מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מילוי טבעתדבי11/04/2011
לפני שבועיים עברתי מילוי טבעת בתל השומר - בטח ידוע לכם שכבר לא עושים טיפולים בטבעת שם כרגע. בקיצור המילוי לא מספיק לי (2cc). אני בדרך כלל צריכה 2.8 עד 3 cc. מה אני עושה עכשו? לאן לפנות להמשך טיפול? אולי יש לך רעיון, ד"ר גויטין? אני מוכנה ללכת לכל מרפאה, אפילו באופן פרטי כדי למלות לפני החג. אנ 6 שנים אחרי הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אני לא טועה אבינוח מקבל באשקלון
ליאתול11/04/2011באופן פרטי . לכל סגירה משלמים 50 ש"ח או שניגשים אליו דרך מרפאות חוץ בסורוקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי חריף...רוני11/04/2011
חברים יקרים
מתי ניתן לחזור ולאכול קצת חריף (פלפל, סחוג, וכו')
אני קצת מתגעגע אל הטעם....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חריף זה לא טעם לפי ההגדרה הרשמית
מקס ברנר11/04/2011אלא תחושה של צריבה בחלל הפה,וגם בשרוול אם הפצעים לא הגלידו.תזכיר לנו כמה זמן אתה אחרי הניתוח ומה אתה אוכל כבר?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כחודש וחצי אחרי
רוני11/04/2011אוכל חלק מהמוצקים "הקלים" השאר דייסתי
קרקרים וטוסטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסה על הקרקר עם הגבינה
מקס ברנר11/04/2011קמצוץ סחוג-נגיד שמינית כפית או פחות-תלעס טוב ותהיה קשוב לגוף.אם התחושה לא נעימה-חכה שבועיים עד הנסיון הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהשרה11/04/2011
שלום לכולם,
היום הייתי בביקורת שבועיים כמעט לאחר הניתוח פחות 9 ק"ג איזה כיףףף.
הדיאטיקנית אמרה שאפשר לאכול קציצה מבשר עוף...פירה..וירקות טחונים.
איך להכין את הקציצה בלי בצל,בלי פטרולזיה ..
מעדנים רגילים אני לא אוהבת ועם פירות היא אמרה שעדין לא, מה עוד אפשר??
יום נפלא לכולכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קציצה...
עפרה11/04/2011אני הכנתי את הקציצה בלי בצל עם תבלינים וגזר מגורד בלבד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקציצות ומעדנים
יעל הצפונית11/04/2011כפי שכתבו לך ניתן להוסיף ירק מגורד לתערובת הבשר כמו גזר, קישוא, תפו"א, ואף חציל קלוי מעוך. להוסיף ביצים,תבלינים ניתן טיפה שום כתוש,אפשר כף קטשופ,קצת פרורי לחם וללוש היטב בידיים. ליצור כדורים קטנים ולהוסיף לסיר עם רוטב עגבניות טעים.
לגבי יוגורטים אם את לא אוהבת רגילים אפשר להוסיף ליוגורט לבן קצת ממתיק עם קינמון זה מוסיף טעם.אפשר מעדני וניל ושוקו דיאט. אם את לא סכרתית אפשר רגילים לא דיאט ואפילו גמדים ודניאלה. העיקר ללא חתיכות פרי בשלב זה.
בתאבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לוקחים לניתוח?רחלי ב11/04/2011
היי חברי המשורוולים
מחר בע"ה אני מתנתחת במדיקל ורציתי לדעת מה לקחת איתי לביה"ח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחלי,העיקר הוא מצב הרוח ובנוסף רצוי
רותי11/04/2011להביא נעלי בית ,כלי רחצה איפור. מי שרוצה סיפור-כמוני-מביא גם ספר.
שיהיה לך ניתוח קל ומהיר.
נ.ב :
רק לאחר שהניתוח שלך יסתיים יתפנה ד"ר שוורץ לנתח אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובהצלחה
רחלי ב11/04/2011אז מי יתן והניתוח יסתיים מהר ובקלות!
ניפגש מחר. תזהי אותי לפי השומנים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה בנות !!
מקס ברנר11/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה רותי ורחלי!!!
