שמאד מקשה עלי לרדת במשקל .. אני מרגישה שאני כל הזמן עולה במשקל ושאין לזה סוף ואני פשוט מיואשת כבר מהכל. ביקשתי מרופא המשפחה שלי הפניה לבדיקות דם והתוצאות לא כל כך טובות יש לי טריגליצרידים דיי גבוה (157) וגם לחץ דם גבוה. אני מבוטחת בקופ''ח מכבי ורוצה לקבל ייעוץ בקשר לניתוח.
רציתי לדעת האם הנתונים שלי מתאימים לניתוח ואיך מתחילים את כל התהליך הזה בכלל? למי פונים? מה עושים?
אשמח לקבל תשובה מאחד מנהלי הפורום....
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלת תהליך - תגובה
שולה זק27/07/2011שלום מיטל,
תראי הקריטריונים שקבע אירגון הבריאות העולמי הם מאוד ברורים
BMI 35-40 עם מחלות נילוות סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, דום נשימה בשינה.
BMI 40 ומעלה גם ללא מחלות רקע.
הניתוחים נמצאים בסל הבריאות ומבוצעים רק למי שעומד בקריטריונים. הקופות מאוד מקפידות ומחמירות בנושא ,לתת התחייבות אך ורק למי שסובל מהשמנת יתר חולנית .
את יכולה לקבוע תור לכירורג ולהגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל המכיל את כל ההסטוריה הרפואית שלך הכולל טיפול תרופתי שאת מקבלת ותוצאות בדיקות עדכניות ואם את עומדת בקריטריונים תעברי ועדה שתבדוק שאת אכן עומדת בקריטריונים ומתאימה לניתוח ותוכלי לקבל התחייבות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
מיטל27/07/2011היי שולה,
קראתי הרבה בפורומים וראיתי את הקריטריונים לכן פירטתי בהודעה הקודמת אתBMI- 35.4 ובנוסף את הדברים הנלווים:לחץ דם גבוה, טריגליצרידים גבוהים בדם ושחלה פוליצסטית.
האם הקריטריונים הללו מספיקים על מנת לבצע ניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה
שולה זק27/07/2011לשחלה הפוליציסטית אין קשר להשמנה ולא בקריטריונים.
כפי שכתבתי לך תגיעי לכירורג עם ההסטוריה הרפואית שלך מהרופא המטפל. ואם את מטופלת תרופתית נגד לחץ דם ושומנים בדם,סובלת מזה כבר תקופה - יפנו אותך לועדה של מכבי שהיא אמורה לאשר את הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמדיקל... אצל רובין.
אולגה29/07/2011אבל יאללה הזמן לא זז איף!!! עד ה22 זה נראה כמו נצח... שלא נדבר על מה יהיה עד שיקבע הניתוח!! בעסה רצחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמדיקל סנטר
אולגה01/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיריתאביטל26/07/2011
המון תודה זה כן עודד אותי קצת את יכולה לפרט מה הרגשת בשלושה ימים שלאחר מכן..אני רק זוכרת שאחותי אפילו לשתות לא רצתה אבל זה היה מזמן והיא לא כ"כ זוכרת. ולמה לעבור את זה שוב?הבנתי ששרוול זה מצב לא הפיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביטל
מירית27/07/2011ב-3 ימים ראשונים לא אוכלים כלום, ביום השני שלאחר הניתוח אמרו לי לשתות מיים בלגימות וביום שאחרי נתנו לי לשתות גם תה.
היו לי כאבים מהנקז והוא הפריע לי נורא, קשה להתקלח איתו אבל אפשרי, במיוחד הרגשתי אותו שישבתי וקמתי ובלילה שרציתי להסתובב בלתי היה אפשרי בגלל הכאבים שהיו לי בגללו.
ההרגשה של ההתעוררות אחרי הניתוח לא אהבתי הרגשתי בלללנד לא היתה לי שליטה על כלום והיתה לי סחרחורת נוראית שלא עברה רק ביום השלישי
אבל ידעתי וקראתי כאן בפורום ששלושת הימים הראשונים הם הקשים ביותר וכך היה
אחרי 24 שעות הכריחו אותי לקום והאמת שרציתי כבר לקום, היה קשה אבל עשיתי זאת כבר ביום השני שלאחר הניתוח בערב התהלכתי במסדרונות המחלקה עם העמוד ומבחר השקיות שהיו עליו (נוזלים ותרופות למינהם נגד חומציות יתר בקיבה)
תקראי הפרוט הכי טוב שראיתי זה של דניאל נדמה לי בו הוא פירט לי פעם מה בדיוק מרגישים בכל שלב ושלב לי זה עזר כי כך ידעתי מה אני אמורה להרגיש
ממליצה לך בחום לחפש זה בשאלות נפוצות אני זוכרת שבזמנו שולה שמה את זה שם
אם את צריכה עוד משהו תשאלי
אשמח לעזור לך
מירית
נ.ב אנשים שעברו את זה לפני אמרו לי שהם היו עוברים שוב את אותו תהליך אם היו צריכים כי התוצאות אחרי זה מדהימות.
