מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה גם לרופאים. אנא תשובה מהירהדפנה14/07/2011
שלום לכולכם. אני חודש אחרי הניתוח ולאחרונה יש לי תחושת בחילה קלה כשאני שותה.
האם זה הגיוני? האם זה עובר עם הזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניח שזה קורה כשאת שותה מים ?
מקס ברנר15/07/2011הרבה משרוולים מתלוננים על טעם מתכתי בשתיית מים.אם זה המצב-מים בטעמים בד"כ ייפתרו הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה גם לרופאים. אנא תשובה מהירה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה15/07/2011זו תופעה ידועה ולרוב חולפת עם הזמן. ההצעה של מקס טובה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי שתייה
מ16/07/2011האם אי פעם יהיה אפשרי לשתות יישרות אחרי אוכל , או תוך כדי ? או זה יהיה הרגל לכל החיים? שזה בסדר ומחיר סביר...
לפני הניתוח הייתי שותה הרבה מים , היום עם כל המאמצים אני שותה בקושי בקבוק קטן ביום, וזאת אחרי כחודשיים מהניתוח וירידה של 17 קילו.
ומה לגבי שתיית מוגזים, והדגש על בירה , לא בקמויות כמובן... האם זה איסור מוחלט או יהיה אפשר לשתות קצת אחרי תקופה מסוימת ? ומה הסיבה העיקרית לאיסור שתיית מוגזים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי שתייה - תגובה
שולה זק16/07/2011לא ציינת איזה ניתוח עברת.
לגבי השתיה יש תשובות בשאלות הנפוצות.
יש מנותחים שיכולים לשתות ולאכול כבר חודשים ספורים אחרי הניתוח. זה מאד אישי.
יש ששותים שתיה מוגזת ללא בעיות.
הגז מנפח וגם גורם ללחץ הגורם לכאבים.
שתיית בירה - תוכל ללגום בירה. לא בכמויות . בכלל בירה ואלכוהול מכילים הרבה קלוריות.
לפי מה שאתה כותב - כמות השתיה שאתה שוטתה ביום מזערית. אתה חייב לשתות יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול, תודה
מ16/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייק ענקי על השאלה
הדר16/07/2011אני כבר 4 וחצי חודשים אחרי שרוול...ולא שותה ואוכלת ביחד כי זה ממש גורם לי לבחילה..
בקשר לבירה-אני מחכה לתשובה מהמנתח שלי...נראה לי אבל שכמו שלא טוב המוגז כך גם הבירה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכונו ..היכונו..היכונו!!!!!!!!!!!!שולה זק14/07/2011
היום התבשרתי, שבימים הקרובים האתר יעבור שידרוג ונבחרנו להיות בין הראשונים שנהנה מהשדרוג המבורך.
נוכל לפתוח ספרית תמונות, לכתוב מסרים אישיים, לפתוח בלוגים ועוד ועוד ועוד.
מבטיחה לעדכן בכל רגע נתון מתי "שעת השין".
סופ"ש נעים ומהנה לכולם
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מברוק לכולנו
אורלי14/07/2011כל שינוי הוא פתח לחיים חדשים לרגעים מיוחדים
שיהיה לנו בכייף ובהנאה בפורטל החדש..
סופ"ש נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה איזה יופי כך נוכל ליצור
חדוה16/07/2011קשר עם המגיבים כאן ולהכיר יותר טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים בדיאטה ?אורטל14/07/2011
שחייבים מתוק אני לפחות פעם ביום חייבת מתוק??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים בדיאטה ? - תגובה
שולה זק14/07/2011היי אורטל
אם את ממש מוכרחה (גם סיגריה את מוכרחה) ולא יכולה לוותר. תתיעצי עם הדיאטנית מה לאכול בתור מנה מתוקה מותרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארטיק דיאטי
להיוולד מחדש15/07/2011יש בכל מיני טעמים
הם עם מעט מאוד קלוריות
יש חלבון
וזה ממש בסדר
יש אפילו את הקטנים המיניים
8 בקופסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטל חמודה
רוזי15/07/2011אני עשיתי לפני ניתוחאיפנוזה למתוקים תיראי אם יש אצלכם זה עזר לי מאוד היום אני רוצה לעשו שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נעמי שלנורוזי14/07/2011
לאחורנה שמך בפי מלא ספרתי כמה את ניראת מדהים ובריאה הכי חשוב אני שמחה בשבלך אישה יקרה שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוזילה ה'קרה!