ג'ני11/04/2011החלמה מהירה! שיעבור במהירות ובקלות!!!!!!!!
תעדכנווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנותחת חדשהשירה11/04/2011
שלום לכולם,
יצאתי היום מבית החולים. נותחתי ביום חמישי. הניתוח לא היה פשוט. ד"ר פייגין [רופאה מדהימה] אמרה שהיה לה קשה בגלל הידבקויות המעיים שלי [עברתי 2 ניתוחים של בקע טבורי והוצאת כיס מרה].
חזרתי הביתה והתחלתי עם שלשולים שאין לי מושג מנין הגיעו [7 פעמים]. הפעם האחרונה שאכלתי היתה ביום חמישי וגם אז אכלתי 2 יוגורטים דיאט. בקיצור, נאמר לי לעקוב אחרי הבעיה ולשתות הרבה. שתיתי כשני ליטרים מים. אני לא אוהבת תה ולא מרקים צחים. מחר אני צריכה לעבור שוב יום של שתיית נוזלים צחים בלבד. ביום שלישי אני יכולה להתחיל לאכול דברים שהם נוזליים אבל קצת יותר סמיכים.
העניין הוא שאני כל הזמן מרגישה כאילו משהו תקוע לי בחזה. מן תחושה שאני צריכה לעשות "גרפסים" כדי לשחרר לחץ. ואולי אפילו תחושה שאוטוטו אני מקיאה.
אני די מפוחדת. נכנסתי לזה בעיניים פקוחות, אבל חוששת מתחושות של כאב ושל אי נעימות פיזית.
דבר נוסף משונה הוא שבכל פעם שאני מתכופפת אני מרגישה משהו שזז לי בצד הימני בבטן. מישהו יודע על מה אני מדברת?
אשמח לקבל תגובות.
שירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנותחת חדשה-תגובה
שלמה מסאסא11/04/2011שירה בוקר טוב,
גם אני נותחתי אצל ד"ר פיגין לפני הודש תופעת השילשולים קיימת בשלבים ראשונים ,אני סבלתי בהתחלה מעצירות ואחרי שבועיים משילשולים,כי בסך הכל אין לנו עדדין מה להוציא אלא רק נוזלים.חשוב שתישתי הרבה ותתחילי לזוז בהליכה כל כמה ימים תוסיפי חמש דקות.לגבי הרגששה שיש לנו גוף זר זה באמת נכון .ניתקו לנו חלק חשוב בגוף וצריך להיוולד מחדש אם מה שיש לנו,אבל זה עובר.תבצעי מה שד"ר פייגין אומרת וגם תוכלי לפי הוראות של הדיאטנית שלה. ותתחילי לרדת.אני חודש אחרי ניתוח ירדתי 15 ק"ג. תנוחי הרבה ואל תתעמצי. דרך אגף אני עדיין בנדודי שינה
שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב מנותחת חדשה,
שרה מ.11/04/2011תזכרי את תקופת השילשולים ל"טובה" היות שיבואו ימים של עצירויות, וגעגועים לימי ה"שילשול(לא מחייב) אבל מנסיוני (מנותחת כמעט שבע חודשים פחות 41 קילו) גם אני התחלתי עם שילשולים, וכאשר המנותחים הוותיקים ציינו בפניי שהיה להם עצירות בלבי ייחלתי לפעמים שגם לי יהיה, ולצערי הרב לא ידעתי כמה טעיתי היות שגם היום אני סובלת מעצירות אומנם פחות מלפני חודש אבל עדיין אני וגליצרין חברות טובות, כך שהגוף עוד עשוי להשתנות המון פעמים.
בברכת החלמה מלאה, והצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה - תגובה
שולה זק11/04/2011את אחרי וזה העיקר. תופעת השלשולים מוכרת. כל אחד מגיב אחרת, לחומרי ההרדמה ולאינפוזיות. את פועלת נכון שאת שותה הרבה וככל שתרבי הרי זה משובח.
לגבי התחושות בבטן. אל תשכחי שהוחדרו מכשירים לחלל הבטן לאחר שהבטן נופחה בגז.. כרגע את עוד בצקתית ויש שאריות ג עדיין בחלל וזה מה שגורם לתחושות הלא נעימות ובחילות.