בהצלחה
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירית-דחוף
אולגה27/07/2011בבקשה אל תגידי לי שאחרי הניתוח עצמו יהיו לי דברים בגוף שאחר כך יצטרכו להוציא אותם! זה מלחיץ אותי רצח....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירית-דחוף - תגובה
שולה זק27/07/2011רק בניתוח טבעת יש גוף זר בגופך. בניתוח שרוול ומעקף אין שום גוף זר - לא מכניסים ולא מוציאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשולה
אולגה27/07/2011שולה, אבל מחברים קטטר כזה וכל השטויות האלה? אותי מלחיץ אפילו הצינורית באף הזאת.. רק המחשבה שמכניסים ומוציאים את זה מגעילה אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסר על מה לחשוב? - תגובה
שולה זק27/07/2011אז תחשבי על דברים אחרים מו על חנויות בגדים, על טיולים נחמדים, על ציפורים ופרחים.
חסר על מה לחשוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשולה
אולגה27/07/2011שולה אני יודעת שיש לי שאלות מפגרות.. יש לי פחד מרופאים או כל דבר זר כזה שקשור לבדיקות.. עד היום אני מפחדת מבדיקות דם :) בגלל זה אני ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה היקרה
רוזי27/07/2011מאיפה את זה את כול הדברים האלה א יש ניתוחים פנימים אין קטטר אין זונדה מה זה השטיות האלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי לא היה קטטר
שוש - בית רימ27/07/2011לי לא היה קטטר , והנקז לא כאב, זה הציק כשהוציאו לא כאב!!!
אני שבועיים אחרי הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוווווווששש בהצלחה!!!!
אולגה27/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה- בלי לחץ
מירית28/07/2011אולגה ממוש לא כתבתי שמשארים דברים בגוף
יש נקז והוא נשאר שם רק לימים שאת מאושפזת וזה מנקז את כל ההפרשות שיש בתוך הגוף אחרי הניתוח והם חייבים לצאת עדיף מאשר שישארו בגוף לא ככה.
זה לא משהו נורא זה רק קצת לא נעים.
קטטר לא היה לי כי הם העדיפו שהשתן יצא טבעי אכן היה קשה אבל בסוף יצא :)))
אל דאגה ואל לחץ כולם עוברים את זה וכולנו יצאנו בזה בשלום
שיהיה לך בהצלחה וכמו ששולה כתבה חשבי על הירידה שאחרי ועל זה שתוכלי להכנס לכל חנות לקנות הכל ולהחליף את כל הבגדים ולחדש את כל המלתחה
לצאת עם חברים ולא לחשוב על יציאה למסעדה אלא למקומות אחרים בלי אוכל הוא כבר לא מרכז העניינים
בקיצור תחשבי חיובי יהיה חיובי נכון יש פחד אבל אולגה יקירתי בבקשה חשבי רק על הדברים הטובים הם ידרבנו אותך ויתנו לך אומץ לעשות ותראי אופס איך תהי אחרי ותצחקי על הימים הללו ותאמיני לי לא תאמיני שעשית את זה ואת אחרי
ושתהי אחרי זהו זה חיים חדשים טובים ובריאים
בהצלחה יקירתי וכל מה שאת רוצה אני כאן לרשותך
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבה' מירית אני מאוהבת בך.
אולגה28/07/2011אין אין....ואת צודקת בכל מילה, נעבור גם את זה והיה כייף רצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :) חחחח
משבוע הבא אני מתחילה מרתון של כל הבדיקות לפני הניתוח ובעזרת השם נקבל תאריך כבר!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאולגה
אפרת עוזיאל29/07/2011כל מה שמירית כתבה לך מילה במילה נכון מאוד.
תהני מכל התהליך כי זה ממש לפתוח בחיים חדשים.
אני מרגישה שקיבלתי חיים במתנה .
כל מה שאת צריכה אנחנו כאן אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזכירי לי איפה תנותחי?
מירית29/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי הניתוח
סיגל27/07/2011יום אחרי הניתוח כבר שתיתי לאט לאט.
לא נעים עם הנקז אבל לא היתה לי זונדה או קטטר.אז שמחתי.
