מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מחרשרה29/03/2011
שלום לכולם...
מחר זה היום.. אני כולכך מתרגשת וחוששת.. רוצה להיות כבר אחרי
(אני עושה את הניתוח אצל פרופ' רובין בתל-השומר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה ! מחכים לעידכונים
עופר29/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרה
אפרת עוזיאל29/03/2011בהצלחה את בידיים טובות אני ברתי אצלו ניתוח לפני חמישה חודשים וירדתי 36 קג
אז שיהייה בהצלחה וסתם ככה כדי שתראי ותביני כמה שזה כיף צירפתי תמונה של לפני ואחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרה
אפרת עוזיאל29/03/2011ועכשיו תמונה של אחרי 36 קג פחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואי אפרת!
ג'ני30/03/2011איזה מהממת! איזה שינוי עבר גם עלייך!!
חבר'ה אני פה רואה את התמונות שלכם של לפני ואחרי וקשה לי כבר לחכות ליום המיוחל!!!
אני מקווה גם להצליח בירידת המשקל...
כבר חולמת לקנות לי מלתחה חדשהההההההההההההההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרה, בהצלחה.
נעמי29/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
nefalon29/03/2011אני נותחתי אצלו לפני 3 וחצי שבועות, מרגישה ממש טוב.
מקצוען אמיתי!!!!
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה גם אלייך וגם לשרה......
ציפיטפוט30/03/2011כשהגעתם אליו בפגישה הראשונה הוא גם ביקש ממכם להפסיק עם פחמימות ושומנים?
ואם כן כמה זמן שמרתן כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטת פחממות - תגובה
שולה זק31/03/2011בנות,,,,,,,
מה ההיסטריה???
בסך הכל מדובר על דיאטת דלת פחממות או בשם החיובי דיאטת חלבונים, באה לעזור לגוף , להקטין את הכבד השומני וכמו כן....קצת להכניס למשמעת, מה שאחרי הניתוח צריך והרבה. הרי כולנו יודעים שלא נכנסים שמנים ויוצאים הופ.....רזים. צריך להימנע בשבועות הראשונים מהרבה סוגי מזונות, צריך לשנות הרגלי אכילה - שזה אומר לאכול לאט, ללעוס היטב, לאכול מעט, לא לאכול מוצק ושתיה יחד.....הכל הכל מה שהיינו רגילים - משתנה.
אז למה להתמקד רק בנושא הפחממות - שזה שלב חיוני בדרך אל השינוי הגדול.
אז ציפי'לה...קחי הכל בחיוך, צאי לדרך ושיהיה בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המוח הורג אותימור28/03/2011
לצערי לא עברתי גם ניתוח שרוול במוח והוא כל היום חושב על אוכל הבטן מלאה הראש רעב זה מתסכל אוותי !!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המוח הורג אותי - תגובה
שולה זק28/03/2011מור יקירתי, עלמת חן כמוך....מה בעיה למצוא תחומי עניין אחרים.....בחורים נחמדים, בגדים, נעליים ועוד ועוד
למה לחשוב רק על אוכל?????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא אשמה
מור28/03/2011חח זה המוח שלא עוזב את נושא האוכל אני מוצאת תחומי עניין אבל ברגע של פנאי אחד ישר עולה למוח המאכלים האהובים עלי הורג אותי !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח- תגובה
שולה זק29/03/2011תחשבי לשם שינוי שלילי - על אוכל שאת לא אוהבת.חוץ מזה - מי אמר שאסור לחשוב על אוכל?