נעמי15/07/2011כל כך היה נעים להפגש, ולהראות בגאוה איך הגוף משתנה, ואני ממש מאושרת, לא חלמתי שעוד דבר כזה יקרה לי, אבל כנראה ש IF THERE IS A WILL THERE IS A WAY והאלוהים היקר עזר לי ואני מאושרת, הכל טוב, חוץ מבעיות גדולות עם אמא יקרה שלי, תודה רבה בעד המחמאה, אין מילים בפי איך שאת נריאת, כל הכבוד. כל טוב, נעמי,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לפני ואחרי ניתוחרונית14/07/2011
היי לכולם,
ב"ה בתחילת ספטמבר אני אנותח אצל ד"ר פייגין במדיקל סנטר (ביטוח פרטי).
מחר יש לי תור לרופא משפחה כדי לקבל הפניות לכל הבדיקות...
השאלה שלי, היות ואני מנותחת בפרטי ובמדיקל סנטר - האם אני אוכל להצטרף לקבוצת תמיכה של מלב"י?
ואם לא לשם, האם יש קבוצת תמיכה אחרת אליה אוכל להצטרף? איפה? מה העלות?
אני לא יודעת הרי מה יהיה אחרי, אבל אני מאמינה שבטח (ולאור ההמלצות כאן) אני אצטרך פה ושם לדבר עם מישהו (מלבדכם כמובן...)
תודה,
רונית, משורוולת לעתיד... (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדיקל סנטר או אסותא???
רונית15/07/2011תודה על התשובה.. (:
ואם הייתי מנותחת באסותא (כי הייתה לי האפשרות לבחור בין מדיקל סנטר לאסותא), זה עדיין היה עולה לי כסף?
ד"א, סתם שאלה אבל: איפה מומלץ יותר מדיקל סנטר או אסותא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדיקל סנטר או אסותא??? - תגובה
שולה זק15/07/2011היה עולה לך בכל מקרה.
תבררי בשני המקומות מתי יש קבוצה ,כמה מפגשים ועלויות ותראי מה הכי מתאים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי שולה
רוזי15/07/2011אנחנו תמיד על המפה מס 1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ויטמניםנטלי א14/07/2011
קניתי ויטמנים Bariatric aid 1 והם ממש דוחים!!!! אני לא מסוגלת לבלוע אותם!!
מה אני אמורה לעשות? מישהו מכיר תחליפים נורמלים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האמת-את לא הראשונה שמתלוננת עליהם !
מקס ברנר14/07/2011תוכלי לפרט למעננו מה יש בתוך הקופסה ?אני מבין שזה כמה תכשירים שונים ?
וכמו כן-כמה זמן את אחרי הניתוח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס
נטלי א14/07/2011אני 10 ימים אחרי ניתוח. יש בערכה מולטי ויטמין בריאטריק,מולטי מינרל בריאטריק, ביו בריאטריק, 1000 b12 בריאטריק(רק זה בא בטבליות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההברזל הינו כדורון פיצפון אותו יש
רותי14/07/2011להניח מתחת ללשון- ולא לבלוע...מכיוון שאני סובלת מלחץ דם גבוה ,יומיים לאחר הניתוח,
בבי תהחולים כבר חזרתי להשתמש בככדורי לחץ הדם הרכילים ....
הפריט היחיד שאינו נסבל הוא המולטי מינרל שמכיל סידן ומינרלים נוספים -אני פשוט שפכתי אותו לכיור. ומאוחר יותר עברתי לכדורי הסידן הרגילים...
המולטיויטמין ו הנוזלי הביו באריאטריק (אבקה שמוהלים), הם בסדר גמור ואני קניתי אחר כך גם את הערכה השניה בה המולטיויטמין כבר אינו נוזלי.