אחרי יומיים שוחררתי כי הרופא ראה שאני הולכת לאט לאט במחלקה אז "אם את הולכת במחלקה את יכולה ללכת הביתה".
אוכלים לאט לאט 2 כפיות אשל וקצת חלב ויוגורט.
אני הייתי באופוריה מאוד שמחה ולא היו לי בכלל כאבים. הורידו לי את התפרים אחרי שבוע .
היום חודש ושבוע אחרי בקושי רואים אותם.
טבעי לחשוש...אני לא מצטערת לשניה
.אני לא אוכלת כל היום ולא חושבת רק על אוכל ....
בהצלחה סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגללל נעלמת לי- תגובה
שולה זק29/07/2011נעלמת ונאלמת וכשכבר כתבת גם לא שמתי לב בזמן אמת.
נהנתי לקרוא את דברייך. יישר כח.
וחוץ מזה מה חדש עם המפגש המתוכנן???? האם אפשר להתארגן, להודיע ....להגיע חחחח.
מחכה לשמוע ממך
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה היקרה
סיגל29/07/2011אני כאן....
הבית קפה שבו תכננתי להפגש קצת צפוף ...
דברתי עם שוש ואחרי שהיא תתאושש ותרגיש יותר טוב (בלי לחץ) אם זה יסתדר , נארגן מפגש אצלה על הדשא.
ביום ראשון אנחנו נפגש אצל נעמה כפרי אז נוכל להכיר ולדבר.
שבת שלום וחיבוק גדול ד"ש למרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה היקרה - תגובה
שולה זק29/07/2011אולי אקפוץ להגיד שלום. בכל מקרה תגידי לנעמה שזה נדחה כי הזמנתי אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולה שלוםמירית26/07/2011
תוכלי בבקשה לתת לי את מס הטלפון לאן להתקשר כדי להרשם לסדנא שתפתח בנשר ביום ראשון הקרוב
אודה לך אם תוכלי לרשום בפורום את המס'
בהמון תודה
מירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באדיבות סיגל - תגובה
שולה זק26/07/2011באדיבותה של סיגל קבלי את כל הפרטים
050-8594351
אני בטוחה שתשמח לענות על כל שאלותיך.
מה שאני יודעת שבעבר היו 10 מפגשים שעה וחצי כל מפגש.
יכול להיות שהיא קצת תשנה ...
אני נשבתי בקסמה:)
סיגל מכרמיאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנקס
מירית26/07/2011אתקשר אליה מחר בבוקר כדי להבטיח את מקומי
המון תודה
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולפנינה ח.26/07/2011
שלום לכולם,
ב-7/9 אני אמורה לעבור ניתוח שרוול ב"מדיקל סנטר". המנתח: ד"ר איוון שוורץ מביה"ח "מאיר". אני מבוטחת של הכללית (פלטינום).
מקריאה בפורום הבנתי שיש כאן מנותחים של ד"ר שוורץ והייתי שמחה לשמוע רשמים וחוויות לאחר הניתוח (נקזים? זונדה? תפרים/סיכות וכו'). כמו כן, האם אתם מכירים קבוצות תמיכה המתקיימות באיזור כפר-סבא/רעננה (עם דיאטנית המבינה בניתוחים בריאטרים ו/או פסיכולוגית). חשובה לי מאוד התמיכה לאחר הניתוח. אני יודעת שיש את מרפאת השמנת היתר בביה"ח "מאיר" אבל הבנתי שמעקב לאחר הניתוח עושים אצל המנתח (ד"ר שוורץ).
מישהו יכול להאיר את עיני?
תודה,
פנינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק26/07/2011בהצלחה
ידוע לישיש מעקב וקבוצה בבית חולים מאיר. אני בטוחה שדר' שוורץ יתן לך את מלוא הפרטים.
תצרי עימי קשר ואתן לך את הטלפון של רותי וממה תוכלי לקבל פרטים. גם היא נוחה במדיקל ע"י דר' שוורץ והולכת לקבוצת תמיכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניין לעבור ניתוח שרוולששי26/07/2011
מי יודע מה אחוז המנותחים שהיתה להם דליפה לאחר הניתוח ? והאים היא מסכנת חיים .
ומה אחוז המנותחים שמתחילים לעלות ב
משקל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למקס ולשולה יש לכם אולי תשובות ?
ששי26/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהששי-שיעור הסיבוכים אחרי שרוול
מקס ברנר27/07/2011מכל הסוגים-עד שלושה אחוז.כולם מחייבים התערבות רפואית מהירה יחסית,אבל אין קושי להרגיש אותם-הסימפטומים די ברורים.