יום נפלא שיהיה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרומא לא נבנתה ביום אחד
מקס ברנר29/03/2011וכולנו ממשיכים לחשוב על אוכל !לצערנו לא כולנו צעירים ויפים כמוך !יש המון ייתרונות לגיל 18-גם אם סבלנות ואורך רוח הם לא מהמאפיינים הבולטים של הגיל.תמשיכי לכתוב לנו וחפשי גם קבוצת תמיכה באיזור מגורייך-קשר סדיר עם צוות מקצועי יכול לסייע,כדי שהתהליך יהיה יותר יציב ואיכותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור היקרה
רוזי29/03/2011נותחנו בקיבה לא בראש ולא בעיניים בא לך לאכול יותר 2 ביסים זה לא יעבור את לא בעונש את יכולה לנסות מה מתאים לך זה יסתדר אם הזמן המטרה שלך לרדת את בהתחלה תהני לך לאט בטוח ותשתי תעסיקי את עצמך בהצלחה יום טוב ילדה יפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולםיעל28/03/2011
שלום לכולם,
אני חדשה כאן..עברתי ניתוח שרוול לפני שבוע בדיוק.
מרגישה מצויין. האם אפשר להתחיל לאכול מאכלים טחונים בבלנדר? אני לא אוהבת מוצרי חלב, ומעט המעדנים שאני אוכלת לא מטיבים עימי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכולם - תגובה
שולה זק28/03/2011ברוכה הבאה
בעקרון את יכולה לעבור לכלכלה רכה שזה אומר גבינות, פירה, מרק וירקות מבושלים טחונים.
בשאלות הנפוצות תמצאי תשובות של הילה הדיאטנית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לכולם
יעל28/03/2011תודה על התשובה המהירה.
התשובות על השאלות הנפוצות אמרה לי את מה שאני יודעת ממילא...
אני יודעת שאני שיש לצרוך כלכלה נוזלית של גבינות מעדנים ומרקים, אבל אני לא אוכלת גבינות מכל סוג שהן, לא אוהבת חלב. הדבר היחיד זה שוקו ומעדן שוקו, אז זה כל מה שאני אוכלת. שאלתי היא האם ניתן להקדים את המעבר לכלכלה טחונה כבר 8 או 9 ימים לאחר הניתוח או שממש חייבים לחכות לפחות שבועיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עכשיו תורי לעדכןציפיטפוט28/03/2011
היום הייתי בפגישת ייעוץ ראשונית עם פרופ' רובין, נוכחתי לגלות כמה הוא חסר סבלנות כמו שכבר הזהירו אותי ממנו, לא דיבר איתי הרבה רק ראה את ה-BMI שהוא 46.87 שלי ואמר שאני בקרטיריונים... אז מחכה לתאריך.... שזה יקח איזה חודשיים או שלוש
השאלה שלי - האם זה הגיוני שכבר מעכשיו אני צריכה להפסיק עם כל סוגי הפחמימות והסוכרים? - זה מה שהוא ביקש ממני לשמור ולא לאכול פחמימות או סוכרים
מעכשיו??? במשך חודשיים??? שאני אפילו לא יודעת עדיין את תאריך הניתוח??
זה אפשרי לחיות חודשיים בלי פחמימות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא אמורה לחיות חודשים בלי פחמימו
מקס ברנר29/03/2011ת !
זה לא בריא ולא נחוץ ."דיאטת אטקינס" היא אחת ההמצאות האיומות של עולם התזונה אם מנסים להתמיד בה יותר משבועיים-שלושה.יש תזונאים מכובדים שגורסים בדיוק ההפך-שפחמימות מלאות (פירות,ירקות,דגנים מלאים,קטניות,לחם מלא ודומיהם )הם הבסיס לתזונה בריאה.
ייתכן שהמנתח התכוון לצמצום סוכרים פשוטים !זה בטח לא יזיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפי היקרה
רוזי29/03/2011כמה אתת שוקלת לפעמים במישקל גבוה דורשים ירידה בכדי לאיכנס לניתוח זו המטרה שלך קחי את עצמך בידדים כמו גדולה ותתחילי בתהליך לאט ובטוח לא רע לרדת לחשוב חיובי גם אם לא נירא לנו דבר שהרופא זה המטרה שלך בלבד בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה אני צריכה ניתוח??
ציפיטפוט30/03/2011אבל כל העניין הוא שאם הייתי מסוגלת בכוחות עצמי לסגור את הפה ולאכול פחמימות וסוכרים בכלל - אז למה אני צריכה את הניתוח??