מאחלת לך החמה מהירה ותוצאות טובות
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
שירה11/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שביתה מעצבנת.....ישראלה10/04/2011
בס"ד
היום התאשפזתי והתחלתי את כל ההכנות לניתוח ובשעה 16:00 הודיעו לי ולעוד 2 בנות שגם באו לשרוול שאנחנו צריכים לחזור הבייתה ויודיעו לנו מתי לחזור לניתוח כי תהיה שביתה ממחר ועד יום רביעי......
כל כך התאכזבתי כי כבר רציתי להיות אחרי......
אבל התחלתי לחשוב שאולי לקב"ה יש תוכניות אחרות בשבילי שלא כוללות את הניתוח...???
זו הפעם השנייה שנדחה לי הניתוח....
אשמח לעצות וחיזוקים ואולי יש עוד כמוני שנשלחו לביתם בעקבות השביתה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אומר הפתגם האידישאי ?
מקס ברנר10/04/2011האדם מתכנן תוכניות והאל צוחק !
בל תיפול רוחך.יש כאן בטח סיבה טובה לעיכוב,ובינתיים תתחזקי באמונתך בצורך-או בחוסר החלופה לניתוח,וגם סביבתך תבשיל לכך.
ואולי בשונה מאיתנו תזכי גם השנה לארבע כוסות וקניידלאך,אחרי שהתכוננת לשלוק אקטימל בשולחן צדדי ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה בהחלט צודק מקס
ישראלה12/04/2011בס"ד
היום עשיתי שאלת רב לגבי הניתוח וכל הפעמים והסיבות שבגללם הוא נדחה והרב אמר לי שלקב"ה יש תוכניות אחרות בשבילי שקודם הוא רוצה שאני יעבור את הסדר רגיל עם המשפחה ואח"כ את הניתוח אני יעבור בהצלחה ושאין לי ממה לחשוש כי "שרוול קיבה הוא ניתוח מציל חיים" לדברי הרב....
אז שיהיה לכם חג פסח שמח וכשר ותהנו מהחג אני יחזור לפורום כשאדע מה איתי ומתי אי ינותח.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה משהו שאף אחד פה לא יודע עלי
מקס ברנר12/04/2011אבי סבי כתב 8 כרכים של שו"ת
שניים מדודיי רבנים
ואבי המנוח ,לדעת רבים ,היה מן "הצדיקים הנסתרים"
אז הדור הולך ופוחת,ולי כבר אין הרבה להציע בתחום,אבל אולי קצת אינטואיציות רוחניות נותרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בקיבהגילגמשי10/04/2011
נותחתי ב 29-3..וזו לי הפעם הראשונה היום פשוט הקאתי. אין לי מושג אבל למה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות בקיבה - תגובה
שולה זק10/04/2011אולי אכלת מהר מידי? כמות גדולה מידי? שתית ואכלת יחד?
משהו בטח גרם להקאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 40 קג פחותאפרת עוזיאל10/04/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרתושש אין לי מילים מאמיי
ריקי11/04/2011אני ראיתי אותך וראיתי כמה את יפהה אני מצדיעה לך מאמיי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבל"ז ב"האור10/04/2011
היי
אני 4 וחצי חודשים אחרי שרוול מרגיש מצויין התחלתי לפני 8 חודשים דיאטה עד הניתוח הורדתי 30 ארי הניתוח עוד 32 התחיל להתקע לי קצת מה אני יכול לשנות באוכל ככה לשבוע שבועיים כדי שתחזור הירידה מכיוון שיש לאחותי עוד מעט חתונה ? מבחינת הכושר אני עושה !
משקל התחלתי 160 כרגע 98 גובה 176
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורצ'וק כל הכבוד - תגובה
שולה זק10/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנענה לך בשתי רמות
מקס ברנר10/04/2011ואשתדל גם לעזור למרות מנהגי לעצבן (:
ברמה הראשונה:משקלך התקין בBMI 25 הוא 78 קילו בערך.בנקודת השיא של משקלך היה לך עודף משקל של 82 קילו מתוכו הורדת כבר כמעט 80 אחוז !אתה כבר מעל הממוצע למשרוולים!!
