מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יש לי שאלהשימרית17/04/2011
שלום לכולם, אני נמצאת כרגע בשלב הבדיקות ורציתי לדעת האם ישר אחכ קובעים לי תאריך לניתוח או שיש עוד משהו שצריך לעבור?? אישור מהכללית או משהו כזה??
יש לי 40 bmi
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה - תגובה
שולה זק17/04/2011שלום שמרית
ברוכה הבאה לפורום.
מהיכן את בארץ. יש אזורים שהכללית קצת בעייתית.
בעיקרון, אם היית אצל רופא כירורג המנתח קיצור קיבה וקיבלת ממנו את הבדיקות הדרושות ואת עומדת בקריטריונים , את אמורה להגיש במשרד המרפאה מכתב מהרופא המטפל על מנת לקבל טופס 17 מהקופה.
איזה סוג ביטוח יש לך מושלם או פלטיניום?
חג שמ
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה
שימרית17/04/2011תודה על התגובה המהירה. יש לי כללית פלטיניום ואני גרה באזור השרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה - תגובה
שולה זק17/04/2011את יכולה לפנות גם למדיקל סנטר ולאסותא באם התור מתארך לך בכללית. השתתפות עצמית עם הפלטיניום 1500 ש"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגדים לפסח!!!!!ג'ו17/04/2011
הפסח הזה, פעם ראשונה שנכנסתי דווקא לדכאון מקניית בגדים לפסח
עד עכשיו כשהייתי שמן פשוט הלכתי לחנות הראשונה שהיו בה המידות שלי, קניתי את המכנס והחולצה הראשונים שעלו עלי ולפעמים אפילו היייתי מביא שקית מהבית כדי שלא יראו שהשמן מסתובב בקניון עם שקית של חנות מידות גדולות
היום 40 קילו אחרי, אני כל הזמן ממשיך לרדת אז כל חודש בערך אני יורד מידה.
כל הבגדים שקניתי בחודשים האחרונים ענקיים עלי ואז כשאני הולך לחנות אני מתלבט שעות.
לקנות? חבל זה יקר ועוד שבועיים כבר יהיה גדול עלי אז חבל על הכסף
לא לקנות? אז מה אני אמשיך להסתובב עם סחבות של פעם ?
וחוץ מזה אני תקוע בין מידות חחחח (46 גדול עלי ו-44 קטן עלי)
בקיצור אתמול בקניון מרוב התלבטויות פשוט יצאתי החוצה בלי לקנות כלום!!!!
אני יודע שגם כשאין על מה להתלונן מוצאים על מה להתלונן אבל בכל זאת, יש למישהו עצה מה עושים בתקופות הביניים עד שמגיעים למשקל הסופי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ו איזה בעיות בריאות- תגובה
שולה זק17/04/2011מאחלת מל מכל הלב שאלו היו בהמשך תמיד צרותיך
חג שמח
ואני בטוחה שבסוף תהיה לבוש "סוף הדרך"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגו
אפרת עוזיאל17/04/2011כן בנתיים לוקחים את הבגדים האחרונים שקנית לתופרת כדי שתסדר לך אותם ....
ואני מאחלת לך שאלה יהיו הצרות שלך.
דרך אגב ניראה לי שאתה ואני עשינו את הניתוח יחד בתל השומר יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת- דווקא עשיתי בבני ציון
ג'ו18/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר למשקלשמוליק17/04/2011
שקלתי לפני הניתוח שרוול 164 ק''ג ועכשיו 10 ימים אחרי אני שוקל 153 ק''ג האמת אני קצת מאוכזב כי קראתי כאן על ירידות גדולות יותר האם זה נכון או שזה הירידה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תתעורר!!!!- תגובה
שולה זק17/04/2011ממה בדיוק אה מאוכזב שירדת 11 קג' בעשרה ימים????
אני חושבת שזה הישג נפלא. מה חשבת תוך חודש ימים לרדת את כל המשקל העודף???
הגוף מווסת עצמו מירידהה דרסטית מידי.
לך לדיאטנית קבל תפריט להמשך הדרך, תשלב פעילות גופנית ותקפיד להיות במעקב הדיאטנית לפחות בשנה הראונה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שמוליק17/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
שמוליק17/04/2011האם מותר לי בפסח אגוזים? וכן כבד עוף קצוץ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
שולה זק17/04/2011שמוליק תיכנס לשאלות הנ]וצות ותקרא את התשובות של הילה ומקס ברנר בקשר לפסח.
כל האינפורמציה הוכנסה לשם בשבועיים האחרונים.
כבד עוף קצוץ תוכל לאכול (למרות שזה מאכל עתיר כולסטרול.
אגוזים רצוי בינתיים להימנע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתקשה לצחוק 5 ימים אחרי
רותי17/04/2011מזל טוב לך שמוליק על דרכך החדשה בחיים.
שולה ענתה לך באדיבות ,רך בי התעורר החשד כי בסה"כ החלטת להתלוצץ.
איני יודעת מי ניתח אותך והיכן נותחת , אבל אני בטוחה שקבלת הנחיות מדויקות לגבי האכילה בחודש הראשון...
והלוואי על כולנו לרדת ככל כך הרבה ב-11 ימים!
מאחלת לך חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק חביבי....