ניתן להשיג בכל בית מרקחת מולטיויטמין נוזלי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי ויטמנים - תגובה
הילה כהן16/07/2011הי נטלי
תחליף למולטיויטמין יכול להיות 2 טבליות ללעיסה מהויטמינים הבאים : צנטרום ג'וניור
קנגווייטס של סולגאר או צנטרה קיד של ביו ויט . או 12 טיפות של מולטיויטמין שנקרא פוליויט וניתן לרכישה בקופת חולים
תחליף לברזל הוא הפריפל 3 שנותנים לתינוקות - קיים בכל הקופות
מולטימינרל בריאטריק מעולה מבחינת ההרכב שלו נסי לשתות 15 מ"ל עם חצי כוס מיץ - רב המנותחים מצליחים לשתות אותו
12 B הוא תת לשוני ולא בעל טעם חזק נסי להחזיקו מתחת ללשון עד התמוססות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה מזל נאחס יש ליציפיטפוט14/07/2011
היום הייתי אמורה להתאשפז בערב ומחר בבוקר לעבור את הניתוח אבל לאאאא
עם המזל שלי חטפתי דלקת בשקדים ואני עם חום :((
ביטלו את הניתוח אוףףףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה פרויקט לכל החיים
רותי14/07/2011כעת עליך להחלים....ויהיה טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני מתאימהעפרה13/07/2011
שלום,אני כבת 21 שוקלת 102 גובהי 1.60 ונורא רוצה לעבור ניתוח שרוול האם יאשרו לי?-(ללא מחלות נלוות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני מתאימה - תגובה
שולה זק13/07/2011לפי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך 39.8 את ממש על סף ה- 40. תקבעי תור למנתח ותתיעצי איתו. איפה את גרה ולאיזה קופה את שייכת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שכן...
דניאל15/07/2011ה-BMI שלך 39.8
את צריכה להוסיף קילו אחד כדי לעבור את ה- 40.
בר ביצוע - נכון?
קודם תקראי כאן בפןרום את המדור :"שאלות נפוצות"
ואח"כ אם יהיו לך שאלות תתקשרי לשולה זק.
את יכולה להתקשר גם אלי: 052-5634777* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עפרה
צנובר15/07/2011את באמת מאד מאד קרובה ל-BMI שיאפשר לך לעבור את הניתוח כחלק מסל התרופות.
כשתבואי להשקל לועדה את צריכה להיות במיטבך.
ואסור לך:
לשתות המון מים לפני.
ולהתאפק לא ללכת לשירותים לפני שאת עולה על המשקל
לנעול את הנעליים הכי כבדות שלך
לשים הרבה מטבעות בארנק, ואולי איזו אבן או שתיים,
בקיצור אסור לך המון דברים, אבל כדאי משהו בכל זאת???
יאללה בהצלחה, ואני בטוח שתצליחי לקבל את האישור המיוחל.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייתי אצל רופארונה13/07/2011
זה מטופל אבל לא עובר... סתם רציתי עוד חוות דעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
להיוולד מחדש13/07/2011כל החתכים שלי היו מוגלתיים
מהרגע שהגעתי הביתה פעלתי כך
ניקיתי עם סבון את החתכים מעל המדבקות
ואחר כך אחרי שהללו החלו לנשור גם את הסיכות
ומהרגע שהורידו את הסיכות
סיבנתי כל חתך וספרתי 60
אפשר 26 אבל אני החמרתי
על כל חתך מרחתי פולידין
ועל הנקז הייתי שמה פדים
בגלל שהמוגלה היה נתפס ולהוריד היה מתסכל
שמתי פלסטר
אבל אז זיהיתי ריח רע
והבנתי שהגיע הזמן לאוויר
הייתי ישנה עם בטן חשופה בכל הזדמנות
אחרי מקלחת שסיבנתי טוב טוב
המעטתי עם הפולידין
אבל הקפדתי עם הפדים להוריד את המוגלה בעדינות
היום החתך של הנקז הכי יפה מכולם
אבל השאר גם ממש בסדר
פשוט צריך לשמור על הניקיון ממש ממש טוב
בלי מיון ובלי רופאים
רק ניקיון
אם כמובן ההפרשה המוגלתית לא סבירה
זה דורש התערבות
מהתמונה אני מזהה את החתך שלי כפי שהיה בשבועיים הראשונים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי אצל רופא - תגובה
שולה זק14/07/2011יקירתי חוות דעת רפואית בבקשה!!!...לפי תמונות בפורום אי אפשר לטפל.