או קיי-אתה צעיר מאד ועושה ספורט.ייתכן שתוריד עוד,אבל בכלל לא בטוח שתגיע ל "משקל האידיאלי".גם אם "תיתקע" ב-90 קילו זה בכלל לא בר השוואה למקום שהיית בו.
ומכיוון שזה לא יספק אותך (מכיר את הראש של בני 19...דופקים את הראש בקיר)תעשה שבועיים של דיאטת אטקינס-לא יותר מזה !:בשר,דגים,גבינות,ירקות-לא כולל ירקות שורש ופקעת ואפונה.אל תאכל בצקים בכלל,ומכסימום פרי אחד ביום.שתה הרבה מים,ויעזור לך אלוהים שלא תקבל עצירות.זה בד"כ יעיל לצאת מתקיעות בירידה במשקל.
רק אל תלשין עלי לקולגות שלי שחושבים -כמוני-שליותר משבועיים אטקינס זו דיאטה מחורבנת ולא בריאה.לטווחים קצרים זה אפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהודה רבה לשולה ומקס
אור11/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור היקר
רוזי11/04/2011כול הכבוד גהה בך תשלב ספורט זה הכי מועיל לנווו חג שמחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אור11/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליל יצאה מחדר ניתוחרוזי10/04/2011
מה שנישאר זה לברך אותה ברוכה הבאה למש השראול העקר שאת אחרי חזרי אלינו בגדוללללללללללל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רוזי על העדכון - תגובה
שולה זק10/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה לפני היום הגדול....ג'ני10/04/2011
עוד 16 ימים!! אני עוברת את השרוול!! חלות שמתגשם!!!
ועכשיו לשאלה...
האם סיפרתי לסביבה היותר רחוקה שאתם עומדים לעבור את הניתוח...???
האם אח"כ כשרואים כבר את הירידה אתם מספרים לאנשים אחרים שזה בגלל שנותחתם???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיני היקרה
רוזי10/04/2011בשעה טובה ומוצלחת על הדרך שבחרת כל אחדמה שמרגיש אם עצמו לקרובים כמובן לרחוקים כשישאלו את תהני שעשית שראול בגאווה אני אחרי שנה בגאווה אני מספרת וגם תומכת ואם יכולתי לרוץ לכול אחת שהיא שמנה ולספר לה עךל הצלחה שלי והבטחון והבריאות אז הייתי עושה שיעשו את הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית שיהיה בהצלחה
רחלי ב10/04/2011אני עוברת את הניתוח בעוד 3 ימים (איזה פחד...) וסיפרתי, אין לי במה להתבייש. והמעניין הוא שככל שסיפרתי יותר פתאום הבנתי כמה אנשים עוברים את זה, זה מכיר מישהו שעבר וזה מכיר מישהו וזה מראה שאני לא לבד ואין לי במה להתבייש, להיפך, אומרים לי כל הכבוד על ההחלטה והאומץ.
אז לדעתי לספר ולקבל את התמיכה ועידוד מהסביבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רחלי
ג'ני10/04/2011בהצלחה יקירה!! ותעדכני טוב!!!! פליז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
החלמה מהירה שיעבור לך בקלות ומהירות!
ירידה במשקל מהירה ונצחית!!!
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתמול התייעצתי בפורום האם לספר
רותי10/04/2011ובעקבות העידוד החלטתי לספר והרמתי טלפונים וגם היום ספרתי וכולם איחלו לי בהצלחה ואני שמחה בדיעבד שהתחלתי לספר .
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם
ג'ני10/04/2011אז זהו יש אנשים שיודעים ויש אנשים שלא.. תלוי בבן אדם
פשוט לא בא לי להתקל בתגובות מעצבנות כמו : "ניתוח..אבל זה רק הפיטרון האחרון..למה שלא תנסי דיאטה וספורט" כאילו שמעולם לא ניסיתי
או תגובות כמו "האח של בשכן של סבא שלי עבר ומעולם לא חזר לעצמו/בדיכאון/עייף כל הזמן/היא ניראת עכשיו מכוערת/הפנים שלה..../ועוד..ועוד...