ליאתול17/04/2011אני ירדתי 10 קילו אבל לא בעשרה ימים אלא ב - חודש!!!
על מה אתה מתלונן תשמח ותהיה מאושר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו אשמים כנראה בעיוות המציאות
מקס ברנר17/04/2011לא יודע אם זה כל מיני סיפורי גבורה,או תמונות לפני ואחרי נוסח "מרזי מורית" שנעשו נפוצות כאן ,או יצירת ציפיות לא ריאליות,אבל ממשיכים לצוץ פה ,פעם בשבוע בממוצע,צעירים שחושבים שהסטנדרט הוא להוריד 30 קילו בחודש!!כל אחד ייבחר אם להתפוצץ מצחוק או מזעם לפי החשק והסיטואציה.
מזכיר קצת את החבר'ה שרוכשים את השכלתם הפיזיולוגית בסרטים פורנוגראפיים,ומסתובבים שנים בחרדה ובבושה, שהבולבול -הלגמרי- סטנדרטי שלהם הוא משהו להתבייש בו...
שולה-צריך להתחיל כאן גם ב"סיפורי אי הצלחה" (המוכרים היטב לרובנו )על זו שירדה 15 קילו ב-8 חודשים,זו שירדה 20 קילו בשנה, וזו שאחרי 3 שנים חזרה כמעט למשקל המקורי.
אוסיף את הסיפור על החבר שלי שירד בשנה וחצי מ-180 ל-130 קילו ,אבל שם נתקע,למורת רוחו הבולטת.
לך שולה יש אולי סבלנות אינסופית.אני מצדי מנסה להבין למה זה קורה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי ידידי
דניאל17/04/2011למה?
אין צורך לפאר ולתאר - הצלחות "קטנות"..
אסור לנו שלא להזכיר שהמצבים האלה קיימים, לא כולם - עופר!!!
אבל רובנו, כולל אתה - יורדים בקצב סביר עד טוב מאוד.
והכי חשוב שאנו משפרים את בריאותנו ואיכות חיינו,
הרי רובנו לא עשינו את הניתוח כדי להשיג "חתיכות" ו"חתיכים".
אז טוב יותר לפאר את סיפורי ה"גבורה" של ה"לוחמים" במשקל העודף,
ואת הצלחות "כוחותנו" בעורף ה"שומן".
חג שמח לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל החברים
אפרת עוזיאל17/04/2011הייתי חייבת להגיב על מה שנכתב כאן:
תהיו שמחים על הירידות שלכם ולא משנה כמה ירדתם ובכמה זמן העיקר שלא הוספנו עוד קג או יותר למשקל גופנו.
תנסו להנות מהדרך ולהעריך כל רגע ורגע שקיימים הניתוחים הללו .
אל תיהיו עסוקים כל הזמן בכמה ירדתם וכמה זמן עבר מהניתוח ואיך הם הורידו יותר?
תסתכלו רק על הגוף שלכם ותהיו קשובים לו .
אני נהנת מכל רגע ורגע מהמחמאות האין סופיות ,מהבגדים המדהימים אפילו שהם לא במידה 36 עדיין !!!
פעם אחת עשינו משהו שהוא רק בשבילנו ולמעננו תהנו ממנו.
שיהייה חג שמח וכשר לכולנו
אוהבת אותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו אשמים כנראה בעיוות המציאות - תגובה
שולה זק17/04/2011מקסי,
בדיוק כמו כשתבת מציאות מתעתעת לעיתים.
אכן יש מי שחושבים שכמו הניתוח כך גם הירידה - הוקוס פוקוס....ומי כמונו יודע שזה כל כך רחוק מהמציאות - שהכל כרוך בעבודה קשה - שינויי הרגלים מ....א ועד ת. בכל התחומים. בחשיבה הכללית, החשיבה על האוכל, ההתיחסות לאוכל, שינוי בדימוי העצמי, התמודדות עם השינויים שאנחנו עוברים נפשית ופיזית והרשימה ארוכה.
על הצלחות פחותות לא כל כך נוהגים לדבר, כי כל ירידה היא הצלחה, גם אם נעצרה ולא יורדים יותר. אין מה לעשות נגד התופעה שציינת (יורדים מעט, נעצרים, ואף עולים חזרה במשקל ) - פשוט אין שיתוף פעולה של המטופל עם התהליך.
אני חושבת שאנחנו צריכים להתמקד בהצלחות וברצון להצליח ומעל לכל לשמר את התוצאות לאורך זמן. הכשלונות של מעקף ושרוול הם מזעריים לעומת הכשלונות של הטבעת ועל זה כבר דובר רבות.
אני סבורה שאין היום מעקב ראוי אחר המנותחים. אין בכל בתי החולים מרפאות רב תחומיות, האמורות לעקוב אחר המנותח לפחות שנה עד אחרי הניתוח. אני רוצה לקוות שבמהלך שנת 2011 יחול שינוי בנדון והמרפאות הללו יהפכו לחלק בלתי נפרד ממרפאות החוץ בכל בית חולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחברי החדשים חג שמחשלמה מסאסא17/04/2011
מי יתן והאביב יביא עימו התחלות חדשות,
הנאותקטנות ומתוקות והמון הפתעות מרגשות,
חג של פריחה, חג של מנוחה,
חג של ביחד,
חג של נחת,חג של תקווה,חג של חום ואהבה,
שיהיה לכם חג נפלא,
חג פסח שמח לכם ולבני המשפחותכם.