ולשאלתך השניה-חמש שנים אחרי הניתוח (אלה הנתונים הכי רחוקים שיש )כ-25% עולים במשקל באופן משמעותי-בעיקר אלה שחיים מפיסטוקים,גלידה ובמבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניין לעבור ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק26/07/2011תקרא בשאלות נפוצות יש שם תשובות של הרופאים בנושא.
כדאי לך לעשות חיפוש תחת השם מקס ברנר בפורום....הרבה תשובות תקבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר מחאג'נה -ובכלל למי שיודעמירי26/07/2011
כמה שאלות ברשותך: ביום חמישי הבא אני עוברת ניתוח מעקף קיבה ברמב"ם. האם יכול להיות, כפי שנאמר לי, שבסופ"ש כבר משחררים הביתה מאחר ואין צוות בביה"ח? לא אמור להיות אשפוז של מס' ימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר מחאג'נה -ובכלל למי שיודע - תגובה
שולה זק26/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי אני חדשה כאןאביטל26/07/2011
היי , אני עומדת לעבור ניתוח ב21.8 וממש פוחדת,שרוול כמובן ...השאר לא יעזרו לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהה וגם
אביטל26/07/2011אני חולה חייבת לקחת ויטמינים ושמעתי שאין ספיגה מה עושים?
מישהו שמע על ד"ר אסנת רזיאל? אני אנותח אצלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטטת את מקס - תגובה
שולה זק26/07/2011זה לא טויטר ואפשר לכתוב קצת יותר בהרחבה ולהבהיר דברים אם רוצים לקבל תשובות לעניין.
את הנושאים הרפואיים אני ממליצה לברר מול הרופא המטפל והמנתח כמובן, במקרה זה דר' אסנת רזיאל, שהיא מובילה בתחום ניתוחי קיצור קיבה.
בדרך כלל אחרי ניתוח שרוול מקובל ליטול חצי שנה ויטמינים, לאחר מכן בדרך כלל אין צורך אם אוכלים נכון ונמצאים במעקב דיאטנית.
אחרי ניתוח מעקף קיבה יש לקחת ויטמינים כל החיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת שאלתך לגבי הויטמינים תצטרכי
מקס ברנר27/07/2011להבהיר-ואז תקבלי כנראה תשובה-יש כאן אנשים שמבינים בזה משהו.
ולגבי ד"ר רזיאל-לא רק שמעתי עליה,אלא גם פגשתי אותה היום לבקורת חצי שנתית !יש בינינו לפחות ארבעה שנותחו בידיה המיומנות.אשרייך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביטל יקרה
מירית26/07/2011קודם כל ים הצלחה.
אני כל כך מבינה את הפחד שלך כי גם אני הייתי שם, וגם לי כולם כתבו להתעודד ואני יודעת שזה לא ממש עוזר.
אבל מה שלי עזר ולאלפי אנשים שעשו את זה זה שחשבתי איך יהיה אחרי ומה שחשבתי באמת קורה
אני מתכווצת מיום ליום, אני לא רעבה ולא הולכת לישון עם תחושת רעב בבטן, אני לא מסוגלת לאכול אבל אוכלת בכוח כי חייבים אחרת הגוף לא ישחרר.
לא יודעת אם זה יעודד אותך אבל אני אחרי 3 שבועות ואתמול נשקלתי ירדתי 13 קילו תגידי לי משהו איפה פעם הייתי יכולה לרדת 13 קילו בזמן כזה בלי להתענות בלי להרגיש תחושות רעב בבטן,
נכון יש כאלה שאמרו שהם יעשו את שוב, אני לא יודעת אם אני יעשה כי כל ההרגשה ב-3 ימים שאחרי לי לא היה כיף ההרגשה של ההתעוררות אחרי כל ההאנג עובר הזה לא היה לרוחי אבל זה חלק מהעניין.
ותאמיני לי זה היה ועבר והזמן עובר והתוצאות שנראות לעין מעלימים את כל ההרגשות הללו שהיו 3 ימים אחרי הניתוח.
אז מתוקה יש לחץ ויש פחד אבל מרגע ההרדמה את לא יודעת כלום ולא זוכרת כלום אלא רק את הרגע שהמרדים יגיד לך זהו את אחרי תדעי שעשית את זה לקחת אומץ ועשית ותראי איך שהזמן יעוף ולא תאמיני שאת אחרי ושהתוצאות יתחילו להגיע אפילו מהקילו הראשון לא תפסיקי לחייך.
מאחלת לך ים של הצלחה
וגם שולחת לך חיבוק ענק
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר רזיאל מי זאת ?
