מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אני לא מבינה איך זה יכול להיות!ציפיטפוט07/07/2011
התחלתי את דיאטת הפחמימות כבר כמעט שבועיים!
בשבוע הראשון ירדתי 4 קילו! ופתאום היום ראיתי עלייה של קילו - איך זה יכול להיות
בהתחשב בכך שאני כל היום חיה על ירקות / עוף / פסטרמה / גבינות / מעדני דיאט
מידי פעם אני לוקחת לי שלוק קטן (כמו שהילדים אוכלים שבא במארזים) - או איזה קוביה קטנה של שוקולד - אבל יכול להיות שמזה עליתי - הרי הורדתי את כל הפסטה והלחמים והבצקים!!!???
(אוףףףףףףףףףףףף)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברה שלי לא עשתה את הדיאטה בכלל
אריאלה07/07/2011היא דווקא העדיפה לאכול לפני שלא תוכל לאכול כלום...
והניתוח שלה עבר מעולה בלי סיבוכים.
היא לא רוצה לשקול את עצמה ואני מסכים איתה.
היא גם לא שקלה את עצמה לפני הניתוח.
מכל אלה שאני מכיר שעשו ניתוח מעקף קיבה או שרוול הרוב לא עשו את הדיאטה לפני הניתוח.
בקשר לשאלה שלך:
זה לא קשור לכמה אכלת. המשקל תמיד עולה-יורד קילו בבדיקה יום יומית.
השאלה היא כמה הוא משתנה לאורך זמן.
גם לי כאדם די רזה זה קורה הרבה שאני עולה במשקל דווקא אחרי יום שלא אכלתי כמעט כלום וגם הלכתי 12 ק"מ ברגל בעוד שיש את הימים שאני דווקא יורד בקילו+ אחרי שגם לא זזתי בכלל וגם אכלתי מלא דברים שמנים והרבה שוקולדים.
חוץ מזה המשקל הביתי תמיד מזייף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברים יקרים חדשים וותיקים ושולתינו.אורנה07/07/2011
נכון הרבה הרבה זמן שלא הייתי כאן מסיבות ששמורות עימי , נבצר ממני להגיע למפגש
לצערי הרב בגלל אירוע מישפחתי ואני מתה מקנאה שלא אוכל לראות את כל ידידי היקרים
לכל החברים בפורום - מה שתקבלו מהפגש זה תמיכה כוח , עידוד ,מוטיבציה ואהבה לכל אורך הדרך , דרך שבחרנו לחיים חדשים ובריאים.
אני מנותחת שרוול מחודש נובמבר 2010 התחלתי מ- BMI 52 והיום אני ב- BMI 31
מרגישה מעולה!!!!!!!!!!!!!! אוכלת הכל ומכל עד כמה שאפשר לפעמים זוללת גם דברים
שאסורים אבל תמיד תמיד על המשמר אני מאד שמחה שעברתי את הניתוח ומאחלת לכולם בהצלחה תיהנו מהמפגש תשאבו כוחות והכי חשוב זה לא לפחד כלל.
נשיקות לכל חבריי הוותיקים וכמובן גם לחדשים..................
נשיקות וחיבוקים לביאונת...............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנה אני מצפה לתמונה משולתינו
לילך.פ07/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמונה בעוד שעה בדרך- תגובה
שולה זק07/07/2011אוףףףףףףףףףףףףףףףףף
אוייייייייייייייייייייייי
גוועאלט!!!!!!!!!!!!!!!
אני מתרגשת נוראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרישת שלום מלונדוןצנובר07/07/2011
שלום לכולם,
אחנו בלונדון. הגענו הלילה אחרי 3 ימים עמוסים וארוכים בצרפת, ועכשיו הכל מתחיל להסתדר ולהתארגן.
יש קצת הסתגלות לעשות, אבל בגדול הכל יהיה בסדר.
מאחל לכם מפגש כיפי וטעים, והבטחתי להיות אתכם בליבי אם לא בגופי, וככה זה יהיה.
לילך לך אני מוסיף גם מזל"ט ליומולדת.
ולשולה, הספקתי לשמוע את ההודעה שלך ממש כשעליתי למטוס וכבר לא יכולתי לענות.
אל תדאגו, אקפיד לעדכן אתכם גם מלונדון הגשומה (ביולי).