בכל מקרה עברו רק יומיים... וזה לא ממש קל, קצת מרשה לעצמי כי מרגישה שהניתוח עוד רחוק, אבל נכנסת לזה !
ולשאלתך: משקל 120 , גובה 160.....
הוא הסביר וגם הבנתי מהאנשים שהיו שם שהוא מבקש את זה כי הכבד הוא שומני, וכמה שכביכול "ננקה" את הכבד אז הניתוח יהיה קל יותר וימנע סיבוכים למינהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה אני צריכה ניתוח?? - תגובה
שולה זק30/03/2011אמת ציפי.....הדיאטה של החלבונים באה להקטין את הכבד השומני ולהקל על המנתח בעת הניתוח. כמו כן, היא גם מכניסה קצת ל"תלם" למשמעת.
למה את צריכה ניתוח??? כי את בקבוצת סיכון ולא מצליחה לבד לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים. הניתוח הוא כלי עזר הבא לתת לך את הדחיפה לשנות הרגלים ולהגיע להשגים נאותים ולשמרם לטווח ארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה היקרה
ציפיטפוט30/03/2011אני יודעת את זה - הבנתי.
השאלה שלי הייתה - אם הייתה לי המשמעת לעשות את דיאטת הפחימות הזאת במשך חודשיים - אז אני אצליח להרזות לבד ולא צריכה ניתוח, הרי אני מכירה את עצמי - אם שבוע אני לא אוכלת פחמימות אני מרזה לפחוווווות 3 קילו. אז מה בחודשיים????
אבל הבנתי את כוונת המשורר - ובנתיים אני עומדת ברף! כל היום מנשנשת ירקות ומים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי גמבהליאורה28/03/2011
אני שלושה שבועות אחרי שרוול, מישהו יודע אם מותא לאכול גמבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי גמבה - תגובה
שולה זק28/03/2011אם איני טועה רצוי רק אחרי 4-5 שבועות להתחיל עם גמבה, פלפלים, מלפפונים. לאט לאט לראות איך מגיבים.
בתאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי גמבה - תגובה - תגובה
הילה כהן29/03/2011כמו ששולה אמרה , סיבים רק אחרי 5-6 שבועות מהניתוח ..סבלנות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יורדים במקומות שרוצים?א.א28/03/2011
אני מעוניינת לעשות ניתוח שרוול , אך חשוב לי לדעת האים אני ארד דווקה במקומות הרצויים, הבעייה שלי שיש לי הצטברות שומן ביריחיים ולא כל כך בגוף העליון.
אני גם מעוניינת לדעת אם הבעייה שלי שאני אוכלת קומפולסיבית תעלם.....
אז אם לא האם יש פתרון אחר?
תודה מראש על תשומת הלב
אני אוהבת את הפורומים שלכם! יישר כח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
שולה זק28/03/2011שלום לך,
הניתוחים לקיצור קיבה הם לא ניתוחים קוסמטיים ולא ניתוחים "בקשתך".
יש לעמוד בקריטריונים ברורים, שנקבעו על ידי אירגון הבריאות העולמי, על מנת לעבור ניתוח כזה.
BMI 35-40 עם מחלות נילוות : סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, דוםפ נשימה.
BMI 40 ומעלה כל אחד כם ללא מחלות רקע נילוות.
לא ציינת גובה ומשקל על מנת לדעת אם את בקריוטריונים.
לגבי הפרעת האכילה שלך עליך לפנות לרופא ולהתייעץ איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אבל...
א.א28/03/2011שולה תודה על התשובה. אבל אני נמצאת לפני ההחלטה האם הניתוח יעזור לי, כי הבעייה העקרית שלי היא התחושה הבלתי נפסקת לרצון לאכול, האם משהו חש כמוני והניתוח שרוול עזר לו להוריד הרגשה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אבל... - תגובה
שולה זק28/03/2011את לא עונה על השאלה אם את בקריטריונים!!!!!!!!