האם היית אצל המנתח להתיעץ איתו?
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוגלות בתפרים של הניתוחרונה13/07/2011
מנותחת שרוול כבר חודש. יצאו לי מוגלות, ורופא המשפחה שלח אותי לכירורג
אשמח לדעת מה הסיבה שיש זיהום כזה.
מצ"ב תמונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגשי לרופא - תגובה
שולה זק13/07/2011אנחנו לא יכולים לרפא ובטח לא לתת טיפול רפואי.
את חייבת שרופא יבדוק אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלכי למיון
מירית13/07/2011אם אני לא טועה זה החור של הנקז נכון
כי בתפר השני שבתמונה זה לא נראה עם מוגלה
לדעתי פשוט והכי טוב ללכת למיון או ממש לרופא שניתח אותך
אל תזניחי
בהצלחה ורפואה שלמה
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי היה ככה
לילך.פ14/07/2011לי זה לא נראה בעייתי אם כי האדמומיות בעור משונה... תשימי פולידין ותקפצי לרופא בתחילת השבוע... נראה לי שהפולידין יעזור אבל בכל מקרה תתני קפיצה לרופה בכדי להיות רגועה.... בקטנה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לילך בשבילך לבקשתךאפרת עוזיאל13/07/2011
לפני בדיוק תשעה חודשים עם ירידה של 49 קג (למי שלא מזהה אני השמאלית)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרתוש... את
לילך.פ14/07/2011נראת היום כמו אחות הצעירה של הדבה בתמונה... את חייבת לערוך את התמונה הנ"ל להוציא רק את עצמך ולשים ליד תמונה שלך מהיום ! וגם להגיש כזה למנתח שלך! שיהיה לו במה להתגאות... הלוואי עליי...
מבטיחה שאם אגיע למימדים שלך היום עד לשנה הבאה במפגש הבא אני עושה לכם הופעת ריקוד בטן מקצועי... אבל רק אם ד"ר מחג'נה גם יגיע :) ומקס ידרבק !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת היקרה
רוזי14/07/2011באמת אני מקבלת צמורמרת כול פעם מחדש כשמעלים תמונה את פשוט אישה יפה אישיות מדהימה מי שמכיר אותך ואני מקווה בשבלך ובשבלנו שנצליח לשמור על הקיים אישה יפה שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוזי
אפרת עוזיאל14/07/2011נשמה שלי תודה רבה רבה אני אוהבת אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילך
אפרת עוזיאל14/07/2011תזכרי את מבטיחה את יודעת מה אני אפילו יצטרף כי אני באמת רוקדת ריקודי בטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אדרבק,ושולה-אם הפורום
מקס ברנר14/07/2011תופיע במחרוזת משירי אום-כולתום-כולל ביצוע נדיר של "אינתי עומרי"
רק מה-אם תיסחפי עם הדיאטה,ותקבלי גזרה גברית,דוקרנית ונטולת חמוקים כמו הגיבורה שלכן (מנצחת" לרדת בגדול ") אפשר כבר להזמין את אלון גל לרקוד ריקודי בטן-זה יהיה אירוטי באותה מידה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתגלגלת מקסי אתה אדיר
שולה זק14/07/2011אלון גל יזמר....זה העיסוק החדש שלו
הוא אפילו פנוי...חחחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרתוש... את - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה15/07/2011אשמח מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר מחגנה
אפרת עוזיאל15/07/2011אם אתה מבטיח לבוא אני מבטיחה לרקוד אבל כל זה כשלילך תגיע למשקל היעד שלה.
ולך מקסי אל דאגה אני לא רזה מידי ואני לא אלון גל מבטיחה לך.
יש לי הרבה מה להוזיז ואני רוקדת יפה......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילך
אפרת עוזיאל16/07/2011מה דעתך עשינו עסק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו היתה אזהרה ללילך
מקס ברנר16/07/2011במקרה שלך אפרת ראינו, שגם אחרי שהורדת 50 קילו יש עוד מה "להרטיט" בריקוד.