תשמרו על עצמכם ועל הגחלת...
אוהב אתכם,
דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחסר לי מאד דוד
לילך.פ07/07/2011או בכינויך האהוב עליי צנובר... שמור על עצמך ... תישן רק עם גרביים... ומקוה שנתראה בפעם הבאה... נשיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצ נ ו ב ר- תגובה
שולה זק07/07/2011איזה כייף שזכרת אותנו.
בהצלחה במקומך החדש.
אנא שמור על קשר. יש לך את המייל ואת הנייד.
תחסר לנו הערב.
לביאה (אורנה) ואתה הוכרזתם - "עריקים".
שיהיה לך אחלה של סופ"ש.
באהבה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה מה את עושה כאן במקום להתכונן?
לילך.פ07/07/2011לשמחתי הפלתי את כל ההכנות על השף... רק חסר לי שהוא יבריז.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה כולם יאכלו אותי :)
נתראה בערב או יותר נכון עוד שעתיים וחצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עברתי את זהמירית07/07/2011
עברתי את זה זהו אני אחרי ואני שייכת למשפחתכם
היה לי קשה עברתי יומיים של סיוט אבל היום יומיים אחרי אני כותבת לכם ממיטת ביה"ח יושבת אומנם על הכורסא ולא מאמינה שעברתי את התהליך הזה
לוגמת כפית תה מכוסית הקטנה אומנם יש כאבים באזור החזה והניתוח קשה במיוחד שצריך להשתעל נתנו לי מכשיר לנשוף בו עם כדורים ירוקים
אבל שמחה ולא מאמינה שעשיתי זאת
בהצלחה לכולם
מירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירית שלנו
רוזי07/07/2011היקרה ברוכה הבאה למשפחת השאראול צעד נבון ובטוח ואני שמחה שאת כבר על כורסא לשתות לאט והתוצאות יהיו בהמשך אנחנו פה תתמיד כול שאלה שתיהיה וחחבל שהיום את לא יכולה להגיע נבין זאות עידוכנים בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמברוק
אורלי07/07/2011כל הכבוד על האומץ ועל ההחלטה לעשות את המהלך.
אני יכולה להגיד שאני ביומיים הראשונים התעופפתי לי על ענן בגלל כל המורפיום שנתנו לי.. ואחרי זה הדברים נהיו קלים יותר..
תלכי הרבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
להשתדל לשבת כמה שפחות.. אפילו שעייפים וקשה ללכת.
לגבי האוכל והשתיה.. זה יבוא...
מנסיוני בן החודש.. מיום ליום זה משתנה.. פתאום אפשר לאכול עוד ביס פתאום השלוק גדול יותר מבקבוק המים..
יום נפלא
אורלי
וכמובן לא להפסיק לחייך כי בחרת בחיים ובדרך נפלאה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקסימה
מירית08/07/2011היום 3 ימים אחרי מרגישה הרבה הרבה יותר טוב
זהו איך אומרים כאן חיים חדשים הרגלים חדשים וכמובן חברים חדשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט דל פחממות ועשיר בחלבון 2שולה זק07/07/2011
תפריט יומי לדוגמא בשבוע זה:
ארוחת בוקר:
כוס חלב או אקטימל דיאט או נס קפה עם חלב (ניתן להמתיק עם סוכרזית)
גבינה לבנה או קוטג' 3%-5% (חצי קופסה- כ 100 גרם)
ארוחת ביניים:
גביע יוגורט 0%-1.5% או מעדן דיאט
ביצה קשה מגרדת דק +כפית כמויונז
ארוחת צהריים:
מרק טחון בבלנדר המכיל: עוף/הודו מבושלים ללא עור או דג + קישוא ודלעת מבושלים
ארוחת ביניים:
כוס חלב או אקטימל דיאט או נס קפה עם חלב
גביע יוגורט 0%-1.5% או מעדן דיאט
ארוחת ערב:
2 גביעי גיל או כוסות ריוויון
גבינה לבנה או קוטג' 3%-5% (חצי קופסה- כ 100 גרם)
או
מרק טחון כמו בצהריים
או
קופסה טונה במים
2 כפות טחינה או אבוקדו
במידת הצורך, ניתן לשלב בתפריט היומי אבקות חלבון, לדוגמא במקרה של הימנעות ממוצרי חלב. (באותה מידה, השימוש באבקת חלבון מומלץ גם לאחר הניתוח).