הניתוח עוזר לכל אחד לרדת במשקל.
רק שתוכלי לעבור ניתוח אם את בקריטריונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמענה לשאלותייך
מקס ברנר29/03/2011ניתוח הרזיה זה לא שאיבת שומן ולא פיסול הגוף.אם יש לך מבנה" אגס" או "ים תיכוני" עם אגן,ירכיים וישבן רחבים-כנראה ירשת את זה מאמך/סבתך/דודותייך וזה גנטי.הפתעה נעימה:בניגוד להשמנת בטן זה לא מסוכן.אין ניתוח שמטרתו רק להכשיר את האיזור ל-סקיני ג'ינס ללא אובדן משקל בשאר הגוף !!
לשאלתך השניה-שרוול ומעקף גורמים להפחתה ניכרת ברעב.זה פותר במידה מסויימת את השיבושים במרכז הרעב והשובע,,אבל המתנה הזו היא לא לכל החיים-זה חלון הזדמנויות לאימוץ הרגלים שונים להמשך הדרך.
ותביני-העובדה שאת לא חושפת גובה,משקל ו-BMI מעוררת כאן חשד שאת לא באוכלוסיה שבשבילה הומצא הניתוח-אלה שנמצאים בסיכון בריאותי אמיתי בעקבות משקל גבוה מאד ולא רק סובלים מפרופורציות לא מושלמות וחיבה לממתקים.
ואם טעינו בך-מתנצלים מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזל טוב ליגילה28/03/2011
סתם רוצה לשתף , היום 8 שבועות אחרי ניתוח שרוול ירדתי 17.600 ק"ג!!
ואוכלת לי בכיף תפוח עץ (מקולף כמובן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד!
עופר28/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמברוק - תגובה
שולה זק28/03/2011איזה כייף לקרוא הודעות כה מחייכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני ואחרי - מה אומרים?עופר28/03/2011
לפני --- תמונה מיולי 2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי
עופר28/03/2011תמונה ממרץ 2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוווא- אוווו!!
ציפיטפוט28/03/2011תקשיב חזרת אחורה בזמן - אתה נראה הרבה הרבה הרבההה יותר צעיר
וחתיך :))
כל הכבודדדד (שוב- בקרוב אצלי חחח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו עופר! איזה שינוי!!!
ג'ני30/03/2011אני רואה את התמונות שלך והשינוי מדהים!!!
אני כבר מצפה בקוצר רוח לניתוח שלי!
רק שיעבור בשלום!!
המשך כך!!
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מילים
רחלי ב28/03/2011וואוו עופר,
כל הכבוד!
בקרוב אצלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי , יש לי רק תמונות של לפני...
אלון ג28/03/2011אחרי ה 5.5 יהיו גם של אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלון ג היקר
רוזי29/03/2011אתה נירא מדהים כמה זמן אחרי בהצלחה בהמשךך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחלי ואלון
עופר29/03/2011בקרוב מאוד אצלכם !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזי-זו תמונה מלפני !!
מקס ברנר29/03/2011אלון לא היה שמן במיוחד...
תארי לך איך ייראה בתמונה שאחרי !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס אלון
רוזי30/03/2011אני יודעת גם לי לא היה מישקל גבוהה אבללללללל שהיום אני רואה אז כמובן שיש הבדלל ענק בתמונות ובחיים לא יכול לראות את התמונות של לפני עדין אין לי את האומץ לעלות אותם מקווה שאיהיה שלמה אם עצמ ואעלה שאגיע ליעד שלי בעזרת השם עוד 10 קילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלון אני אחרי מבטיחה שיהיו תמונות
ליאתול29/03/2011מקסימות של אחרי (בשלושה חודשים ירדתי 27 קילו ....)
שיהיה בהצלחה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון מקס "רק" 35 BMI אבל עם מחלות
אלון ג30/03/2011סוכרת, נויופתיה, לחץ דם וכולסטרול
לכל אלו שעשו ניתוח לפני שחלו אני אומר: ניצלתם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר- כך אני זוכרת אותך בפגישה
עדי29/03/2011שלפני הניתוח ב"קפה קפה" בלב המפרץ.