אבל לילך.פ עוד בתחילת הדרך,ואם תוריד גם היא 50 קילו, ותפתח שרירים,היא עלולהלפתח חזות גרומה וצפודה שאינה יאה לריקודי בטן !מה יגידו הילדים חובבי השדיים שלה אם אלה ייעלמו פתאום ? (השדיים-לא הילדים...)
כמו שהעירה לילך פעם לדני-כשאתה מגיע לשם מ120,130 או 150 קילו כדאי להזהר לא להראות חולני עוד לפני ההגעה למשקל היעד.זה לא כמו מי ששקל 65 או 75 כל חייו הבוגרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואלונה תעשה קולולולולו
דניאל15/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל
אפרת עוזיאל15/07/2011חחחחחחחחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצא את ההבדלים
אפרת עוזיאל15/07/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש בדיכאון אולי אם מישהו .....אריאלה13/07/2011
שעבר מעקף ידבר איתי זה יעזור לא יודעת כבר, הרעב ממשיך להציק , זה יותר געגעועים ללעיסת אוכל, ובכלל אני מרגישה שנכנסת לדיכאון ,החבים שלי אומרים לי לא נורא זה יעבור וזה עוד יותר מטריף אותי,לא בא לי לצאת הייתי אדם שמאוד אוהבת לצאת להיות עם אנשים ועכשיו מרגישה שאין לי אנרגיות לכלום,חשבתי על קבוצת תמיכה אם יש בתל אביב. מיואשת לגמרי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה את לא לועסת אוכל..... - תגובה
שולה זק13/07/2011אריאלה יקירתי מה מונע ממך לאכול וללעוס אוכל?
תעשי זאת בכייף אומנם לא בכמויות כמו בעבר אבל לאכול ובתאבון.
יש קבוצת תמיכה במלב"י באסותא תל אביבאם תצרי עימי קשר את לך את הטלפון של עופר שעבר מעקף לפני שנה ומאושר. אוכל ולועס מהכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אריאלה
יושי14/07/2011אני אמנם אחרי שרוול ולא מעקף אבל זה די אותו דבר.... את לא לועסת בגלל שאת סמוכה לניתוח? כמה זמן מהניתוח? אני יכולה להגיד לך שהיה לי "משברון" בימים הסמוכים לניתוח של "למה הייתי צריכה את זה...." כי ריחמתי על עצמי שלא יכלתי לאכול... וזה צ'יק צ'ק עובר- תקופה ואז החגיגות מתחילות... סלט נלעס, פתית, אפילו קורנפלקס... והכל בכמויות של שמינית ממה שפעם.... איזה כיף זה!!
אז את עוד תצאי ותבלי ותאכלי במסעדות... הכל עניין של זמן!
וכמו שאני אומרת לילדים שלי: סבלנות- לא קונים בשום חנות............
ובאמת קבוצות תמיכה אולי יעזרו לשפר את המצב רוח..... יאללה- תני חיוך!
איה (אם תרצי aya ergas בפייס)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידו נפלתם על הראש ?
לילך.פ14/07/2011אנשים עושים שמניות באויר בכדי להגיע למצב של לקבל את הניתוח הזה ... ולעבור אותו בשלום! והנה את אחרי תודה לאל , עברת הכל בשלום ויש לך התמודדות קטנה עם קיבה חדשה ואת מתבכיינת ? להרגע מייד זה זמני לחלוטין!
עשית משהו לעצמך אחרי שנים של הזנחה אני מתארת לעצמי אז תדעי שזה זמני... עוד תלעסי עד שימאס לך מבטיחה!
לא לשקוע בשום דיכאון בבקשה ... תסתכלי קדימה שתוך 3=4 חודשים את נראת מצויין מרגישה מצויין חיה את החיים ולא תקועה מול המקרר... שינוי גישה !