על מנת להעשיר את התפריט היומי בחלבון, במקרה כגון זה, מומלץ להוסיף כף גדושה (כ- 20 גרם ) של אבקת חלבון לכוס משקה או מרק, שלוש פעמים ביום.
ניתן לקנות ממגוון האבקות הנמצאות בשוק ואשר מכילות לפחות כ- 80% של חלבון נקי ודלות בפחמימות (פחות מ- 10 גרם פחמימות ל-100 גרם אבקה). קיימות אבקות בטעמים או בטעם נייטרלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולה
אורטל07/07/2011זה אפילו לא מזכיראת התפריט שלי ממה שקיבלתי ברמבם מה את אומרת לי בעצם ליזרוק את שלי ולעשות את זה? או שפשוט כדאי לי להישאר עם מה שהדיאטנית של רמבם נתנה לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה - תגובה
שולה זק07/07/2011זה התפריט ששוש קיבלה בפוריה.
כל בית חולים וכל רופא עם ה"אני מאמין" שלו.
יש רופאים שבכלל לא מבקשים לשמור על דיאטת חלבונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טוב, אני מקנאה בכם.........יושי07/07/2011
שאתם נפגשים היום...... אני לא יכולה להגיע ומה זה מבואסת מזה..........
תיהנו!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יכולה להגיע - יושי
אורלי07/07/2011לא יכולה כי אין לך טרמפ ? כי אני מגיעה מהאזור.. (ואת כבר יודעת את זה :)
יום נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי מהייכן את
רוזי07/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירושלים
אורלי07/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי
רוזי07/07/2011יש לנו את עופר שמגיע משם דברי אם שולה ותצרי קשר איתו הוא בא אם אשתו זוג נחמד מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא זקוק לטרמפ ?
אורלי07/07/2011כי אני מגיעה עם עוד שתי חברות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בגלל הטרמפ
יושי07/07/2011אין לי סידור לילדים..... ניסיתי כל דרך אפשרית- ובעלי עובד היום עד מאוחררררררר...
אני עדיין לא אמרתי נואש- עדיין מנסה למצוא מישהוא שמקובל על הילדים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיושי מהייכן את
רוזי07/07/2011תתעשי מאמץ ואת כן יכולהההההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מירושלים
יושי07/07/2011מנסה, צריכה לקבל תשובה מחברה....
דווקא היום לכול אחד יש משהו.............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקנאה גם הלוואי ויכולתי להיות איתכם
חדוה07/07/2011ולהכיר בלייב את חברי הפורום הניפלא הזה. תהנו לכם חברייה . מחכה לשמוע חוויות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרגשות חבריםרוזי07/07/2011
הנא זה בא והיום אנחנו ניפגשים לחדשים ברוכה הבאה מחכים לכם לא להתבייש להגיע אצלך לילך זה המקום אם כול הכוח אלה שלפני הניתוח זה היום שלכם להכיר ולהבין את השארול במציאות יום טוב לכולםםםםםםםםםםםםםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אוכל להגיע
שוש07/07/2011מאוד רציתי לבוא אבל לא אוכל מצטערת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלהאורטל06/07/2011
אני עוד מעט מתחילה את דיאטת הפחמימות רציתי לדעת מותר לי לישתות בזמן הדיאטה אלכוהול ואם אני יכולה לאכול בשר כמה שאני רוצה אם אני זוכרת טוב שהייתי אצל הדיאטנית של רמבם היא אמרה שאני יכולה הכל חוץ מפחמימות אבל זה היה מזמן ואני לא בטוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עושה עכשיו את הדיאטה הזו
שוש06/07/2011נעמה כפרי , הדיאטנית של אסותא שלחה לי ממה להמנע: פיתות, מאפים, דגנים, אורז, תירס, תפו"א , פסטה קוואקר, ביגלה וכ"ו .
פירות ומיצי פירות, מטוגן, חטיפים, ממתקים.
לאכול: ירקות+ כף שמן, מעדן דיאט, פסטרמה דל, ביצה קשה, חצי קופסאת טונה,
מנה בשרית אחת ליום: עוף ללא עור או הודו או דג או בקר רזה בכמות של 250 גרם.
לשתות 10 כוסות תה או מים או סודה או משקאות דיאט.