נראה כי עשית דרך מדהימה, כל הכבוד לך...
המשך הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כמו מראה עיניים - תגובה
שולה זק30/03/2011עדי יקירתי, תמונה לא נושמת ולא מדברת....את צריכה לראות את במבינו ב- LIFE
זה לא להאמין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לא הייתי רואה בעיניים
צנובר30/03/2011הייתי חושב שעשית פוטושופ... אבל באמת כל הכבוד.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה
עופר30/03/2011לא הייתי יכול לעשות את זה בלי אותה פגישה בקפה קפה בלב המפרץ...
עשיתי את הדרך בעזרתכם ואיתכם!
תודה!
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לפני הניתוחסיגל28/03/2011
בשבועיים האחרונים הכללית הקפיאה את כל מה שקשור לניתוחי קיצור קיבה באיזור כרמיאל חיפה והסביבה.הם לא מסכימים להפנות לניתוחים וגם לא מוכנים לעשות את הבדיקות לפני הניתוח.
אני לא ויתרתי ועם קצת יצירתיות פניתי לצפת שם קבעתי תור לשיקוף קיבה וושט ...
תודה רבה לשולה מאוד עזרת לי...
מי יודע כמה זמן עד שמגיעות התוצאות?והאם המנתח מוכן לקבל תוצאות שנעשו חודש לפני הפגישה איתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות לפני הניתוח - תגובה
שולה זק28/03/2011תוצאות שך חודש הן בסדר.
אל תהססי לפנות אם את זקוקה לעזרה או מידע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משורולת חדשהענבל28/03/2011
עברתי ניתוח שרוול ביום שני שעבר ב 21.3.2011, ולאחר שבוע של אישפוז חזרתי הביתה ונכנסתי לאתר של משורוולים ויש לי כמה שאלות???? 1 .האם חייב לקבל את זקירות הקלקסן שאם נוראיות ? 2 .האם חובה לקחת כדורים באופן קבוע {מפני שאני שונאת כדורים אני לוקחת מחוסר ברירה }? 3. הכי חשוב האם באמת תהיה ירידה דרסתית במשקל {הרי לזה מיועד הניתוח } ? 4. והייתי רוצה אם אפשר לקבל מפרט של מה אני יכולה לאוכל ומה לא ?כרגע אני על מעדנים ומרק צח .האמת זו פעם ראשונה בחיי שאני לא מרגישה רעב ומזה אני מאושרת . אבל עדין לא רואה שום ירידה במשקל !!!!!! או שזה עדין מוקדם ?? תודה רבה שיש למי לפנות הייתי בטוחה שאני לבד ...תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה - תגובה
שולה זק28/03/2011בשעה טובה ענבל
אשתדל לענות לשאלותיך.
1. את זריקות הקלקסן את חייבת לקבל כמה ימים שהרופא נתן לך, זה לדילול דם ולמניעת קרישי דם (תופעה נפוצה אחרי ניתוחים).
2. אני לא יודעת על איזה כדורים את מדברת - אבל אם כוונתך לויטמינים. כן את צריכה חצי שנה לקחת תוספי מזון. בחודש הראשון מומלץ בנוזלי ואחר כך בכדורים, עד שתחזרי לתזונה רגילה והגוף לא יפתח חוסרים.
3. הירידה במשקל אמורה להיות הדרגתית ולא דרסטית (יחסית ל- BMI שלך.)
לא רשמת מה גובהך ומשקלך.
4. ירידה במשקל לא בודקים רק בקילוגרמים אלא גם בהיקפים., יתכן ואת עדיין נפוחה ובצקתית לאחר הניתוח ולכן את לא רואה ירידה במשקל.
5. לגבי תזונה - אני ממליצה ללכת לדיאטנית ולקבל ממנה תפריט למהלך השבועות הבאים, כמו כן מומלץ להיות במעקב שלה במהלך השנה הראשונה.