חג שמח לכולם, שלמה מסאסא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לברכה - חג שמח
רותי17/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולה שלוםאורנית16/04/2011
שולה שלום רב לך.. אני רואה את עבודת הקודש שלך כאן וזה ממש מחמם את הלב... ישר כח על פועלך...
אני אחרי כל הבדיקות והוחלט ע"י ד"ר מחאגנה שאעבור ניתוח שרוול.. יש לי תאריך לניתוח, אך אין בידי את ההתחייבות עדיין... למי לפנות? אני יודעת שאסור להם לא לתת התחייבות הרי זה בסל הרפואי.. אגב אני בקופ."ח כללית... עזרי לי בבקשה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנית יקרה - תגובה
שולה זק17/04/2011נכון שהניתוח בסל הבריאות ואת אמורה לקבל התחייבות אם את עומדת בקריטריונים.
לגבי התחייבות את צריכה לברר עם הקופה שלך האם את יכולה לקבל התחייבות לרמבם.
אם את שייכת למחוז חיפה וגליל מערבי של הכללית, יש עכשיו בעיות עם התחייבויות במחוז הזה. אני מקווה שיפתרו לאחר החג.
מאחלת לך בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חסומה?! אחרי ניפוח הטבעת.אורלי סימון16/04/2011
מנותחת טבעת כשנתיים, בהצלחה נפלאה ברוך השם.
לפני כשמונה חודשים עשיתי ניפוח נוסף, אחרון, סגורה על כשמונה, בימים האחרונים קשה לי לבלוע כמעט כל דבר, הקאות דחופות וגם מיים אינם עוברים בקלות, האם מתח או אירוע מרגש עלול היה לגרום לסתימת הטבעת? מה יש לעשות? האם חייבים לפנות לעזרה? אין לי פנאי בערב חג.
תודה על תשובה זריזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבריאות קודמת לכל. - תגובה
שולה זק16/04/2011את חייבת לפנות למנתח, לעשות צילום וק"ת ולראות מה הסיבה שאת לא יכולה לשתות ולאכול. אי אפשר לאבחן מעל דפי הפורום.
את חייבת לקבל טיפול.
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- והנה אני כאןרחלי ב16/04/2011
אז לפני שאני קוראת אחורה את כל מה שהיה כאן בזמן שהייתי בניתוח אני רוצה לספר שחזרתי הביתה. היה לי חדר עם נוף לים, ימים שטופי שמש לטייל בהם בחוץ וחברה אחת להתעודד איתה - רותי.
אני רוצה לספר לכם מה שעבר עלי בימים האלו. ביום הניתוח הבנתי בפעם הראשונה מה אני עומדת לעשות. כנראה עד שהגעתי לחדר ניתוח הייתי כל כך שקועה בהכנות שלא ממש הפנמתי את הדבר עצמו. לרגע עברה בי מחשבה שיש לי זמן לברוח... ואז לקחו אותי, נרדמתי והתעוררתי אחרי 3 שעות (???) מסטולית לגמרי מההרדמה. מאחר ולא התעסקתי לפני הניתוח בניתוח עצמו די הייתי בשוק מכל מה שעבר עלי בימים האלו. כל יום שעבר ומבקרים שבאו לראות אותי וציינו בפני שאני משוגעת שעשיתי את זה (חכו נדבר עוד כמה חודשים) הבנתי מה באמת אני עומדת לעבור. אני לא אשקר, הימים האלו לא פשוטים. כאבים, בחילות, נקזים, סחרחורות ורצון עז להישאר בבית החולים כדי שימשיכו לדאוג לי, אבל הנה ד"ר שוורץ בחיוך גדול שלח אותי הביתה.
כמובן שעכשיו אני בדיאטת נוזלים טעימה במיוחד (באמת! מרק הרבה יותר טעים ממים! גם ג'לי!) וגם בערב החג אחגוג עם אותו התפריט אבל אני באמת לא רעבה. באמת לא מסוגלת כרגע לחשוב על אוכל, אני בכל זאת עדיין עם תפרים.
בבית עוזרים לי עם שני ילדי הקטנטנים (שנתיים וחצי וארבעה חודשים...) ואני מחכה לרגע שיורידו לי את התפרים שאוכל לחזור פחות או יותר לפעילות.
אני רוצה להודות לכל מי שכאן שעודד ותמך לפני הניתוח ועכשיו אני זקוקה לכם לא פחות בהתמודדות שאחרי.
עכשיו אני משלכם :-) ואני מרשה לעצמי לפרסם תמונה שלי של "לפני"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושכחתי לשאול:
רחלי ב16/04/2011כשאומרים שבוע מהניתוח כלכלה נוזלית הכוונה היא מיום הניתוח או מיום השחרור מבית החולים? זה משמעותי, כי אז אני אוכל בערב החג להתענג על יוגורט.