מקווה שעזרתי
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תסבלו יותר מדי
לילך.פ06/07/2011אם מתחשק לכם "להפרד" ממאכלים ל 3 חודשים הקרובים תעשו את זה... אני אישית לא ממש הצלחתי להחזיק מעמד בדיאטה המעצבנת הזאת...אבל אוטוטו אתם אחרי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירות אסור???
ציפיטפוט06/07/2011אופסי, זה נורא אם אני אוכלת פירות (כמעט 2 ביום)
זה מרגיע את הרעב והרצון לאכול לחחחם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירות
שוש07/07/2011בפירות יש המון סוכר , לכן אסור.
אני יודעת דבר אחד, המנתח אמר לי בפה מלא שהדיאטה הזו מקטינה סיבוכים במהלך הניתוח .
אז למה לא להצמד לזה , זה טוב בשבילנו.לא כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבונים - תגובה
שולה זק06/07/2011בשר זה חלבונים ואת יכולה לאכול כמה שאת רוצה. כמובן לא להפריז.
רצוי להימנע מאלכוהול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה
אורטל06/07/2011אני יודעת שרצוי להימנע השאלה אם זה לא ממש מזיק למה אני אוהבת לישתות ואחרי הניתוח אני יודעת שאסור לי אני לא מדברת על לשתות כל יום אבל פעם בשבוע השאלה אם זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה - תגובה
שולה זק06/07/2011פעם בשבוע...יללה "תתפרעי"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשולה
שוש07/07/2011שולה אז למה נעמה מגבילה?
ובפוריה בשבוע האחרון מגבילים עוד יותר , רק טחון, ורק דברים מאוד מסויימים אפילו ירקות טריים לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוש - תגובה
שולה זק07/07/2011את מדברת לפני ניתוח??? טחון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן..
שוש07/07/2011אני אשלח לך את הדף ששלח לי הרופא דר' גרון ותראי מה כתוב שם.
השבוע הראשון זה בדיוק כמו מה ששלחה נעמה כפרי והשבוע השני זה נורא!
אני היום נפגשת עם נעמה ונשמע ממנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי תפריט
אורטל07/07/2011ולא כתוב שום דבר על טחון או משהו כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט
שוש07/07/2011אני לא יכולה לצרף לך את התפריט פה אחרת הייתי עושה את זה.
שלחתי לשולה במייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשוש
אורטל07/07/2011אולי לכל אחד מתאימים תפריט שמתאים לו יכול להיות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטל
שוש07/07/2011שולה פרסמה כרגע את הדיאטה שקבלתי מדר' גירון וזה לו מותאם בשבלי זה כללי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה - שלחתי לך מייל
שוש07/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרתי הביתה!!קובי06/07/2011
זהו זה... נותחתי ביום ראשון בערב ע"י ד"ר גויטיין וחזרתי הביתה היום בצהריים
בסך הכל היה ממש בסדר. הכאב לא נורא כמו שציפיתי אפילו הנקז והקטטר עברו בשלום
בגדול המקום נפלא הד"ר מצויין משרה בטחון והתנאים ממש טובים.
בגדול כמי שחושש בעיקר מהכאב שאחרי אני יכול להמליץ שלא זה הגורם שצריך למנוע מהמתלבטים את הצעד.
הדבר היחיד שמעצבן זה שאני 500 ג"ר יותר ממה שנכנסתי לניתוח!!!
אך כפי שכבר הבנתי וקראתי זה שולי תקין ויהיה בסדר
בקיצור שוב תודה, ובהצלחה לכולנו
קובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה כיף לך
שוש06/07/2011תגיד כשמוציאים את הנקז , זה באמת כאבים חזקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגע מיד עם ה חצי קילו הזה
לילך.פ06/07/2011אתם הגברים יורדים יותר מהר במשקל ממה שצומחות לנו הנשים שיערות ברגלים... אז תתכונן לסגור בין 10 ל 15 קילו בחודש הראשון ... על עיוור מבלי לדעת את הנתונים שלך....
בכל מקרה שיהיה לך קל בהמשך הדרך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להתעצבן קובי יקירי
מקס ברנר06/07/2011אלה נוזלים אגורים בגוף.אני חזרתי הביתה כמעט שני קילו יותר, והשתנתי אותם ב-48 השעות הראשונות !