את יכולה להכנס לשאלות נפוצות וקבל מושג מה לאכול. כמו כן בשבוע האחרון הצטרפו הרבה חדשים, תעייני בדבריהם ותמצאי מה לאכול.
הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשורוולת חדשה
יעל28/03/2011הי ענבל,
גם אני עברתי ניתוח שרוול ב 21.3 וגם אני לוקחת את הזריקות... אבל אמרו לי שזה רק ל 3 שבועות, ולעומת הכאבים ביון שלאחר הניתוח, הזריקה היא ממש כלום.
המשקל שלי מראה 5 ק"ג פחות מערב לפני הניתוח, אבל לא הגיוני שאילו 5 ק"ג של שומן, אני מאמינה שאיבדתי נוזלים ושריר ואולי 1 ק"ג של שומן.
בהצלחה לנו בהמשך הדרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל היקרה
רוזי29/03/2011מה זה משנה מה ירד העקר ירדדדד בהצלחה בהמשךך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שבועייםרחלי ב28/03/2011
חברים,
בזמן האחרון פחות יוצא לי להכנס וכשאני כבר נכנסת אני מבינה כמה שזה חסר לי... הו העידוד...
אז בעוד שבועיים, ב-12.4 אני אנותח בע"ה במדיקל אצל ד"ר שוורץ ואני כבר לא יודעת באילו מילים להשתמש כדי להביע את מה שאני מרגישה: התרגשות, פחד, ציפייה, חשש מהעתיד לבוא (ולא העתיד הקרוב אלא דווקא הרחוק בו צריך לשמור) ועוד אי אלו רגשות שלא חשבתי שקיימים.
אני דווקא לא פוחדת מהניתוח עצמו, אליו אני מתייחסת כמו ללכת לחדר לידה. אני חוששת מהמוח שלי. לאן אנתב את הדחפים האלו שמוצאים פתרון רק באוכל? איך אגיב כשכולם מסביבי יאכלו דברים משמינים אך טעימים ואני צריכה לשמור? האם אהיה חזקה (כמובן שמקווה שכן)? האם באמת זוהי דלת לחיים חדשים או שמא (שוב) כעבור שנה שנתיים אעלה שוב במשקל?
אני מאתמול בדיאטה דלת פחממות. בבוקר קשה לי בלי הפחממה אז אני נתפסת למילותיו של מנתח שאמר "תשתדלי כמה שפחות" ולא אמר "אסור" ולכן מרשה לעצמי בבוקר מנה של גרנולה או 2 פרוסות לחם. האם באמת מסתדרים אחר כך בלי לחם (קראתי שזה קשה יותר לעיכול)?
במקביל אני חוזרת ביום ראשון הקרוב לעבודה אחרי חופשת לידה של 4 חודשים ככה שאני עמוסה ברגשות.
מקווה שלא עייפתי במילים.
יום נפלא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שבועיים - תגובה
שולה זק28/03/2011היי רחלי
אין דבר העומד בפני הרצון. הנה רצית ניתח - את מקבלת ניתוח. את רוצה לרזות...את תרזי בעזרת הניתוח ואנ משוכנעת, מהמעט שהכרתיך, שתלמדי את החיים החדשים ותשני הרגלי אכילה ותגיעי למטרה הנכספת.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלושה שבועות אחרי!!ליאורה28/03/2011
סגרתי שלושה שהועות מהניתוח והורדתי 11 קילו! מסתדרת מצויין עם התזונה, למדתי לאכול את הכמויות הקטנות ולעצור בזמן. וגם במסגרת התחלת חיים מחדש מצאתי עבודה ומתחילה מחר לעבוד!!!!
אז מי אמר שהחיים לא יפים?!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלי את ברכותי בדרכך החדשה
רותי28/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאורה
רוזי29/03/2011כול הכבודדדדדדדדד איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףף לךךךךך אני מקנאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולינקה-מי בעצם אוכל כאן לחם טרי אומקס ברנר28/03/2011
פיתה?!