ובנוסף: האם יוגורט במתיקות מעודנת מותר? אני יודעת שזה עם סוכר אבל אני בטוחה ששתי כפיות יוגורט כזה ביום לא ישנו לי דבר. ומה בנוגע למעדנים דיאט בסוף השבוע הראשון שלאחר הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחלי אני שמחה שהכל בסדר אצלך
רותי16/04/2011כעת סיימתי יוגורט טרה 1.5%שהוספתי לו ,כהרגלי ,כמה טיפות סוכרזית נוזלי.
אני בטוחהנשהבת שמחה שחזרת הביתה.
שתינו ניפגש בכפר סבא ביום רביעי.
קפה ומאפה על חשבוני..חה חה חה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושכחתי לשאול: - תגובה
הילה כהן16/04/2011הי רחלי
הספירה היא מיום הניתוח . שבוע מהניתוח ניתן לאכול יוגורט , מעדנים ללא חתיכות ,גבינה 5% וקוטג' וכן חלב או קפה הפוך לא חם מאד .
בליל הסדר תוכלי לאכול מרק טחון (גזר ,קישוא ,דלעת ,דלורית ותפ"א) ולקינוח רסק תפוחים
חג שמח ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריגשת אותי רחלי- תגובה
שולה זק16/04/2011כל הכבוד לנחישות, להחלטה ולהתמודדות
וכמובן אנחנו כאן, כמו שאת אומרת את חלק משלנו, אז הנה הגיע גם תורך להשמיע קולך למען אלו שבדרך .
חג שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחלי
אפרת עוזיאל16/04/2011ברוכה הבאה למשפ המשרוולים את יפהיפיה אמיתית ואני בטוחה שבעוד מספר חודשים
המבקרים שלך יצטערו שאמרו לך שעשית טעות.
את הולכת לדרך חדשה ומדהימה תהני מכל רגע ורגע ......
אני עברתי את הניתוח הזה לפני בדיוק שישה חודשים ואני השלתי 40 קג ממשקל גופי.
אז שיהייה המון המון בהצלחה בהמשךךךךךךךךךךךךךך .
סתם כדי שתראי לקראת מה את הולכת שמתי תמונה שלי של לפני הניתוח עם 120 קג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחלי
אפרת עוזיאל16/04/2011ועכשיו תמונה של היום במשקל 80 קג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחלי
אפרת עוזיאל16/04/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהwow את מדהימה
פדא16/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
אפרת עוזיאל19/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלכלה נוזלית בשבוע ראשון
רחלי ב16/04/2011אומנת רותי כבר אכלה יוגורט(אני חלילה לא מזלזלת בך רותי) אבל רציתי לדעת מתי מתחילים לספור שבוע מהניתוח, מיום הניתוח ממש? האם זה אומר שבאמת אני יכולה כבר יוגורט? והאם אפשר יוגורט במתיקות מעודנת? ומה באשר לאקטימל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחילים לספור מיום הניתוח
מקס ברנר16/04/2011ובשלב היוגורט-גבינה לבנה מותר הכל מהז'אנר הזה-כל עוד אין חתיכות !את הולכת לאכול כל יום-לאורך כל היום- בערך חצי קופסה גבינה 5% ושני מעדנים.זה לא הזמן להתקמצן על קצת סוכר כשמכניסים בקושי 400 קלוריות ביום !
דניאלה,גמדים,אקטימל ואפילו מעדן הגולן בטעם שוקולד מריר ממש לא צריך להסחף עם סוכרזית כשאוכלים כמויות כל כך סמליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
נופר23/04/2011איזה ניתוח עשית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג הניתוח- תגובה
שולה זק23/04/2011מקס ורחלי עברו ניתוח שרוול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנופר
רחלי ב24/04/2011כפי שענתה לך שולה עשיתי ניתוח שרוול לפני שבוע וחצי וכפי שהמליצו לך אחרים גם אני ממליצה ללכת למנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים ולהחליט איתו. אני גם ממליצה לך ללכת עם מישהו מהמשפחה שישמע מהמנתח עצמו את ההמלצה וככה אולי יתמכו בך.
ותקשיבי, זה לכל החיים אז עשי את ההחלטה הנכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחלי ב
רוזי25/04/2011ברוכה הבאה למשפחת השראול עשית צעד נבון מאוד נותחתי לפני שנה וחודשיים ירדתי 30 קילו ואני מרגישה מציין אז לאט ובטוח ואת ניראת נהדר בתמונה אני בטוחה שבהמשך יהיה יותר טוב חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצותכהן חופית16/04/2011
אני 10 חודשים אחרי ניתוח שרוול הורדתי כבר 30 קילו רציתי לדעת אם מותר לאכול מצות ומה שקשור לקמח מצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי כדאי ששולה תכניס ל"נעוץ"
מקס ברנר16/04/2011למשך שבוע -עד סוף הפסח-את תשובתה של הילה, כי זו השאלה הכי נפוצה בימים אלה.
בתמצית:רבע מצה לארוחה,חצי מצה ביום,קמח מצה-מעט בתבשיל או מאפה,אבל למעט ככל הניתן,
בתוקף לתמיד-אלא אם תגדל לך הקיבה מחדש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצות - תגובה
הילה כהן16/04/2011בגדול חודשיים אחרי כל סוגי הניתוחים אפשר לאכול מצות בכמות קטנה בין רבע לחצי מצה בארוחה לפי יכולת האכילה וקיבולת הקיבה .