תן לנו קצת רקע-גיל,משקל,מהיכן בארץ.שדמותך תקבל קצת ממשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוש יקרה
יושי07/07/2011למה את בכלל חושבת על הנקז???? סתם לא נעים... לא משהו שימנע ממשהוא לעבור את התהליך......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך שובך
סיגל07/07/2011התחלה חדשה ונעימה.טיפ ממני כך את הכל באיזי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי קובי גם אני נותחתי באותו יום...
אריאלה07/07/2011אצל גויטן , איזה ניתוח אתה עברת? אצלי זה מעקף, ואשמח להיות איתך בקשר אם תרצה שנוכל לתמוך אחד בשני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת נסחפת לגבי המשקל ולגבי הד"ר
אריאלה07/07/2011כמה שעות הוא מסוגל לעשות ניתוחים ביום אחד?!?
הוא עשה 4 ניתוחים בבוקר עד אחרי הצהרים בתל השומר ואחר כך עוד אחד בערב? WOW... מרשים מאוד. הוא עבר לפחות 16 שעות באותו היום אם חישבתי נכון לפי 3 עד 4 שעות לפחות לכל ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניפוחיעלי06/07/2011
שלום אני אחרי ניתוח טבעת כ-5 שנים ירדתי במישקל 25 קילו,נכנסתי להריון ושוב עליתי....
ליפני כ-חודשים סגרתי את הטבעת 1.5 CC אני לא מרגישה כלום רציתי לדעת עד כמה אפשר לבקש מהרופא לסגור.......תודה יעל..S..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תתיעצי עם המנתח- תגובה
שולה זק06/07/2011אני יודעת שיש אנשים סגורים גם על 9 ו- 10 CC
הכל את צריכה לברר מו המנתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלטתי שאני רוצה גם לעשות נתוח שרולאירמה06/07/2011
שלום לשולה אני מבקרת בפורום שלכם ומקבלת מידע על הנתוח השרוול.אני בת 32 גובה 170 על 130 קילו.ואני חושבת שעומדת בקריטיריונים של נתוח השרוול.כבר ניסיתי דיאטות.הורדתי 30 עד 40 קילו ואז העליתי אותם בחזרה.לפני כשנה התחלתי דיאטה ובמקום לרדת במשקל עליתי.ולאחר מחשבות ארוכות הגעתי למסקנה השניתוח הוא הפתרון היחיד בשבילי.אני אשמח לקבל מימך תדרוך מה עלי לעשות הלאה.תודה מראש אירמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירמה, נכנסת בדיוק ברגע הנכון...
דניאל06/07/2011תקראי את דפי הפורום הראשונים, ותגלי שיש מפגש מחר, באזור השרון.
למפגש הזה מגיעים מנותחים ותיקים שעוזרים למנותחים "טריים" ועונים לשאלות של אנשים כמוך שמתלבטים ועומדים לפני קבלת החלטה.
אין מה להתבייש, תירשמי ותגיעי, יהיה מחכים וטעים.
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה - תגובה
שולה זק06/07/2011לפני הכל תקראי את מדור שאלות נפוצות.לאחר מכן את צריכה לקבוע תור לכירורג מנתח בתחום קיצורי קיבה ליעוץ.
להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את כל ההיסטוריה הרפואית שלך ויחד להחליט איזה ניתוח מתאים לך.
מה אזור מגורייך? לאיזה קופה את שייכת? איזה ביטוח יש לך?
אני מקווה שעזרנו מעט (דני ואני) ונשמח לעזור בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה האם גילוי דלקת במפרקיםחדוה05/07/2011
עלול להפריע לביצוע הניתוח? אני בחשש כבד ומקווה לתשובה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה האם גילוי דלקת במפרקים - תגובה
שולה זק05/07/2011עד כמה שידוע לי נעמי שלנו סבלה מדלקת מפרקים ונותחה ומאז רק השתפרה. ירדה מעל 60 קילו ומקסימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התיחסותך אני בלחץ
חדוה05/07/2011שמא יפריע לי בתהליך לניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה שאת יכולה להרגע קמעא
מקס ברנר05/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי יש דלקת פרקים פסורייטית
שוש06/07/2011אני סובלת כבר 5 שנים מדלקת פרקים בגלל מחלת הפסוריזיס .