לילך.פ26/07/2011את צוחקת ? נכון ? ד"ר רזיאל היא מספר אחת בניתוחי שרוול... כך שאת בידים מצויינות כל שנשאר לך זה לישון שעה וחצי ואת אחרי... תהני מהתהליך זאת דרך מדהימה... מנותחת של ד"ר רזיאל כבר 5 חודשים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר רזיאל
אביטל26/07/2011קודם כל היא מקסימה זה בהחלט כן!
5 חדשים? כמה ירדת? אחותי נחשבת שם ללא שפויה היא ירדה בשנה וחצי יותר מ50 קילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מנותחת של דר' רזיאל
avivit5927/07/2011ויכולה לספר עליה רק טובות.
מהרגע של הפגישה איתה ועד לאחר הניתוח הרגשתי שאני בידיים טובות :)
אני חודשיים לאחר הניתוח ובהחלט הייתי עושה את זה שוב, אם היה צריך.
ממה שאני קוראת כאן, אני עברתי את זה בקלות יחסית (חוץ משתי מנות דם שקיבלתי יומיים לאחר הניתוח). לא היה לי נקז שכמו שמתארים כאן כואב ומציק.
לא היו לי בחילות או הקאות ולא היו לי כלל כאבים.
אני היום 15 קילו פחות ומאושרת............. הדרך עוד ארוכה אבל אנו בדרך הנכונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה בדיקות צריך?PAZIT26/07/2011
בתאריך 4/8/11 קבעתי פגישה אצל פרופסור רובין במדיקל סנטר האם משהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איזה בדיקות אני יקבל לעשות אני רוצה לחסוך את הזמן ולקבוע מעכשיו בדיקות שלוקוחות הרבה זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשולה
אפרת עוזיאל26/07/2011צריכים את תגובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה בדיקות צריך? - תגובה
שולה זק26/07/2011שלום רב,
החיפזון מהשטן...לכי בשעה טובה לפגישה עם המנתח. קבלי את ברכתו שאת עומדת בקריטריונים. הוא יתן לך רשימת בדיקות . הבדיקה היחידה שלוקחת זמן זה שילום ושט/קיבה/תריסריון (וק"ת) - את יכולה לבקש מהרופא המטפל הפניה ולקבוע לך תור.
שאר הבדיקות רוטיניות ואת מסיימת אותן תוך ימים - בדיקות דם/שתן/צילום חזה/אולטרהסאונד בטן. ויש מי שדורש גם א.ק.ג., גסטרוסקופיה, בדיקה במאמץ.
לכן אני מציעה חכי לביקור אצל המנתח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פולי סויהמוטי26/07/2011
שלום
אני כחמישה חודשים אחרי מעקף קיבה, רציתי לדעת לגבי פולי סויה חלוטים במים, האם זה בריא ? ומה ערכם התזונתי ?
תודה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה להילה - פולי סויה
שולה זק26/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהו חזרתי מגרמניה...לילך.פ26/07/2011
היה קריר גשום ונעים... מלבד העובדה שמשהו נדפק לי בגב כנראה מחדר כושר וכל יומים הלכתי למרפאה לקבל זריקות בכדי להמשיך לעשות קניות :)
לשמחתי לא עליתי גרם למרות שאכלתי די הרבה גלידות ... וקטופלים....
שמחה לחזור ... נשיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה השבה .חסרת מאוד... - תגובה
שולה זק26/07/2011טיך איך נוסעים לגרמניה ולא לוקחים את המתורגמנית צמוד צמוד?????????? אוף
מתי נוסעים יחד??
אז המשך התאקלמות נעימה (בעאסה בהתחלה) ולהשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה אושרמירית25/07/2011
טוב אז היום הגעתי לביקורת למרות השביתה התקבלתי (פרוטקציה) חחחחחחחחחח
והחשוב הוא שרציתי לשתף אותכם ש-3 שבועות מאז הניתוח וירדתי 13 קילו אני לא מאמינה וככה בלי להתאמץ ובלי ללכת לישון עם תחושת רעב מעצבנת
אין מאושרת כמוני
סתם רציתי לשתף אותכם כי ידעתי שרק כאן יבינו את תחושת השמחה
מאחלת לכולכם ים הצלחה לכל החדשים ולישנים
ולכל אלה שיצטרפו למשפחה הזו
לכל החוששים אל נא גם אני חששתי והנה אני אחרי ועוד מעט גם יעבור חודש אחרי והכי הכי חשוב הירידה
כולי אושר ושמחה
מירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהמם! כל הכבוד!
יושי26/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)