לא מומלץ לאכול מצה שמורה ואת כל ה"לאפות" מקמח מצה .
מאפים עם קמח מצה בכמות קטנה - לפי ההרגשה האישית .
חשוב מאד לשתות הרבה בין הארוחות ולשלב בתפריט ירקות כדי למנוע עצירות
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגוזי לוז בשוקולד שי מהמדיקל סנטר !רותי16/04/2011
ממש שי שימושי!!!
קבלתי גם משכך כאבים נוזלי לשעת הצורך + 2 שתי שריקות לדילול הדם +חוברת הדרכה להזרקה .הרגע סיימתי להזריק לעצמי ולא היה קשה למצוא קפל עור ולא כאב בכלל.נשארו עוד 29 ימי הזרקה!
יש לי כוס יפיפיה שמכילה 100מ"ג והיא משמשת אותי כעת לשתיה בזצן דיאטת הנוזלים.
גם אתם קיבלתם שי מכשיר לבדיקת איכות הנשימה בו שואפים לצינורית ומעלים כדורים המצויים במכשיר ?
עלי להמשיך להתאמן בבית וכל שעה צריכה לשאוף 5 פעמים. ד"ר שוורץ מעודד אותי להרים את בל השלושה אך אני גאה כאשר שני כדורים מתרוממים.
איך היו ההשגים שלכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפה שחשבו על שי - תגובה
שולה זק16/04/2011בוקר טוב רותי,
כאילו אתמול זה היה - אני זוכרת את הכלי "המשולב" עם 3 כדורים כחולים שהייתי צריכה לנשוף בו על מנת שהראות יתפקדו כראוי. נחמד שאת מדווחת על זה ושדר' שוורץ עדיין מתמיד בשיטה זו. (להבדיל ממך, אני התעוררתי לאחר הניתו מחוברת למכונת הנשמה, כך שפעולת "הכלי המשולב" מבחינתי היה מאוד חיוני).
כל הכבוד על מיומנות ההזרקה העצמית שלך, לא כל אחת / אחד מסוגלים.
ולסיום ....בכל זאת דיווח קטנטן כמה ירדת בכמה ימים האלה???
שתהיה לך שבת קסומה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נשקלת-לליטר נוזל דל ושני כדורי
רותי16/04/2011לחץ דם זו מנתי היומית, אז עד יום רביעי כשאפגש עם ד"ר שוורץ בבית חולים מאיר אני פותחת בחיים חדשים ולא עולה על המשקל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת הולכת להזריק קלקסן חודש שלם ?
מקס ברנר16/04/2011אני מניח שיש לד"ר שוורץ סיבות טובות לדבר.רוב המנתחים מסתפקים בפחות,אבל טוב שאת מסתדרת עם זה ולא כואב לך מדי...
ולגבי מכשיר הכדורים-גם לי היה כזה,והתאמנתי בו די הרבה.כזכור יש לי אסטמה,וגם הייתי גדוש בנוזלים אחרי הניתוח ,מרוב אינפוזיות שקיבלתי יום ולילה.להזכירך-למרות משקל הקיבה שהוצאה מן בגוף, ומספר ימים ללא אוכל, יצאתי מביה"ח 2 קילו יותר ממה שנכנסתי אליו,כך שה"פיזיותרפיה הנשימתית" היתה חיונית.
ולגבי השוקולד ואגוזי הלוז-אם אחותך לא תחסל אותם גם שעתם תגיע-בעוד חודשיים בערך.
חג שמח וברוכה השבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי קרכצן!!!
רותי16/04/2011חיברו אותי לחמצן בלילה...מזל שאני שכחתי הכל.
כעת אחותי נזכרת לספר לי על תלאותיה בזמן שנותחתי ...ואני הוכנסתי והושכבתי על מיטה בשעה 6 ורק ב- 7:39 נכנסתי לניתוח ויצאתי להתאוששות ב-10:03 ורק ב-11:45 יצאתי..עם אחותי לא דברו-שלחו לה מסרון הטלפון.
היה בלגאן - ניתחו כ-80 ניתוחים והיו עיכובים וד"ר שוורץ סיפר לי כי סיים לנתח ב-1:30 לאחר חצות.
רק ביום חמישי, בביקורו השני שאלתי מדוע לא נתפרתי והוא הצטער שלא הזכרתי לו שאני לא רוצה סיכות...והרי בכלל איני זוכרת שראיתי אותו ביום הניתוח.
יש לי הרגשה שאחותי חוותה חוויות כאלו שרק אגוזי לוז מצופים בשוקולד עוזרים להתאוששות.
הרופא הסביר שזו שיטתו לתת זריקת דילול דם למשך חודש ימים.
אני מתענגת על ג'לי דיאט שחיפשנו בהרבה חנויות עד שהישגנו..
בחדרי היתה שכנה מקסימה שעברה שני ניתוחים עם שני מנתחים שונים: כריתת שד וכריתה בקיבה בגלל גידול.היא כמובן לא היתה בוגרת הפורום, וכך הבנתי כמה עשירה במידע הגעתי בזכות הפורום.