תפסיקו עם הרחמים העצמיים האלה כאילו לא תאכלו יותר זה זמני נקודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאראלה יקרה
רוזי14/07/2011נכון צודקת יש שיברון קטן עשית משהו למענך ענקי את גדולה מהחיים קבלי זאות באהבה ואם את לא עובדת זה הזמן להתחיל לחפש להיות עסוקה ולא לחשוב מה אכלת לפני הניתוח עוד מעט תיהיה ירידה ענקית ותיראי תוצאות מדהימות יש לנו חברים כאן שעברו מעקף מקווה בהמשך שיחיענו לך אני עברתי שאראול לפני שנה וחצי ירדתי 30 קילו מאושרת מאוד בעקבות סכרת גבוהה לחץ דם ואסמתית קשה חשיבה חיובית תצאי לטייל העולם יפה בחוץ יותר מהאוכל תאמיני לי שבת שלום חמודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאריאלה
רוזי14/07/2011דברי איתי רוזי זבטאני גם בפייס 0503337236
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי חבריםאפרת עוזיאל13/07/2011
כבר שבוע לא הייתי פה והתגעגעתי פשוט התחלתי לעבוד.....
זהו הגעתי ל bmi תקין ואפילו .
ירידה של 49 קג הרגשה מדהימה אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתת.
אוהבת אותכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעבוד עם BMI תקין
מקס ברנר13/07/2011העבודה היא חיינו,ואני שמח שחזרת לשוק.עם BMI תקין זה בטח הרבה יותר קל ונעים !אני לא חוויתי את זה מעולם, כי הפעם האחרונה שהייתי שם (במשקל בנורמה ) היתה בגיל 16,ולהרף עיין לקראת גיל 20 (אחרי קורס מכ"ים, וחודש של שלשולים...)ולפי מיטב ההערכות, "משקל היעד "שלי יהיה באיזור 32-33 BMI,כך שאני לא מצפה לשוב ולשקול 77 קילו !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס
אפרת עוזיאל13/07/2011הכי חשוב שאנחנו בתהליך ושאנחנו מאושרים ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה ירידה מדהימה
מירית13/07/2011כל הכבוד לך מקווה שגם אצלי תהיה כזו ירידה
בנתיים אני משרוולת טרייה ממש היום שבוע
אבל אני יודעת מקריאה בפורום המדהימם שלכם שהסבלנות משתלמת בסוף
ומזלי שיש לי והמון
אז ים הצלחה
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להיות בטוחהאירמה13/07/2011
שלום לכולם.אני רוצה לשאול לגבי נתוח שרוול.מתענינת ושוקלת על הניתוח אך יש אנשים שאומרים לאחר נתוח שרוול הקיבה חוזרת לגודלה המקורי ויש לי דילמה.יש רופאים המבצעים את הניתוחים של טבעת והם ולא ממליצים על נתוח שרוול.אני מאד רוצה לעשות את הניתוח והבנתי את הסכנות שבכך אבל עם עודף משקל שאני נושאת מעליי ועם כל המחלות הנלוות שיופיעו אם אני לא ארד אני מעדיפה לקחת סיכון אך אני לא רוצה לאחר ירידה במשקל לחזור לאותו משקל ולאותו מצב.תעזרו לי במידע תודה לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות נפוצות - תגובה
שולה זק13/07/2011תיכנסי למדור שאלות נפוצות ושם תקבלי את מירב המידע.
תעשי חיפוש על השם מקס ברנר כאן בפורום וזה ישלים את המידע.
כמו כן תעייני בדברי הכותבים.
תפסיקי עם "זה אמר כך ושמעתי כך"....לכי לרופא מנתח ליעוץ. לרופא שעושה את כל סוגי הניתוחים. תגיעי אליו עם ההסבטוריה הרפואית שלך, הרגלי האכילה והפרעות האכילה ויחד תתאימו את הניתוח הכי אפקטיבי עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמניםנטלי א13/07/2011
האם גם לכם הויטמנים עולים 180 לחודש???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה כמו השאלה הוותיקה:"כמה עולה
מקס ברנר13/07/2011חליפה ליתום ?"
איזה ויטמינים את לוקחת ? כמה סוגים שונים?באיזה מינון?היכן את קונה אותם ?
יכול לעלות גם פחות (מולטי ויטמין של הקופה וזהו )ויכול לעלות גם הרבה יותר (מספר תוספי מזון מובחרים שקונים בבית מרקחת פרטי ).
אין ברירה-זה לא טוויטר כאן-מותר לכתוב גם 5-10 שורות כדי להיות בהיר !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)