עד עכשין קיבלתי תגובות מפרגנות ומעודדות ב"ה אבל נתקלתי גם בתשובות שמעל כשסיפרתי שאני מועמדת לניתוח... אז בנתיים תלוי מי האדם אני מספרת או לא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני היום הגדול.... - תגובה
שולה זק10/04/2011ג'ני את מצפה ליום הגדול בחייך...אלו מילותייך!!!!
את משוכנעת שאת עושה משהוא טוב ונכון למענך ולמען בריאותך אזזזזזזזזזזזזזזז
למה להסתיר? למה לא לספר? למה לא לשתף???????????
אם תעייני בתשובות לרותי תראי שכל אחד חלק אחרת.
אני אישית סיפרתי ושיתפתי וכולם עזרו לאורך כל התהליך
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יו איזה פחד... עוד 3 ימיםרחלי ב10/04/2011
חברים,
בע"ה אני מתעתדת לעבור את ניתוח השרוול ביום שלישי הקרוב (ומחר יש לי יום הולדת...) במדיקל סנטר בהרצליה אצל ד"ר שוורץ ואני מתחילה לפחד. אבל באופן מפתיע אני לא מפחדת מהניתוח (יש רק קצת חששות). אני מפחדת מאחרי הניתוח, האם אני אצליח להתמודד עם חוקי התזונה הקפדניים? הרי עד היום לא התמדתי בדיאטות... לאן ינותבו הדחפים שלי? האם הם עדיין יהיו?
אני לא מאמינה שזה כבר מגיע וסוף סוף אצטרף לכולכם.
תעודדו אותי. תגידו לי שהכל בסדר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחלי החמודה
רוזי10/04/2011בשעה טובה ומוצלחת על הדרך הנכונה אין לך מושג כמה זה כיף שמשהו מבפנים נותן לך דחיפה להפיק לאכול ולא להמשיך זה חלום של כל אחד ומהר מאוד את תביני חשבי חיובי דרך צלחה הרופא שלי אומר תהני מעכשיו ולא מה יהיה כול שלב והפיתרון שלו בהצלחההה בובה מחכים לך בגדולללללללללללללל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחלי,את מנותחת לפני,נפגש שם!
רותי10/04/2011מאחלת לך שהשנה החדשה תהיה טובה וכול חלומותיך יתגשמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רותי
רחלי ב10/04/2011מדברייך בשבועיים האחרונים היתה לי הרגשה שגם את מנותחת שם. אצל מי?
בע"ה ניפגש שם! בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותו מנתח ואותו מדיקל ,אך את ראשונה
רותי10/04/2011את לפני ואני אחריך...
שיהיה לך ניתוח קל ו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחלי...פחד?? - תגובה
שולה זק10/04/2011לבטל לך את הניתוח?????????חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בהצלחה יקירתי
הכל יהיה שופרא אל דאגה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשאתי עיני אל ההרים לשלמה קרליבך
רותי10/04/2011כבר כמה ימים אני מתלבטת איזו תפילה חילונית ואישית תלווה אותי לניתוח ובבית החולים. חזרתי כעת מהופעה של התאטרון האידי-ההצגה על רב שלמה קרליבך.חזרתי נלהבת ונסחפת. נזכרתי בחתונה שנערכה במבוא מודיעין ב-1977 והרב חיתן זוג ביטניקים אמריקאים בישוב שהקימו לתלמידיו . חתונה שנמשכה לתוך הלילה וכולה שירה סוחפת.