כמובן שהכרתי גם את רחלי הצעירה אותה הרופא ניתח לפני ושתינו השתחררנו יחד והוזמננו אליו ל"מאיר " ביום רביעי ובוודאי נפגש גם שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד רותי
רחלי ב16/04/2011שאת לא נשקלת עד יום רביעי. גם אני עושה כך. הכי כיף לראות ירידה יפה.
ותמשיכי עם הכדורים בסוף תגיעי לשלושה, אני מצליחה היום יפה.
והזריקות? מזל ששכנה שלי מתורגלת בהזרקות בגלל טיפולי פוריות וסכרת הריון כי אני לא יודעת איך לעשות את זה לעצמי ובעלי ממש לא מתנדב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחלי ברוכה השבה- תגובה
שולה זק16/04/2011הנה את אחרי. תראי לאן הגעת (חחחח) אחרי שיחת טלפון אחת תוך כדי נסיעה להתיעצות, אליה לא הגעת. הללויה!!!!!!
מחכה לשמוע רשמים, דיווחים ותוצאות.
שבוע טוב וחג שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפעם לפעם אני מגלה דברים שאצלי דילג
ליאתול16/04/2011דילגו עליהם!!!!
חוץ מהזריקות שקיבלתי תמיד בניתוחים הקיסריים אך מישום מה לא לאחר השרוול,
וחוץ מזה המכשיר של הריאות שאתם מדברים עליו.
אני מתחילה לחשוב שטוב שאני אחרי הכל כי אם הייתי יודעת לפני על כל הדברים הללו ולא הייתי נתקלת בהם אז הייתי ממש מפחדת.
טוב להיות אחרי .......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותילה ברוך שובך הביתה!!!
נעמי16/04/2011איזה יופי לקרוא את שורותיך, כל הכבוד שאת מזריקה לעצמך, בעלי עשה זאת 23 ימים כי אני לא מסוגלת, גם אני יצאתי עם הגדג'ט הזה לנשימה (אני עד היום לא מצליחה יותר משני כדורים) העיקר שאת אחרי הכל, ועכשיו נכנסים לעולם חדש ונפלא, ואני מאחלת לך להנות מכל רגע על הנס הרפואי הזה.
כל טוב וחג שמח וכשר, נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי, אצטרף לפעילות ב"מאיר" בהמלצת
רותי16/04/2011ד"ר שוורץ,, הקפאתי את המנוי לקראת הניתוח..אקבל ממנו מכתב למועדון הספורט שלי.
האמת היא שסמוך לניתוח ירדה מאד יכלתי וכך אכנס לדרך המלך של הכושר.
אני לא ממהרת,,,אך רוצה כבר להתעורר בעוד חצי שנה..........
מזל שלא לקחתי חדר פרטי כי בבקר הראשון העירה אותי אחות עצבנית שרק סיפרה לי כמה קשה לה...
למזלי שכנתי לחדר המבוגרת ממני ומלאת החיות, נותחה יום קודם ובחמש בבקר כבר הגיעו לשהות איתה בנה ובתה, המבוגרים , והם שעזרו לי.
כול שאר האחיות והאחים שטיפלו בי במדיקל היו מקסימים .
היא שכבה ליד החלון אך כול הזמן ביקשה שנפתח את הוילון החוצץ כדי שלא נרגיש בכלא, והייתה תחושת רווחה בחדר ויכולנו להתבונן בערוץ 22 ובערוץ 10 בו זמנית.כל שעות היום והלילה.איזה כייף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלו גברת לא שכח משהו??? - תגובה
שולה זק16/04/2011לא שכחת לדווח כמה ירדת ? השכחת שאת היית כוכבת ה BMI שלנו????
מהר לרשום את המשקל הדו ספרתי ואני מרשה לך ללחוש גם את גילך - למען החדשים, אלו הזקוקים לעדוד שעדיין לא יודעים מכירים אותך.
שבוע טובחיבוק עז
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולינקה שלי!!
נעמי16/04/2011ה-BMI שלי היום 38.85 משקל 97.300 (רק לפני 7 חודשיים ושבועיים BMI 61 ו= 150 קג) יקירי נס גדול קרה פה, אני מאושרת !!!!
אוהבת אותכם, נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבת שלום ,חזרתי הביתה !רותי15/04/2011
נפרדתי מנוף הים של הרצליה שנשקף מהחלון במדיקל סנטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרותי היקרה
רוזי15/04/2011ברוכה הבאה למשפחת השראול מקווה שאת מרגישה טוב מה שחשוב לא למהר בשתיה באכילה לקחת באיזי שב שלוםםם אישה יפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך רוזי
רותי15/04/2011תודה לך-את נמנית עם החברים שעזרו לי לקבל ההחלטה...והנה היום כבר חזרתי הביתה ועוד הדרך רבה אך אני צועדת בשביל הנכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אהלן חברים יקרים הרבה זמן שלא הייתיאורנה LVIAA15/04/2011
וביקרתי בפורום הנפלא אז קודם כל ברכות חמות למנותחים החדשים לאלה שאחרי
ולאלה שלפני שיהיה בהצלחה בדרך החדשה.