בע"ה בעוד שבוע וחצי אני עוברת ניתוח שרוול.
אז כנראה שאין קשר או בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלושה שבועות אחרי הניתוח ולא מסתגלתדפנה05/07/2011
הי. אני 3 שבועות אחרי הניתוח ואתמול היתה לי תופעה של ירידת סוכר ובנוסף יש לי לעיתים קרובות אחרי אוכל תחושת תשישות, גודש וצרבת. האם אלה תופעות שעוברות? מפחיד אותי לחשוב שאחיה ככה{ ניתוח שרוול}.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דפנה
שרה מ.05/07/2011הגודש נוצר בד"כ כתוצאה מכמות "גדולה" של אכילה לכן עם הזמן אני בטוחה שתלמדי מתי לא לעבור את הגבול, לגבי הצרבות שימי לב מתי או אחרי איזה מאכל מופיע, בכל אופן כדי להוריד את הצרבת קחי אומפרדקס, או לוסקס וכד' והצרבת תחלוף מהר.
בהצלחה ובריאות וחיים טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לילך פ. יום הולדת שמח היפה בנשיםשולה זק04/07/2011
חבל שאי אפשר לצייר כאן, לצבוע ולהדגיש - אז אסתפק במילים מילים מילים - עד למפגש בביתך ביום חמישי הקרוב - שם תקבלי את כל הברכות, חיבוקים ונישוקים .
כל שתאחלי לעצמך - שיתגשם.
אמן אמן כן יהי רצון.
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרף לברכה של שולה בכל מילה ומילה
אפי אלון05/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד כמה אתם נצמדים לתפריטשל הדיאטניתג'ני04/07/2011
חודשיים (+-) אחרי השרוול אוכלת קצת קצת מהכל ו(כמובן יש את הדברים הרגילים שעושים לי יציקת בטון בקיבה אז אני נעמנעת מהם.).
16.5 קג פחות
קיבלתי תפריט מהדיאטנית אבל אני לא ממש עומדת פה....
אני חושבת שאני אוכלת טוב ודי שומרת על הכללים..חוץ מחריגה פה ושם...
אוכלת פירות וירקות... לא מנשנשת מתוקים/חטיפים חוץ מחריגה פה ושם...
אבל גם לא ממש חיה על פי הכתוב בדף.... ואני דואגת שזה ישפיע אח"כ כשמגיע השלב בו המשקל עלול לעלות....
אשמח לשמוע מהחויות שלכם
תודה על זמנכם!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ג'ני
יושי05/07/2011גם אני בערך חודשיים אחרי ואין לי תפריט מדוייק... יש לי רשימה של מה מותר ומה אסור (מעט מאוד אסור...) והנחיות: כל 3 שעות, לא שתיה ואוכל ביחד, לשים לב מה עושה טוב ומה לא, ועוד כל מיני דברים שכולנו מכירים...
אני לא "חוטאת" במתוקים ולעומת זאת גם לא הולכת ממש לפי הכללים- לא יכולה לאכול כל 3 שעות... לא מתאפשר לי - אז אוכלת כל כמה שרעבה (שזה בערך 4 שעות...)
בינתיים ירדתי 15- ועוד היד נטויה.................
נראה לי שאת בכוון הנכון- עושה רושם כזה,,,, את יכולה להפנות שאלה להילה אם יש לך תהיות לגבי החריגה מהתפריט..
מה עם מחמאות? כבר רואים? גם כאלה שלא יודעים שעברת ניתוח?
תצליחי!
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשפי הזיופים- תגובה
שולה זק05/07/2011כולנו מזייפים, מרמים, גונבים, מורחים...בסופו של דבר לא את התפריט ולא את הדיאטנית אלא רק את עצמנו.
התפריט אינו "חוק ברזל" הוא בגדר המלצה ורצוי לא לזייף הרבה, אחרת חוטאים למטרה. לא יורדים במשקל או שיורדים ומפתחים חוסרים של ויטמינים ומינרלים.
אז אם כבר לקחת אחריות על עתידך...חשבי גם על התפריט ומה את מכניסה לפה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אישית מאמינה בספורט
להיולד מחדש05/07/2011אם את מזייפת באוכל לפחות תתמידי בספורט ובעתות הזיופים תתאמצי ותוציאי יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם על כל התגובות!!!!!
ג'ני06/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)