מחר אעלה על הדף רשימה חלקית של שיריו, כגון: "ישראל ישראל בטח בשם " ;
"והאר עינינו בתורתך" : "חמדת ימים אותם קראת זכר זכר למעשה בראשית" ,ובשירת "עוד אבינו חי" ארדם לפני הניתוח וזו תהיה תפילתי החילונית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההמנון האישי שלי
רחלי ב10/04/2011לי יש המנון שמלווה אותי מהרגע שהחלטתי שאני רוצה לעשות את הניתוח, דרך בחירת מנתח, עריכת הבדיקות ועד רגע לפני הניתוח והוא השיר של רוני דלומי "תן". קיראו היטב את המילים:
תן לי את האש שחודרת בי ונושמת בוערת עד עומק ליבי
תן לי את הרוח שאף פעם לא עוצרת בחול היא כותבת את שמי
תן לי את הצוהר לראות את כל הזוהר שבא להאיר את דרכי
כי כבר החושך סוגר לי את הדלת חומק שוב אל תוך מיטתי
תן לי מחר בו אוכל שוב להחזיר על הזמן שהיה בי סגור
תן לי מחר בו אוכל לשנות את הכל
תן לי לכתוב מחדש את סוף הסיפור
כי אם רק תתן אז אוכל לדמיין
אז אוכל נפץ את קירות בדידותי
כי אם רק תתן אז אוכל לסכן
להבעיר ולשרוף את חומות שתיקתי
רותי, שיהיה לנו בהצלחה, לא משנה איזו תפילה נישא, אני בטוחה שנענה.
אשמח לשמוע על השירים שכתבת עליהם.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לשולה-שביתת רופאיםשרה10/04/2011
שולה שלום,
אשמח אם תוכלי לייעץ לי, ביום רביעי אני אמורה ללכת לביקורת של רופא+דיאטיקנית
שבועיים אחרי הניתוח בתל השומר .
הודיעו בשביום רביעי תהיה שביתה מה אני אעשה?
אני בלחץ בלי בדיקת הרופא - אני מרגישה בסדר שומרת על עצמי לא מתאמצת,לא מרימה , אני אפילו לא מתכופפת משתדלת לנוח ... אבל כבר קצת נימאס לי רוצה לחזור לשיגרה.
גם עם האוכל הנוזלים - מים,יוגורט,מרק צח
מתי אני אוכל להתחיל לרסק מרק
*שאלה נוספת עכשיו אפשר ללעוס מסטיק או סוכריה קשה לי מאוד עם הנוזלים מה עוד אפשר להוסיף להם.
תודה על ההתיחסות
יום נפלא לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שביתה ושאלות - תגובה
שולה זק10/04/2011לגבי השביתה קצרה ידינו להושיע .
לגבי תזונה.
את יכולה לבשל מרק ירקות ולרסק את הירקות ולאכול בתאבון.
סוכריות את יכולה למצוץ
מסטיק לא מומלץ כי הוא מעורר את מיצי הקיבה ואת עלולה לחוש רעב
אני מניחה שעוד חברה יענו ויתנו לך טיפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזלים
יעל10/04/2011גם אני התקשיתי מאוד בשתיית מים. אפשר להוסיף למים נענע או כמה פרוסות לימון, ולחילופין מיץ ממותק דיאט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות ...בבקשהמוטי10/04/2011
שלום
אני כחודשיים לאחר ניתוח מעקף קיבה, רציתי לשאול מספר שאלות ברשותכם:
1. מה המספר באחוזים של תת ספיגת מזון לאחר הניתוח ?
2. מה ממולץ לצרוך כמנת פחממות ( לחם , תפ"א, פסטה ) ?
3. האם עדשים נחשבים כפחממות ?
4. האם מותר לאכול גלידה ללא סוכר ?
תודה מראש
שבוע טוב ומוצלח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות ...בבקשה - תגובה
שולה זק10/04/2011שלום מוטי
עד שהילה והרופאים יענו לך, אתה יכול להתקשר אלי ואתן לך את הטלפון של עופר. עבר מעקף באוגוסט ואני משוכנעת שיוכל לת לך מענה וטיפים.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדכוןטארו10/04/2011
שלום רב נעדרתי לתקופה אבל כל יום אני מבקרת וקוראת את הכתובים המקסימים של כולם.
אני שלושה חודשים אחרי 20 קילו פחות הרגשה נפלאה . מחמאות ללא סוף , נהנית מכל רגע
תודה לכל מי שתמך עדד ולוה אותי עד שהגעתי לזה
מומלץ לכל המתלבטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טארו טארו- תגובה
שולה זק10/04/2011באמת כל הכבוד לך.
אני בטוחה שאת כאן ומציצה, אבל למה שותקת??? יללה תגיבי גם על שמחות והצלחות....חחחחחחחחחחח
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)