לשולה ולכל החברים אני מאחלת חג שמח . לצערי הייתי מאד עסוקה בחודשיים האחרונים בעינייני משפחה לכן נעדרתי מהפורום הנפלא הזה שלומי מצויין מרגישה נהדר
הק"ג נושרים באיטיות אבל נושרים חחחחחח בקיצור מרוצה מהדרך החדשה
לחיים בריאים וטובים יותר .
אוהבת ומחבקת את כולם ושוב חג שמח.
אורנה לביאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לביאונת המתוקה- תגובה
שולה זק15/04/2011ממש התגעגענו. סליחה שלא חזרתי אליך אתמול, אבל אעשה זאת עוד לפני החג....היחידי שהספקתי לברבר לו זה מקסי שלנו....מהערב אתחיל "לרדת" על כל כל כל חברינו.
מקווה לשמוע ממך רק בשורות טובות
סופ"ש נעים וחמים
חיבוק ממני
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהמרגלית15/04/2011
גובה 1.69, משקל 109 גיל 53 בעיות גב קשות וברך אחת פגועה. גרה בירושלים.
הפסקתי לעשן לפני כשנה וחצי ועליתי מאוד במשקל (כ-20 ק"ג) ולא מצליחה לרדת ומאוד מיואשת מכל העניין.
היום נודע לי על ניתוח שרוול להקטנת הקיבה.
בבקשה, מה הפרוצדורה ומה הסיכונים. האם צריך לקחת תרופות אחרי הניתוח וכמה זמן.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
שולה זק15/04/2011שלום מרגלית
הקריטריונים לניתוחי קיצור קיבה מאוד ברורים ונקבעו על ידי אירגון הבריאות העולמי ואומצו על ידי משרד הבריאות הישראלי ובהתאם נוהגות כל הקופות.
לפי הנתונים שרשמת ה- BMI שלך הוא 38.1. בעיות אורטופדיות לבד לא נכללות בקריטריונים.
הקריטריונים הם:
BMI 35-40 עם מחלות רקע נילוות כמו סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, טריגליצרידים, דום נשימה בשינה.
BMI 40 ומעלה - כל אחד גם ללא מחלות רקע נילוות.
הניתוח לא אינו מטה קסמים ולא הוקוס פוקוס - נכנסים שמנים ויוצאים רזים. בשביל לרות צריך לעבוד וזה אומר: להיות במעקב של דיאטנית לפחות בשנה הראשונה. לאכול על פי תפריט שהיא מתימה לך ולשמור על דיאטה. לשלב פעילות גופנית וכמובן לשנות הרגלי אכילה ואף רצוי להצטרף לקבוצת תמיכה למפגשים שבועיים.. כך שאת יכולה לאמץ "ניתוח וירטואלי" ואנחנו נהווה לך את העידוד והתמיכה לאחר שתתיעצי עם דיאטנית לגבי התפריט ותשלבי פעילות גופנית.
אני מבטיחה לך תוצאות טובות ומעל לכל - תהיי גאה בעצמך.
סופ"ש נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מרגלית15/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סתם עדכוןגילה פ15/04/2011
אני קוראת קבועה של הפורום ולעיתים רחוקות גם כותבת, אז ככה, 10 שבועות אחרי ניתוח שרוול, ירידה של 21 ק"ג (אחרי שבועיים של עצירה) עם דלקת בברך שמונעת ממני פעילות גופנית, אך החשוב ביותר "שברתי" 2 קידומות בדרך, ועל כך כיף לי....
רק הבחילות מציקות, ושמתי לב שהן מגיעות כאשר אני רעבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד גיולש- תגובה
שולה זק15/04/2011אחלה של הישג
אל תגיעי למצב של רעב!!! לאכול כל 3 שעות ואפשר גם כל שעתים עד שעתיים וחצי.
אם זה מה שגורם לך לבחילות למה את "מתעללת" בעצמך.
נו נו נו לברך שלך...תני לה הוראה חד משמעית להבריא. חחחחחחחחח
תשמיעי קול לעיתים יותר קרובות.
סופ"ש נעים וחג שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היייייי אני רוצה לעבור ניתוח אבל...אפרת14/04/2011
אני עם bmi 36 אין לןי מחלות נלוות אבל סובלת מדיכאון כתוצאה מהאכילה המופרזת והתסכול שמגיע לאחר מכן
השאלה האם יאשרו לי לעבור את הניתוח האם הדיכאון זה קריטריון נוסף וכך יוכלו לאשר לי את הניתוח?
ואם כן צריך להוכיח את הדיכאון דרף פסיכיאטר או פסיכולוג
איך זה עובד ?
אשמח לקבל כל סוג של עצה עזרה הכוונה וכו'
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
שולה זק14/04/2011שלום אפרת
ניתוח לקיצור קיבה אינו "ניתוח כבקשתך". הוא מיועד לאנשים החולים במחלת השמנת יתר חולנית. ארגון הבריאות העולמי קבע קריטריונים ברורים כפי שידוע לך ואת אינך עומדת בקריטריונים.
אני מציעה שתפני לדיאטנית שתתאים לך תפריט, תרשמי לקבוצת תמיכה ותשלבי פעילות גופנית והתוצאות לא יאחרו לבוא. גם אחרי ניתוח צריך לשמור דיאטה בליווי דיאטנית ולשלב פעילות גופנית.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי רציתי לשאול...הדר14/04/2011
האם מותר אחרי שרוול לשתות שתייה חריפה?