אפילו גברים חסונים בשנות ה-20 שלהם ויתרו במידה רבה על המזון הבסיסי הזה-שלא לדבר על קיבות "בוגרות" יותר ולמודות סבל.גם אצלי זה לא היה סיפור הצלחה -הכריכים או הפיצה העבה-תחושת "יציקה" שחולפת כעבור די הרבה זמן.
רבע הפיתה של גל-שעוטפת קציצה ונושקת לסלט ירקות-לא היתה נחשבת להישג כביר אפילו במעון יום של "נעמת".נדמה לי שילדים בני שנתיים אוכלים חצי פיתה עם נוטלה,ולא מדווחים עליהם ב"יומן השבוע".
אז זהו-הלך עלינו בקטע הזה?! ואת שולה (9 שנים אחרי )אוכלת פיתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחם ומיני מאפה - תגובה
שולה זק28/03/2011שלום מקסי,
אכן לחם חם טרי ומיני מאפים לא מומלצים, כי זה מכביד בקיבה. רק להזכירך גם לאדם לא מנותח לא הכי בריא ומומלץ לאכול את ה"רך" החם של הלחם.
מאחר וניתן לאכול לחם טוסט, פיתה טוסט ולא להימנע לגמרי. אני חושבת שהמחיר שאנחנו משלמים ממש שווה.
רצוי לאכול את תוכן הפיתה ולא הפיתה עצמה חחחח. חוץ מזה הבה נתמקד בכל המזונות שאפשר לאכול ובכייף ואף לרזות...למה רק להעלות מזונות שקצת קשה להתמודד איתם בשנתיים הרשונים לאחר הניתוח.
אני חושבת שאנחנו צריכים לארגן סדנת אוכל עם מתכונים ובהדרכתה הפעילה של הילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחשבה נכונה
שלמה מסאסא28/03/2011שולה ומקסי בוקר טוב,
מחשבה וראיון מעולה.בקשה לרשום אותי כאחד שעדיין לא יודע מה ואיך להכין ארוחות בריאות.אני אוהב לבשל ולא יודע מה ומתי,בשבת הכנתי לארוחת ערב שקשוקה לרינה ודרור ותאמינו לו גם ריחות הטעם לא משכו אותי אני עדיין בכלכלה נוזלית לפי הוראות
ד"ר פייגין אניה שהיא המנתחת שלי.מבטיח להגיע לכל מקום בארץ.
היום הולך להישקל שבועיים אחרי הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלי אפילו פיתהטוסט שווה ליציקה חהח
ליאתול28/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היום הגדול...גילגמשי27/03/2011
שלום לכולם, ביום שלישי 29-3-2011, אעבור שרוול..מאוד מתרגשת וגם קצת פוחדת...מחזיקה בדיאטת דלת פחמימות(כלא נווה תרצה)..ירדתי כמה ק"ג מוכנה נפשית, יודעת דרככם ובזכותכם המון יותר ממה שניתן לי או נאמר לי...וזו תודתי והערכתי לפורום...מקווה להעזר בכם בהמשך..ומאחלת לעצמי אופטימיות והמון אמונה ואהבה...ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחהההה
ציפיטפוט28/03/2011מחזיקה לך אצבעות :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה ומחכים לך - תגובה
שולה זק28/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה ותדווחי מה שלומך!!!
ליאתול28/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תור להתיעצותרוזה27/03/2011
יש לי תור להתיעצות בעוד שבועיים האם עללי להביא מסמכים?
האם בזמן הפגישה אפשר כבר לקבוע תור לניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תור להתיעצות - תגובה
שולה זק27/03/2011רצוי להגיע עם הסטוריה רפואית שלך. מכתב מהרופא המטפל. זה תמיד עוזר.
בהתיעצות את מקבלת מידע על הניתוחים. רשימת בדיקות שעליך לעבור ואחרי ועדה או אישור הקופה תקבלי תור לניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)