והאם מותר לעשן נרגילה?
יש קשר בין הדברים או שלא..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחובבת החיים הטובים...
מקס ברנר14/04/2011כמה זמן את אחרי שרוול ?!לגבי נרגילה ראי תגובת ד"ר מחג'נה בשאלות נפוצות (רמז-לא ממליץ ).לגבי אלכוהול-הדיאטנית שלי ממליצה להתחיל בזהירות אחרי שלושה וחצי חודשים.במקרה שלי-במשקל עדכני של 123 קילו היא המליצה לי להתחיל ברבע כוס יין.
אין קשר ברור בין השניים חוץ מהעובדה שאלה עוד שני תענוגות שנגזלו ממך בנוסף לאוכל:)
אם לא תמצאי תענוגות חדשים עוד תהיי יום אחד זקנה (בזכות השרוול )ומרירה (בגלל מחסור בעיסוקים מהנים.)
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
הדר15/04/2011אני חודשיים אחרי השרוול...פחות 25 קילו:)
אממ האממת האוכל פחות מפריע לי לעומת האוירה והתענוג בלשבת עם החברים...
תודה על התשובה אני ינסה קצת ככה נראה מה יהיה...
בקשר לנרגילה אולי זה טוב?כך הפסקתי לעשן..
וחס וחלילה להיות זקנה ומרירה...להיות רזה מאושרת ויפה:)))
צריך לחשוב חיובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
שולה זק15/04/2011היי הדר
את נשמעת ממש גזעית. אהבתי את הסיפא בתשובה שלך - אז התמקדי בתחביבים חיוביים ובריאים וסחטיין על הירידה היפה.
סופ"ש נעים וחג שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה היקרה
הדר15/04/2011תודה רבה...האמת כך צריך לחיות לא?
ישר כח על הפורום ועל האגודה שהקמת...אנשים כמוך הם המלאכים שלנו
שיהיה לך חג שמח וכשר וכמובן שבת שלום:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדר היקרה
רוזי15/04/2011אני חושבת שלקחת אחריות לשנות אצלך הרגלים אולי תמעני קצת משתיה חריפה ונרגילה קצת הפסקה זה מלא קלוריות לא כדאי שיהיה בהצלחה שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזי היקרה
הדר15/04/2011משבועיים לפני הניתוח ועד היום-חודשיים וחצי אני לא שותה שתייה חריפה וגם לא מעשנת נרגילה...אבל זה עניין אותי מאוד לדעת:)
תודה לכולכם על היחס החם...אין עליכם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי האלכוהול
מקס ברנר15/04/2011אנחנו ממשיכים למלא את התפקידים המסורתיים שלנו:רוזי מלטפת,שולה מעודדת ומדרבנת ואני מציע קורט של ציניות בריאה וקצת "בוחן מציאות".לכולם יש מקום כאן.
הסיפור עם האלכוהול הוא לא רק שיש בו קלוריות, כמו שמציעה רוזי (בערך 160 קלוריות בכוס יין תקנית,ויותר במשקאות חריפים יותר )אלא גם בבעיות אחרות.
ראשית זה צורב-אם הקיבה לא החלימה דיה-עד כדי יצירת כיבים במקרים קיצוניים.
שנית-אלכוהול נספג בקיבה,ויש סיכון להשתכר מהר מדי.מכיר בחור גדול יותר ממני (תדמייני פריג'ידר אמריקאי )שמתלונן שאחרי חצי כוס יין הוא כבר מסוחרר.זה אולי מקרה קיצוני אבל תנסי בעדינות.
בניגוד לאלכוהול, שהתנסיתי בו לא מעט, בנרגילות, ובעישון בכלל, אני לא מבין,ולכן הפניתי להערה של מחג'נה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס הרנר....
הדר16/04/2011תודה רבה על הדאגה ועל הייעוץ...
אני היום 90 ק"ג...אז נראה לי שאני אנסה לאט לאט וכמובן שתייה רק עם חברים למקרה שבאמת אתמסטל מכלום:))
שיהיה לכם חג שמחחח וכשר!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלכוהול- מקס צודק
ג'ו17/04/2011לפני ניתוח השרוול הייתי מפרק חצי בקבוק ג'וני ווקר בלי להתבלבל
ואם הייתה סיבה למסיבה אז הייתי מוסיף גם וודקות וטקילות כיד המלך
היום (חמישה חודשים אחרי) אם אני יוצא לפאב אני מזמין רק קוקטייל סופר חלש וגם אותו אני לא מצליח לסיים כי אני מתחיל לעופף אז בעניין הזה מקס צודק
אלכוהול אמיתי לא שתית מאז הניתוח
נרגילה אני לא מעשן בערך מהחופשה האחרונה שלי בסיני (לפני 18שנה כשהייתי התיכון חחחחח) אז אין לי כל כך תשובה
עישון זה מסריח, לא בריא ולא מומלץ אבל היו איתי במחלקה שני מנותחים שחזרו לעשן כבר אחרי פחות מ-48 שעות אחרי הניתוח (הם ירדו עם כל הצינוריות לפנית עישון-מזעזע) אבל לא ידוע לי על נזקי עישון שקשורים לניתוח באופן ספציפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)